tigarteatar

srijeda, 17.11.2004.

EKO-lutka je mini festival koje će se održati 21.22. i 23. travnja 2005.godine u povodu dana planete Zemlja i dana grada Križevaca.
Tigar teatar će nastupiti na ovom festivalu sa predstavom "Priča o šarenoj divljoj svinji", a održat ćemo i radionice na temu izrade eko lutaka.Oni koji su već imali priliku vidjeti ovu našu predstavu znaju da su sve lutke u predstavi izrađene od reciklažnih materijala. Nastup na ovom festivalu uklapa se u jednu od osnovnih ideja Tigarteatra koji kroz svoje djelovanje, radionice, izložbe i predstave, prenosi na najmlađe ljubav i prema okolišu i prema kazalištu.

- 10:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 16.11.2004.

nova adresa i broj faxa tigarteatra; vlaška 80, V kat , 10 000 Zagreb, a svoje faxove možete slati na 01 4649931.
Naša stara adresa i broj telefona su je i dalje valjani.

- 17:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZVRCAN I DŽEPAN

Nova predstava Tigarteatra Zvrcan i Džepan muzička priča o dva pecivolika putujuća muzikanta koji spašavaju svijet od gladi nakon što je nestalo brašna. Zašto je brašna nestalo i kako su Zvrcan i Džepan spasili svijet od gladi saznat ćete ako pogledate ovu veselu i raspjevanu predstavu punu smijeha.
Tekst: Ida Mati i Iva-Matija Bitanga
Glume: Zrinka Kušević i Ana Franjić
Režija: Iva-Matija Bitanga
Scena, lutke i kostimi: Leo Vukelić, I-M. Bitanga, Ida Mati


Službenu premijeru planiramo u 12 mjesecu , a o točnijem datumu obavijestit ćemo vas naknadno. do tada predstavu možete dovesti na svoj rođendanski tulum ili u svoju grupu u vrtić ili u školu.

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #