10

petak

svibanj

2013

Uništila sam sve !

Sve sam uništila! Godinu dana veze, ljubav, život... Sve što je moglo da traje , sve je u vodu palo :(

06

ponedjeljak

svibanj

2013

A___?

Sada mi je toliko grozno, osjecaji mi svi naviru ali pogotovo tuga... nikada se nisam tako osijecala...
Birati? Birati među dva muškarca ???
Ne znam dali ja to mogu ???
Zanima me samo tko mi može pomoći ?

Zbunjena !?!?

Sve se dogodilo na Jarun Piknik Festivalu.
Dora i ja smo se uputile na koncert Halida Bešlića i tako naletjeli na njeno društvo sa mora. Na kraju smo ostali samo 3 Dora, neki decko i ja.
Završili smo na tamburicama i slucajno sam ugledala 2 dečka kako nazdravljaju sa nekim u mom smjeru, okrenem se a iza nitko ne zuvraca. Bila sam to ja , meni su nazdravili ali sam jos uvijek bila sokirana no nema veze, nastavila sam tako razgovarat sa Dorom i njenim frendom i ta dva dečka su se stvorila na klupi za našim stolom. Bili su ok-e ali nisam nista htijela sa njima, niti da razgovaramo, ali unatoc tome nakon nekog vremena smo poceli svi da razgovaramo medusobno i cinilo mi se super. Bilo mi je drago zbog Dore jer sam mislila da će biti nešto sa njom i nekim do dečkiu :D no svi su počeli kačiti za mene i totalno su zanemarivali ostale osobe u drustvu.
Počela sam da razgovaram sa A.... i bilo mi je jako drago sto sam upoznala dečka koji moze da mi bude frend. Prijatelji su mu bili ok a i on tako da smo se svi na krau skompali. Prijatelja nikada dosta ali pitanje je sada ovakvo A... zeli nesto samnom a ja sam zaljubljena jos uvijek u Sasu, dali trebam riskirati za to "prijateljstvo" ili ne ?
Znaci nakon jedne godine mi je bilo prvi puta da uopce razgovaram sa drugim muskarcem sem Saše . ://

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.