19

utorak

srpanj

2016

Da li više ima uopće normalnih tipova?????

Neznam zašto ali ja fakat imam non stop neke glupe momente sa muškima.
Ne znam da li moji hormone drugačije mirišu, da li mi je meni nevidljivom ali muškarcima jako vidljivom, gotovo flourescentnom, tintom na čelu napisano “Očajna” (makar ja i dalje tvrdim da nisam!) ili jednostavno imam tako zajeban horoskop da svi misle da je ok meni slati sexi porukice, pozivat na druženje dok su im druge polovice na ljetovanju ili dok su jednostavno očajni i treba im toplo žensko tijelo pored njih.
OK, priznajem da samnom fakat nije problem o ničemu razgovarati i da sam vrlo ne konzerva kad su teme za pričanje ponuđene ali ipak volim držati neku distance u razgovoru i ne poticati sugovornika na nikakve misli a kamoli one koje vode ravno u krevet.
I kolko god se trudim držat se distanciranom imam osjećaj da ih to još više privlači.
Mogu im spominjati i njihove bolje polovice ali to izgleda da ih više privlači, mogu im objašnjavat da su seljačine koje se neznaju niti upucavat ali oni se pravdaju da im je to bolja osobina i kako tako nešto urazumiti? Nemožeš.

Neki dan sam dobila poruku od tipa sa kojim sam nekad išla u školu. Nije da smo si nešto ostali dobri ali ima moj broj i s vremena na vrijeme mi šalje poruke. Prvo bezazlene tipa bok kak si, kam ćeš na go, kaj radiš, da li vježbaš i ostala sranja od pitanja a onda prelazi na to da sam kao stvorena za neke radnje. Ono WTF!?!?!?!?! OK, shvaćam, želiš me ali sorry mali totalna si seljačina!
Nitko ga valjda nije učio da lijepim riječima i dobro odabranim komentarima više postiže nego seljačizmom –dođi mala, hopa cupa nas dva skupa!
Dosadno mi je bilo pa sam uzvratila poruku pitajući ga kad je zadnji puta imao pravu vezu na što odgovara da nikad nije imao pravu vezu, sve samo zadovoljenje njegovih potreba. Da, tak i izgleda.
Mislim si prejadno i daj mi se skini sa dnevnog reda. Slijedeće dolaze porukice sa slikom njega u donjem rublju gdje se –kako ga on naziva- mališa jako lijepo očitava.
Geez, da li muški još uvijek misle da je sve u centrimetrima????? Dečki sorry kaj ću vas razočarati ali NIJE SVE U CM ima nešto i u tehnici!!!!!!
Nije mu jasno kako nisam oduševljena i kako ne odgovaram na njegove poruke, meni nije jasno kako mu nije dosadno gnajviti me kad zna da neće ništa postići. I eto ode opet on u bann.

Jedan dan odmora i javlja se porukom pacijent broj dva kojeg nisam čula godinama – ostavio je curu na moru, dosadno mu je i sexa mu se.
Da i???????? U tom se trenutku mirišem da vidim da li ja ispuštam fakat neke očajne hormone???? Ne! I dalje fino mirišem na jorgovan.
Više nit ne pokušavam objašnjavat (bit će da mi je tu greška- previše objašnjavam!) da je pogriješio osobu kojoj šalje poruku jer ja nisam zainteresirana, nikad nisam bila niti ću ikada biti.
Nije bio moj tip kad je bio slobodan, sad kad je u vezi još manje.
Ali on se neda, šalje i dalje dvosmislene poruke valjda da bi mogao reči da nije on to baš tako mislio. Osim onog da gleda pornić jer eto nije našao nikog tko bi ga razveselio.

Muški koji vam je ka????????
Ako je žena slobodna ne znači da je slobodna za vas i da morate biti primitivne seljačine!!!!!
Što misilite da ste frajerčine ako otvoreno kažete ženi što bi joj radili? Niste! Sorry, ali večina nas drži do sebe i ipak želi malu mrvu mozga u gornjoj glavi muškarca s kojim će izaći van.
Više bi postigli sa normalnim razgovorom, izlaskom van i pristojnim upucavanjem. Ali eto ovim primjercima se to neda – jedan je seljačina koji ne želi gubiti vrijeme a drugi je kreten koji bi opalio sve što se kreće na dvije noge.

Moram naučiti uključiti opciju ignore u svojoj glavi ne objašnjavati ljudima da njihov pristup i nije baš nešto, ili možda bar naučiti kako se na određenim aplikacijama blokiraju određeni brojevi.
Fakat neznam kakve mirise, signale ili što več odašiljam ali fakat mi je dosta seljačina koji se kače na mene.
I onda se pitaju zašto sam solo. Ne da mi se zajebavati sa kretenima, ne da mi se trošit svoje vrijeme na seljačine.
Da li uopće ima više normalnih tipova?????

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.