KK KAŠTELA

četvrtak, 31.08.2006.

TROGIR- KAŠTELA 72-93 (43-36)

prva pobjeda nase ekipe u ovogodisnjoj seriji prijateljskih.. bio sam je i najavio jucer na blogu.. iako su domaci bili oslabljeni mislim da ne bi uspjeli danas da dodju do pobjede id a su bili kompletni...utakmica je 27 minuta bila neizvjesna kastelani su igrali na mahove ali sa starim boljkama ziceri, gradjenje u obrani,. poluvrijeme je zavrsilo sa +3 u nasu korist (43-46) cestim izmjenama pokusaavo asm pronaci idealnu petorku i to je uspjelo krajem trece kad su fajteri na parketu pomeli domace..u 28. minuti je bilo 55-59 da bi se na nakraju trece rezultat digao na 55-64, i nastavilo se u tom ritmu domaci su pukli...sljedece 4 minute 55-69 , 55-72 i 55-77.. i onda zadovoljni rezultatom ponovo pocinju igrati sa pola snage i propusno u obrani i rezultat je odamh kreno u suprotnom smjeru pao na +14 nakon time outa i porcije (zasluzene) jakom obranom opet se podize rezulatat na plus 20.. i konacnih 72-93.. jako lijepa i gledljiva utakmica.
strijelci za nase su bili
MARIN 21
ŠIMOVIĆ 17
VUKASOVIC14
PERIĆ 13
GORETA 11
BOSANCIC 6
BOROZAN 6
CAREV 3
OROSNJAK 2
MARIN D 2 (toga kosa nema u zapisniku?)
danas je jednu odlicnu partiju pruzio borbeni ŠIMOVIĆ, i u napadu i u obrani, peric je imao dvocifrenu brojku skokova, goreta i vukasovic su lucidno proigravali ali i poentirali, efikasni Marin je izbuzao trogirane , Borozan je takodjer odigrao najbolju partiju do sada u nasem dresu, Bosancica danas nije islo..lopta nikako u kos, trudio se ali nije islo(zamjerke na obranu danas je prihvatio i u zadnjem dijelu tekme je korektno to obavio) naravno da je bilo i losijih strana, ali manje nego do sada forma se podize, ali najvise se mozemo jos digniti u podrucju obrane jer i danas su mi pokazali da mogu igrati obranu ako je žele igrati..a nakon dobre obrane koja je temelj razvija se i dobar napad......
nivo nase obrane ce podici novi igrac koji nam je prisao i od sutra pocinje trenirati, rijec je o igraču KK SPLITA rodjenom 1989. godine . on ulazi na mjesto Klismanica koji nije odradio ove treninge sa nama u zadovoljavajucem ritmu i kolicini. i klismanic i taj igrac splita su 89 godista tako da se ovim činom neće povecati broj igraca 89 godista. bice samo taj "splico".. o kome je rijec drugi puta..smijeh
u svakom slucaju s njime cemo biti mnogo jaci u obrambenom dijelu ali i u napadackom.



- 23:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.08.2006.

moram priznati da sam zaboravio napisati ono sta sam najavio (na to me podsjetio sinjanina to je koja su to dva igraca koja su dosla u nase redove za juniore. rijec je o MARIU GORETI i FILIPU BOROZANUvec su se uklopili u nase redove i udomaćili . za seniorsku ekipu su dosli BORO RADOJKOVIC, TOMISLAV MATIĆ I LUCIĆzadnja dvojica iz trogira a Boro kao povratnik iz inozemstva.

- 23:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ETO NISAM JOS USPIO STAVITI O TURNIRU... NADAM SE DA CU TO NAPOKON DOVRSITI U SLJEDECA DVA IL TRI DANA..TAKODJER SE NADAM OVOM TJEDNU I ODLICJA NAPOKON DA RJESIM..

- 23:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SENIORI:SOLIN-KAŠTELA 58-103

druga prijateljska tekma nasih seniora i druga pobjeda. ovaj put od kastelana nastradali su solinjani i to cak 45 razlike!! 103-58 a cijelo drugo poluvrijeme domaci su dali tek 18 poena... nakon trogira kastela su se i sa solinom lako obracunali i pokazuju da su zaista prvi favoriti nadolazece a-2 lige.

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

sibenka-kaštela 91-70 (51-30)

PORAZ U SIBENIKU JE BIO OCEKIVAN . LOSIJA PREDSTAVA U PRVOM DIJELU I BIJEG DOMACIH NA 21 RAZLIKE NA POLUVREMENU 51-30 , BILO JE NEKOG STRAHA U SRCIMA MNOSTVO FALIVENIH ZICERA I TEK KADA SU SHVATILI DA MOGU SA SVIMA IGRATI KRENILA JE I IGRA STIZAO SE REZULTAT RAZLIKA JE BILA PALA NA SAMO 14 POENA I DVA NEDOSUDJENA FAULA ISPOD KOSA NA PERICU I BOSANCICU SU PREKINILA NASU SERIJU I VRATILA DOMACE PONOVO NA 20 RAZLIKE, (OSIM TA DVA FAULA OSTALO SUDJENJE JE BILO ODLICNO ) TAKO DA NA SUDJENJE NEMA NITI MALE PRIMJEDBE. VRLO DOBRA TRECA CETVRTINA KOJU SMO ZABILI CAK 24 POENA(PRIMILI 23)POKAZUJE DA IPAK POLAKO DIZEMO FORMU IZ TEKME U TEKMU...IAKO I DALJE IMAMO VELIKE PROBLEME JER POJEDINCI JOS NISU U FORMI U KOJOJ BIH IH ŽELIO VIDJETI IPAK SE POLAKO DIZEMO I DO PRVENSTVA CE MO BITI ONI PRAVI. I DANAS JE PERIC BIO JEDAN OD NAJEFIKASNIJIH(NIJE SE VODILA STATISTIKA)DOK JE DINKO IMAO NAJVISE OBRAMBENIH SKOKOVA I ASISTENCIJA. GORETA JE U CETVRTOJ CETVRTINI POKAZAO DA IPAK MOZE JAKO DORO ODIGRATI, MARIN POSLOVICNO DOBAR, OD BOSANCICA IPAK OCEKUJEM VISE U NAPADACKOM DIJELU NAROCITO U STAVLJANJU ZICERA KOJI JEDNOSTAVNO MORAJU BITI IGRA ZA TRI POENA(FAUL-KOŠ).SVE U SVEMU NASA NAJBOLJA IGRA DO SADA.CETVRTA PRIJATELJSKA TEKMA I CETVRTI PORAZ SCORE 0-4 NIJE PRIJATAN(ZADAR,TROGIR,DALVIN , SIBENKA)ALI IPAK ZBOG PODIZANJA KVALITETE NASE IGRE ALI I POCETKA SERIJE TEKMI ZA 91.GODISTE KOJE NECU VISE KORISTITI U OVIM JUNIORSKIM TEKMAMA NAJAVLJUJEM I BOLJE REZULTATE I POBJEDE VJERUJEM VEC U SLJEDECOJ TEKMI KOJU IGRAMO A TO JE U CETVRTAK U PODNE U TROGIRU. ZA IDUCI VIKEND PONOVO GOSTUJEMO U SIBENIKU I ODIGRACEMO DVIJE TEKME JEDNU OVA NASA EKIPA 90og GODISTA (JUNIORI) A DRUGU 91. I MLADJI.
IDEMO DALJE..

- 22:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

juniori:DALVIN-KAŠTELA 69-56

PORAZ NAŠIH JUNIORA U PRIJATELJSKOM OGLEDU SA DALVINOVCIMA. IPAK KRAJNJI REZULTAT JE PREVISOK I VARA. DOK JE IGRALA PRVA POSTAVA NASIH EKS KADETA A TO JE BILO 33 MINUTE REZLTAT JE GLASIO 55-51 ZA DALVIN. NAKON ULASKA MLADJIH DALVIN KOJI IMA IPAK SIRU KLUPU SE ODVOJIO NA KONACNIH +13. INACE JE UTAKMICA CIJELIM TOKOM BILA U PAR POENA OSIM NA POCETKU TRECE CETVRTINE KAD DALVIN SA 3 TRICE BJEZI NA PLUS 10, NASI IPAK PONOVO STIZU NA SAMO KOS ZAOSTATKA. PERIC JE BIO NAJEFIKASNIJI KOD NASIH. BOLJKA NASE EKIPE TRENUTNO SU ZICERI VISOKIH IGRACA TE ZASAD IPAK PREVISE IZGUBLJENIH LOPTI "NISKIH" I SVAKAKO PONOVO OBRAMBENI SKOK. POZITIVNO JE STO JE PERIOD DOBRE IGRE BIO IPAK NEUPOREDIVO DUZI NEGO U PRVOJ TEKMI PROTIV TROGIRA.

- 22:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.08.2006.

i dalje ostajem duzan izvjestaj sa turnira bice u ova dva dana , takodjer se nadam da ce sljedeci tjedan biti i medalje za osvajace istih na turniru.. postoji opcija da ipak budu diplome (ukoliko se oduzi oko medalja) u svakom slucaju oni koji su zasluzili bice obavjesteni.

- 16:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #

tekma u trogiru

u trogiru smo juce igrali prijateljsku tekmu sa domacinima, iako su domaci bili oslabljeni bez dva igraca iz prve petorke ipak su dobili nas sastav sa 79-71. nikako ne mogu biti zadovoljan igrom koju smo prikazali, igra koju zelim da igramo prikazana je samo u prvih 5 minuta trece cetvrtine kada smo razbili domace i sa minus 6 dosli na plus 5 potpuno ih izbacivsi iz reketa i zatvorisvsi sve prilaze košu a istovremeno smo i imali brze kontra napade. medjutim tada se stalo ..istina da je do kraja igrala mjesana ekipa vecinom oni koji su sjedili do tada i po dva iz prve petorke , istina i da se ujutro nakon treninga u dvorani radilo fizicki i da su noge trome zbog toga al opravdanja nema ovakve tekme se moraju dobivati zatvorenim ocima..ne bih posebno nikoga istaknuo, ono sto izvlacim pozitivno iz ove tekme su tih 5 minuta koji pokazuju da mozemo i da su problemi u glavi (u razmisljanju) a ne u nasim ne(mogucnostima)..vjerujem da ce iz utakmicu u utakmicu biti bolje...
vec sutra ujutro igramo u splitu sa dalvinom a u nedjelju popodne idemo u sibeenik gdje cemo odmjeriti snage sa šibenkom.

u trogiru su strijelci bili
peric 15
marin 13
vukasovic 12
bosancic 11
goreta 8 (dvije trice)
carev 6
orošnjak 4
cavala 2


- 16:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.08.2006.

turnir je zavrsio...

sutra ce biti opsirniji izvjestaji sa turnira, samo da kazemo da je proteklo u najboljem redu , steta j esamo sta u seniorskoj konkurenciji bad boysi nisu bili kompletni.. zbog guzve u prometu kasnio im je jedan igrac,a oni nisu trazili odgodu tekme na pravoj adresi...odnosno nisu se izjasnili sa svojim problemima,ali ukupnog pobjedniak to ne bi promjenilo jer su samo 1 je djevacbili superiorni... sutra malo detaljknije o pobjednicima seniorskog turnira u juniorskom dijelu air force su bile najstandardnije i ugodno su iznenadili pobjedom..medine kifliće su eliminirali u polufinalu a u finalu su jednsotavno bili boli i pobjedili.. čast domaćih igrača spasili su smogovci ekipa iz naselka koji su protutnjali turnirom i u velikom stilu osvojili prvo mjesto u konkurenciji djecaka.. MIJO MALEŠ, IVAN MALEŠ, I HRVOJE JURIĆsu bili nedodirljivi za konkurenciju... najbolji strijelac turnira za djecake je bio IVAN VUKMAN iz tornadapostigao je 28 poena a hrvoje jurić je dao jedan manje.. treci strijelac je bio ANTE TEŠIJA sa 24 poena ali i sa dvije utakmice manje... sutra detaljnije o svemu i ponesto fotki..

- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

evo gledam nebo i sve se nadam da nece prokisniti da ce izdrzati do kraja turnira...kakav bi to bio streetbasket da se igra u dvorani.....neto kao pivo ali bezalkoholno...roflrofl
u vakom slucaju dosli smo do zavrsnice..nema vise kalkulacija svi ce sad igrat najjace sta mogu cak i kiflici jedino ako ima danas ne bude fijesta...čedna braća jos nisu pokazali svoje adute.. oni su bili na mini pripremama u zagori..na svjezem zraku..smokin bice napeto danas jer aidsu ne pada na pamet da se preda...na izjavu jednog igraca aidsa da ce aids biti bolest koja ce pobjediti cednu bracu jedan od čednih je izjavio da imaju oni penicilina za njih..covjece vise se prepucavaju nego grgić sa ćirom...smijeh

- 13:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 19.08.2006.

turnir turnir..

danas popodne su se igrale tekme polufinala i cetvrtfinala u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. kod seniora su igrali
samo 1 je djevac - ludi galebi iz trogira 14-12 i 15-10
fali tomo- bad boys 11-15 i 13-15

dakle obje tekme cistih 2-0
sutra ce se ovim ekipama pobjednika prikljuciti i razbijači
te tri ekipe ce igrati svako sa svakim i onda ce na kraju prvi protiv drugoplasirane ekipe odigrati finalne dvije tekme..

u juniorskoj konkurenciji su igrali danas
klišća - aids 8-8 i 10-13
škartoci-air force 8-13 i 14-11
kiflići kod mede - hahari 15-5 i 12-9

ovim pobjednicima sutra se prikljucuju čedna braća i igraju polufinale iz dva i zatim finale na isti način...
kiflići su se lako obracunali sa haharima ali im je vrizljasti radanovic pravio vraske probleme .... aids se jako tesko obracunao sa klišćima.. mora da je aids u konacnoj fazi pa nemreju vise niti trcati kamoli haklati.. skartoci su ispali od air forcea, ekipe koja je ugodno iznenadila i po meni nece uopce biti u podredjenom polozaju sutra dapace vidim ih kao pritajene favorite... sutra ce se igrati i veliko finale na malim kosevima izmedju ekipe smogovaca i tornada... smogovci su najugodnije iznenadjenje turnira ... mala ekipa iz malog mista za velike rezultate...idemo smogovci iz naselka..


raspored utakmica za nedjelju

kiflići - air force 1.tekma 17.00
aids-čedna braća 1.tekma 17.00 b kos
kiflići- air force 2.tekma 17.20
aids-čedna braća 2.tekma 17,20 b kos
prva finalna tekma djecaci mali kos 17,45
samo 1je djev-razbijači 18.00
prva finalna juniora 18.20
bad boys-porazeni iz samo 1-razbijaci 18.40
druga finalna djecaci mali kos 19.00
bad boys-pobjednik iz samo 1- razbijaci 19.15
druga finalna juniori 19.30
prva finalna seniori 19.50
druga finalna seniori 20.10h
podjela nagrada i priznanja 20.25h


medalje nismo uspjeli nabaviti u splitu...obisli smo cijeli split i nista.... tako da ce iste biti podijeljenje iduci tjedan...sve ostale nagrade (dresovi ) su stigle.
prvi dan turnira prosao je jako dobro....u pravom sportskom ozracju bilo je stvarno ok..sudjenje jako dobro i pravicno..

- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

turnir..

danasnje novosti i rezultati sa turnira bice za sat vremena na blogu...

- 20:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

pocelo je pocelo

poceo je i prvi turnir, streetbal turnir u Kaštelima. Turnir koji vrlo ozbiljno prijeti da postane tradicionalan. a i postace to.. odmah jedna vijest za pocetak, ovaj turnir sljedece sezone postaje dio Kaštelanskog ljeta dakle bice mnogo mnogo ozbiljnije marketinski popracen tako da gledajuci u svjetlu toga ovih 16 ekipa ukupno ove godine i nije tako malo..ali o tom potom.. pocnimo sa dogadjanjima na turniru.. odmah da kazem da ce fotke sa turnira biti nakndano postavljene.
kategorija dječaci - mini koš
bilo je vrlo vrl0 neizvjesno i napeto.. igrali su 4 ekipe tako da je igrana liga svak sa svakim i onda ce sutra prva i druga ekipa igrati finale
finale je sutra (nedjelja) u 17.00h
po tecajevima odredjenim prije turnira najvece sanse su imali ekipa brzi i žestoki @1,30
a najmanje smogovci uglavnom u zadnjem kolu su bile sve opcije otvorene prvo su igrali smogovci i all star to je bila najneizvjesnija utakmica turnira do sada svi su navijali za smogovce jer ako smogovci pobjede tada brzi i zestoki i tornado u zadnjem susretu odlucuju tko ce uz smogovce ici dalje. i u neizvjesnoj zavrsnici rezultat je bio 8-8 15 sec do kraja lopta za smogovce koji je gube i 3 sec do kraja all star postize kos i vodi 9-8! ali smogovci ne gube glavu ne panicare(tako je to u naselku rofl)izvode loptu i poentiraju za 9-9 na opce odusevljenje ove dvije ostale ekipe. produzetak , all star je u prednosti jer ima loptu , ko da kos pobjednik... promasuju... lopta je za smogovce koji to rutinirano realiziraju i kraj.. 10-9!.. dolazi sada zadnja tekma.. brzi i zestoki kontra tornada... brzima igra samo pobjeda od 9 i vise razlike..... nemoguca misija.... 9 i vise razlike idu dalje brzi i zestoki... 4 do 8 razlike za brze ide dalje all star... do 3 razlike za brze i njihov poraz ide dalje tornado.. sve je otvoreno..utakmica neizvjesna do polovice nakon toga tornado je pomeo brze 9-15.... prvo mjesto osvajaju iznenadjujuce dobri smogovci drugi su tornado treci all starsi cetvrti brzi i zestoki

svi rezultati i tabela

TORNADO-SMOGOVCI 6-10
BRZI I ZESTOKI-ALL STARS 8-15
TORNADO - ALL STARS 9-4
SMOGOVCI - BRZI I ZESTOKI 15-11
BRZI I ZESTOKI- TORNADO 9-15
SMOGOVCI - ALL STARS 10-9(9-9)

tablica

1.smogovci 3-0 35-26
2.tornado 2-1 30-23
3.all stars 1-2 28-27
4.brzi i zestoki 0-3 28-45


tablica strijelaca

1.TEŠIJA 24
2.VUKMAN 22
3.H.JURIĆ 18
4. E.MUSIĆ 14
5. I. MALEŠ 9
6. M. MALEŠ 8
7. MASA 8
8. D.OROŠNJAK 6
9. DENI 6
10. A.BEDALOV 4
11. J. MATIĆ 1
12. DINO 1

S OBZIROM NA DVJE FINALNE UTAKMICE KOJE SLIJEDE OCITO JE DA CE SE ZA NASLOV NAJBOLJEG STRIJELCA BORITI VUKMAN I JURIĆ JER OSTALI VISE NEMAJU UTAKMICE..

- 12:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 18.08.2006.

na kladionici bi to izgledalo ovako:

seniori:
1SAMO JEDAN JE DJEVAC @2,20
2 LUDI GALEBOVI IZ TROGIRA @2,50
3 RAZBIJAČI @4,80
4 BAD BOYS @7,00
5 FALI TOMO @20.00

--------------------

juniori:

1 ŠKARTOCI @2,35
2 KIFLIĆI U MEDE @2,55
3 AIR FORCE @4,50
4 ČEDNA BRAĆA @6,00
5 AIDS @10,00
6KLIŠĆA FOREVER @250,00
7 HAHARI @1000,00

-----------------------

djecaci- mini koš

1 BRZI I ŽESTOKI @1,30
2TORNADO @2,10
3 ALL STARS @3,75
4 SMOGOVCI @15,00
---------------------------

vec po ovome primjecujemo favorite.. barem papirnate...
da li ce ishod turnira biti ovakav ostaje da nagadjamo dok ne zavrsi..

- 22:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

turnir

neke obavijesti o turniru pravila , promjene,
u seniorskoj konkurenciji se prijavilo pet ekipa nagrada za osvajanje prvog mjesta je 500 kn (odnosno KOMPLETNA UPLATA u toj konkurenciji)
u juniorskoj konkurenciji se prijavilo 7 ekipa nagrada za osvajanje prvog mjesta je 4 kompleta kosarkaskih dresova
u konkurenciji djecaka se prijavilo 4 ekipe nagrada za prvo mjesto je 4 kompleta kosarkaskih dresova
svi finalisti ce dobiti medalje.. u ovom trenutku medalje jos nisu stigle iz zagreba..pokusavamo nabaviti zamjenske u Splitu ukoliko se dogodi da ne rjesi se to do nedjelje( u stvari do subote ) tada ce medalje biti dostavljene naknadno(rijec je o par dana)
svim ekipama je zagarantirano minimalno dva basketa prije ispadanja.
nakon petog faula svaki faul je slobodno bacanje
nakon pogodjenog-promasenog bacanja lopta pripada protivniku
nakon svakog koša lopta pripada protivniku
igra se do 15 poena ili 12 minuta
napad je ogranicen na 30 sec
sudi sluzbeni sudac
ne igra se na dva razlike
pravilo fair play


- 22:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

raspored

javno izvlacenje rednih brojeva je obavljeno veceras..
izvuceni su ovi startni brojev za ekipe.
seniori
1 SAMO JEDAN JE DJEVAC
2 FALI TOMO
3 RAZBIJAČI
4 BAD BOYS
5 LUDI GALEBOVI IZ TROGIRA

juniori
1 KIFLIĆI U MEDE
2 AIR FORCE
3 KLIŠĆA FOREVER
4 ČEDNA BRAĆA
5 AIDS
6 ŠKARTOCI
7 HAHARI

dječaci-mini koš

1 BRZI I ŽESTOKI
2 ALL STARS
3 TORNADO
4 SMOGOVCI

.................

SENIORI

SHEMA IGRANJA
A 1-5
B 2-4
C 3 DIREKTNO U LIGU
( a i b igraju bolji iz dva baskta na ispadanje c ulazi direktno)
liga:
A- C
porazeni AC - B
pobjednik AC- B

------------------

JUNIORI

A 1-7
B 2-6
C 3-5
D 4 DIREKTNO DALJE

1/2 FINALE
A-B
C-D

FINALE
sve se igraju bolji iz dva osim finala koje se igra na dvije dobivene

----------------------------------------

DJEČACI

IGRAJU SVAK SA SVAKIM! LIGA SISTEM PLUS FINALE PRVI PROTIV DRUGOGA!

---------------------------------------------

RASPORED IGRANJA ZA SUBOTU

DJEČACI

BRZI I ŽESTOKI - SMOGOVCI 8.00h
ALL STARS -TORNADO 8.15h
BRZI I ŽESTOKI - TORNADO 8.30h
ALL STARS -SMOGOVCI 8.45h
BRZI I ŽESTOKI - ALL STARS 9.00h
TORNADO - SMOGOVCI 9.15h
FINALE U 9.30 h

--------------------------------------------------

SENIORI

SAMO 1 JE DJEVAC- LUDI GALEBOVI IZ TROGIRA 17.00h
FALI TOMO - BAD BOYS 18.00h
RAZBIJAČI direktno dalje

--------------------------------------
LIGA SE IGRA U NEDJELJU

-------------------------------------

JUNIORI

KLIŠĆA FOREVER -AIDS 17.00 h (B-KOŠ)
KIFLIĆI U MEDE - HAHARI 17.30 h (B-KOŠ)
AIR FORCE - ŠKARTOCI17.30 h
------------------------------------------
polufinale i finale se igra u nedjelju tako da ce svi moci stici na derbi HNL-a hajduk - zagreb.. ovaj put smo izasli u susret upravi Hajduka da mu ne smanjimo gledanost smijehsmijehsmijehrofl (soorryy ćiro)


- 22:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

turnir

oko 22.30 veceras ce bit kompletni parovi i raspored za turnir sutra i preksutra

- 21:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 16.08.2006.

turnir je u subotu kako je i planirano ima ekipa vrlo mastovitog imena poput samo jedan je djevac, škartoci, smogovci, hahari,itd itd..
vrijeme ce biti lijepo a to je najbitnije..
juniori vrijedno treniraju a sljedeci tjedan ce poceti i cesce utakmice jer su i neki okolni klubovi napokon poceli trenirati , dalvin i trogir bi trebali biti prvi protivnici i to preko tjedna za vikend mozda negdje i odemo, taj dio posla je u domeni šefa tako da više od toga sljedeci put.

- 17:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.08.2006.

http://www.GraffitiGen.com/ - Graffiti Creator
http://www.neba.com/ - neba Creator

- 10:08 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 09.08.2006.

*S*T*R*E*E*T*B*A*L*L-_-_-_-*T*U*R*N*I*R*




STREETBALL KAŠTELA 2006

KADA?
19. I 20.8.2006.
---------------------------------
GDJE?
ŠKOLSKO IGRALIŠTE U KAŠTEL GOMILICI

----------------------------------

KATEGORIJE

1. SENIORI
2. IGRAČI ROĐENI 1990 I MLAĐI
3. DJEČACI ROĐENI 1994 I MLAĐI
(kategorija dječaka 1994 i mlađi turnir igraju na mini koš prilagodjen njihovom uzrastu)

-------------------------------------

NAGRADNI FOND

1. MJESTO ZA SENIORE 1000 KN

U OSTALIM KATEGORIJAMA NAGRADE SU KOŠARKAŠKI DRESOVI ILI LOPTE... MEDALJE ZA SVE POBJEDNIKE

----------------------------------------

TAKMIČENJE U ŠUTIRANJU TRICA

TAKMIČENJE U POGAĐANJU KOŠA SA CENTRA

( ZA TRICE I ŠUT SA CENTRA POSEBNA PRIJAVA)

SVE INFORMACIJE I PRIJAVE NA BROJ TELEFONA 098 163 60 93
ILI NA ŠKOLSKOM SPORTSKOM IGRALIŠTU U KAŠTEL GOMILICI SVAKO JUTRO OD 6.30 DO 9.00 I POSLIJE PODNE OD 18 DO 21 SAT



- 22:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

pomalo o svemu

eto prosle nedilje nismo isli u sibenik na prijateljsku, odigrali smo doma medjusobno 90 minuta tekma je zavrsila 142-135 za prvu ekipu protiv ostatka svijeta.. ne mogu reci da se bas borilo u obrani..ali se igralo jako brzo sto je rezultiralo sa visokim rezultatom ali i velikim brojem gresaka. tjedan prije smo u zadru izgubili sa cak 40 razlike od zadra, prva tekma, dvorana jazine, trema i poraz.. nista neobicno..bice bolje do lige. dosta toga se dogadja sada, vanjska rasvjeta na igralistu, vecernji treninzi, sad ce i STREETBALL TURNIR a pojavio se i PROFESOR BALTAZAR. Uglavnom dosadno nije.. radi se, igra i zabavlja. idemo dalje....

- 22:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 04.08.2006.

sibenik

OBAVIJEST
doslo je do odgode utakmice u sibeniku ovaj vikend , umjesto nje igrat cemo jednu trening utakmicu u nedjelju ujutro u gomilici u 7 sati! dolazak obavezan. igrat cemo medjusobno ali u dresovima i sve po pravilima prave tekme..

- 21:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Image Hosted by ImageShack.us

    OVO NIJE SLUŽBENA STRANICA KK KAŠTELA
    OVDJE SE PIŠE I GOVORI O KK KAŠTELA
    I SVEMU OSTALOME ŠTA SPADA U SPORT
    TO RADE LJUDI KOJI VOLE OVAJ KLUB I SPORT OPĆENITO.
    *******************
    blog uređuju:
    NEBA****(blog)
    TONKO***(blog)
    DRAZY***(forum)
    EDDIE****(forum)
    HOĆEŠ BIT KOŠARKAŠ? VJEŽBAJ NAJVAŽNIJI I NAJJAČI MIŠIĆ U TIJELU.........MOZAK! A DRUGE PUSTI DA IDU U TERETANU...
    Sportski krugoval K-7
    ZA SLUŠATI JE POTREBAN WINAMP PLAYER!
    radio K 7 ! prvi sportski internet radio u hrvata!
    možete se i zezati al to je tako. K 7 !!

    sve sta spada u sport i dobre vibracije sa naglaskom na lokalnu razinu..





    sve informacije u svezi sporta(lokalnog) fotke obavjesti rezultate saljite na mail
    nbuha@globalnet.hr
    ili mobitel 095 801 33 93 **** 098 163 60 93
    ****************
    USKORO ĆE BITI I NOVE
    STALNE RUBRIKE
    NEVEZANE ZA KK KAŠTELA
    NARAVNO O SPORTU
    ******************



    Copyright © 2005 tiptop

    Zabranjeno korištenje
    slika i tekstova
    bez pristanka autora

Linkovi

ONI POMAŽU SPORT (NAŠI PRIJATELJI, POZITIVCI)

  • Image Hosted by ImageShack.us
    Image Hosted by ImageShack.us
    Image Hosted by ImageShack.us
    BABA: a sinko di ćeš? SINKO: a idem baba da minjam pineze. BABA: a di sinko? SINKO: a baba moja ne znan di nadjem. BABA:a sinko ne budi lud idi u "HIME" tamo su najboje cine."HIMA" ti sve vrste pinezi prima, i dolore i oire i kune ma sve čak i one slovenske tovare!
    HIMA
    mjenjačnica
    a ne budite seljaci čak i baba zna da su najbolji tečajevi u mjenjačnici "HIMA"!
    Image Hosted by ImageShack.us
    "Hima"-odmah pored restorana Lord u Gomilici

    I JOŠ NEKI KOJI NEMAJU LOGO ( TVRTKE KOJE ĆE USKORO OVDJE BITI NAVEDENE) ...U SVAKOM SLUČAJU SVI KOJI ŽELE BITI OVDJE U OVOM ELITNOM DRUŠTVU SLOBODNI SU JAVIT SE NA NAŠ MAIL TU NAVEDEN..


    VREMENSKA PROGNOZA ZA KAŠTELA22.05.2006.
    Image Hosted by ImageShack.us

    KAŠTELA U 07h : +22
    KAŠTELA U 16h: +27 22.05.2006.vedro
    KAŠTELA U 21h:
    PROGNOZA ZA KAŠTELA 22.05.2006.
    biće hebeno vruće danas.. al tek sutra ce biti HEBENO jer ce ici živa priko 30og stupnja..meteopati ostajte doma..ako nemate klime onda u Getro u hladnjaču i pivajte hit dana "ajde da ludujemo ove noći.."......headbangburninmad

    V I C ** D A N A


    Daje Mujo oglas u novine:
    - "Mijenjam novu i očuvanu punicu od 50, za dvije polovne svastike od 25!"






Cursors