design made by: Jinxie™












< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


O MENI UKRATKO
Ime:Monika
Rođena sam:01.06.1991.
Godina:18
Mjesto rođenja:Zagreb
Razred: gotova škola




Created by Crazyprofile.com


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com



KRV JOŠ TOPLA JE,
LJUBAV SPLASLA NIJE,
PREBRZO SI OTIŠAO,
ZA SOBOM PJESME I USPOMENE OSTAVIO
TOŠE VOLIMO TE!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

najljepši anđeo,na svijetu koji je postojao...
predivnog glasa,tijela..
napustio nas je prerano,
zašto,zašto on??
tako mald i nevin.
Bože što ti je skrivio??
sada postoji samo u našim srcima,mislima
njegova djela če se pamtiti,zauvijek!!
Toše je naljepše biće koje je postojalo
na cijeloj kugli zemaljskoj
dragi toše bio si anđeo i ostao
jednoga dana srešćemo te gore negdje
među oblacima,i reći ćeš nam sve
tvoja duša zauvjek je kod Boga
sretna i odmorna

dragi toše počivao u miru Božjem





Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic























Diskografija
1999. Nekade vo nokta
2000. Sinot Božji
2001. Ako me pogledaš u oči
2004. Dan za nas
2005. Pratim te
2006. Božilak
2007. Igra bez granica


1998 - Skrsi me (Single version)
1998 - Ostani do kraj (Single version)


1999 - Nekade vo nokta
01. Eh da sam zlato
02. Usni na usni
03. Pusti me
04. Ostani do kraj (album version)
05. Sonce vo tvoite rusi kosi
06. Pobegni
07. Ruski rulet
08. Nekade vo nokta
09. Tvoite beknezi na moite beli kosuli
10. Skrsi me (album version)
11. Go molam neboto da mi te vrati


1999 - Morska zvezdo (single)

2000 - Solzi pravat zlaten prsten (single version)

2000 - Sinot Bozji
01. Tajno moja
02. Kazna moja si ti
03. Vo kosi da ti spijam
04. Sinot Bozji
05. Izlazi me uste ednas
06. Nokna igra
07. Iluzija
08. Solzi pravat zlaten psten (album version)
09. Nemir (Duet Karolina)


2000 - Pomozi mi (duet Katolina) (single)

2001 - 1200 milji (mk version duet Goca Trzan) (single)
2001 - 1200 milja (yu version duet Goca Trzan) (single)


2002 - Ako me pogledas u oci
01. Ako me pogledas u oci
02. Soba za tugu
03. Cini (duet Esma Redzepova)
04. Hold me tight
05. Jos jedan stepenik
06. Na mesto zlocina
07. Limenka
08. Ledena
09. Meni hvala nijedno
10. Luda mala
11. Limenka (Club remix)


2004 - Dan za nas
01. Zvezdo severnice
02. Kad varas ti
03. Zena Balkanska
04. Ima li dan za nas
05. Kazem lejdi
06. Nikada
07. Cija si
08. Life
09. Pogledaj u mene
10. San egzotican
11. Oprosti
12. Sto si otisla
13. Hej plavooka, hej bosonoga
14. Kad srce plati stari dug


....


bedzevi.com,button,badges,priponke,Tose Proeski



bedzevi.com,button,badges,priponke,Tose Proeski



bedzevi.com,button,badges,priponke,Tose Proeski



bedzevi.com,button,badges,priponke,Tose Proeski

utorak, 22.04.2008.

I tonem u san duboki da nađem sebi mir...Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tose Proeski - Usni na usni



Tose Proeski - Ostani do kraj 1998(bevovizija)



Tose Proeski - Solzi pravat at zlaten prstan;na početku kratki dokumentarac o toši;kratko al slatko



TOŠE PROESKI &ANTONIJA ŠOLA - VOLIM OSMIJEH TVOJ (HVAR)konačno našla ovu verziju pjesme;)



Tose Proeski - Pusti me
Makfest 1997
imao je samo 16 godina
cijela verzija pjesme




Tose Proeski - Morska zvezdo
Makfest 1999




Žao mi je






OVO MORATE POGLEDATI,OBAVEZNO


Bok,ewo ja sam opet tu
nešto mi nije valjalo s kompom
pa wam se nisam mogla javljati
i napisati jedan važan post...
Zato ga sada pišem...
Prošlo je pola godine
(šest mjeseci i šest dana)
Ti dani su prošli jako brzo,
neznam što da napišem,jer
mi je još uvijek teško,i
nepomirljivo da ga više nema...


Image and video hosting by TinyPic

Ovo je predivna duša koja živi,
negdje daleko među bijelim oblacima


Image and video hosting by TinyPic

Antonija Šola i bend;Nebu pod oblak





Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

tose,proeski

Image and video hosting by TinyPic

moja najdraža pjesma
koju u zadnje vrijeme dosta slušam





AKO ME POGLEDAŠ V OĆI









- 20:26 - Komentiraj (118) || Print || # || 0n/0ff


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se