Linkovi
Counters
Counters

da vidimo kolko vas je od 1.5.2006. 21:30
download

MOJ FORUM

KADA UĐETE U FORUM, PRVO SE MORATE LOGIRATI DA BI MOGLI NEŠTO I NAPISATI...


Dont Click Here

oš kliknit tu?...nemoj ćeka te pakao...ili ipak oćeš?...radoznao si?...ma naravno da jesi...ako ne klikneš KUKAVICA si... KLIKNI... KLIKNI... KLIKNI...



blogovi koje ja citam

NJEN BLOG S MIMI

BILLOVA PRINCEZA

TOKIO HOTEL XXL

***HELENA***

BILL'$ dARk anG3L

*IVANA&BILL*

*NAUGHTY GIRL*

…:::IVA TH:::…

TOXICA

BILLOVA MALENA

HONEY

MICHAELA

UNTIDYSPACE

BLACK

VAMPIRICE U ROZOM

ELLENA I IVA

ANCHY+BILL

…:*M@R€*:…

ANCY

ALMA

...:::*BILLOVA CURA 4 EVER*:::...

MECKI

BILLOVA SARA

...JOPA...

TOMOVA NINA

THREE BILLS ANGRLS

IVON@(TOKIOHOTEL)

*IVA*




o meni
Ime: Anatea
Prezime: beep
Datum rođenja: 19.11.1992.
Imam: 14 godina
Horoskop: škorpion
Razred: 8a
Mjesto: Čepin( pokraj Osijeka)
Slušam: Tokio Hotel, LaFee, Killerpilze, Green day, Evanescence, Pink, Avril, Senta-Sofia, Silbermond, Pussycat dolls, Juli, Blog 27, Vanila ninja, i još puno…
Frendice: Antonela, Ivana, Valentina, Tonka, Ines…
Frendovi: Dino, Dražen, Aly, Remba, Kuso, Spajić, Marko…
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
E-mail
anatea.oroz@yahoo.com
msn
tokiohotel_girl1119@hotmail.com
ICQ357-753-091

-----------------------------

















ID-Card von Anatea








tokio hotel-girl*

22.04.2007., nedjelja

~¤~Kempten-13.4.2007= best day in my life!!!!!~¤~

Kao prvo želim vam se ispričati što ste tako dugo morali čekati da napišem ovaj post… stvarno mi je žao… al prije nisam stigla… sry… pa da sada napokon počnem…

Kao drugo želim zahvaliti mojoj PETRI… bez koje se ovaj koncert nikada ne bi ostvario… kao što neki i znaju… ja i ona smo trebale ići u Budimpeštu na koncert… mamu sam nagovarala 5 dana da me pusti i nije popuštala, i onda ja pitam tatu i akžem kako idu i Petra i njena mama i onda je rekao da mogu… ja sam po sobi skakala 2 sata… hehe… ali u početku je BiLLonemoguće doći do ulaznica… preko i-neta se moglo naručiti, ali nije BiLLo dostave za HR (WTF??)… BiLLe su sve moguće zemlje, samo HR nema… ajme… i ja otišla u General Turist i oni meni kažu da ima neki datum u trećem mjesecu, mislim da je BiLLo 29.3. il tak nešto… što je nemoguće… poslije BiLLa i Petra, i njoj isto rekli… i onda ja odustala od Budimpešte… i prebacila se na Kempten… mi smo i prije trebali ići u NJmeačku, al smo mislili zbog koncerta odustati… pa nam je Kempten još i više odgovarao… i ugl ja nazvala striku… on otišao i kupio mi karte… i stvar gotova… samo što je još gore… 2 danaposlije mene zove Petra i kaže da je njen tata našao gdje možemo kupiti karte, a ja već imala ove… onda ona nije htjela ići sama… i jako mi je sorry što nisam išla s tobom… stvarno…
U subotu sam došla u Njemačku i onda mi je striko napokon dao da vidim karte… ajme kak sam BiLLa happy… =D… to vam se ne može opisati… ali uglavnom trebalo je još izdržati do petka, kad je bio koncert…to je bio najduži tjedan u mom životu!^^ U četvrtak navečer mi još išli kod tete i tetka i tak malo pričali o koncertu ko će ići tamo sa mnom , jer me tata nije puštao samu… kao to je potpuno drugi grad, tam nikog ne poznam i to… da je München možda bi me još i pustio, al ovak ne… al dobro nema veze… i na kraju striko je trebao ići sa mnom… i sad ja pitam jel možemo ići dan prije… nisam se nadala da će reći da, al vrijedilo je pokušati… a striko gleda u mene… i kaže da je on mislio kreniti oko 14,00.. a ja onak WTF??? Jesi ti normalan???? Pa do Kemptena treba 2 sata vožnje, kad bi mi onda došli tamo??? I onda je popustio i reko da možemo krenuti oko 9,00, al ne ranije… ajd dobro to je već malo bolje…. Otišla ja spavati negdje oko pol 2… al nisam baš tako brzo zaspala… stalno sam se prevrtala u krevetu… a o spavanju da i ne pričam… napokon sam zaspala oko pola 5… i onda sam još sanjala da je Tokio Hotel imao koncert u Čepinu (tu ja živim) i da su došli svi iz moje škole i svima je bio super, samo da ih je Tena (koja je fan kao i ja) gađala jajima… i onda sam se probudila. BiLLo je oko 7 sati, pa sam se onda i ustala… malo poslije otišla i probuditi striku… i tak oko 8,55 mi krenili… ja pripremila MP4 i sve pjesme od TH-a naravno stavila… kad mene striko nešto drma… a na radiju BiLLo nešt o koncertu u Kemptenu… kao da neki fanovi tamo spavaju već od utorka, a da je zadnju noć spavalo oko 200 fanova tamo… kako sam se ja onda BiLLa uplašila kako ću ja mjesto imati kad je sam spavalo 200 fanova, a kolko ih je još moglo doći… ajme… i rekli su još da je BiLLo par antifanova, ali da su do Security riješili… a moj striko samo gleda onak ''ajme u šta si ti mene uvalila''. I tak oko 11,00 mi napokon došli u Kempten, sad je trebalo još doći do Big Boxa (tako se zvala dvorana) al to nije bio problem, jer su svuda BiLLi plakati koji usmjeravaju kako doći na Tokio Hotel koncert… 11,15 mi napokon tamo!!!!! Koliko je tamo BiLLo puno ljudi… isuse!!! Sigurno oko 400-450.. ja sam mislila da neću biti ni u 20-om redu…ali sam se jako prevarila.. =P…. što je i dobro… lol.. i sjela ja tamo u red.. BiLLo je oko 32°C, a od hlada nigdje ni H…. striko nije ulazio sa mnom u red, pitao je Securitye jel može on naknadno i ovaj mu je rekao da može… i tak.. on odma nakon 5 min otišao u kafić na kavu a mene ostavio da se sunćam… hehe… a preko puta bio ogroman Shooping centar… tak da smo BiLLi u centru pažnje, svi buljili u nas ko da smo zombiji… =D…ugl. tamo sam se upoznala s par cura i tak BiLLa s njima… Jedna Sabrina i Liza su baš cool, al BiLLo je još par ok cura.… poslije otišao od Sabrine tata i kupio kremu za sunčanje da se ne ispržimo i još nam donio kišobran… hehe… baš je BiLLo ludo…iz reda smo mogli izači kad god smo htjeli i ponovo se vratiti, jer smo BiLLi podjeljeni u neke odjeljke… pa nije teško BiLLo izači… u 14,00 napokon došao Tourbuss i mi svi ustali na noge… svi se nekako zgurali, ali nismo mogli doći do njih, jer su se vrata odma zatvorila nakon što je Tourbuss ušao u neko dvorište tamo… i tako vam mi lijepo od onda stajali… da vam ne pričam da su mi noge otpale, jer to je stvarno nepotrebno i podrazumijeva se… i onda nas počele stalno snimati TV-i, stalno je BiLLo kamera a mi vrištali, tipično za TH fanove… oni Security su baš BiLLi cool…. Stalno su se šalili s nama… i sad pitamo mi ovog jednog, šta on misli, u kojem bi mi mogli redu stajati… i on kaže najbliže 2. RED!!!! A mi svi onako, kao pa pogledajte koliko ima ljudi ispred i to… al on i dalje govori 2. red i iza.. ali 2. RED!!! Mi svi počeli skakati ko nenormalni.. meni su ruke tako drhtale kad je to rekao… oko 16,00 Tom je bio provirio na prozor, i ja vidjela da je bio obučen u neku bijelu majicu i bijelu kapu… i onda onaj TH fan Kreisch…. I mahnu nam i otišao… šmrc ajme… i u 17,00 napokon su počeli puštati… nama ovaj security rekao da moramo sve mirno… i da je iza nas još red dug 1km…znači dok je došlo do nas BiLLo je već i 17,20… …al nema veze… sve su nas rasporedili drugačije, nisu dali da se držimo za ruke kad smo ulazili, i tak da smo završili potpuno na drugom mjestu… striko se isto nekako priključio u red… i ja ušla u dvoranu, kak je BiLLa velika… ajme…odma sam stala tak negdje 4. red… al sam se uspjela progurati sve do 2. reda… 1. nisam mogla jer su se one cure držale za ogradu… ali i 2. red je SUPER!!!! Nisam mogla vjerovati kolko je tamo BiLLo puno dečkiju, al stvarno ih je BiLLo dosta… oni security su nam stalno davali vodu kad smo BiLLi žedni, samo nama u prvih par redova, tak da je BiLLo podnošljivo… dvorana je BiLLa do vrha ispunjena… eh da nisam opisala pozornicu… u sredini je imao neki dio gdje je BiLL mogao ući među fanove, a na pozornici je bio još nešto višlje gdje je Gustav svirao bubnjeve, al na poćetku je to BiLLo zatvoreno. Ja sam stajala s desne strane od tog dijela gdje je BiLL mogao ući malo među fanove… i napokon u 18,20 počele su svirati Luttenberger*Klug… cure su baš super imaju perfect glasove i pjesme su im baš odlične!!! Ja ih nisam znala sve pjevati, al znala sam singlove Vergiss mich i Super Sommer… na kraju smo još mi kao trebali nešto s njime otpjevati… ono su nešto a-ha-ha-a, a onda mi a-ha-ha-ha-ha, valjd tako, ne sječam se više baš dobro kak je išlo to. One su otpjevale 6 pjesama i onda otišle. Mi smo još 10-ak minuta čekali da dođe TH… a mi svi Wir wollen Tokio Hotel, Wir wollen Tokio Hotel, Wir wollen Tokio Hotel… i onda meni zvoni mobitel… nepoznati broj ja se javim…. Sva sreća pa sam ga imala u ruci jer sam taman gledala koliko je BiLLo sati… kad ono zovu Petra i Jopa… čuju one ono Wir wollen Tokio Hotel i ja im kažem da su taman LK završile i da ćekao da dođu TH, sad koliko su one mene mogle čuti i razumiti… pitanje je sad… hehe… nisu dugo pričale jer je skupo zvat u Njemačku… onda su nam pustili dio spota Spring nicht i reklamu da naručimo singl ako još nismo… i onda nakon 5 min… napokon se čulo!!!!! Počela je svirati poznata melodija Über's Ende der Welt… i ono se počelo podizati, i vidjela sam ih!!!!... ajme kako je BiLLo glasno to prvo vrištanje … Georg je stajao ispred mene, a na drugoj strani je stajao Tom, Gustav je bio na onom povišenom djelu na bubnjevima, a BiLL??? U početku sam ga histerično tražila, i nisam ga nikako mogla vidjeti, logo je da je izašao, a ja ga ne vidim… i onda sam ga vidjela!!!! Stajao je pokraj Gustava na onom povišenom i pjevao… ajme meni je srce stalo kad sam ga vidjela… šok… imao je bijelu jaknu na sebi i normalne jeans… imao je više zalizanu frizuru… i napokon pred kraj pjesme sišao je dolje… a ja još uvijek u šoku!! I gotova pjesma… BiLL nije ništa rekao =(… i odma je počelo svirati Reden… moja best pjesma!!!! I počelo… Hllo, du stehst in meiner Tür, es ist sonst niemand hier, auser dir und mir… I onda… BiLL skine jaknu… ajme… a mi svi aaaaaaaaaaaa!!!!!! I pred kraj pjesme BiLL dođe i stane točno ispred mene… ajme… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! I onda se još osmjehne i pogleda u mom smjeru… možda nije mene, al tako se činilo… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I završi i Reden… BiLL opet nije ništa rekao… nego odma počne Ich brech aus… to je 2. po redu pjesma koja mi se najviše svidjela… BiLLa je baš energična… odlična!!!!!! I onda završi…. A mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! I onda napokon BiLL progovori… a mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zahvali nam je što nas je došlo tako puno… i rekao da smo super publika, i najavio pjesmu Spring nicht… kad je počeo pjevati… glas mu je malo podrhtavo… pirio je neki vjetar i kosa mu je lepršala… predivan prizor!!! Cijela je pjesma prošla dosta mirno, bez puno vrištanja… i na kraju… BiLL se okrenio i stao skoro na sam rub pozornice, ja mislia da će se baciti, ali nije… šteta… hehe… i onda je najavio pjesmu Der letzte Tag… jako je to lijepo otpjevao… BiLLo je baš cool!! onda je najavio pjesmu Wo sind eure Hände… meni se ta pjesma najviše svidjela!!! BiLLa je odlična… svima su ruke BiLLe u zraku kad je dolazio onaj dio Was jetzt zählt seid ihr,wo sind eure Hände… izvedba je BiLLa super… na pola pjesme je Tom došao na našu stranu, napokon… bio je direkt ispred mene… bio je presladak… počela sam vrištati… jako… histerično.. :* hehe… onda je došao opet i Georg tamo, koji je inače stalno bio ispred mene…moram reći da je BiLL sve savršeno otpjevao… u početku sam mislila da pjeva na playback, ali poslije sam shvatila da pjeva uživo… onda je najavio pjesmu Durch den Monsun… isto super… pa je onda došla pjesma Wir sterben niemals aus… super!!!... i onda je došla pjesma Ich bin nich' ich… BiLL je rekao da ga je jako začudilo što je ova pjesma izabrana u Bravo glasovanju, a još više što je BiLLa na prvom mjestu, jer uopče nije BiLLa singl… i počeo je pjevati… i pred kraj pjesme… znate kad ono treba ići… wenn du nicht bei mir bist… tu je stao… i muzika je stala… BiLL i Tom su se pogledali… i nakon par sekundi počelo je wenn IHR nicht bei mir sind… a mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D….. onda pjesma Stich ins Glück… super je BiLLo…. I onda napokon pjesma Schrei… ajme ja sam cijelu pjesmu čekala da napokon dođe dio kad treba neko doći na pozornicu, ali nije niko došao… jednostavno su ispjevali cijelu pjesmu bez prekida… ono kad treba doci Schrei, to nije BiLL pjevao nego mi… =D… kad je pjesma završila oni su jednostavno otišli s pozornice… nisu se uopće zahvalili… samo su otišli bez rijeći… mi svi gledali šta je sad BiLLo, nikom nije BiLLo jasno… čulo se da su neki BiLLi vikali Zugabe… ali to nije trebala biti Zugabe…. I onda izađe Tom i Georg i počnu svirati melodiju Vergessene Kinder… onda izađe i BiLL i počne pjevati… onda dođe i Gustav… pjesma je BiLLa prelijepa… još tiša nego Spring nicht… onaj dio kad se pjeva Wir sehn-wir fühln- verstehn… BiLL nije pjevao nego mi… kad je pjesma BiLLa gotova… najavio je Leb die Sekunde… presuper je BiLLo!!!! Onda je najavljivao Heilig… tu najavu nikad neću zaboraviti… hehe… pošto je bio petak 13 BiLL je rekao kao da se bojao da se nešto ne dogodi, ali da je sve ispalo kako treba… SAMO ŠTO JE ON UMJESTO PETKA 13. REKAO VELIKI PETAK!!!! Hehe… a bas mi je sweet… =D.D…. ali onda je još poslije rekao DA ĆEMO MI UVIJEK BITI HEILIG (SVETI) ZA NJEGA!!!! Xoxo… pjesma je BiLLa savršena… i onda je najavio zadnju pjesmu… Totgeliebt… pjesma je BiLLa odlična sve 5… i onda su otišli… a mi svi Zugabe, Zugabe, Zugabe, Zugabe!!!!! I oni izašli nakon 5 min… zapravo izašli su samo BiLL i Tom i sjeli su na ono u sredini, tak da su meni BiLLi malo okrenuti leđima… ali vidjela sam ih…. Pa nema veze… otpjevali su In die Nacht… pjesma mi je BiLLa presavršena… super!!!! I onda su izašli Georg i Gustav i BiLL je najavio Rette mich… otpjevao je i to… Gustav i Georg su nas polijevali vodom iz flaša… i onda su otišli…… a mi opet Zugabe, Zugabe, Zugabe… i opet nakon par minuta su izašli…. BiLL je sjeo na onom gore i počeo pjevati Keiner weiss, wies dir gehen… keiner da der dich versteht… An deiner Seite(ich bin da) je BiLLa super…. Poslije su svi došli dolje i opet polijevali vodom… ja sam BiLLa cijela mokra… najviše su me polili Tom i Georg… a striko me poslije zezao da se neću sad kupat mjesec dana zato što su me polili vodom… =D… i ugl oni otišli… čekali smo još par minuta da dođu van… ali nisu…. Upalila su se i svjetla i onda smo znali da je gotovo… počeli smo polako izlaziti… vani je BiLLo toliko ljudi, ja sam tek sad shvatila koliko je njih BiLLo… poslije sam čula da je BiLLo 5000, a BiLLo je očekivano 4000…. Ajme… jedva sam pričala… nisam ništa čula… hehe… to su BiLLe posljedice… ali nema veze… poslije sam si još otišla kupiti postere… kupila sam 2… al kak su skupi, jedan 7 €… al nema veze… majice i tak to nisam kupovala jer već imam tri, a nikad ih ni ne nosim… pa… tak da nisam… nije moj stil… =P… onda sam još malo stajala vani s onim curama od prije… malo izmjenili doživljaje, i oko 22,00 smo napokon otišli… Th nije djelio autograme, jer je BiLLo čekalo previše fanova… sam su otišli… šmrc… ali to je bio najbolji dan u mom životu!!!!!!!!! Naj, naj, naj…. Čak je i striko rekao da nisu oni loši i svidjelo mu se… hehe… ja još dva dana nisam mogla vjerovati da je to istina, da je to stvarno BiLLo, da su oni stvarno stajali ispred mene… na samo dva metra… u subotu smo se vraćali nazad… a ja sam mislila samo o tom koncertu… u nedjelju moj frend imao rođendan… pa sam tamo vidjela dosta frendica i frendova i sve ispričala… pokazala slike… kojih ima oko 200… snimke… sve… moja Best frendica rekla da je i ona od sad TH fan… hehe… i ugl to bi BiLLo to….

Evo sada još neke slike… koje sam uspjela uploadati… jel kod mene to jako dugo traje… pa… uživajte….


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

- 17:20 - Schreib etws (127) - Troši boju - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< travanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (4)
Studeni 2006 (2)
Listopad 2006 (4)
Rujan 2006 (5)
Kolovoz 2006 (1)
Lipanj 2006 (5)
Svibanj 2006 (7)
Travanj 2006 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Counters
Counters

da vidimo kolko vas je od 1.5.2006. 21:30


Cursors

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se





Avatari
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us







Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se