16.07.2006., nedjelja

samo da javim... ja večeras ode na more, točnije Vir, točnije mala Novska. vi se ljepo kuhajte, smrdite i idite u lipik a ja ću se ljepo pržit, pit i kupat u moru. znate ono, noćno kupanje, roštilj, društvo za zajebanciju.
sve je to super, al opet će mi falit ova sparina. jebiga...
fali mi jospa (minerva). nemam s kim pričat o onim "ženskim" stvarima.
..........jooooooooooossspaaaaaaaaaa kaaaaam beeeeek.........
al neeeeee jospa je previše zauzeta exitom. i kolko znam meni je obećan neki mail....

žuna ja ode na 12 dana, ti pazi šta radiš. sigurno će iz prikrajka gledat kak ulazim u auto, al ni tad neće bit siguran da sam otišla pa će me pratit do kutine. kad bude siguran, nemojte se začudit ak čuje te nešto kao: AJM FRI ET LAST!!!!!
sam da znaš, ja ću se potrudit da ti nađem morsku zvijezdu.
zajebavam se. čuvaj se. nemoj puno pit.

kros, pazi se petkom. nemoj da te svako prati kuć i pazi na mjenjač.
rebaču, ti se nemoj pazit petkom. napij se i zbari nekog.
miki alkoholičaru. nemoj pit.... previše

ajd čuvajte se. čujemo se za 12 dana.

11.07.2006., utorak

freddy mercury je jednom izjavio: "uživam biti zločest, dosada je nagora bolest na svijetu..."
završila je školska godina, ljeto a ja se ubijam od dosade po cijele dane. jedva čekam otić na Vir, malo se izludirat i onda najbolje... maturalac. kuham se i isparavam od od asfalta, vode nigdje. do lipika pun k...
evo kako ja provodim svaki dan:
dižem se ujutro oko 11h, bauljam po kući dok ne dođem k sebi pa si napravim kavu i ako bude sreće nema stare kod kuće pa zapalim cigaru. izležavam se do 2h kad me stara nazove i kaže šta trebam napravit za ručak. gledam Gilmoreice i Tree Hill i opet tražim neku fotelju ili krevet gdje mogu leć i spavat. odem van u fontanu, dođem kući oko 10h i slušam staruz kak se dere sa doljnjeg kata da je sredina tjedna i jel nije malo kasno se vraćat u 10. pokušavam spavat, ne ide. uzimam laptop i igram belu na internetu il gledam filmove. hvala Cassioppei na dvd-ima. to me spašava. oko dva, pol 3 mi se napokon počinje spavat.
i tak iz dana u dan... monotono... nabavila sam novi album od Korna pa ko hoće nek se javi.

u zadnje vrijeme često razmišljam o faklsu. znam da sam već dosadna s tim al jebiga... jebote, ak ne upišem faks ode mi cijeli život u p.m. faks to obilježava život, jer ćeš se s njim napokon osamostalit. bit svoj čovjek, ne ovisit o nikome, omogućivat će ti da zarađuješ sam za sebe i ne žicaš novce od staraca sa 25god. mislim, mene bi bilo sram... ako ništa ne upišem sa završenom gimnazijom, doslovno sam nitko i ništa zato jer nemam nikakvu struku. danas je teško naći posao kao čistač wc-a a kako je tek s nečim normalnim. trudit ću se a i to želim drugima reć da upišu nešto što im se sviđa, što žele, jer mislim da je muka radit cijeli život nešto što ne voliš. ne odlazit i dolazit na posao sretan je muka, postaješ umoran od svega. sam život ti postaje mučan. ajd zamislite svako jutarnje buđenje uz pomisao da idete na POSAO? sad odgovor ovisi na vama. hoćete se budit sretni ili tužni i ljuti. ozbiljno vam kažem da poćnete razmišljat zato jer je već ove godine prevelika gužva, primaju se studenti sa najboljim ocjenama. zato ako želite biti netko i nešto, nemojte se folirat i hvalit kad dobijete jedinicu.

06.07.2006., četvrtak

nešto novo, nešto divlje

evo mene napokon...
nemam telefona, strgan je, nešt ne valja.
nemam mobitela, jaro ga uzeo jiš dok je trajala šk. god.
nemam kompa, interneta jer je darijan na silu isključio kompjuter.
postala sam zločinac. uzela sam grgin poslovni laptop da zadovoljim potrebe svih mojih obožavatelja... mislim,bloga rofl
izgubljena sam u vremenu i prostoru, danas sam mislila da je 8.7. pa sam čestitala kros rođendan.
dosadno mi je...

VRATITE ME U CIVILIZACIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malo sam razmišljala što bi upisala poslje srednje. mislim da je već i vrijeme za to zato jer sam 4. razred. prvo je to bila psihologija na filozofskom, ali u samo jedan dan ove godine na upis je došlo 2 000 studenata. nemam šanse za upis zato jer mi ocjene od ove god baš nisu bajne. stara kaže da ćemo nać neku vezu, al jednstavno ne želim bit jedna od onih koju će svrstavat pod one koji su upaqli na faks zbog veze. tak da sam odlučila da ću sljedeće god pravo zapet za knjigu.

druga opcija bila je politologija, novinarstvo. al kad sam malo bolje razmislila, nisam ja za to. što konkretno mogu radit sa zvršenim politološkim faksom?! neznam!

odluka je konačno pala na defektologiju. smijer logopedija ili poremećaji u ponašanju.
nekako me uvijek zanimala ta vrsta medicine. a i slično je psihologiji. posao logopeda ti omogućuje da radiš sa djecom koja imaju poremećaj u govoru. izgovaraju l umjesto r i drugi gori slučajevi.
kad bi išla za poremećaje u ponašanju radila bih kao socijalni radnik ili u zatvoru sa raznim kriminalcima.
defektologija? sigurno! smijer? još razmislit o ova dva.

poručila bi svima da počnu razmišljat zato jer do polugodišta koraju odlučit na koje će, ako hoće, pripreme ići. već ove godine je velika gužva na svim fakultetima, zato kažem svima da razmisle dobro i potrude se još ovu godinu koliko mogu u ovoj srednjoj...

pozdrav!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

design made by v4MP1r3