One confused teenager.
08.06.2012.
I think it's time for a new beginning.

A lot has changet since I last wrote here.I don't know but I just felt like I needed to tell somebody even though nowbody reads this anymore. I'm not the same person I use to be, even though I wish I was. A lot has chaneged but not much in a good way. I started high school and that was supposed to be a new beginning for me,but it just made me realise how good everything was before it changed. I lost friends I have known for eight years or more, just because we no longer saw eachother every day. Even with that I thought it would all get better when I started a new school. Lots of new people, new experiences, a new beginning , but it was everything but that. I'v been dealing with schoolwork and studying insted of a social life and I haven't even sucided in that. My grades took a beating since I started feeling this way. I haven't been happy or excited about anything in a long time and I want to change that. This summer was supose to be my second chanse but all that changed six months ago. My perfect plan for summer isn't possible any more and I don't have a lot of options. Everything has been going the wrong way, but I'm still going to try. I still have the hole summer. I'm gonna make it work.

23:40 - Komentiraj ( 2 ) Print - On/Off

21.11.2010.
Some habits never change.

Omg. It's been a year since i last wrote here.
I decided to go back on my blog when we started learning html codes on computer science and i remembered that i always wanted to know how to make designs and i never did. Now i have a chance with a little help from my teacher.
It's true that i picked a bad time because i' m in 8 grade now and everything depends on my grades now. But we'll see maybe i will find a little bit of time for my blog.
You must be wandering why am i writing in English. Well i have an English exam coming up and i will have to write an essay and i have problems with writing (as you can see xD ).
I just realized that my next to the last post was that soon is my birthday and i can write that again because my birthday is in 3 weeks. I hope it's going to be snowy this year too.
Today i have plans to watch Step Up 2: The streets with my friends an then go to the new mall that opened nearby...
So i'm going to end this post now. Bye !
17:46 - Komentiraj ( 1 ) Print - On/Off

11.01.2010.
I počela je škola -.-'

Evo još nemam tak puno za učit jer sam malo "ućila" preko praznika. I da danas prvi dan škole , opet.
No nećemo sad o školi. Kak ste mi proveli praznike ? Ja sam ove godine bila cijelovrijeme doma i nisam išla na skijanje -.- . Novu sam isto provela odma sa starcima i burazom i to je katastrofa. Da je bar bilo nešto na televiziji zatvorila bi se u sobu i buljila u telku, ali ne najbolje šta sam našla su bile reklame na RTL-u . Tak da sam jedno vrijeme bilana kumpu , naravno na fejsu :). Došo mi je buraz u Zagreb tak da sam bila happy i donio mi je 4 sezone serije Dr. House . Obožavam ju <3 tak da sam jedna dio stare i nove godine i večinupraznika provela pred kompjuterom bulječi u to :D
Nadam se da je vama bilo bolje ! Pogledala sam još jedno 2 puta New Moon jer sam ga dobila na DVD-u i polako mi postaje dosadan jer sam već 100 puta gledala film i čitala knjigu. Jacob <3 Kaj ste dobili za Božić ? Ja sam dobila sve i svašta : majcu , čarape , palestinku , mobitel (uranjeni poklon),narukvicu,nešto malo šminke,parfem ... slatkiše! Al mi je to sve i još neke stvari (neda mi se nabrajat) bilo i za Božić i rođendan i...

All right. Forget time limits. If you want me to be the one to change you—then you'll just have to meet one condition!
Condition? What condition?
Marry me first. <3


16:35 - Komentiraj ( 83 ) Print - On/Off

12.12.2009.
Ročkas ^^

Ništa samo javljam da mi je danas ročkas ^^. Sad imam 13 god :D
21:00 - Komentiraj ( 11 ) Print - On/Off

27.11.2009.
Evo me opet ... <3

Evo ja se opet malo vratila svojim blogerima. Kod mene ima dosta toga novog. Najvažnije je da sam napokon dobila novi mobitel !!! Sony Ericsson w395 !!! Druga važna vjest (dobro to već svi znate) je da je napokon došao New Moon! <3<3<3<3<3 Još ga nisam gledala u kinu nego idem sutra, ali sam već dobila film na CD-u ! U onom prošlom postu sam napisala da nisam pročitala još Braking Dawn , ali sam onda 3 dana poslje dobila knjigu već ju davno pročitala. Super je i nema sekunde di nije napeto. To bi bile vjesti!
Uskoro poćinje noćna moram. Sljedeći tjedan će za mene bit zona sumraka jer svaki dan pišemo nešto : pon-biologija,uto-matematika,sri-hrvatski i odgovaram matematiku,čet-njemaćki,pet-zemljopis,pon-lektira,uto-diktat iz njemačkog...Uglavnom danas sam napisala post a malo ću vam se javljat kad ulovim vremena jer kolko vidite pretrpana sam -.-'. Sljedeći post će možda bit negdje prije božića ili tako nešto kad dobijem inspiraciju :D
PaPa...<3<3<3<3<3<3


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
19:59 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off

10.10.2009.
Evo malo sam se vratila

Još uvjek ne vračam komiche jer mi se neda, ali emo neznam zašto došlo mi je da napišem post. Rekla sam da se nikad zapravo neču skinut s bloga. Evo ima malih promjenica , ali niš posebno. Evo htjela sam vam javit ...no niš posebno vratila se škola i prošo je prvi mjesec muka ..niš posebno. Evo kolko vidite još me uvjek drži Twilight :) i još uvjek nisam pročitala Braking Dawn do kraja :'( . Ubit ću se !!! Nikako da dobim knjigu !!! Onda pred par dana sam bila u shoppingu i dobila sam dvoje novih hlača , majcu , jaknu i dobit ću vansice uskoro. Najvažnija vjest zbag koje mi je i došlo da napišem post!!! DOBIT ĆU NOVI MOBITEL UKORO!!! Pričala sam vam kako se nikako nemogu riješiti one stare krame i sad sam napokon nagovorila mamu da dobijem novi !!!!!!!
A neznam to bi bilo to. Možda vam se opet javim uskoro. PaPa ^^
21:09 - Komentiraj ( 10 ) Print - On/Off

08.09.2009.
Oprostite,ali gotovo je.

Evo ovo možda bude zadnji post na ovom blogu.Jednostavno nemogu više. Znam da sam uvjek ggovorila molim vas nemojte zatvarat ali sad ja radim tu grešku. Ja ću idalje povremeno bit na blogu i komentirat onima koji su bi dragi ali neću pisati posove. Jednostavno više nemogu jer sad sam 7 razred i moram puno ućit a i neda mi se baš pisat postove i vračat komiće i uređivat. Još kaj je najgore malo mi je pokvaren internet pa mi neće ni objavljivat stvari više. Uglavnom još se ćujemo jer ču vam povremeno komentirat ,a možda se i vratim uskoro.Blog neću zatvarat ni brisat tako da ga možete posjećivat. PaPa za sad !
13:28 - Komentiraj ( 19 ) Print - On/Off

31.07.2009.
Sorry kaj se nisam javljala...

Sorry kaj vam se nisam javljala ali jednostavno mi se nije dalo. Makar mi je većinu dana bilo dosadno i imala sam vamo o ćemu pisat jednostavno mi se nije dalo.Ja u nedjelju idem opet na more i neće me bit. Neću zatvarat blog tako da mi možete komat , a ja vam vratim kad dođem s mora ili kad ću bit kod frendice jer ću se na moru nać s jednom frendicom iz razreda i prespavat ću kod nje 2 ili 3 dana..Ovih dana su mi dani bili uglavnom isti. Ujutro se probudim pogledam One tree hill , onda odem na komp ( vračam komiche, budem na fejsu , gledam crtiće na youtubu xD) i oko 3 odem s frendicama van i vani sam do 9 . Ovih dana su moji ffrendovi opet počeli kartat Yu gi oh ! pa me puklo pa sam si potražila dek tak da s curama kartam vani xD.Pred jedno 2 tjedna sam s Monikom , Filipom i Marinom išla u Cinestar i gledali smo Proročanstva. Film je preeeedobar makar sam ja na djelovima umiralna od straha.
E da za mene najbolja vjest napokon sam staru na govorila da mi kupi Twilight sagu i uspjela sam tako da ću napokon pročitat Braking Dawn do kraja :) Uglavnom ja bi vam imala užasno puno za pričat ali se više ni ne sječam kaj sam vam sve htjela ispričat a više nije ni važno. Ubuduće ću probat pisat postvove o tome šta mi se dogodillo i tak a ne samo vam javljat kad idem nekam i tak. Sorry zbog toga.Ništa ... javim vam kad dođem doma (ako ne prije) i molim vas da ne zatvarate blogove jer ih većina tak zatvori preko ljeta i onda više nikad ne otvori.
13:38 - Komentiraj ( 57 ) Print - On/Off

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


Statistike :

Blog otvoren : 19.05.2008.
Trenutno postova : 39
Najviše komicha u jednom postu : 510
Broj komicha na blogu : 6828

O meni :
Zovu me Lea
15 god.
Zagrebu
8.c...1.b
Buraz Luka
R 'n' R
Facebook, MSN, Myspace, Youtube.
Gossip girl ♥
Percy Jackson♥
Harry Potter♥
Dr.House♥
Bones♥
Friends♥

MSN : the.panj@hotmail.com.
Facebook :My Facebook Profil.
Myspace :My Myspace Profil.
Youtube :My Youtube Channel.


Free Web Site Counters
- Od 08.06.2008.

Image and video hosting by TinyPic


Links :

Mary Jenna
Dylan Lu
Mala curica
Sk8 Designs
Funky Fish
Specijal design
Miss smile design
P!nky g!rl .Dz
Murderscene
Sunshine design
AbbeyDawn Art^^

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Some people believe in god i believe in music ,
Some people pray i turn up the radio. ♫


You know my name, not my story!

"You have enemies? Good, that means you stood up for something." - Eminem

People change
Things go wrong
Shit happens
Life goes on.


Nothing is permanent and everything changes.


Music is an escape. Forget who u are, your tears, your fears, and forget whats wrong. ♫

When I dance all my dreams are realized. All my love is here. My life is perfect. Dance is all I need to be happy.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

credits
o Dizajn: SpeciaL DesigN o
o Kostur: duckdz. o