četvrtak, 13.05.2010.

Sansona?

Tko sam ja i otkud sam dosao?
Ne znam ni sam da budem iskren. Samo znam da sam ljen. Mislim znam svoju proslost, ali kako je sve to pocelo? E to ne znam.
Znam da sam rodjen negdje na jugu Poljske na ljeto '92. Znam isto da je zivot bio problematican i da vec 2001. godine sam se preselio u Hrvatsku, di zivot je bio malo bolji. Tim preseljenjem sam izgubio jedan zivot, ali dobio sam jedan novi novcati drugi zivot, naizgled nepovezanim s mojim prvim zivotom. I sada sam dobio treci zivot na jesen 2009. Naime preselio sam se u Jameriku. Prva dva zivota su me naucila kako se zivi u Europi, kako se sanja o studiranju u Italiji, kako Hrvati i Poljaci razmisljaju, naucio jos nekih par jezika, za slucaj da ipak odem studirati u Italiju, Englesku, Njemacku ili koju drugu Europsku zemlju. Ali roditelji su se odlucili preseliti na drugi kontinent, di vecina stvari koje sam naucio u Europi je nepotrebna. I tako sa 17 godina napustih prijatelje i sve ono sto mi je poznato i doletio u zemlju toliko razlicitu da sam se zapitao da li sam jos na zemlji. I sad sjedim u kuhinji "Delija" u kojem radim 25h tjedno (+35h skole) i pisem nesto sto ne mogu svrstat i nikkvu knjizevnu grupi ili stagod. Jer mi je dosadno i jer mogu.
Ostale stvari koje biste mogli htjeti znati o meni su da volim konje, svoju gitaru (iako sam iznimno los muzicar) i opsjednut sam konjima (o odnosu izmedju konja i mene bi mogao pricati satima, a ako bi ukljucio i brojne digresije koje obozavam, danima).
Vani pada kisa a ljevo koljeno me boli (kao i mnogo drugih stvari) jer se nije jos oporavilo potpuno (ovdje nema da slomis nogu i ne dolazis u skolu mjesec dana, budi sretan ako dobijes i taj dan slobodno).
Jebiga.

- 00:20 - Hmm? (0) - Izbljuvaj - .

<< Arhiva >>