Dnevna doza pravog humora, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, kolumne, nagradne igre, parodije, priče...


< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Upali/ugasi komentare

O čemu se tu radi?
Ovo je jedinstven blog - kompanija smijeha. Ovdje ćete moći čitati priče od kojih ćete pišati od smijeha. Vjerujte nam...


I obavezno posjetite ove blogove:
Darth Burek Sprženi
Total Ronaldinho
DJ Da Force
Rakija je zakon
Paflof's Laugh Dome
Ceh
Exoticafizz

Ovo gore su legende bloga koje ćete rijetko susresti i zato... VISIT THEM ALL !!!

Our releases
Ovdje su sve naše priče koje smo do sada pustili u javnost. Tu je nekada pisalo kako nema mnogo priča, ali evo, pogledajte, već se nakupilo. Pošaljite na mail zahtjev ako hoćete neku od ovih priča na vašem kompu.

darthburek.domen@gmail.com
laughcompany@gmail.com


Boozehamer: Četvrta misija

Boozehamer: Treća misija

Boozehamer: Druga misija

Boozehamer: Prva misija

Guzomlator

P.A.N.I.C.S.

Balkan Wars IV - A new recipe

Balkan Wars V - The serbs strike back

Balkan Wars VI - Return of the šiptars

Gospodar Vibratora I - Vibratorova Družina

Gospodar Vibratora II - Dva Vrtića

Gospodar Vibratora III - Povratak Retardiranog


A evo što uskoro dolazi...

Coming soon...
Ovo je popis priča koje dolaze uskoro...

Za sada nema novih priča, ali se planira priča na ideju filma Kill Bill i možda neki horor ili neku seriju pa da traje beskonačno.

NAPOMENA
Ove priče služe isključivo za zabavu. Autori ovih priča nemaju nikakvu namjeru povrijediti bilo kakva tuđa autorska prava. Ovaj blog je nastao čisto iz zabave i dosade, te je potpuno neprofitabilan. Svaka sličnost sa stvarnim i nestvarnim osobama je sasvim slučajna rofl

16.01.2007., utorak

TLC se vraća!!! Na nekoliko minuta... :)

Hello, my peoplez! Javljam vam se tek toliko da znate da sam još uvijek tu i da me nitko nije oteo ili tako nešto. wink
Neću vam puno pisati jer žurim i nemam puno vremena. I još jedna vijest: TLC se vjerojatno uskoro seli na Bloger.hr servis jer je puno ljepši, ima mnogo više mogućnosti od ovog bloga. Tako da za mjesec ili dva očekujte novi update sa linkom na novi blog TLC-a.

A za to vrijeme pogledajte razliku između dinosaura i svinje:



- 20:38 - Nek se čuje (5) - Nek se čita - Nek se zna

11.01.2007., četvrtak

Fotoaparat čuda radi

Pozdrav! Danas opet malo kasnim s postom jer stvarno ne stignem niti pogledati oko sebe koliko se stvari dešava u mom životu. Odsada ću sve rjeđe pisati, zato ću za dan ili dva podesiti automatsko objavljivanje smiješnih stvari na blogu, a kada naš svjetski poznati Darth Burek napiše neku novu priču, objavit ću je. I zato, ako se ne čujemo sve do slijedeće nedjelje, pozdravlja vas Matt iz TLC-a!

A sad pogledajte jedan cool video koji je napravljen samo uz pomoć fotoaparata i puuno, puuno mukotrpnog rada (rekli su ti dečki čak dva mjeseca):




Ne zaboravite nas redovito posjećivati, pisati komentare, a još uvijek možete i sudjelovati u nagradnoj igri!!! BOOOK!!!
- 21:21 - Nek se čuje (9) - Nek se čita - Nek se zna

10.01.2007., srijeda

Balkan Wars V: The serbs strike back

Pustolovina se vraća kod brodova imperialca, gdje Darth Burek pun bijesa šalje štakora na planete, da nađu novu tajnu bazu pobunjenika.

Image Hosted by ImageShack.us

Jedan štakor zvan ''Smrdljivko'' je sletio na planet Snjegulica i počeo potragu. Pao je u kapsuli koju je vidio Lukas Cheesewalker. Oni ga pozovu natrag, ali Lukas im odgovori: ''Počnite vi gledati Obične ljude(serija), ja ću provjerit komet koji je pao u blizini.'' Ali drek, Lukasa sjebe jedno čudovište Fanta. Uhvati ono njega i odnese ga u svoju špilju.On se probudi i vidi da je svezan za strop.Jedina mu je nada bila da dohvati svoj kulen-saber i da posječe konopac.Nije ga mogao izvući silom,jer se kulen zaledio ko u zamrzivaču.Fanta ga je primjetila i nahrlila je na njega.Vidilo se da će ga jebat,jer mu je kurac iskočio iz krzna.Ovaj uspije i odsiječe mu uho.Fanta crkne,a ovaj uteče.Ham Polo je shvatio da ga nema,pa je poludio i potrčo za njim da ga nađe.Nije bilo čudo,jer je znao da Lukas ima dvije šprica morfija kod sebe.Ham je stao da malo kurac podrka.Ali on se sjeti Heie i kurac mu poludi.Punjeta se u zraku sledi i stovri se šiljak koji je njegovom poniju prosulo mozak.Odmah se rasplako,ali je otišao dalje.Lukas je umirao od hladnoće i nije znao gdje je,ali mu se ukazao lik Njamia koji mu je rekao:''Đes ba!!!Malo ti stisnulo jaja?Hahaha.Uglavnom otiđi na planet Zadah,na kojem je poznati jedi,koji će te trenirati!''On nestane s kriškom pizze u ruci.Lukas počne plakat i molit ga da mu da picu.Naleti Ham i nadrogiraju se oni i pričekaju spas.U zoru prolete avioni i nađu ih,pa se oni nađu natrag u bazi.Tamo se Lukas oporavljao,a Ham upucavao Heii.Heia ga odjebe i on se uvrijedi,a iza mu se Tapet cerekao.Ubrzo Heia podivlja i vikne mu:''Ti gluhonjo!''Nato Ham:''Ti muhonjo?''Heia iz osvete požvali Lukasa i posauga kitu.Ham je ostao zapanjen.Ham i Tapet su poeli popravljat brod,jer mu je super-pogon bio pokvaren.Ovi su gledali crtiće,ali su uhvatili signale štakora,koji je našao pobunjenike.Ovi pošalju Hama i Tapeta.Ham ga je sredio,jer je još davno bio štakoro-lovac.Imperialci su saznali za pobunjenike i poslali svu vojsku na njih.Darth Burek je dobio naredbu od lorda Pederikusa da ubije Lukasa.Lijena Republika je opet u opasnosti.

Jedan je časnik hodao hodnicima imperialističkog broda koji se kretao prema planetu Snjegulica.Ušao je u odaje Darth Bureka Sprženog.Malo mu je bilo nezgodno,jer je Darth Burek taman si zabio cijev pive u svoju sprženu glavu.To je svršio i okrenuo se časniku.''O lordu,približavamo se planetu Snegulica i spremni smo za borbu.Admiral Popišanko je usporio na manju brzinu.''Darth Burek se nasrdio te je vikao:''Pederčina!!!Sad znaju da dolazimo!!!Pripremite ljude za kopno i borbu guzom o guzu!''Darth Burek se obratio admiralu preko ekrana koji je počeo cviliti i hvatati se za jaja.''Generale vi zamjenite admirala jer je on nesposoban.Pripremite vojsku.''Nato je admiral padajući na pod:''Moja jaja…cvil,cvil!Auč…''Crkne on,a vojska krene.Plan pobunjenika Lijene Republike je bio da pljune brodove te ih kiselinom povremeno zaustave i to bi dalo vremena transportima da pobjegnu na novu bazu.Lukas je vodio svoju skupinu.Oni su trebali zaustaviti Jebohodke,koje trebaju razbijet generator.Postaja se urušavala,a Ham i Tapet su pokušavali popravit svoj brod za hiper-pogon.Heia je požurila sa opo-om i p-19-icom do Hama da pobjegnu.Plan je uspio i prva dva transporta su pobjegla.Lukas se borio i shvatio je da Jebohodke su neuništive.Linija je padala,a Lukas je smislio da sa paučinom zvanom ''Punjeta'' uhvate noge tih strojeva i da ih sruše.Prebrzo su padali i samo su ih dva razbili.Lukas je u žaru bitke izgubio svoje krilo te je pao na tlo.Izvukao se i bacio na jednog stroja.Dok je visio na stroju,on se nagnuo i silom mirisa sladoljeda,on je ispalio projektil iz guze zvam ''Drek''.Bacio se na tlo,a stroj je eksplodirao.Transporti su pobjegli,a linija je pala.Lukas je našao p-19-icu koji je upravlja brodom.Plan je uspio i Lukas je utekao.Hamu nije radio pogon,te je ušao u jedan veliki komet u obliku vibratora.Imperium ga je tražio cijelo vrijeme,ali su bili sigurni.Lukas se odvojio i otišao svojim smjerem.Odgovorio je p-19-ici kad ga je pitao:''Ne,ne idemo u planet Zadah.Idemo prvo na palačinke u planet Slastičarnica.''Lukas se iznenadio i pao u neku močvaru na planetu Zadah.Sve je bilo u kurcu,čak je neko čudovište popapalo i poslije izrigalo p-19-icu.Dok je postavio logor,Lukas se upitao:''Zašto se osjećam kao da će me netko…SILOVAT!!!''Vikne Lukas i okrene se .Vidio je neko čudno biće koje je buljilo u njega.''Jebat te ja ne želim!!!''Derao se mališan.Počeo mu je prčkati po stvarima i ukro mu dvije paštete dok nije gledao.Mali ga je odveo kući jer mu je rekao da poznaje tog majstora Sodu,kojeg je Lukas tražio.Pozvao ga je na večeru.Počeli oni večerati i onda je slijedilo čudo.

U prašumi palneta Zadah,odvijala se prava scena.Mali stvor koji je pronašao Lukasa,sada mu pravi ručak,prije nego što ga odvede.Lukas se uozbiljio nakon što je ispovraćao hranu:''Čekaj jebote ja!!!Ma koji ja kurac ja ovdi jedem i jebote zašto tratim vrijeme na ove gluposti?!''Mališan je samo počeo pričati i odjednom Lukas je čuo Njamia kako nešto sere malom.Lukas shvati te upita:''Soda?Pa đes ba,tražim te već pola sata...pa da,ti si bio tu već.''Soda je on bio te je reko Njamiu:''Prestar je za tečaj jebanja i smrdi na jeftini opijum!''Njami mu mudro odgovori:''Ja sam isto bio star i jeboga ja,ne dobiva dovoljan đeparac od mene,pa nije čudo.''Soda se uozbilji i reče Lukasu:''Ok idemo...prvo,digni lijevu nogu,drugo,skidaj gaće,treće,raširi pičku.''Ali Lukas:''Ali to boli,da li je to dio svega?''Soda samo šuti i počne ga širiti ko bananu.Trening je išao i jednog je dana Lukas trčo šumom,a na jajima mu je visio Soda.Na kraju je uspio trening ali je osjetio nešto u nekoj špilji.''Osjećam hladna jaja i toplu pivu.To je DARK SIDE 100%.''Reče Lukas,a Soda mu samo kimne glavom i pošje ga unutra.On uđe i odjednom...Darht Burek!!!Počne on svojim kulen-saberom ga jebat.Borba biješe kratka i Lukas Darth Bureku odsijeće kurac.Oklop kurca pukne i on vidi užas.Kurac isti ko njegov.Malen Kurac i velike smokve.To je bio neuspjeh,jer se nije suzdržo da ga jebe.Na sljedećam treningu Lukas je naglavačke visio i redao vibratore da napravio toranj.Taman je mislio Sodu silom mirisa staviti na vrh,ali Soda padne sve sjebe i nabije jaja ko nosorog.Lukas je vidio viziju svoje družine u nevolji.On poludi jer se sjetio da Ham ima ogrtač kulena,kojeg bi Darth Burek mogo pojest.Njami i Soda su ga pokušavali spasiti,ali ne.Lukas,pička,je otišo vjeran tom ogrtaču.U međuvremenu Ham je shvatio da su nevolji,jer su uletjeli u rupu gdje je kurac.Dok su izlazili,on ih zamalo ''SJEBE''.Ali eto nevolja,počne ih ganjati razarač.Ham se u borbi odluči da pokuša pogon,ali opet ne valja.U žaru bitke on se brodom na guzicu razarača pričvrsti.Htjeo se otkačiti kad ovi izbace govna iz guzice.To je pravilo svake prirodne nužde.Baš se to i dogodi i ovi uteču prema Hamovom prijatelju,Smrado Srolo.Ali ih je iza pratio lovac na nagrade,Bobo Fet.Uglavnom oni otiđu na planet Plinčić,gdje je Smrado vodio tvrtku za plinske ispuste.Nakon razgovora Smrade ih prihvati i primi,ali nevolje dolaze.

Smrade Srolo prima dva droida,Hama i Heiu.Bio je jako prijateljski raspoložen i stalno je ponavljao:''Oš kulena?Imamo mnogo stabiljka sladoljeda!Ma oš ipak anestetik od našeg izvornog plina?''Bio je tako napušen i sjeban u mozak,da je čak Heii samo kazao onaj znak,jezik između prstiju.Heii je bilo smiješno jer bi mu svaki put pokazala cijev pištolja između prstiju.Uglavnom opo je uletio u neku sobu,gdje je naišao baš isti droid i počeo ga jebat.Taj drugi droid je bio tako napušen,da ga je rastavio u komadiće za vrijeme zabave.Ovi se se zabavljali u gostoprimstvu,Heia je bičevala Hama iz užitka.Otkrili su ljubav u tajnosti.Tapetu je bilo dosadno pa je otišo tražiti opo-a.Išao je komoru za otpade,gdje ga je našao.Dok je otimao komadiće od smećara samo je vikao:''Grrr,vauuu,kuraraar!(Daj mi djelove ili češ izgledat ko on!)''Uglavnom dok su našu družinu odveli na večeru dočekao ih je Darth Burek.Heia,Tapet i Ham su bili bespomoćni.Smrade im je samo iz tuge šaptao:''Nudili su mi više nego vi....jebga.''Hama su mučili,a Heia i Tapet su bili u zatvoru za šminkere,jer je Heia malo pretjerala s šminkom.Ham se vratio držeći se za kurac i za šupak.''Darh Burek me je sjebo,osjećam se ko kurva.''Ham je govorio,a Heia i Tapet su samo davali jednom drugom do znanja da on je i bio kurva.Uglavnom Lukas je dolazio s svojim cock wingom,ali Burek ga je iščekivao.Lukasa su mislili smrznuti s brašnom,jer su htjeli znati da li bi Lukas to mogao preživjeti,jer mu je bio potreban za put u palaču lorda Pederikusa.Ham je počeo plakat,a svi,uključujući Heiu i Tapeta,su mu bacali cvijeće u tu rupu gdje su ga uskoro spičkali.preživio je i onda je Bobo Fett uzeo Hama da ga odvede bossu Babbi.Lukas je stigao i vidio je Hama kako kao sirovi burek leti ispred Bobo Fetta.Dok ga je išao zaustavit iza mu je došao p-19,ali je Lukas uporno se zatrčo i zamalo su ga sjebali.Lukas je nakon potjere za Heiom i Tapetom,zalutao i stvorio se u neku veliku prostoriju.U međuvremenu Smrade je pustio Tapeta i Heiu,ali ga je Tapet počeo silovat od ljutnje.Pustio ga je i otišli su po Hama,ali drek,jer je Bobo već otišao.Lukas se upišao u gaće kad je vidio Darth Bureka ispred sebe.Počeli su borbu kulen-saberima.Lukas je pobjeđivao,ali je Darth Burek sjebo prozor pa je Lukas pao.Našao je na nekom glupoj platformi.Tamo je,opet,izletio Burek i stjero ga u kut da ga sjeba.U borbi Lukas je igubio desno jaje.Počeo je cviliti i izdero se na Darth Bureka da mu je ubio oca.I tad je Darth Burek izgovorio slavnu rečenicu:''Ali...ja sam tvoj OTAC!!!''Nato Lukas:''NEEEE!!!To je preglupo,neeee!!!''Lukas se samo bacio dolje,a Burek samo spustio kurac,nakon što ga je pokušao nagovoriti da prijeđe na DARK SIDE.Lukas je srećom pao u kanalizacijski otvor,gdje je pao na šipku.Da nije pao na nju pao bi na tlo,koje je tri tisuća metara ispod njega.Plakao je za Njamiem,ali je Njami jeo doručak.Pokušao je s Heiom.Oni su se vratili po njega i za dlaku pobjegli.P-19 je saznao da je gradski kompjuter sjebo im pogon.Burek je iz super-razarača nagovarao Lukasa da se pridruži njemu,svom ocu.''Jebiga dečko,to je tvoja sudbina!''Govorio je Darth Burek.Dok su išli u pogon,nije uspio.''Ali....popravili su ga jebemu!''Dero se Smrade.P-19 je uključio pogon i brod je krenuo.Svi su se iz čuda zabili u zid.Smrade je otišao s Tapetom na rodni planet Lukasa i Bureka,Pustinja.Lukas je s Heiom na prozoru jebačke fregate gledao u Milenium Cannabis dok je letio.

THE END OF 5th EPISODE


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006/2007
Datum pisanja: 29.12. - 04.01.


- 00:00 - Nek se čuje (4) - Nek se čita - Nek se zna

09.01.2007., utorak

Yugo i premijera

Hej, hej, hej! Kako ste? Danas sam tako raspoložen da mi nitko i ništa ne može pokvariti dan! A sad se vi pitate, zašto je u naslovu riječ "premijera"? Pa zato jer vas pozivam da sutra posjetite TLC i dođete na PREMIJERU najnovije priče iz radionice Dartha Bureka, STAR WARS V: THE SERBS STRIKE BACK. Heh, to bude bila jako duga priča, ali isplati se utrošiti svaku minutu na njezino mudro proučavanje i čitanje. A dok vi to čekate, ja sam pronašao (opet) reklamu za vjerojatno najbolji auto 2007. godine. Heh, predobra je! rofl Pogledajte obavezno! rofl
See ya!



-----------------


I da vas podsjetim - NAGRADNA IGRA I DALJE TRAJE - ZA SUDJELOVANJE I PRAVILA KLIKNITE NA OVAJ TEKST !!!!!


- 12:41 - Nek se čuje (3) - Nek se čita - Nek se zna

08.01.2007., ponedjeljak

Boozehammer: Četvrta misija

Ova misija predstavlja borbu između orkova i najgoreg neprijatelja... eldar. Eldare predvodi Čunjoglavos koji ima mnogo iskustva u jebanju za pare. Radnja se odvija na Eldarskom glavnom gradu zvanom ''Dildo''.

Image Hosted by ImageShack.us

Orkovi se pripremaju opijanjem Transovim Boozehamerom. Uglavnom ovaj put donose Mega Nobz koji će sve raznijet. Eldar znaju da ih napadaju pa će ih lijepo dočekat. Odlučili su preko kanalizacije iz nje u tvrđavu,popeti se na zidove i svima prosut mozak. Prvo orkovi su izgubili pederikose jer su ih štakori u kanalizaciji otjerali... a popeti se na zid? Doh...orkovi imaju predebele guzice.Dok su se vraćali da ih ispale topovima u tvrđavu,Eldari su ih gađali đubretom.''Jedi ovo ti švajn da te nabijem!!!''dero se Čunjoglavos.Uskoro su ispalili,ali su ih ovi dočekali palicama i dok su još bili u zraku...bam,ode jaja.Ali Trans je smislio super-duper jajcobran koji može podnjet da na njega sjednu deset debele gude.Oni ih brzo stave i brzo počnu rigat po njima.Zidove osvoje,ali nakraju se bace sa zidina u unutrašnjost,da bi ih speštali.Zamisli da ti debela guzica od dvjesto kila pada na glavu i tvoja muda...prekrižiš noge jel tak?Trans se popne na zid i dok je u zraku ledio batak eldara,on ga dohvati i smazi s dodatnim orkovskim sol,papar i vegeta paketom.Čunjoglavos se susretne s Transom i oni počnu borbu.Čunjoglavos uključi magiju ''Bals of the Gods''.Samo njih dva počnu duel pucanja punjetom.Čunjoglavos promaši,ali i izbjegne prvi tir Transa.Slijedila su dva šusa,od kojeg je prvi mu raspalio muda,a drugi mu prosuo mozak.Čunjoglavos se rasplako i počeo kupit si mozak.Uskoro je pobjego s mozgom u rukama.Orkovi pobjeđuju,ali kako očistit nered sve te krvi?''Vileda duo aktiv,s funkcijom najbolje njege!''reče Trans i dohvate se posla.Očistili oni to i pripreme se za obranu...za svaki slučaj.I tako oni se navečer spreme za češjenje jaja.Eldari iskoče i pištoljima ih u srce.Doh,nije im pomoglo.Metak je išo dobro,ali zbog sala još uvijek putuje do srca.U kućama samo ostane mrak i krikovi od silovanja orkova na eldare.Sad je tek pobjeda.

THE END OF FOURTH MISSION.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 24.12



- 20:57 - Nek se čuje (2) - Nek se čita - Nek se zna

07.01.2007., nedjelja

Mumijaaaaa

Pozdrav ljudi! Možda ste već i prije primijetili da u zadnje vrijeme postove šaljem jako kasno. Razlog - po cijele dane visim na igralištu i igram nogomet! Heh! Jaka mi je nekak ova zima, ni pahuljice snijega, a danas je kod mene temperatura bila +16 celzijevih kružića. Živjeli! party

Sutar ujutro moram ići nekamo, tako da sada idem spavat tak da se mogu rano probuditi. Uostalo, Boozehamer 4 dolazi sutra, a u međuvremenu si kratite vrijeme ovom sinkronizacijompoznatog filma Mumije, posebno kraj - nanadjebiv je! Ok, sad stvarno idem mouthwash pa onda u krpe. mah



-----------------


I da vas podsjetim - NAGRADNA IGRA I DALJE TRAJE - ZA SUDJELOVANJE I PRAVILA KLIKNITE NA OVAJ TEKST !!!!!



- 19:39 - Nek se čuje (5) - Nek se čita - Nek se zna

06.01.2007., subota

Boozehammer: Treća misija

Ova je misija o orkovima i tau-ima. Odvija se na dolini zvana ''Pičketinuša''. Sad je teško za orkove ali ipak njih vodi kapetan Trans s Boozehamerom. Uglavnom...

Image Hosted by ImageShack.us

Orkovi organiziraju večer roštilja i časte se imperialskim rebrićima. ''Njup,njam... je ko za Boozehamer?!'' pita Trans, a nato svi polude od želje za njim. Napiju se oni ko stoke ali ih napadnu Tau. U tom trenutku pet tisuća orkova počne lamatat pilama i šmajserima. Ko najebe? Pa orkovi, jer su počeli s bombama i znate što je bilo. U užasu borbe brda okolo Mesnice zauzmu sto tisuća elitnih orkovskih guzičara. Guzičari, iako smrde ko kurčine, posjeduju toliku moć pijanstva, da bi mogli sjebat miljun kurva u dva klika.... a da ne govorimo u koliko vremena mogu rastavit i sastavit kalaš. Uz krikove: ''Sad ćemo da vas sjebamo!'', oni su trčali prema Tau. U žaru bitke, Trans izgubi Boozehamer. Taman kad je počeo plakat, sjetio se da ima GPS na svom Boozehameru i da ima daljinsko navođenje. U bazi koji su Tau zauzeli u Mesnici, Kurčoto, vođa Taua, divi se Boozehameru. Orkovi su sastavili plan kako da ih pljunu u lice bez da ih upozore. Bombardi su se pripremili da svoju punjetu bace na utvrdu te da je zapale. Slijedili bi guzičari da ih sjebu u njihove kurce. Pederikosi bi se ubacili, pa ih svojom kiselinom zvanom ''pInK'' bi ih pljunuli i ubili. Misija je počela i sve je išlo po planu. Taman je Trans (visoki ork sa kurčinom od bambusa i s slinom koju je on nazvao ''Bljuvotina'') gledao u Kurčota dok je on držio Boozehamer. Trans je uključio daljinski upravljač koji je poletio i slomio Kurčoku jaja u omlet s suhim šljivama. Trans ga je dohvatio i opio se ko lud. Poslije si je pomirisao pazuhe i tad je postao lud ko pička. Svi su gledali na prozor Kurčoka kako na prozoru vrišti i kako krv pada na staklo. Jebo Trans njega ko lud. Orkovi su pobijedili a Kurčoko se vratio sa prekriženim nogama i hodo ko deva.

THE END OF THIRD MISSION.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 22.12

-----------------


I da vas podsjetim - NAGRADNA IGRA I DALJE TRAJE - ZA SUDJELOVANJE I PRAVILA KLIKNITE NA OVAJ TEKST !!!!!



- 19:21 - Nek se čuje (2) - Nek se čita - Nek se zna

05.01.2007., petak

TLC NAGRADNA IGRA: "Napiši i zgrabi"

Počelo je, počelo! Sada mogu slobodno reći - nagradna igra TLC-a je službeno započela!!! A sad da vam objasnim o čemu se radi:

Nagradna igra traje od 5.01. do 12.01. (tjedan dana, počevši od danas). U ovoj igri vaše šanse za dobitak su 99,9%. Sve što je potrebno jest napisati komentar na ovaj post, te ostaviti svoju e-mail adresu (kako bi vam mogli poslati nagradu), a svaki 20 komentar uz kojeg piše i e-mail dobiva jednu cool nagradu - jedinstveni dizajn (predložak) za Blog uz upute za postavljanje. I zato pišite komentare jer možda baš VI osvojite našu prvu od niza drugih nagrada koje ćemo dijeliti u budućnosti...

I još nešto, kako svaka igra ima pravila, tako ima i ova:

1. Broj komentara istog autora je neograničen.
2. Isti autor smije poslati svoj komentar najviše 5 puta zaredom (a zatim netko drugi mora poslati svoj komentar kako bi ovaj prije ponovno mogao slati).
3. Nagrada se šalje isključivo na e-mail, tako da nagrade šaljemo samo onima koji nam ostave e-mail.
4. Osoba koja je već osvojila nagradu, više nije u mogućnosti ponovno dobiti nagradu (u toj istoj igri).



A sada malo o nagradi:
Nagrada je jedinstveni blog predložak/dizajn izrađen isključivo za ovu nagradnu igru! Kliknite na donju sliku za veći prikaz:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Želimo vam puno uspjeha i sreće u ovoj igri !!!

- 11:00 - Nek se čuje (40) - Nek se čita - Nek se zna

04.01.2007., četvrtak

Nagradna igra!

Hej, hej, hej !!! Konačno ste dočekali novi post. Ovo je najava nagradne igre koja počinje sutra u 11 sati. Vjerujte mi, nagrada će biti vrijedna, a dobitnika će biti, nadam se, vrlo puno! I zato budite u kontaktu s ovim blogom jer sutra kreće NAGRADNA IGRA !!!



Image hosting by ImageShack.us


- 19:51 - Nek se čuje (3) - Nek se čita - Nek se zna

Boozehammer: Druga misija

Ovo je druga misija u kojoj se bore orkovi i imperialci. Da još bude bolje imperialci donose svoja najjača oružja…

Image Hosted by ImageShack.us

Earthshaker i banebladeovi dolaze da sruše orkove. Kaptan Trans se ovaj put odlučno opio Boozehamerom, zbog dolazeće bitke. Imperialci su se smjestili u dolini, dok su orkovi na brdu zvanom ''Drek''. Misija se odvija po noći. Artiljeria cilja brdo i pucat će nakon što unište obalu vojskom. Po noći je svirala tišina (ukljućuje se Bajaga s Tišinom - pjesma). Odjednom se čuju krikovi svinja koje su upozorile orkove da dolaze neprijatelji. Orkovi su ih sa zidina polili friškim proljevom, kojeg su ovi srali od previše pive. ''Schrieeeeek!!!'' derali su se imperialci. Earthshakeri su počeli s bombardiranjem, ali su se orkovi naguzili i time svojim debelim guzicama odbijali projektile. Nekima se zabilo u šupčinu i od siline penetracije izletjela slina iz nosa. Nakon toga su pokušali srati, pa su se zato projektili usmjerili na neprijatelja iz njihovih šupčaga. Nad nebom se pokazala aurora borealis... To je kiselina iz njihovih govana storila magnetno polje te je nastala aurora prdec. Slijedila je borba guzom o guzu. Ovi su se pilama i batama lemali kao da su to pederi… uglavnom oni su zamišljali da su to pederi. Pili su pivu na slamčice dok su se tukli. Borba je završila, a orci su pobijedili. Imperialci su slijedeće jutro jeli doručak na slamke.

THE END OF SECOND MISSION.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 20.12



- 11:37 - Nek se čuje (2) - Nek se čita - Nek se zna

03.01.2007., srijeda

Dan odmora

Zdravo, blogeri! Kao što ste mogli primijetiti u boxevima sa strane, datumi objava svih priča sada su u razmaku od 2 dana, što znači da ćemo od sad priče objavljivati svaki drugi dan. To će nam dati više vremena za pisanje još boljih, kvalitetnijih i smješnijih priča. Ali, nemojte misliti da će ovi dani između objavljivanja biti prazni - ovdje ćemo stavljati smiješne video clipove i viceve, a u pripremi je i NAGRADNA IGRA, no o tome za dva-tri dana. A sad pogledajte kako su pranksteri sjebali ove ljude:




Čitamo se kasnije & enjoy!

- 09:40 - Nek se čuje (3) - Nek se čita - Nek se zna

02.01.2007., utorak

Boozehamer: Prva misija

Ovo je priča o sedam rasa koje se bore za prevlast na planetu zvanom Prdec. Te rase su: drunk marines, chaos drunkards, Imperials, Necrons, Orc, Čunjoglavi i Tau. Radnja nije priča, već pripovjetka borbi između mješavina tih rasa. Uglavnom prva se borba odvija na polju Švajnarija u kojem sudjeluju drunk marines i orkovi. I tako borba ide...

Image Hosted by ImageShack.us

Pijani marinci su opkolili orkove u štali debelog užasa. Marince vodi kaptan Vodka koji pobjeđuju bitku. ''Vi tamo predajte se!'' na to orkovi: ''Gra brum graf!'' Marinci su mislili da se neće predat ali su zapravo oni plakali na orkovski. Orkove u ovoj bitci i svim drugima vodi boss Trans. On ima jako oružje zvano ''boozehamer'' i njega svi žele kao ludi. Uglavnom bombardiraju i rešetaju štalu svojim dreadnoughtovima, ali neznaju da ovi unutra imaju moćnog nobza. To je stroj za cijeđenje soka iz marinca. Orkovski klan zvan ''big chopaz'' se pripremio za kontru. Još samo jedna ceremonija za kraj... boozehamer sadrži tajni otvor u kojem ima beskonačno pive za cijelu vojsku. Orkovi se napiju i napadnu marince. Dva pijana bataljuna počela su rigat po Švajnariji. Nije se znalo komu više smrdi iz šupka ili iz usta. ''U napa...blarararraarar!!!'' rigo je Trans pokušavajući dati naredbu za napad. Trans je svojim otrovnim dahom i povraćao po Vodki. ''A... moja koža!!!'' dero se on. Bugga boyz su trčali na marince da naprave od njih pašticadu. ''GRRARARAR!!! ŠTA ČEKATE MAJKU VAM POVRAĆAM!!!'' dero se Trans. Nobz je nakon eksplozije pobio pola marinca. Sve je bilo u neredu ali su orkovi pobijedili opet. Nered je očistio stroj zvan MARINA. ''Njami koliko rebrića!!!'' derala se ta debela guda. Sad tamo Trans riga od previše pive koju je popio. Otšli su nakon borbe u svoj dom zvan ''Mesnica''. Tamo je slijedila zabava roštilja.

THE END OF FIRST MISSION.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 17.12



- 14:12 - Nek se čuje (3) - Nek se čita - Nek se zna

01.01.2007., ponedjeljak

Sretna Nova !!!



Svim posjetiteljima i ostalima, sretna Nova 2007. godina! Neka vam protekne u smijehu, uz puno sreće i bureka. Uživajte!!!


- 11:50 - Nek se čuje (4) - Nek se čita - Nek se zna

Guzomlator

Budućnost, 2045. godina. Strojevi su zavladali. Nema živog bića koje nije bilo naguženo od strane robota. Ali ipak, nekoliko pobunjenika, na čelu s Tatakarom Pušikarićem uspijeva odolijevati silovanjima robota. No, strojevi su u prošlost, u godinu 1989. poslali naprednog i inteligentnog robota, Guzomlatora da pronađe Tatakarinu majku i spriječi njegovo rođenje. No, i Tatakara je svjestan da ako se sam ne pobrineš za svoju guzicu, nitko neće, pa tako i on šalje svog vojnika, Jožu Prekoplotića da zaštiti Belindu... No ta bitka neće se voditi u budućnosti, vodit će se danas...




Mrak. Nigdje nikoga. U starom Yugiću neki šiptar jede krafne i sve to zalijeva kavom. Odjednom se zablijesnu iskre i pola Yugića se razjebe na dva komada.
„Koji racku?“ pita se šiptar i pobježe pred tom spodobom.
Spodoba se digne i krene u grad. A kad tamo neki narkići gledaju Fifi i cvjetno društvo. I onak svi napušeni – „gle ovu kurčinu, misli da je faca kad ide k nama“. On im se približi. „Sve ću vas izjebat ako mi ne date svoju odjeću“, kaže im on, ali oni ne daju pa tako on izjebe dvojicu, ali treći se usere od straha i dadne mu odjeću. „Kad si mi već dao odjeću, sad ću i tebe“, kaže mu spodoba i naguzi i trećeg. A onda se okrene i nastavi svojim putem.

A na potpuno drugom dijelu grada, gdje neki beskućnik siluje mačku, iz čista neba na tlo se sruši neki čovjek. Beskućnik se usere i pobjegne u uličicu, a mačka zajedno s njim. Čovjek se digne: „A jebem ti te balkone, baš su ih tu morali sagraditi!“ A onda slijedi onog beskućnika. „Skidaj hlače!“ vikne on beskućniku, ali onda osjeti miris svježe usranog govna. „Seronja jedan stari!“ kaže mu čovjek i pobjege u dućan, a policajci mu za petama (vidli su oni da neki egzibicionist šeta po gradu i napada ljude). Ali se ovaj nekako uspjel izvući, još je i policajcu nekak uzeo sačmaricu (onu pravu) i pobjego u grad.

Sad se opet vraćamo ovoj prvoj spodobi. Svojom taktikom uspio si je pribaviti cijelu artiljeriju oružja, od kožnog fetiša do gumenih šaka, a i neki stari Wolksvagen, vjerojatno Bubu. Zašao on tako u govornicu, uzeo imenik, prolistao od a do ž i pod rubrikom „prijateljice noći“ pronašao ime Belinda Pušikarić. Otrgne on tu stranicu, ali onda primijeti da su postoje tri Belinde. I nastvi tako onda dalje. Dođe do kuće prve Belinde, ova se bojažljivo javlja, ali on razbija sve pred sobom i razara i nju i njezinu kuću.

A u jednom kafiću, negdje u tom gradu radila ti neka konobarica, po imenu Belinda Pušikarić. Odjednom čuje na vijestima: Šokantno ubojstvo Belinde Pušikarić...
Ali, pomisli si ona, slučajnost. No, sutra je već Guzomlator napredovao, pa je skratio papke drugoj Belindi. E sad je već to bilo čudno. Ali, Belinda se našminkala i ostavila svoju prijateljicu u svom stanu s nekim čovjekom, a ona otišla van. I dok se ona vani opijala, Guzomlator ulazi u njen stan i guzi sve oko sebe. Onda se začuje poziv: „Ja sam, Belinda. Ja sam ti u disku u centru grada.“

Belinda se opija, ali ulazi Guzomlator i na 10 metara udaljenosti baca ubojitu gumenu šaku na Belindu. Ali, u posljednji čas na Belindu skače onaj egzibicionist (Joža Prekoplotić) i spašava ju. Vadi vam sačmu i probuši tog maderfakera. Ovi pobjegnu, ali Guzomlator se ne da. Diže se on i slijedi ih. Ali, kako je bio u žurbi, poskliznuo se na rastopljeni burek na podu i nabio trticu, pa je morao odustati od potjere. I dok je on zamjenjivao svoju guzicu rezervnom, Belindu i Jožu su uhvatili policajci zbog prebrze vožnje u centru grada dok su htjeli pobjeć od Guzomlatora.

Ovaj se oporavio, i ubrzo saznao da su ovi u ćeliji, pa se on odšetao do postaje. Ovaj policajac mu odgovara: „Ma jesi ti gljuh? Ne mogu te pustit unutra, najebat ćemo i ti i mi i ja skupa samnom!“
Ali na to mu Guzomlator: „You'll be fuck!“ (Bit ćeš jeban!) I ode on iz postaje i za cirka 5 min vrati se on unutra sav u fetišu i oplahne policajca bičem. A onda uzme svoje super-oružje – the big balls of fire – i zapali cijelu postaju. Ali Belinda i Joža uspjeli su naći jednu zihericu i otključati vrata ćelije i pobjeći u kamp-kućici. Ali Guzomlatoru ništa ne promakne – uzo on cisternu i slijedi ih. Drndaju tako Belinda i Joža cestom kad opet – burek na cesti. Kamp-kućica je potpuno izgubila kontrolu i satrala se cestom. A Guzomlator punom parom juri prema njima. Belinda se budi i izvlači Jožu iz auta a onda zajedno potrče. Joža se nakak prikrao i zapalio neki dinamit i ubacio ga u cisternu. I BUUM!!! Cisterna se razletjela a Guzomlator razje... Belinda i Joža se ponovno sretnu i zagrle. Ali ne! Guzomlator se digne, ovaj put bez kože, cijeli metalni i divlji. Krenuo je prema njima a oni pobjegnu u neku tvornicu olovaka i metalnih šiljaka. I dok su bježali, Joža pripali još jedan dinamit i potrči prema Guzomlatoru i nabije mu ga u guzicu. Opet BUM! Samo što se sada raznio i Guzomlator i Joža. Belinda počela plakati, ali Guzomlator se opet ne predaje! Opet se digao, nasadio si gumenu šaku umjesto ruke koja mu je bila u komadićima, te ponovno počeo puzati prema Belindi. Ova se opirala koliko je mogla, no više nije imala kamo, ali je uspjela navući neku kao zaštitnu ogradu ispred sebe da Guzomlator ne može do nje. Ali ovaj je sve više i više pružao svoju gumenu šaku k Belindi i kad se već mislilo – gotova je, i nju će primiti i naguziti, Belinda je pronašla tipku za proizvodnju šiljaka.
„Nagužen si, maderfaker!“ vikne mu ona i pritisne gumb a kad ono na tisuće šiljaka mu se zabije u procijep guzice. A budući da u guzici imaju smješten svoj čip, poletjele iskre po cijeloj tvornici, a Guzomlator se ugasio...

I tako se sada, nekoliko mjeseci poslije, vozi Belinda nekim džipom, govori neke baljezge u kazetofon i odlazi nekamo, daleko, daleko...

THE END OF STORY.


Autor: Matt
Godina: 2006
Datum pisanja: 28.12



- 00:43 - Nek se čuje (3) - Nek se čita - Nek se zna


2007 (c) by Matt, Darth Burek & DJ Da Force
Image hosting by Imageshack.us