live your dreams

petak, 24.03.2006.

Nokia Cro-a-porter

Evo puno tga se dogodilo u protekla dva dana... Jučer u školi sve po starom, a kasnije je naša draga prof. iz hrvatskog došla do mene da idem u Živogošće (tako nekako) u Retoričku školu i to u -SUBOTU!!!Ja onak a dobro, ne treba ništa platiti, idu Niko, Ševa i Matija, tjedan dana me nema u školi i sve je super... Popodne sam protiv svoje volje sjela za stol i otvorila gramm iz grčkog- bezuspješno... Nisam ništa naučila, spremila se i otišla na cro-a-porter... Moja mala slatka Korinica je nosila i bila je stvarno najljepša... Naravno, tamo se okupila sva zagrebačka "estrada", naš predsjednik Mesić i desech mode... Sve u svemu bilo je zabavno ući u vrlo otmjeni hotel Esplanadu (portir nam je čak otvorio vrata) i vidjeti hrvatsku "estradu"...
Sutra idem u Živogošće, mjestašce negdje kod Makarske i to je uglavnom to što se događa kod mene... Pisat ću kada se vratim u Zagrem 8znači sljedeći vikend)...
Puno pusa

P.S. Sorry Koka što danas nisam mogla ići na reviju morala sam se pakirati i ići u dm kupiti sve što mi treba itd. Ne ljutiš se? Volim te
I naravno puno volim Tinu i Klaru.

24.03.2006. u 17:22 • 12 KomentaraPrint#

srijeda, 22.03.2006.

informatikka

evo prije nego odem spavati ću malo pisati.. Sutra pišemo informatiku, evo šalabahter ako nekome treba, ne znam uvijek ga je dobro imati....
· sistemski software – skup programa koji rješavaju probleme unutar samog računalnog sustava (najvažnije funkcije – pokretanje računalnog sustava; upravljanje, kontrola i funkcioniranje računalnog sustava i svih njegovih dijelova; upravljanje ulazom i izlazom podataka; komunikacija korisnika s računalom i njegovim perifernim uređajima; izvođenje korisničkih programa – aplikacijskog software)
· operacijski sustav – skup sistemskih programa i procedura koji upravljaju cjelokupnim radom računalnog sustava (Windows, DOS, Unix)
· pogonski programi (driveri) – programi koji omogućavaju razmjenu podataka između računala i pojedinog perifernog uređaja, tj. omogućavaju ispravan rad tog uređaja
· programski (jezični) prevoditelji – prevode programe koje korisnik napiše na nekom simboličkom programskom jeziku (npr. Basic, Pascal, C,…) na računalu razumljiv strojni jezik kako bi računalo znalo izvršiti naredbe korisnika napisane u tim programima
· servisni i uslužni programi – manji programi koji vrše specifične i svakodnevne potrebne funkcije te olakšavaju svakodnevni rad na računalu
o antivirusni programi – Norton, Sophos, AVG – Antivirus, F – Secure
o programi za pregledavanje slika – ACD See, Irfan View
o programi za prženje CD i DVD – Nero Burning Room, Win on CD
o programi za kompresiju podataka – WinZip, WinRar
o programi za čitanje Internet podataka – Adobe Reader
aplikacijski software određuje što će računalo raditi,a sistemski software određuje kako će računalo raditi

· aplikacijski software – skup programa koji omogućuju rješavanje i izvođenje specifičnih zadataka korisnika, tj. rješavaju probleme izvan računalnog sustava
o programi za obradu teksta – omogućavaju korisniku pisanje i oblikovanje dokumenata (Microsoft Word, Mord Perfect, WordPad)
o programi za tablične proračune – omogućuju izradu tablica, izradu fin. Izvještaja i proračuna, dijagrama, a temelje se na računovodstvenim principima te upotrebi matematičkih, statističkih i logičkih funkcija (Microsoft Excel, Quattro Pro, Lotus 1-2-3)
o programi za crtanje i obradu slike – omogućavaju izradu različitih tipova grafičkih prikaza, često se koriste u kombinaciji s programima druge namjene (Corel Draw, Adobe Photoshop, Paint, Paint Shop)
o programi za stolno izdavaštvo – za izvedbu kompletnih izdavačkih poslova jer omogućavaju kombiniranje različitih vrsta podataka u zajedničku cjelinu (Aldus PageMaker, Ventura; Quark Xpress, Microsoft Publisher, Adobe In Design)
o program za upravljanje bazama podataka – omogućavaju korisniku pohranjivanje velikog broja podataka organiziranih tako da je njihova kasnija upotreba brza i jednostavna (Microsoft Access, Paradox, dBase)
o programi za izradu prezentacija – omogućavaju izradu prezentacija unutar kojih je moguće povezivati razne vrste podataka (Microsoft Power Point)
o programi za tehničko crtanje – služe za kreiranje objekata, 3D rotirajućih prikaza, izradu nacrta, simulaciju (AutoCAD, Catia)
o programi za izradu WEB stranica (Microsoft Front Page, Macromedia Dreamweaver, Adobe Golive)
o programi za slanje i primanje el. pošte (Microsoft Outlook, Outlook Express, Eudoralight, Pegasus)
o edukativni programi
o programi za zabavu i igranje


Inače to je samo dio, ostalo znam...
Sutra je četvrtak što znači da još samo 3 dana škole (da i subota..:( )... Jupi u subotu idem van, samo još isam sigurna niti gdje niti s kim ali nema veze, važno je da idem... MOji dragi roditelji sutra idu u Graz pa će mi mama kupiti puno nove robe (naravno i mojoj dragoj sestrici...). Ne zanm što da pišem, umorna sam sutra je škola u 7:15 tako da idem spavati... Love u

22.03.2006. u 22:10 • 11 KomentaraPrint#

utorak, 21.03.2006.

1. dan proljeća

Evo opet pišem da mala tina nebi bila tužna... U školi je bilo grozno, neću ništa komentirat...malo će se sreća promijeniti pa ću zalizati nekog drugog pa me valjda neće svi stalno otvarati... Evo na radiju je So sick - predobra pjesma... Opet sam umorna, fkt mi se ništa ne da, samo bi spavala (nije da nisam), sada jedem sladoled... Joj sada znam sve o monitoru, CD-u, hard discu, i svakakvim takvim sranjima - sva sreća da postoji tako važan predmet, da ništa ne trebamo znati napamet i da ako upotrijebimo riječ kompjutor neće nam prof. oduzeti bodove!!
Prvi dan proljeća je, ali baš mi se ne čini da je prelijepo vani- ko da kišica pada.. U subotu će možda padati snijeg - juuuuuuuupi!! Da, moja draga Janica se vratila u Zagreb, zaradila je 2mil eura (tak nešto), i tako... Na Sljemenu se možete skijati besplatno 14 dana... Ujutro je dobro do negdje pola 12, tako da svi moramo na Sljeme!!!
Ovo ilićka ne čita, ali ću joj svejedno napisat. Šta si ti umišljaš molim te što si? Vidim da si ljubomorna na nas jer imamo život koji ne provodimo sa Šalerom. Molim te, šta okolo pričaš i komentiraš gdje ću ja ići subotom? ako te baš zanima ići ću tamo gdje ja želim i s kim želim. A ako ću i ići u Močavaru to nije tvoja stvar, mislim ne bi ništa rekla da još mojim prijatreljicama nisi počela govoriti da ću ja ići tamo i to još onako da ja tamo nemam šta raditi. Šta misliš šta smo si mi mislili kada si ti htjela ići s nama u Saloon, tj kada si se pozvala jer nisi imala s kim ići van?! Molim te, prestani se zamarati samnom i mojim životom, živi svoj život ako ga uopće imaš... I da misliš da se ja tebe bojim?!? Pa fkt si umišljena - zašto bi te se bojala?!

21.03.2006. u 20:01 • 2 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 20.03.2006.

It's Koka

Ej evo danas mijenjam našu Princess. Danas je zadnji dan zime i već navečer je PROLJEĆE. Pa bilo je i vrijeme..Subota je bila totalni promašaj i više ne znam di bi izlazila/e ah da znam u Aquarius. Hm to će biti malo teže jer imamo subotom školu, a tamo je najbolje ići u petak, so...E Princess ja subotu nakon škole idem gledat moje cure kako se "betlaju";) pa ak ćeš htjet javi samo moraš ponjet 50kn. Inače je sve po starom i moram priznat da je teško pisat post, tak da Vam se divim kaj vam se da...Idem gledat TV i naravno jesti! Puno Vas volim Korina aka Koka;)
ma odličan mi je post..
I LOVE Kanye West

20.03.2006. u 16:43 • 13 KomentaraPrint#

nedjelja, 19.03.2006.

MySpace Layouts

MySpace Layouts

19.03.2006. u 13:37 • 16 KomentaraPrint#

BERICI...

Evo sada sam došla doma... Grad je pun poznatih, nema nigdje mjesta da sjedneš i tako.. U školu nas nisu pustili jer nemamo 21, ali bilo je zabavno... Evo danas je mojoj maloj bebici rođendan... BERICA, ŽELIM TI SVE NAJBOLJE ZA TVOJ SLATKI 6. ROĐENDAN, JOŠ PUNO DEKICA, ČOKOLADE,....!!! Volim te najviše na svijetu... Inače za one koji ne znaju Beri je moj mali pesek - bijela pudlica, koja nije živčana, samo je jakko razmažena i zločesta... Volim ga najviše na svijetu i nebi ga mijenjala ni za 100000000000000000000000 eura... Danas idem s tatom na Sljeme- iako bi trebala učiti, ali budem popodne... I moram izvesti bericu na jednu duuugu šetnju, možda ga čak i okupam... :) Evo skijanje je završilo, nema više postova o Janici (koju jako volim, cijenim i kojoj čestitam ovim putem za sve što je postigla u životu...), morat ću naći neki drugi sport... Formula 1? Ne malo dosadno, tih 60 krugova mi je dosadno gledat... Tenis? Predugo traje, ne mogu sjedit 3h pred televizorom... Možda ipak moj dragi nogomet!!! Ajme moramo cure naći mjesto gdje se možemo upisati na nogomet, ja bi fkt htijela ići na nogomet... Pls.. Idem spavati... Pusa


Berici:


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


19.03.2006. u 00:01 • 11 KomentaraPrint#

subota, 18.03.2006.

Ovo je zadnji put...

NAJVEĆA SEZONA U KARIJERI
Svjetski rekord Janice Kostelić

Treći put u životu Janica je pozirala s velikim Kristalnim globusom

Trideseta pobjeda u Svjetskom kupu. Nikad nitko tijekom jedne sezone nije takvu bodovnu žetvu. U svim disciplinama je među TOP 5. Pärson je zaostala 308 bodova.

Kakva sezona, takav kraj. Kraljica svjetskog skijanja u Skandinaviji je postavila neke nove standarde. Prije devet godina Šveđanka Pernilla Wiberg je veliki Kristalni globus uzela osvojivši 1960 bodova.

NEPOBJEDIVA
Nedodirljiva kraljica slaloma
Trijumfom u veleslalomu, trećim u karijeri (Špindleruv Mlyn i Olimpijske igre u Salt Lake Cityju), Kostelić je sezonu završila s 1970 bodova. Da je u Äreu vozila spust, vjerojatno bi probila i magičnu granicu od dvije tisuće bodova. Drugoplasiranu Anju Pärson Hrvatica je nadmašila za više od 300 bodova.



Junaci sezone 2005/06 - Janica Kostelić i Benni Raich

Raspoložena i rasterećena Janica u posljednjoj je utrci sezone još jednom bila pretežak izazov za suparnice. Vodila je nakon prve vožnje, a u drugoj prednost ne samo sačuvala, već i povećala - Genevieve Simard je zakasnila 61 stotinke. Kanađanki je to uspjeh sezone.

ANJA NIJE IZDRŽALA
Janica na krovu svijeta!
Anja Pärson je ipak stigla do utješne nagrade. Pobijedila je izravnu konkurenticu Riendu Contreras i osvojila mali Globus. Janica je s novih 100 bodova veleslalomsku sezonu okončala na trećem mjestu. U svim disciplinama je među prvih pet - taj pothvat načinila je još jedino Wiberg...

Rezultati veleslaloma:

1. Janica Kostelić (Hrv) 2:06,41
2. Genevieve Simard (Kan) + 0,61
3. Nicole Hosp (Aut) + 1,54
3. Tanja Poutiainen (Fin) + 1,54
5. Manuela Moelgg (Ita) + 1,91
6. Michaela Kirchgasser (Aut) + 2,09
7. Anja Pärson (Šve) + 2,17
8. Maria J. R. Contreras (Špa) + 2,55
9. Martina Ertl-Renz (Njem) + 2,85
10. Nadia Styger (Švi) + 3,03...

Konačni poredak u veleslalomu:

1. Anja Pärson (Šve) 586 bodova
2. Maria J. R. Contreras (Špa) 537
3. Janica Kostelić (Hrv) 464
4. Nicole Hosp (Aut) 461
5. Genevieve Simard (Kan) 343
6. Kathrin Zettel (Aut) 314
7. Tina Maze (Slo) 309
8. Tanja Poutiainen (Fin) 260
9. Michaela Kirchgasser (Aut) 227
10. Anna Ottosson (Šve) 224...

Konačni poredak Svjetskog kupa:

1. Janica Kostelić (Hrv) 1.970 bodova
2. Anja Pärson (Šve) 1.662
3. Michaela Dorfmeister (Aut) 1.364
4. Nicole Hosp (Aut) 1.112
5. Lindsey C. Kildow (SAD) 1.067
6. Marlies Schild (Aut) 961
7. Kathrin Zettel (Aut) 872
8. Julia Mancuso (SAD) 755
9. Alexandra Meissnitzer (Aut) 753
10. Elisabeth Goergl (Aut) 602...

18.03.2006. u 16:23 • 16 KomentaraPrint#

petak, 17.03.2006.

JEDNOSTAVNO NAJBOLJA
Nedodirljiva kraljica slaloma



Janica Kostelić primila je mali Kristalni globus za slalom, a veliki će dobiti u subotu nakon veleslaloma


Janica Kostelić uvjerljiva je pobjednica posljednjeg slaloma sezone. Druga je bila Marlies Schild, a treća Anja Pärson. Plasman među petnaest najboljih ostvarile su Ana Jelušić i Nika Fleiss.


UKUPNA POBJEDA
Janica na krovu svijeta!
Četvrtim mjestom u superveleslalomu osigurala je veliki Kristalni globus, ali velikog slavlja nije bilo. Janicu Kostelić čekao je nastup u slalomu, njezinoj paradnoj disciplini, u kojoj je već prošloga vikenda u finskom Leviju prigrlila mali Kristalni globus namijenjen najboljoj slalomašici Svjetskoga kupa.

Ali Janica ne bi bila Janica da još jednom nije svima pokazala i dokazala da joj na slalomskoj stazi trenutno nema premca. U Ĺreu je upisala treću slalomsku pobjedu ove sezone i dvadesetu u karijeri. Bio je to ujedno i 29. trijumf Snježne kraljice u Svjetskom kupu.



PRIZNANJE
Pärsonovi se poklonili Kraljici
Koliko je hrvatska skijašica ove sezone bila uvjerljiva, najbolje će potvrditi podatak da je svih devet slaloma završila među tri prvoplasirane, a od 2002. u svim utrkama u kojima je završila obje vožnje penjala se na pobjedničko postolje.


Anja Pärson je iskreno čestitala najboljoj skijašici današnjice

Posebno poglavlje njezine dominacije bila je i zadnja slalomska utrka u švedskom skijalištu, gdje drugoplasiranu Marlies Schild nadmašila za 87 stotinki, dok je treća Anja Pärson imala zaostatak od čak sekunde i šest stotinki.

Ovim trijumfom Janica je se približila još jednom nevjerojatnom ostvarenju. U slučaju pobjede na posljednjoj utrci ove sezone, subotnjem veleslalomu u Ĺreu, hrvatska skijašica srušila bi rekord legendarne Pernille Wiberg iz 1997. po broju osvojenih bodova. Janica je sada na 1870, a Šveđanka je te godine osvojila ukupno 1960 bodova.

Precizna vožnja, sjajna tehnika i uvjerljiva prednost nad suparnicama...

Odličan nastup u zadnjem slalomu sezone imale su i ostale dvije hrvatske skijašice. Ana Jelušić zauzela je 11. mjesto, što je nakon devete pozicije u Leviju te desete u Aspenu njezin najbolji rezultat ove sezone. Riječanka je za Janicom zaostala nešto manje od tri sekunde.

Vrlo dobra je bila i Nika Fleiss. Unatoč višetjednim problemima s koljenom, Samoborka je osvojila 14. poziciju s tri sekunde i 93 stotinke zaostatka za pobjednicom. Nika je u poretku slalomašica završila na 18. mjestu, dok je Ana poziciju slabija.



Rezultati slaloma:

1. Janica Kostelić (Hrv) 1:45.28
2. Marlies Schild (Aut) + 0.87
3. Anja Pärson (Šve) + 1.06
4. Resi Stiegler (SAD) + 1.56
4. Tanja Poutiainen (Fin) + 1.56
6. M. Pietilae-Holmner (Šve) + 2.04
7. Anna Ottosson (Šve) + 2.12
8. Michaela Kirchgasser (Aut) + 2.41
9. Kathrin Zettel (Aut) + 2.60
10. Sarka Zahrobska (Češ) + 2.74
11. Ana Jelušić (Hrv) + 2.91
12. Therese Borssen (Šve) + 3.12
13. Laure Pequegnot (FRA) + 3.59
14. Nika Fleiss (Hrv) + 3.93
15. Henna Raita (Fin) + 3.97

Ukupni poredak u Svjetskom kupu:

1. Janica Kostelić (Hrv) - 1.870 bodova
2. Anja Pärson (Šve) - 1.626
3. Michaela Dorfmeister (Aut) - 1.344
4. Lindsey C. Kildow (SAD) - 1.067
5. Nicole Hosp (Aut) - 1.052
6. Marlies Schild (Aut) - 961
7. Kathrin Zettel (Aut) - 872
8. Alexandra Meissnitzer (Aut) - 753
9. Julia Mancuso (SAD) - 733
10. Elisabeth Goergl (Aut) - 602

Konačni poredak u slalomu:

1. Janica Kostelić (Hrv) - 740
2. Marlies Schild (Aut) - 550
3. Anja Pärson (Šve) - 485
4. Kathrin Zettel (Aut) - 399
5. Tanja Poutiainen (Fin) - 320
6. Nicole Hosp (Aut) - 307
7. Therese Borssen (Šve) - 248
8. Laure Pequegnot (Fra) - 227
9. Lindsey C. Kildow (SAD) - 214
10. Šarka Zahrobska (Češ) - 206
...
18. Nika Fleiss (Hrv) - 142
19. Ana Jelušić (Hrv) - 137


17.03.2006. u 23:15 • 5 KomentaraPrint#

a slatkice...

DANI SRETAN TI 6. ROĐENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želi ti Beri

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Evo petak je navečer, ja sam doma, umorna od škole... Sva sreća sutra je nema, naravno ja imam instrukcije iz kem u 8:30 grozno, a poslije još njem-test. Evo u školi je bilo ok (4 petice dobih), raska je srala na roditeljskom kao i uvijek od sljedeće god ide moja sestra na roditeljske, moja mama to više ne može slušati... Andrej je u školu došao u kiltu, pa mu je H. dala referat o, čekaj kak je na njemačkom, heilige Patricku... A jasi onak mislim da sam da još meni da nešto pa da joj zabim šaku u glavu... Bože moj ja bvi se samo tukla, došlo mi je da anu dns opalim par puta, pa Bunu. Kako me pogledala kad sam joj rekla da imam 30/25 na testu, onak zbunjeno me pitala PA KOLKO SI TI TO DOBILA? 4? A ja onak ne, dvije 5. Onda je još Korini a koliko si ti dobila ja 5 (25/25)... Mialim i Korina je dobila 5, ali to koliko se ona hvali nekim stvarima je grozno... Ma nebi više o njoj...
Evo jedan zadatak sa klokana:
netko je Lady Agnes upitao za godine. Odgovorila je: "Ako poživim do stote godine, onda je broj mojih godina sada jednak četiri trećine od polovine preostalih godina." Koliko je stara Lady Agnes?
a) 20
b) 40
c) 50
d) 60
e) 80

Meni je ispalo 80, ali nisam baš sigurna da je to točno, pa kome se da neka računa... :)

17.03.2006. u 20:42 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 16.03.2006.

SVE JE KRISTALNO JASNO

layout for myspace

layout for myspace



Janica je svoj prvi kristalni Globus osvojila 2001., drugi dvije godine kasnije

Anja ovaj put nije razbijala štapove, već je čestitala boljoj. Pärson stariji tvrdi da, ako želiš svladati Janicu, moraš voziti iznad svojih mogućnosti. A to često završi izlijetanjem...


"Bravo, Jano, ti si čudo, ti si najbolja", vikao je brat Ivica u ciljnoj ravnini. A 'čudo' je u noći na četvrtak ponovo imalo temperaturu. No, opet je otišla do kraja. Zahvaljujući i najvećoj suparnici, koja je izletjela na otprilike petim vratima. Pritisak, strah ili...? Odgovor nudi Anders Pärson:

"Janičini rezultati tjerali su Anju da vozi iznad svojih mogućnosti. Zato je toliko puta ove sezone izletjela. Jednostavno, Janica je tjera da ide izvan svojih granica", rekao je tata Pärson Večernjem listu.

"Janica je naslov zaslužila. Cijele je sezone vozila sjajno i svaka joj čast. Iskreno joj čestitam", korektna je bila Anja Pärson.

Junakinja dana, sezone i desetljeća je rekla: "Zaista nisam vjerovala da će tako završiti. Nadala sam se da ću osvojiti što više bodova i zadržati prednost. Cilj mi je bio da budem ispred Anje", s osmijehom će Jana, koja se po broju ukupnih pobjeda izjednačila sa Vreni Schneider i Petrom Kronberger. Ostala je još jedino Annemarie Möser-Pröll sa šest trijumfa.

Novinare je zanimalo hoće li i kako proslaviti još jedan grandiozni uspjeh: "Tek ću se na kraju napiti. Šalim se... Ali sretna sam da je sve gotovo, da više ne moram razmišljati o naslovu, o tome kako voziti slalom, kako veleslalom... Sada će ipak sve biti opuštenije".

EPILOG
Janica na krovu svijeta!
Sva tri velika Globusa Janica je osvojila u Skandinaviji. A taj dio Europe uopće ne voli: "Jednostavno ne volim skijati u Skandinaviji, ali baš sam tu osvojila sva tri Kristalna globusa. To je sve slučajno tako ispalo i ne vjerujem da ću zbog toga promijeniti mišljenje", tvrdi Janica, koja je ukratko podvukla crtu ispod netom završene sezone:

"Meni ukupna pobjeda i slalom, Dorfmeister superveleslalom i spust, a Anji, vjerujem, u subotu veleslalom. Sve, možemo biti zadovoljne. Uostalom, Michi i Anja su u Torinu došle i do olimpijskoga zlata..."

Otac Ante je također bio prezadovoljan: "Sve je dobro završilo, a toliko se buke diglo zbog propuštanja spusta. Htjeli smo Janicu malo odmoriti i mislim da smo, bez obzira na Anjino izlijetanje, dobro i učinili. Osvojiti Svjetski kup je nešto posebno. Možda nema snagu Olimpijskih igara, no u njemu se ne možete provući, mnogo je utrka i cijele sezone morate voziti vrhunski".



16.03.2006. u 22:38 • 4 KomentaraPrint#

O čemu drugom nego o Janici!!!

JANICA JE OSVOJILA VELIKI KRISTALNI GLOBUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!!! Evo to mi je uljepšalo dan... ;-)

16.03.2006. u 14:38 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 15.03.2006.

Još samo 2 dana...

Još samo dva dana i onda je napokon subota... Sva sreća nema škole moći ću duže spavati, naravno maknuti sve te grozne knjige negdje i pustiti mozak na pašu... Evo, matišu napokon možemo ostaviti na miru, neka knjiga malo odmara, test je bio prelagan bila sam gotova u 15 min. ;-) Neću više o školi...
Gdje ću u subotu??? Baš me zanima, na koncert mi se neda, ma nigdje mi se zapravo neda, nema baš neke zabave u Zagrebu, ali dobro, svejedno ga volim.. Mogla bi u sub sa Petricom do mnga..., dugo nismo... :) Aljoša, kaj nebi svojoj staroj prijateljici pisao komentare nego samo Tini, mislim znam da ti je ona sada zanimljivija ali šta ćeš, i ja bi tvoje komentare :). Puno te volim, zato želim tvoj komentar...
Tinica, nemoj se ljutiti na mene, ne znam ni sama što mi je danas, nema sutra kemije, sam je klokan sutra... Gehst du Tina? Kako me H. dns iznervirala... Bože moj, namjerno sam joj odgovarala tamo 5 min na svako pitanje pa nek si misli ko zna a ko ne gramatiku!!!! Baš ću ja doći u austriju i razmišljati kloja je to pridjevska deklnacija... Ma koga briga, osim nju... Važno da pišeš zadaće i odmah te voli, pa sorry po meni to nije njemački. Neću više... Pusek, volim vas






MySpace Layouts

MySpace Layouts


15.03.2006. u 22:18 • 12 KomentaraPrint#

utorak, 14.03.2006.

Evo tek je utorak, pisali smo fiziku tako da više neću proučavati zakone fizike, adijabatske promjene itd.. ;) Opet pada neki lagani snijeg... Sutra je matematika tako da moram proučiti svakave tvrdnje o sin i cos, naravno naučiti Čehe, Ruse i još nešto, i tako zabavno mi je u životu... Jedva čekam da u petak u 19:50 zvoni, da odem doma spavati... Sve u svemu dosadno mi je u životu, fali mi mija sestrica koju ovaj tj neću 100% uopće vidjeti i tako.. Pusica

14.03.2006. u 20:17 • 7 KomentaraPrint#

nedjelja, 12.03.2006.

paranoja... ljubomora...

Sve se više bojim da će paranoja prijeći na mene... Ili još gore da ću ja preskočiti taj stadij i postati ljubomorna... A to je još gore, postat ću ljubomorna na Petru jer tako dobro svira, na Tinu jer ima snage toliko kupovati, na Klaru jer uvijek sve stigne, na psa jer stalno može spavati...Na što još mogu postati ljubomorna? Hmm, za sada još nisam ljubomorna što se dečkiju tiče, ali možda postanem... Ja bi išla u Graz!!!! Moram naći neki dan pa da me deda vozi (naravno i moju malu sestricu bez koje sam izgubljena, i ne mogu ništa naći u dućanu). Želim kupovati robu, ajme nemam više ništa u ormaru, jedva čekam Španjolsku da si kupim puno toga, možda još koji par traperica - neću reći koji par, hmm možda netko postane ljubomoran... ;)




12.03.2006. u 22:04 • 6 KomentaraPrint#

nedjelja

Nedjelja je... Moram učiti-ne da mi se, umorna sam.... Opet je ružno vrijeme, užasno puše (čak se i ulična lampa njihala), hladno je- proljeća nigdje... Moj tatek je bio na Sljemenu-naravno super mu je bilo a ja sam morala ostati doma i vježbati fiziku... Jučer je bilo ok, bila sam negdje do 15 do 1, čak je i moja draga sestra došla i tako... Na trening nisam išla- jedva gledam i još sam morala učiti povijest... Ma grozno- sada zvučim ko neki štreber, ali fkt nisam... I da, najbitnije, paranoja je napokon zaspala (ja se nadam..)! Pusek

12.03.2006. u 20:46 • 0 KomentaraPrint#

subota, 11.03.2006.

Paranoja je valjda zaspala...

Uglavnom, danas mi nije bilo baš lijepo u školi, vas dvije ste se plakale ja sam bila na rubu suza i sve je bilo bezveze, a sve zbog vaše- PARANOJE! Obadvije vas puno volim i želim da bude sve kao i prije, bar donekle. Tina, zašto misliš da smo mi zajedno isplanirale da idemo u Španjolsku bez tebe?! Jesi ti normalna?! Najsretnija bi bila kad bi sve tri zajedno išle. Da, do naslova sam došla dok sam proučavala robu u topshopu (sada u magmi)- napokon smo normalno bez optužbi razgovarale. Zahvaljujem Aljoši, Marku i Nikoli na Chanel sjajilu. Kaj da još pišem? Stavrno nemam ideja... Lyou

p.s. Janica je druga a Anja 1. nažalost...

Rezultati:
1. Anja Paerson (Šve) 1:38.36
2. Janica Kostelić (Hrv) +0.29
3. Nicole Hosp (Aut) +1.14
4. Marlies Schild (Aut) +1.60
5. Chiarra Costazza (Ita) +1.95
6. Lindsey Kildow (SAD) +2.04
7. Tanja Poutiainen (Fin) +2.05
8. Michaela Kirchgasser (Aut) + 2.20
9. Ana Jelušić (Hrv) +2.45
10. Therese Borssen (Šve) +2.64
...
25. Nika Fleiss (Hrv) +4.60

Poredak u slalomu:
1. Janica Kostelić (Hrv) 640 bodova
2. Marlies Schild (Aut) 470
3. Anja Paerson (Šve) 425
4. Kathrin Zettel (Aut) 370
5. Nicole Hosp (Aut) 307
6. Tanja Poutiainen (Fin) 270
7. Therese Borssen (Šve) 226
8. Lindsey C. Kildow (SAD) 214
9. Laure Pequegnot (Fra) 207
10. Chiara Costazza (Ita) 191
...
16. Nika Fleiss (Hrv) 124
...
19. Ana Jelušić (Hrv) 113
...

Ukupni poredak u Svjetskom kupu:
1. Janica Kostelić (Hrv) 1720
2. Anja Paerson (Šve) 1466
3. Michaela Dorfmeister (Aut) 1228
4. Lindsey C. Kildow (SAD) 947
5. Nicole Hosp (Aut) 902
6. Marlies Schild (Aut) 852
7. Kathrin Zettel (Aut) 801
8. Alexandra Meissnitzer (Aut) 721
9. Julia Mancuso (SAD) 688
10. Nadia Styger (Švi) 542
...
43. Nika Fleiss (Hrv) 157
...
50. Ana Jelušić (Hrv) 123

11.03.2006. u 15:57 • 18 KomentaraPrint#

petak, 10.03.2006.

JANICA LEGENDO!!!!!

Moja najveća ljubav je 1. u prvoj vožnji slaloma!!! Molim te Bože da pobijedi, puno će mi to značiti!!!



Kraljica se u Leviju surovo obračunala s konkurencijom - utrku je završila sa sekundom i pol prednosti pred prvom pratiteljicom. Veliki kristalni i mali slalomski Globus nadohvat su ruke.


Malo o Janici:
Janica Kostelić (rođena 5.1. 1982. u Zagrebu) je hrvatska alpska skijašica koja uživa status jednog od najvećih sportaša svih vremena.

Tu je reputaciju stekla na Zimskim olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine, kada je osvojila tri zlatne medalje (u skijaškoj kombinaciji, slalomu i superveleslalomu) - dostignuće koje su prije toga postigle samo dvije sportašice. Godine 2001. i 2003. osvojila je Svjetski kup u skijanju.

Dana 15.1. 2006. Janica Kostelić je postala treća skijašica u historiji (iza Šveđanke Pernille Wiberg i Austrijanke Petre Kronberger) koja je osvojila zlato u svih pet disciplina Svjetskog kupa, a dana 5.2. 2006. je (uz Kronenbergovu) postala druga skijašica kojoj je to uspjelo u jednoj sezoni.

Dana 18.2. 2006. Janica Kostelić je na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu osvojila zlatnu medalju u skijaškoj kombinaciji, te sa četiri zlatne medalje postala nauspješnija skijašica u olimpijskoj historiji.

Ta su dostignuća utoliko veća što je Kostelić mnoga od njih postigla bolesna i što su joj karijeru često prekidale ozbiljne ozljede. Dostignuća postaju još impresivnija ako se uzme u obzir da Kostelić na početku svoje karijere nije imala ozbiljnu podršku ni od države ni od sponzora, koji tada nisu imali razumijevanja za alpsko skijanje.

Janica, koja je stekla nadimak Snježna kraljica, uživa status nacionalne heroine i pozitivnog uzora mladima u Hrvatskoj i šire. Njen uspjesi su poslužili kao veliki poticaj alpskom skijanju, pa se tako od prošle godine na zagrebačkom Sljemenu održavaju skijaška natjecanja, što je samo prije nekoliko godina bilo nezamislivo.

Najveći poticaj Janici Kostelić predstavlja njen otac i trener Ante Kostelić, čije su metode često bile izvorom kontroverze. Uz Janicu se skijanjem uspješno bavi i njen brat Ivica.










Malo o Ivici:
Ivica Kostelić



Ivica Kostelić hrvatski alpski skijaš, rođen u znaku strijelca 23. studenog 1979. u Zagrebu. Počeo je svoju iznimnu karijeru rezultatima u dječjim natjecanjima - sve je krenulo pobjedom u veleslalomu u slovačkoj Vratni 1992. Uspjeh je ponovio dvije godine kasnije na istoj stazi, pa krenuo u seriju - Loka Pokal (SLO), Trofeo Topolino - Folgarida (ITA), Pinocchio - Abetone (ITA), La Scara - Val D'Isere (FRA).



Juniorske godine
Nastavio je s uspjesima prešavši u juniorsku konkurenciju, u kojoj osvaja brončanu medalju u kombinaciji 1997. u Schladmingu, dokazujući još jednom ogroman talent; Ivica je bio jedan od najmlađih sudionika, jer na Svjetska juniorska prvenstva dolaze 20-godišnjaci.


Brojne ozljede u ranoj fazi karijere
Nakon juniorskog staža su zaredale ozljede. Slijedeće tri godine proveo je po bolničkim krevetima oporavljajući se od teških operacija.

U Cortini d'Ampezzo 1998. puknuo mu je ligament, što nije bila teška ozljeda, ali su ipak Zimske olimpijske igre prošle bez Ivice.

1999. na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Beaver Creeku (SAD) odletio je u ogradu i opet su popucali ligamenti.

Ivica se teškim radom oporavio i dočekao kraj 1999. kao jedini natjecatelj na svijetu koji je imao bodove u sve četiri discipline na FIS natjecanjima, a povratak je okrunio pobjedom u superveleslalomu u Lake Louisu na NOR-AM kupu. Međutim, u Beaver Creeku ponovno pucaju ligamenti.

Nakon oporavka od ozljede zbog koje je morao propustiti veći dio sezone 1999/2000, te je dva puta operiran kod dr. Steadmana u Vailu, Ivica je 08. svibnja 2000. na Hintertuxu zajedno sa sestrom Janicom započeo pripreme za sezonu 2000/2001. .

Ivica uspješno sudjeluje na svim utrkama u Svjetskom Kupu u slalomu i veleslalomu do Božića i uspio se po prvi puta u karijeri plasirati u drugu vožnju noćnog slaloma u Sestriereu i osvojiti 21. mjesto te najbolje FIS bodove do tada.

Sezona 2001/2002: osvojen mali Kristalni globus
U siječnju 2001. nastavlja skupljati bodove u slalomu (Wengen 24., Schladming 23. mjesto), a u Schladmingu (AUT) ostvaruje najbolji rezultat karijere s izvrsnom drugom vožnjom u kojoj je imao 11. najbrže vrijeme.

Nažalost, samo tjedan dana nakon uspjeha u Schladmingu, Ivica je teško ozlijedio koljeno (prednji križni ligament i menisk) na treningu veleslaloma u Innerkremsu (AUT). Ivica opet prolazi tešku operaciju i rehabilitaciju, te krajem travnja 2001. započinje laganim skijanjem na ledenjaku Moeltall.

I konačno dolazi vrijeme Ivice Kostelića. Sezonu Svjetskog Kupa 2001/2002. započinje izvrsnim 28. mjestom u veleslalomu i osvaja svoje prve bodove u toj disciplini, te nastavlja senzacionalnom pobjedom na prvom slalomu sezone u Aspenu (SAD), 25. studenog 2001., sa startnim brojem 64. Tom pobjedom Ivica i danas drži svjetski rekord - nikada u povijesti ni jedan skijaš nije pobijedio utrku s tako visokim startnim brojem.

Već sljedeći dan Ivica potvrđuje svoju formu 5. mjestom, te povratkom u Europu, 2. mjestom u Adelbodenu Ivica preuzima crveni dres - vodeću poziciju u poretku slaloma Svjetskog Kupa, i u tom dresu ostaje do finala - u dramatičnoj završnici u Flachau pobjeđuje Bodu Millera i postaje ukupni pobjednik slaloma u Svjetskom Kupu - osvaja mali Kristalni globus.


Nastup na ZOI i nastavak karijere
Na Zimske Olimpijske igre u Salt Lake Cityju Ivica stiže nakon manjih problema s ozljedom koljena i mišića, što je rezultiralo promjenom plana završnih priprema. Ivica u Park Cityju, usprkos velikoj pogrešci u drugoj vožnji osvaja nevjerojatno 9. mjesto u veleslalomu, sa svega 60 stotinki zaostatka za broncom Lassea Kjussa. Slalomsku utrku na iznimno teškoj stazi u Dear Valleyu , izletivši nekoliko vrata prije cilja, nažalost, ne završava.

Sezona 2002/2003. za Ivicu počinje malo razočaravajuće - veleslalom u Soeldenu (AUT) 29. mjesto, zbog velike pogreške u 2. vožnji; vožnjama u Park Cityju (USA) - veleslalom 28. , slalom 14., Ivica svakako nije bio zadovoljan. Ali povratkom u Europu, Ivičin zlatni niz pobjeda u slalomu se nastavlja. U Sestrieresu ima problema s upaljenim leđnim živcem koji ga je iznenadio na jutarnjem treningu. Prije kvalifikacijske utrke za KO (knock-out) slalom, vodstvo naše reprezentacije je sumnjalo hoće li se Ivica uopće moći ispraviti, a kamoli startati. Fizioterapeuti Miodrag Radić-Psiho i Damir Luketić dali su sve od sebe - ali je ključnu ulogu ipak imala sestra Janica, koja mu je obula pancerice (jer sam nije mogao) i rekla-"Izdrži! Moraš na start jer buš pobijedil'!" I tako je i bilo. Prva sezonska pobjeda u slalomu je pripala Ivici. Kranjska Gora - 12. mjesto u veleslalomu s trećim vremenom 2. vožnje bila je forma koja je najavljivala još jednu Ivičinu pobjedu.

05. siječnja 2003, na rođendan sestre Janice - Ivica pobjeđuje u slalomu u Kranjskoj Gori (SLO), a istodobno Janica pobjeđuje u slalomu u Bormiu (ITA). Prvi put u povijesti Svjetskog Kupa brat i sestra pobjeđuju u istom danu. Tjedan dana kasnije Ivica slalomu u Bormiu (ITA) osvaja 1. mjesto, treću pobjedu u nizu u sezoni.

Niže dobre rezultate u slalomu - Wengen 3. mjesto, Kitzbuhel 4., Schladming 4. Na Svjetskom Prvenstvu u St. Moritzu (SUI) 2003. Ivica osvaja 1. mjesto i naslov Svjetskog prvaka. U Svjetskom Kupu se osjetio mali pad forme - Yong Pyong 15., Shiga Kogen 4. mjesto, te Kalle Palander (FIN) preuzima vodstvo u slalomu s 34 boda ispred Ivice. U završnici Svjetskog Kupa u Lillehameru, Ivica osvaja 7. a Palander 2. mjesto, te tako oduzima Ivici mali Kristalni globus.

Sezona 2004/2005. - nakon teškog pada i ozljede tijekom utrke noćnog slaloma Svjetskog Kupa u Schladmingu, 27.01.2004. Ivica ponovno odlazi na operaciju u Basel, i ponovo ga čeka rehabilitacija. Na jesen Ivica vozi Soelden, Beaver Creek, FIS u Bormiu, preskače neke utrke zbog visokih startnih pozicija, ali počinje trenirati brze discipline zbog predstojećih Zimskih Olimpijskih Igara u Torinu 2006. . Nažalost, Ivica nije uspio obraniti naslov svjetskog Prvaka, jer u Bormiu završava utrku zbog nepravilnih uvjeta na stazi, zbog kojih su izletila još dva skijaša - Kalle Palander (FIN) i Mario Matt (AUT) Reprezentacije su podnijele službene žalbe organizatoru.

Ivica Kostelić aktivno nastupa u Svjetskom kupu (sezona 2005/2006.).


XX. Zimske olimpijske igre - Torino 2006.
Skijaška sezona u Svjetskom kupu 2005/2006. je započela nešto lošije (dva 7. mjesta u slalomu), ali došavši na Olimpijske igre, Ivica je prštao od samopouzdanja sa snažnim motivom da ostvari svoj dugogodišnji san: Olimpijsku medalju! I uspio je. Na svom prvom pojavljivanju na stazi kombinacijskog spusta, te slaloma u dvije vožnje, nije kalkulirao: bio je 14. nakon spusta (zaostatak 2.08 sekundi), nakon prvog slaloma drugi iza Benjamina Raicha, te konačno nakon 2. slaloma ostao na drugom mjestu i osvojio SREBRNU OLIMPIJSKU MEDALJU (1. mjesto Ted Ligety, USA; 3. mjesto Reiner Schoenfelder, AUT)!








10.03.2006. u 17:06 • 10 KomentaraPrint#

More, ljeto, plaža, sunce, zabava.....

Evo, došla sam doma- vrijeme je grozno, kiša pada, baš je nekako neugodno... Sada jedem puding od čokolade i našla sam moj i od Šafke dnevnik-prošla godina, ljeto... Mi nismo bile normalne, svaki dan smo bile skupa i još smo pisale u tu bilježnicu, o onim manijacima iz njene škole, t., austriji, moru..., a pogle sada?! Ono ne pričamo zbog hmm, neću reći jer nisam takva ko ona, ma baš me briga sva sreća da imam vas. Aaaa, želim praznike, lijepo vrijeme, sjediti na cvjetnom na kavi.... Sutra je subota, škola ujutro (sva sreća da nema retorike tako da mogu ići s vama da nam dečki kupe poklon za rođendan...). Nisam sigurna ali mislim da je još negdje 98 dana do kraja školske godine...:)

10.03.2006. u 15:24 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 09.03.2006.

Za RedScarlett

Wish You Were Here (Waters, Gilmour) 5:26

So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skys from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

And did they get you to trade
Your heros for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

I da, molim te budi sa m.g.
Volim te, i osjećam da si nešto pila.

evo tvoje slikice:

09.03.2006. u 23:00 • 10 KomentaraPrint#

za RedScarlett

Evo nakon dugog razmišljanja sve sam rekla svojoj sestri u vezi XY, nisam izdržala. Toliko sam vezana za nju da joj nikada neću moći reći ne. Ona mi je zapravo najbolja prijateljica i znam da zvuči jadno ali baš me briga, nebi ju mijenjala ni za 1000 drugih sestrica... RedScarlett, drago mi je da smo se toliko zbližile u zadnje dvije godine, puno mi značiš i još više te volim (nije to zbog poklona za rođendan, voljela sam te jednako i nakon one kutije sa papirnatim čašama za Božić!!).
Još 38 dana do Španjolske, čak će možda i moja mala slatka ladycroft ići samnom i naravno Tina.... Ajme jedva čekam, biti će 100% genijalno kao i prošle godine u Francuskoj (mislim da mi je to bio najbolji tjedan u 2005.)!!

Za malu Tinu:

Coldplay - Talk

Oh brother I can't, I can't get through
I've been trying hard to reach you, cause I don't know what to
do
Oh brother I can't believe it's true
I'm so scared about the future and I wanna talk to you
Oh I wanna talk to you
You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung
Or do something that's never been done

Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me

So you take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or a write a song nobody has sung
Or do something that's never been done
Do something that's never been done

So you don't know were you're going, and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all
Let's talk, let's ta-a-alk
Let's talk, let's ta-a-alk




09.03.2006. u 20:44 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 08.03.2006.

Novi mp3

TINI JOŠ JEDNOM ŽELIM SRETAN ROĐENDAN, A OSTALIMA DAN ŽENA...
Vratih se iz škole. Marko me cijelo vrijeme prcao nešto u vezi Vjeke, pa sam mu pred Vjekom rekla da i da je Vjeko zadnja osoba na svijetu nebi imala ništa s njim dame već jednom puste na miru, onda su počeli da se Ermin pali na mene na što mi se opet smračilo. Vjeko me toliko živcira da je to grozno, kad mi dođe "e gle ovo" i pokaže mi mobitel doslovno poludim... Uglavnom, neću pisati o njima...
Tata mi je kupio mp3, točnije onaj sony bean crni i sada sam sva sretna... Sada se puni pokraj mene, gledam ga i prekrasan mi je... Idem sada učiti povijest da kasnije mogu prebacivati pjesme na mp3. Pusa, sve vas puno volim (pogotovo malu groficu i barunicu!!!).

08.03.2006. u 16:12 • 23 KomentaraPrint#

utorak, 07.03.2006.

Moj prvi post:)

Evo, odlučila sam pisati blog iz čiste dosade... ;) Kako imam lošijeg iskustva sa blogovima neću pisati osobne koje se nekih ljudi ne tiču nego samo ono što nije toliko bitno (Petra, puno te volim ali tu nećeš puno toga saznati...;)).
NE znam, da pišem o sebi? Nisam neka pesimistična osoba, ne dramatiziram i nemam onih kriza da se želim ubiti. Uvijek sam dobre volje i pokušavam sve oko sebe oraspoložiti... Tako da neće biti 100% deprimirajućih postova.

Kanye West - Gold Digger
(feat. Jamie Foxx)

[Jamie Foxx]
She take my money when I'm in need
Yea she's a trifflin friend indeed
Oh she's a gold digga way over town
That dig's on me

[Chorus:]
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm Need)
But she aint messin wit no broke niggaz
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm need)
but she aint messin wit no broke niggaz
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head

[Verse 1:]
Cutie the bomb
Met her at a beauty salon
With a baby louis vuitton
Under her underarm
She said I can tell you ROC
I can tell by ya charm
Far as girls you got a flock
I can tell by ya charm and ya arm
but I'm lookin for the one
have you seen her
My psychic told me she have a ass like Serena
Trina, Jennifer Lopez, four kids
An i gotta take all they bad ass to show-biz
Ok get ya kids but then they got their friends
I Pulled up in the Benz, they all got up In
We all went to Den and then I had to pay
If you f**kin with this girl then you betta be payed
You know why
It take too much to touch her
From what I heard she got a baby by Busta
My best friend say she use to f**k wit Usher
I dont care what none of yall say I still love her

[Chorus:]
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm Need)
But she aint messin wit no broke niggaz
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm need)
but she aint messin wit no broke niggaz
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head

[Verse 2:]
18 years, 18 years
She got one of yo kids got you for 18 years
I know somebody payin child support for one of his kids
His baby momma's car and crib is bigger than his
You will see him on TV Any Given Sunday
Win the Superbowl and drive off in a Hyundai
She was spose to buy ya shorty TYCO with ya money
She went to the doctor got lypo with ya money
She walkin around lookin like Michael with ya money
Should of got that insured got GEICO for ya moneeey
If you aint no punk holla We Want Prenup
WE WANT PRENUP!, Yeaah
It's something that you need to have
Cause when she leave yo ass she gone leave with half
18 years, 18 years
And on her 18th birthday he found out it wasn't his

[Chorus:]
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm Need)
But she aint messin wit no broke niggaz
(She takes my money)
Now I aint sayin she a gold digger (When I'm need)
but she aint messin wit no broke niggaz
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head get down (I gotta leave)
get down girl gone head

[Verse 3:]
Now I aint sayin you a gold digger you got needs
You dont want ya dude to smoke but he can't buy weed
You got out to eat and he cant pay yall cant leave
There's dishes in the back, he gotta roll up his sleeves
But why yall washin watch him
He gone make it into a Benz out of that Datson
He got that ambition baby look in his eyes
This week he moppin floorz next week it's the fries
So, stick by his side
I know his dude's ballin but yea thats nice
And they gone keep callin and tryin
But you stay right girl
But when you get on he leave yo a** for a white girl

Get down girl gone head get down
Get down girl gone head get down
get down girl gone head get down
get down girl gone head
(lemme hear dat bak)

07.03.2006. u 22:27 • 7 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?





Ovaj blog je dio domene TANGICA
TANGICA

Ne-Yo - So Sick
Mmmm mmm yeah
Do do do do do do do-do
Ohh Yeah

Gotta change my answering machine Now that im alone
Cuz right now it says that we
Cant come to the phone
And I know it makes no sence
Cuz you walked out the door
But its the only way i hear your voice anymore
(its ridiculous)
Its been months
And for some reason i just
(cant get over us)
And im stronger then this
(enough is enough)
No more walkin round
With my head down
Im so over being blue
Cryin over you

And im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?

Gotta fix that calender i have
Thats marked July 15th
Because since theres no more you
Theres no more anniversary
Im so fed up with my thoughts of you
And your memory
And how every song reminds me
Of what used to be

Thats the reason im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?

(Leave me alone)
Leave me alone
(Stupid love songs)
Dont make me think about her smile
Or having my first child
Let it go
Turning off the radio

Cuz im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing she was still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)

Said im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing she was still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
So why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)

And im so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishin you were still here
Said im so sick of love songs so sad and slow
Why cant i turn off the radio?
(why cant i turn off the radio?)
Why cant i turn off the radio?