< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (5)
Srpanj 2007 (21)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

SADRŽAJ
Službeno internet glasilo planetarno popularnog stripa "Tibor, sharpovac dobra srca™". Uživajte u dogodovštinama vrlog sharpovca Tibora, borca protiv rasizma i rasne diskriminacije. Konzumacija se ne preporuča rasistima, skinjarama vulgaris, cajkašima i ostaloj stoci. Ostalima zahvaljujem ako će uzeti vremena da pročitaju ovaj strip. Komentari, kritike, pohvale, pokude, pitanja i prijedlozi uvijek dobrodošli.

POZNATI O TIBORU:
"...jedan posve zanimljivo smišljen iako nestrpljivo i površno nacrtan strip. ...Vrijedi pogledati."
Darko Macan, 19.06.2007.
"Super je Tibor!"
Goran Sudžuka, 12.7.2007
"...vrlo mi se sviđaju skinjare."
Tihomir Ticulin, 28.11.2007.

Linkovi
(čitaj: besplatni stripi!)
Irregular Webcomic!
Poliklinika Friščić
Butternutsquash
Chainmail Bikini
Darths & Droids
DM of the Rings
8-bit Theater
Overkloking
White Ninja
Glasbergen
Dr. McNinja
Wildcat
Dilbert
Hogar
Q strip
Mejo strip

Da, možete mi biti prijatelji!
Pričajte ljudima o ovom stripu!

Image Hosted by ImageShack.us

Napomene:
->Tibor će u pravilu izlaziti svaka dva dana ako mi se Windowsi ne sruše to popodne
->Tibor je moje autorsko djelo i najstrože je zabranjeno njegovo korištenje u bilo kakve komercijalne svrhe. U slučaju nepoštivanja zakona i nemogućnosti istog PREBIT ĆEMO VAS!!!
->uvrede, provokacije, rasistički komentari i slični izljevi autorovog uvjerenja da je pametan i dovitljiv će biti brisani bez milosti i kajanja
->komentari, kritike, pohvale, pokude i prijedlozi uvijek dobrodošli
->poznam jednog sharpovca, dva rasista, nijednog skinjaru vulgaris i nula ljudi s bojom kože drukčijom od moje, tako da stavove iznesene u ovom stripu nemojte uzimati kao ničije službene, pa ni moje
->ovo je moj prvi strip
->nadam se ne i zadnji

TIBOR - sharpovac dobra srca
14.10.2007., nedjelja
Whoeeeheeej!

Kao što Ste vjerujem primjetili, smislio sam scenarij za još jednu epizodu (i to bez da Zlibor dobi batina!)
Prije no što joj se posvetimo, evo samo neke novosti:
Prvo, jeste li upoznati s tim remek-djelom sedme umjetnosti, crtićem Purple and Brown? To je još jedan uradak Aardmana, firme koja stoji iza Wallacea i Groomita i mogu reći da mi je daleko draži. Karakteriziraju ga takve kvalitete kao što je besprijekorna animacija, inteligentan humor i jednostavni dijalozi. Moj novi najdraži crtić. Evo vam ih šest dobre kvalitete na jubitou, od kojih evo jedan stavih i na blog:

Dalje, novi stripi!
DM of the Rings je strašno smješan strip Shamusa Younga rađen koristeći kadrove iz filmske trilogije Gospodar Prstenova. O čemu se radi? Strip nastoji pokazati kako bi izgledao Gospodar Prstenova da je D&D kampanja koju igraju igrači i naravno vodi DM. I savršeno u tome uspjeva! Evo samo jedan nastavak kojeg bih ja izdvojio kao najsmješnijeg, ali da biste ga kao takvog u potpunosti shvatili stvarno trebate čitati od početka. Strip je inače došao do kraja pa se autor bacio na novi o kojem čitajte dva odlomka niže.
Darths & Droids je novi strip Davida Morgan-Mara, kreatora svima omiljenog Irregular Webcomic! Ukratko, po uzoru na gorespomenuti DM of the Rings, gospodin Morgan-Mar je odlučio napraviti isto sa Ratovima Zvijezda. Što reći, još jedan humorističan strip i to ne samo po žanru!
I za kraj Chainmail Bikini, skoro ista stvar uz dvije razlike: a) nije po filmu nego originalna priča i b) strip je crtan, a crta ga Shawn Gaston. Crtež mi se sviđa osim par sitnica koje nadam se neće porasti u mane kako strip napreduje. I ovo je strip na u začecima (do sad tek 10 epizoda), i ovaj je smješan pa ga pogledajte odmah i moći ćete ga pratiti u stopu i na vrijeme.
Nego, Brian Clevinger je nedavno (u kolovozu) objavio da je od priče 8-bit Theatera odradio 80-85% što znači da će uskoro završiti još jedan sjajan strip. Nadam se da ga pratite, pogotovo sad budući da je napeto koliko je i smješno.
Evo i novi nastavak, s ovim ih je objavljeno sedam od deset epizoda prije drugog miniserijala. Još malo, još malo sretan
Image Hosted by ImageShack.us

Nešto se strašno dogodilo prijatelju i kolegi. Nije na meni da govorim što ali ovaj je nastavak posvećen njemu i nadi u brz i potpun oporavak. Sven, drži se!

Još tri epizode do novog miniserijala.
Nastavak u utorak pa u nedelju... Znalo je biti i gore.
Zapravo, vjerojatno će i biti.
Idućih ću dana aktivno raditi na stripu za Macanov natječaj pa će do isteka roka redovitost izlaženja novih Tibora vjerojatno patiti. Znam da ste mislili kako to nije izvedivo ali ovo samo pokazuje da ništa nije nemoguće!
Uglavnom, ispričavam se.

- 23:53 - KNJIGA ŽALBE (6) - U tisak! - ?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.