napamet, i guess?
35 komentara; objavljeno 24.06.2009. u 13:07

Kako od tina nastane tuba? Pišem napamet.

Dišem napamet. Spavam napamet. Živim napamet. I možda ono 'dobro staro' više nije dobro staro dok ja tako napamet radim sve što sam uvijek radila. "Na greškama se uči, ne na svojim, već na tuđim." Undefined. NE. Zašto pišem post u Chromeu? *selidba na Mozillu* I dobro staro je prestalo postajati. Došlo je loše novo. Zašto loše novo nebi bilo dobro novo? Kada je već došla nova ja. Zato što nije učila na tuđim greškama. Nije učila ni na svojim. I sada na novom ponavlje sve sa dobrog starog, i zato je novo loše. Jer nema osoba iz dobrog starog. Tu nisu isti ljudi. Opet radi napamet. I u ovom trenutku tipka napamet. Gleda u ekran kako ga ova glupa ružna crna Arial slova polagano ispunjavaju. Napamet.

AOL Sistem Msg. Molim? 1. Doviđenja. "Jer doći ću joj gore, i polomit ću joj noge."

I svi su u nekoj melankoličnoj agoniji. "When I lose my mind, it will save my life" Uskoro. Uskoro neće biti dovoljno jedno "Ne." bez obješnjenja. Uskoro će sva ta 'ne' potrpana pod tepih početi izvirivati i vrištati "Ne!" na mene. Uskoro neću moći prihvatiti niti jedno drugo 'Ne'.

Želim dobro staro natrag. Bez ijednog 'ne'. I tada će to biti dobro novo. I need to hear you say: "I love you. I have loved you all along. And I forgive you for being away for far too long." I želim početi ponovo vjerovati. Regain trust, i guess?

S *njim* ništa. Možda i bolje.

Komentiraj - 35 - Print - # - On/Off
Supermasivna Crna Rupa
18 komentara; objavljeno 18.06.2009. u 19:19

osjećaj zaljubljenosti. nakon ove zime, koja nije bila samo obična zima, već i zima za moje srce i moje osjećaje, nisam mislila kako ću se opet ovako osjećati. to nisu samo povremeni 2 second leptirići kao s Marcelom. ovo je ono. i tought i was a fool for no-one but, oh baby, i'm a fool for you na žalost? ili na sreću? Rhonda Byrne u Tajni (koju još uvijek nisam pročitala) kaže kako ne smijemo misliti na ono čega se bojimo, već na ono što želimo. pa po tome, ako ću misliti na tko koliko ga želim i koliko mi se sviđa, a ne na to što bi mogla izgubit prijatelja ako nešto krene krivo, sve će bit super? nadam se. lucky i'm in love with my best friend, lucky to have been where we have been lucky, huh?

"Ne želim da zbog ovog prestaneš vjerovat ljudima oko sebe"
Ne. Nisam im prestala vjerovat. Nekima vjerujem još više. Samo sam vama prestala vjerovat. The worst thing about being lied to is knowing that you aren't worth the truth. jednostavno nam 5 godina (očito ?) nije bilo dovoljno da naučimo dovoljno jedna o drugoj. Do you ever get homesick? I can’t get used to it. I’ll never get used to it .

"A jesam ti sladak? Bar malo?"
Ne. Ne malo. Previše. Najslađi. Konju blesavi. Bio si mi sladak, pobogu, još u vrtiću. U VRTIĆU. I još uvijek si mi sladak. JOŠ UVIJEK. Ne govori li ti to nešto? Fakat si retardiran. Šta misliš zašto se ne odmaknem kada mi se približiš? Šta misliš zašto ne izmaknem ruku kada me primiš za nju? Što misliš zašto sam te zagrlila na Bundeku kad si me držao za ruke? Zato što si tak dobar frend? Ma daj ne zabrijavaj. SHVATI.

glaciers melting in the dead of night
and the superstars sucked into the supermassive
glaciers melting in the dead of night
and the superstar sucked into..

Komentiraj - 18 - Print - # - On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


On/Off


tinchica


22. F. ZG. FER. igraonice.hr
instagram

Writing since 13.11.2005. (10:53)


I must warn you:








čitamo se.

Blue

*trebaju mi novi prijatelji da ih stavim ovdje*


Your brain needs some assistance.

I see the girl I wanna be: riding bare-back, care-free along the shore. If only that someone was me. Fear surrounds me like a fence I wanna break free. All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared. Wild horses I wanna be like you: throwing caution to the wind, I'll run free too. Wish I could recklessly love like I'm longing to I wanna run with the wild horses..
~Natasha Bedingfield - Wild Horses



I'm listed at Blogerica
Free counter and web stats


Credits

· design & base code: *marhina. [dz]
· picture: =vampire-zombie
· thanks: Tutor.Blog