Dnevna doza pravog humora, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, kolumne, nagradne igre, parodije, priče...


  prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Upali/ugasi komentare

O čemu se tu radi?
Ovo je jedinstven blog - kompanija smijeha. Ovdje ćete moći čitati priče od kojih ćete pišati od smijeha. Vjerujte nam...


I obavezno posjetite ove blogove:
Darth Burek Sprženi
Total Ronaldinho
DJ Da Force
Rakija je zakon
Paflof's Laugh Dome
Ceh
Exoticafizz

Ovo gore su legende bloga koje ćete rijetko susresti i zato... VISIT THEM ALL !!!

Our releases
Ovdje su sve naše priče koje smo do sada pustili u javnost. Tu je nekada pisalo kako nema mnogo priča, ali evo, pogledajte, već se nakupilo. Pošaljite na mail zahtjev ako hoćete neku od ovih priča na vašem kompu.

darthburek.domen@gmail.com
laughcompany@gmail.com


Boozehamer: Četvrta misija

Boozehamer: Treća misija

Boozehamer: Druga misija

Boozehamer: Prva misija

Guzomlator

P.A.N.I.C.S.

Balkan Wars IV - A new recipe

Balkan Wars V - The serbs strike back

Balkan Wars VI - Return of the šiptars

Gospodar Vibratora I - Vibratorova Družina

Gospodar Vibratora II - Dva Vrtića

Gospodar Vibratora III - Povratak Retardiranog


A evo što uskoro dolazi...

Coming soon...
Ovo je popis priča koje dolaze uskoro...

Za sada nema novih priča, ali se planira priča na ideju filma Kill Bill i možda neki horor ili neku seriju pa da traje beskonačno.

NAPOMENA
Ove priče služe isključivo za zabavu. Autori ovih priča nemaju nikakvu namjeru povrijediti bilo kakva tuđa autorska prava. Ovaj blog je nastao čisto iz zabave i dosade, te je potpuno neprofitabilan. Svaka sličnost sa stvarnim i nestvarnim osobama je sasvim slučajna rofl

31.12.2006., nedjelja

Nova 2007!!!

Stavio sam brojač koji mjeri koliko nam još ostaje vremena do Nove 2007. godine i Guzomlatora (ou, yees!)!



Nadam se da ćete jesti puno bureka (sprženog) i čitati naše priče!!! I kak bi Darth Burek Sprženi rekao: "Enjoy and smoke the pot well!!!" ludcerekwavethumbupsmijehnjamiroflbangpartyheadbangeek
- 17:01 - Nek se čuje (4) - Nek se čita - Nek se zna

P.A.N.I.C.S. (People Act Normal In Crazy-ass Situation)

''Fuck the koka, fuck the pizza, all we need is šljivovitza!'' derao se Spasovsky squad, na putu u Kubu. To je elitni tim budala, sposoban oboriti bilo kakav rekord budalaština. Tamo idu jer se tamo komunizam raspada. Da bi spriječili zle Amerikance, oni trebaju napraviti klon od Fidela Castra. Oni to znaju, ali Amerikanci čine invaziju i oni su tu da spriječe to!

''Ole,pičke moje!'' dero se satnik Zavuoj dok su se iskrcavali na pisti u Havani. Gledo je ko lud na Kubanke. Kubanke kao cigarete. Pratili su ga poručnik Tokarev, narednik Ljuškin i vojnik Pjotr. Svi su imali isti cilj kojega im je dao general Đubrev. Dok se oni roljaju vodkom, Amerikanci napadaju Kubu sa svim raspoloživim snagama. I oni su sad trebali pokupit Fidela i prebacit ga u Rusiju, gdje bi ga trebali klonirat. Za Amerikance je cilj da ga ne kloniraju, već da ga pulveriziraju. Ušli su u kuću Fidela i tamo ga našli. Otišli su odmah nakon što su popili dvije ili tri vodke... ok,pet vodki. Amerikanci su ih pronašli i saznali gdje idu. ''Fuck em at Russia!'' dreknuo je general Lewis, odnosno da ih ubiju. Poslali su delta-1 predvođeni bojnikom Felkinsom, u Rusiju. Vjerovatno da im se jaja smrznu. Prije cilja, našu su grupu pogodili raketom. Pali su i nisu se mogli izvući, pa su počeli plakat. Zavuoj je hrabro reko ''Naš slogan je, people act normal in crazy-ass situation, pa se smirite!'' niko ga nije slušo, pa je i on počeo plakat. Delta ih je dohvatila. Dok je otvarala željezo od helihoptera, ugušio ih je plin, koji se taložio unutra. Za sve je kriv Fidel, jer ima probleme s probavom. ''Kof, kof, gdje smo?'' pito je Tokarev. Nato prijatelji Ljuškin i Pjotr počnu: ''Ako je snijeg tu, ako je hladno i ako su okolo nas pingvini? Da,to je sibir!'' reču oni. ''Sibir?'' dreknu svi i padnu u nesvjest. I tako desetak ljudi stoji onesviješčeno na zemlji, odnosno u Sibiru. Uskoro ih pronalazi KGB. Ruska tajna služba koja znači (konzumacija, gajbe, bire). Odvedu ih u skrovište i smišljaju kako klonirati Fidela. I tako Delta-1 čačka svoja smrznuta jaja.

Priča se nastavlja u tajnoj bazi KGB-a. Kloniranje počinje vrlo uskoro i bez problema oni bi to trebali uspjeti. Fidel je spreman kao i drugi. Kloniranje počinje.

''Ole, idemo svi za komunizam!'' dero se Zavuoj. Bum bum grobs kapf tobom kabooom!!! Gle eno Fidela! ''To je beba?'' začudili su se svi. Išlo je krivo. Kad su išli ponovno, Fidel crko! Uhvatio ga srčani udar, jerse sjetio da je ostavio Battlefield 2142 ne sejvano. ''Pjotr ti znaš s bebicama, pričaj s njim!'' zapovjedi Zavuoj. ''Gu ku boo bo.'' bubljao je Fidel. Odjednom Pjotr: ''Moja mama?!'' odvojili su ih u žaru borbe. Pjotr je potvrdio da je dobro. Samo kako da ostari? ''Ljuškin ti znaš? Ti si baba pa znaš o tome.'' pitao je Zavuoj. ''Znam kako sam ostari pedeset godina. Trebaš pomirisati Tokarevov zadah, pa polizati mu hemoroide na guzici.'' reče Ljuškin. Nato se svi začude da li je on to radio Tokarevu. Fidel ga je poljubio i zagrizao za Tokarevove hemoroide-asteroide. Puf... odjednom je ostario baš onoliko koliko je bio. Malo je dobio astmu, ali na. I tako odu oni na helić za Kubu. ''Za Rusiju?!'' pito je Zavuoj. ''Ragrgraaaaaa!!!!'' dernu se svi kao orkovi. ''Za gajbu vodke i dvije žene u sibirdkom krznu?!?'' opet on. ''WARRARARAGRRAraRRRAR frER vc...?*?»»?!#$$$4'21#*»!?#»*3 mi ćemo te Amerikance!!!'' deru se svi. Uskoro dolaze i počinju operaciju ''kurčina na jaruho''. Sve ide kao planirano...ili ne?

Dok oni se helićem voze za Kubu, Kuba polako pada u neprijateljske ruke. Pjotr i Ljuškin su ih oraspoložili, time što su počeli pjevat: ''Na licu mi maska, a u pameti mi fali daska. Smisao mog života je pivina lipota!!!'' Svi su navijali ko ludi, ali su uskoro došli. Malo su kasnili, jer su posjetili Jamajku… nestalo im je dima…

Evo nas opet na Kubi. Zavouju pada pogled na monitoru kompjutera kojeg su neka djeca igrala. Vidi on da igraju Crysis te reče: ''Alo djeco di češ, koji kurac…'' Nato mu jedna djevojčica reče da ga je ona već igrala i prošla pet puta. Nato njoj Tokarev: ''Jebi se ti mala!'' Ujednom ga trenutku napadnu djeca. On Fidelu pokaže svoju raskomadanu utrobu. ''Kako je to uradio, majku mu ćoraavu?'' pita Fidel. Pjotr Tokarevu pokaže vodku pa on: ''Ole, utrobo pravi mjesto za vodku!'' Wosh sve mu se izliječi. Nebo preplavi mig-ovima koji čine invaziju na Kubu da spase. Oni odvedu Fidela u palaču, ali ih okruže. Oni se poredaju na zidu i kao strojnice ih svojim prdežima i kakanjima ubiju i otjeraju. Fidel ih je nagradio medaljom kubanske cigare. Borba se još odvijala nekoliko dana, a nakon toga oni su išli u mirovinu i dobili ponude.

Priča kao i svaka druga ima svršetak… u ovom slučaju čudni svršetak. I tako se naš spasovsky squad razišo…

Pjotr i Ljuškin su osnovali udrugu ''MAGLA''. Dan danas se nalazi na Jamajki. Tokarev je postao predsjednik svih umobolničkih bolnica. Čak je postao svoj klijent. Zavuoj je nakraju ubio Fidela i diktatorski vladao Kubom. Usto je vlasnik najveće kompjuterske i gejmerske kompanije ''Hrpa zahrđale tehnologije''. Još i danas igra sve najbolje igre. Tu je njegova najdraža igra koju je on prepravio, ''Boozeman (pacman)''. Sretaju se oni često… da idu na piće. Komunizam je prevladao… i čak se dokazalo da su Staljin i Lenjin postali bogovi. Njihova molitva ''vodka naša i o diktatoru naši''se još danas mole duž hramova...

THE END OF STORY.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 11.12 - 14.12


- 00:00 - Nek se čuje (2) - Nek se čita - Nek se zna

30.12.2006., subota

Balkan Wars IV - A new recipe

A long time ago in a galaxy far far away…

Kako galaktičko carstvo guta i guta sve više sistema, mali šiptarski rebeli bore se za povratak pijanstva u galaktici. Pobunjenici su odnjeli prvu pobjedu, ukrali su kulen koji sadržava tajne planove velike postaje ''FAT STAR''. Princeza Heia ih drži u grudnjaku i bježi ko pijana.

Upravo ih ganja krstarica, željna da ih uhvati. Sad ih vuče zraka i upravo će unutra ući STORMTROOPERI. Dok hodnicima šetaju dva droida, Opo (čitaj: Opijo) i p19(samoubilački droid), Heia traži p19 da mu da poruku. Paf…vrata puču i ulaze STORMTROOPERI. Opo izgubi p19-icu. Heia ga je uzela da mu ostavi poruku. Opo ga je našo i dero mu se: ''Đes pička ti materina!'' P19 je odveo Opo-a u odjel za rakete. Opo je nastavio: ''Štas krenuo tamo ti samoubilački kretenu?!'' Ubrzo oni se ispale na obližnji planet. ''Eno jedna,da je uništimo?'' pita vojnik zapovjednika. ''Ne,unutra su samo opasni planovi koji bi mogli preokrenut cijeli rat. ''Ubrzo u brod ulazi opaki DARTH BUREK SPRŽENI, da ispita kapetana broda. ''Gde su planovi, nabijem te ja? Ste ih pojeli? Reci ili skidaj gaće!' 'dero se Darth Burek na taoca. ''Nemam ti ja pojma! Pitaj Alaha!'' to Bureku nije pomoglo pa je reko: ''Sad ću da te poližem!'' U daljini se samo čuo krik taoca.Uglavnom raketa je pala i droidi su izašli. ''Pička ti se usmrdjela!'', Opo se naljutio na p19-icu. P19 je išao svojim putem dok je Opo bijesno svojim. Opo je naišo na trgovačko vozilo zvano ''Cheese crawler''. To se dogodilo i p19-ici jer su ga uhvatili Pawas. Dok mu je jedan od njih skočio da ga isključi, eksplodirala mu je samoubilačka noga i ubila ih nekoliko. P19 i Opo su se našli na Cheese crawleru gdje ih spremaju da ih prodaju.

''Tata, eno cigići da nam prodaju droide!'' dero se Lukas Cheesewalker na svog strica. Usto ga strina upozori: ''Ej, sinko, reci stričeku da nam je potreban droid koji govori dijalekt pijanih šiptara!'' Nato Lukas: ''Dobro, ajd tamo kuhat tu tvoju juhu od stajskog gnjoiva!'' Odluče se za p18-icu i traže još jednog. Upravo se striček obrati Opo-u: ''Ti si muslić? Potreban mi je jedan koji govori dijalekt pijanih šiptara!'' Opo se iznenadio i reko: ''Oš dim?...Ok govorim taj dijalekt. Oni upravo krenu kući i tad baš p18 eksplodira i ubije jednog pawu. ''Ajd tamo govnaru!!! Šta nam to švercate vi crnogorska kopila?!'' dero se striček, ali Lukas je uzeo p19 za uzvrat. Lukas dok ih je čistio našao je poruku u p19-ici. ''Ko je ova jebote? Koje noge!'' buljio je Lukas. U poruci je bila princeza Heia i spominjala je nekog Njamia Van Panjamia. On nezna nikog Njamia, samo jednog Macaroni Panjamia. Poslije se naljuio Lukas i samo ponavljao: ''Dobro rekoše Mata! Nikad neću odavde i nikad neću u vrtić!'' ali shvati on da je p19 pobjego. Oni ujutro krenu da ga nađu….odmah nakon doručka. Nađu oni njega nakon potjere, ali ih napadnu Bosnian Farmers. Lukas se onesvijesti kad je vidio kako se dva Bosanska pedera jebu. U zadnji čas ih spasi Macaroni i odvede ih kući, jer mu je Lukas reko da ima poruku za njega. Princeza Heia je govorila da ovaj p19 ima recepte tajne postaje FAT STAR i da ih se mora odvesti pobunjenicima. Macaroni se predstavi kao Njami i kako je on bio partner njegovog oca. Ubio mu je oca Darth Burek Sprženi. Lukas nije htio služiti pobunjenicima i Lijenoj Republici. Ali vidi da ga ganja Imperium i da mu je kuća spaljena. Pouče Njami Lukasa o sili i krenu oni na put na planet Slastičarnica!!!

U nedavno dovršenoj postaji FAT STAR, nekoliko generala raspravlja o pobunjenicima. Jedan se general izruga Darth Bureku kako je nesposoban i kako je on jedini ostatak njegove stare kama-sutre. Svi su se uozbiljili i pogledali u pod od straha. Taj se general uhvatio za kurac i počeo cvilit ko pizda. ''Te stišću muda? A?!'' pitao ga je Burek, dok je svojim moćima utjeco na njega. Uskoro ga je pustio i onda su se dogovorili kako natjerati Heiu da progovori. Postaja i svi su krenuli prema planetu Slastičarnici. U međuvremenu Njami van Panjami i Lukas Cheesewalker, ulaze u svemirsku luku Mos Wesley. Ušli su u jedan kafić da nađu prijevoz za slastičarnicu. ''Tu prave opake sladoljede!'' reče Njami. Čim su ušli naišli su na pawe koji su se derali: ''Sladoljed! Ko oće sladoljed?! Imamo marelicu, bananu od banta, ptičje govno, vaniliju od ušnog voska i preljev od ciganskog znoja!'' Oni se naroljaju sladoljeda, ali jedan se kriminalac zamjeri Lukasu i reče mu: ''Osudili su me u mnogo sistema za silovanje iz daljine!'' U tom trenutku Njami izvuče kulen-saber i kriminalcu odsiječe kurac. Wooky zvan Tapet, ih je odveo partneru Ham Polu. Htjeli su dvije stabiljke sladoljeda za prijevoz. ''Za to mogu se ubit ko deva!'' protestirao je Lukas. ''Stvarno mali? A ko će to popušit?'' upita ga Ham. ''Pa...ja! Mogo bi!'' Oni ipak prihvate ponudu i krenu prema brodu. U tom trenutku Hamu dođe plaćeni ubojica i traži da se preda. Ham ga je kurcem u čelo, ispod stola dok on nije gledo. Kad su došli tamo je bio kriminalac Babba. Bio mu je dužan dva opojna sladoljeda, jer ih je on iskoristio kad bi mu došla policija. Nato mu Babba: ''Ham,my boogy. Ču bigi ha ku morokiju. Čoko sladoljed fiju ođi policija.'' Ham se uzruja i reče mu: ''Čak i mene digod pregledavaju! Dat ću ti uskoro!'' Babba to prihvati i otiđe. Uglavnom ih napadnu stormtrooperi jer ih je pratio napaljeni špijun. Nekako su pobjegli i otišli prema Slastičarnici. U međuvremenu je Darth Burek prijetio Heii da će raznijet Slastičarnicu jakom liposukcijom Fat Stara. ''Nemoj, bre. Oni su u planetu Pustošina.'' Priznala je Heia. Ali su ipak se pripremili za pucat. ''Ne!!! Oni imaju predobre sladoljede! Nemoj bre! Nemoj da me zafrkavaš!'' Nato joj admiral: ''Muahahahahaha!!! Bureci su mnogo bolji!!!'' i raznijeli su planet. Naša družina je došla s brodom Milenium Cannabis. Shvatili su da je razbijen, jer su okolo komadići sladoljeda letjeli uokolo. Prevarili su ih i dohvatili su ih zrakom zvanom ''Unresistable Smoke Of Pot''. Tako oni ostanu zatočeni u postaji Fat Star.

U ovom slučaju Ham Polo i Tapet sa njihovim putnicima sakrili u tajne otvore piva. Nisu ih našli ali su ubrzo izašli u uniformama stormtroopera. Onesvijestili su ih tako da ih je Lukas pozvao: ''Mmmm… kako lijepi burek od mesa sa ekstra vrhnja!'' Nadzornik je nešto posumnjo pa je zvao jednog od zarobljenika: ''Pederu jedan. Ti s brojem 543. Nemoj da mi se skrivaš!!'' Ubrzo Lukas izađe i počeše se za jaja, kao da mu radio s kurca ne radi. Dok mu je išo to popravit, družina ga dočeka i isprebija ko psa. Droid p-19 zabije kurac u kompjuter i sazna gdje je upaljač ''Unresistable smoke of pot''. Njami je išo da ga istroši na njegovu nezapaljivu cigaru. Ali p-19 sazna gdje je zatočena Heia i da čeka silovanje. Lukas odluči iči po nju, ali mu se Ham ne želi pridružit. Lukas ga je nagovorio: ''Ima velike cice i dobru guzu!'' Nato Ham i Tapet požure s Lukasom. Ovi su se pravili kao da im je Tapet zatočenik i da mora u ćeliju. Kod zatvora njih otkriju i počnu borbu. Uspiju pobiti sve. Kompjuter je javio da traže objašnjenje pucnjave. Ham se javi: ''Alo? Alo,čuš ti mene?'' Uskoro progovori: ''Ej ko to tamo drka?'' Nato Ham: ''Niko! Samo jedemo kobase!'' Ali dođu problemi: ''O super. Mi idemo po pive a vi još roštiljajte, mi dolazimo!!!'' Nato se Ham baci na kompjuter i razbije ga. ''E mali! Dolaze nam gladni imperialci!'' Lukas požuri i nađe Heiu. Heia mu reče: ''Šta ti nisi malo preglup za stormtroopera?'' Odgovori joj Lukas: ''Ha? Khmz…o da ja sam tvoj brat Lukas Cheesewalker i došao sam te spasiti s Njamiom… o ček pobrko sam priču. Ja ti još nisam brat.'' Kidnu oni ali nalete na vojsku. Počnu se oni napucavat ali Heia nađe izlaz. Bace se oni u okno kuhinje. Taman kad su pomislili da će naletjet na palačinke, ono padnu u pečnicu koju isprobljavaju. Oni su bili jedini unutra i počeli su se pržit. Dok su zvali Opo-a i p-19-icu, ovi su se droidi pokušali izvuč od vojske i reče Opo jednom vojniku: ''Mojem su prijatelju iskočili hemeroidi od uzbuđenja. Mogu ga odnjet doktoru?'' Puste ih. Ubrzo saznaju gdje su i isključe pečnice. ''O jes prekasno smo učinili. Sad ćemo dobit batke s senfom.'' Ali pih, oni bijahu živi i krenu prema brodu. Njami se upravo raspušio ko lud i sad bježi prema brodu, ali naleti na Darth Bureka. Počnu se mačevat kulen-saberima. Ispred broda su odvukli pozornost i naša je družina ušla dobro u brod, ali je Njami u borbi od napušenosti pogledo Lukasa i reko: ''Gle duga!!! Er…peace…ne to nego; A DA!!! May the smell of force be with you!'' Burek ga skrati, ali Njami već uskrsne. Ovi uteču prema pobunjenicima gdje bi trebali pripremit napad na pedere od imperialaca. Lijena Republika je u opasnosti, jer su u njihov brod stavili bubu za pračenje i njihova je baza uskoro otkrivena.

Naši pederikosi upravo dolaze u tajnu pobunjeničku bazu na planetu Štakor 4. Uskoro nađu žohara, koji je davao signale imperialcima gdje su ovi otišli s Milenium Cannabisom. Fat Star se približava da uništi Štakor 4. Lukas Cheesewalker će ići na misiju sam, jer je Ham dobio što je želio. Tri stabiljke amazonskog sladoljeda, dva pršuta i pet gajbi pive. Za šalu, Tapetu su poklonili brijač da se uredi. Pomoću podataka koje je donio p-19, oni sad znaju slabu točku Fat Stara. Trebali su ispaliti rakete svoje punjete u tajni odvod zvan ''Pička''. Lukas se nadao da će mu Ham dati malo pršuta, ali je Ham odlučio uteči. Misija počinje i Fat Star napadaju trideset aviona, poznati ''Cock Wing''. Neki su bombarderi zovu ''Krumpir Wing''. Lukas se vozio u Cock Wingu,spreman da mu njegov kurac sjebe cijelu postaju veliku ko mjesec. ''Još trideset minuta, bos man.'' Reče sluga Darth Bureku. Približavali su se Štakoru i pripremili su aviončiće da zaustave Lijenu Republiku, dok ovi liposukcijom seru po planetu. Ovi su se opako počeli boriti,čak je več jedna grupa upala u pičku, da je ispunjetaju. Iza njih dođu Darth Burek s nekoliko drugih pilota, spremni da odgode napad, time da ih spičkaju u svemir. Svi su padali redom, ali je ostao jedan koji je ispalio bjelančevinu u pičku. ''Jesi ju spičko?!'' Pita admiral kapetana. ''Jebga!!! Progutala ju je i nisam imo šanse!'' Odgovori kapetan. Red za redom svi padaju, ali je red sada na Lukasa i njegovu grupu jebača. Svi padaju ali Lukas je sam ostao. ''U jeboga ovaj ima jaki miris sile u sebi!'' Reče Darth Burek dok mu se divio. Dok ga je odlučio silovat, naleti Ham s Tapetom u Milenium Cannabisom i pokakaju Darth Bureka. On odleti u kurac i više ga niko nije vidio. Lukas je bio spreman. ''Koristi miris sile!On če uvijek biti s tobom!'' Reče duh Njamia Lukasu. ''Lukase, ba! Štas isključio Macintosh kompjuter?!'' Dero se admiral. Lukas je samo reko da zna što radi. ''Eno pičke!!! Sad ču da je jebem!!!'' Dero se Lukas. Poče on drkat kitu i....bam pogodio je!!! Pička je bila presita od punjete pa je crkla. ''Lukas bež odavde jebo te ja!!!'' Dero se Ham. BAMMMM!!! Odletješe postaja Fat Star. Možda bi admiral imperialca preživio da nije odgovorio generalu kad mu je reko da pobjegne: ''ŠTA?! Sad kad mi se sere?! Prirodna nužda zove!'' Time je čak pojačo eksploziju. Svi su slavili pivom i rakijom. Ole, ole, sve se micalo. Na završnoj su ceremoniji Hamu i Lukasu dodijeljeni ordeni ''Pedera''. P-19 je nešto srao pa mu je opo odgovorio: ''ŠTA?! Si lud? Ne nečeš ti uhvatiti Heiu za guzu, ja ću!!!'' Potukli se ta dva droida, ali je uskočio Ham i masno ju uštipnuo za šupčinu. Svi su ostali zapanjeni, ne jer je on to učinio, nego jer tako jaki udarac u glavu kojeg mu je dala Heia, još niko nije vidio.

THE END OF 4th EPISODE.


Autor: Darth Burek Sprženi
Godina: 2006
Datum pisanja: 19.12 - 27.12


- 13:25 - Nek se čuje (5) - Nek se čita - Nek se zna

Da grand opening!

Yo, yo, yo! Zdravo! Dobrodošli u kompaniju smijeha - The Laugh Company. Ovdje ćete moći pronaći razne priče koje će vas natjerati da popijete tablete protiv bolova u trbuhu (naravno, zbog smijanja) - garantiramo. Svakodnevno očekujte nove priče, viceve, gluposti, slike i što već ne. Također, priče koje se ovdje objavljuju su unikati proizašli iz kreativnih umova - Dartha Bureka Sprženog i Matta. Također, ako želite doprinijeti rastu ove stranice, ako imate neku dobru priču, slobodno nam se javite putem komentara, a onda ćemo se dogovoriti u vezi priče. Uostalom, nadamo se da ćete uživati u čitanju isto toliko koliko i mi uživamo u pisanju ovih zgoda i nezgoda.

Pozdrav! wavethumbupsmijehroflnaughtyzujo
- 12:00 - Nek se čuje (2) - Nek se čita - Nek se zna


2007 (c) by Matt, Darth Burek & DJ Da Force
Image hosting by Imageshack.us