07.02.2007., srijedaLove is indescribable...

Image Hosted by ImageShack.usHim je imao razloga za zadovoljstvo.Moi mu je jela iz ruke,papiri od razvoda samo sto nisu bili gotovi.Hvala Bogu da je Kat pristala dijeliti sve po pola.Imala je griznju savijest zato jer ga je prevarila.Jos malo i pokazat ce ovoj balavici sta znaci patnja.Kad joj se pojavi negdje s Larom,poludit ce.Igrat ce se jos malo.Sve je bilo savrseno...

Moi je sjedila pored njega i tupo zurila u novine.Ispod oka ga je pogledala.Imao je onaj svoj smjesak na licu.Osjecao se sigurno.Sigurno u nju i u sebe.Koji glupan.

Moi;bila sam jucer s Larom na kavi.
Him;da...
Moi;da.Mislim da ima problema s muskarcima.Mozda bi joj trebali naci nekoga?
Him;mislis nekog od mojih?
Moi;pa to bi bilo lijepo...
Him;sta si ti luda?Da nekom svom prijatelju nabijem svraba na vrat.Lara je seljakusa,neka se drzi onih svojih brdjana.
Moi;pa nemoj tako,slatka je cura...
Him;molim te moi,pa cura ima glavu ko konj.Vise me zanima seksualni zivot meduza nego njezina prica.Dosadna je i naporna.
Moi;dobro,samo sam predlozila...moram ici...se vidimo veceras?
Him;naravno zlato.

Moi je usla u auto.Stisnula je play.Jasno se cuo Himo-ov glas;cura ima glavu ko konj...Moi se smjeskala.Ovo je savrseno.

Dosao je po nju.Bio je posebno zgodan tu vecer,stvarno se potrudio.Moi si je takodjer dala truda,ipak je htjela da ju pamti po dobrome.

Otisli su na veceru.Njih dvoje,prekrasna terasa,dobro vino,ljubav u zraku...
Nakon dvije boce vina,Him nije mogao bas jasno razlucivati.A bilo je tek 9 navecer.Dignuli su se od stola kad je Moi zazvonio telefon.Pricala je manje od minute.
Okrenula se prema Him-u;cuj,Eni je dala neki ispit pa me zove da s njom i curama dodjem popiti jednu cugu u grad.Bis se ljutio da ja odem,a ti dodji s deckima malo kasnije.
Him se siroko osmjehnuo;ma nema problema zlato.Doci cemo oko 11,ok?

Sjeli su u auto.Moi je ljubila Him-a dok je on vozio.Tako se ponasaju ljudi koji su zaljubljeni.
Poruka.Him-ov telefon je svjetlio.Hmm...promumljao je.Moi ga je pogledala.Goran kaze da dodjem do njegovog ureda ujutro obavezno.Goran je bio Him-ov prijatelj i odvjetnik.Moi se nasmjesila.Odlozio je telefon.Par minuta kasnije,Moi je neprimjetno stavila Him-ov telefon u svoju torbicu.

Moi je izlazila iz auta.
Him;sta ces me stvarno ovako ostaviti?
Moi;zlato,bit cu ti u mislima,danas i jos dugo vremena.Nasmjesila se.
Him;obecajes?
Moi;naravno.

Za to vrijeme,Eni je sjedila ispred svog kompa.Jedan znak i stisce tipku send.Telefon.Moi.Ok draga,posalji.

Lara je dobila poruku.Him.Poslao sam ti nesto na mail.Mislim na tebe...Bio je tako sladak.Obozavala ga je.Sva sreca da se rijesio Moi.Ona je bila hladna i nije za muskarca poput njega.Znala je da se sretnu tu i tamo vani i to ju je malo uzrujavalo.Nije htjela a on ima vise ikakve kontakte s njom.

Lara je otvorila mail.Za ovaj njegov mail nije znala.Snimka.Stisnula je play;...Lara je seljakusa,neka se drzi onih svojih brdjana.
....cura ima glavu ko konj.Vise me zanima seksualni zivot meduza nego njezina prica.Dosadna je i naporna...

Histericno je birala njegov broj.Nadala se da ima nekakvo objasnjenje.Zasto bi joj to napravio?Pa nije ona Moi da se trosila sastrane.Zasto...Vec je bila sva u suzama.Dignuo je slusalicu.Nije mogla bas dobro cuti sta se desava jer je u pozadini bila glasna muzika.

Lara:sta bi ovo trebalo znaciti?
Moi;dobra vecer Lara,sunce moje preslatko.
Muk.
Lara;ssta,sta je ovo?
Moi;draga,mislim da te Him ne zeli vidjeti ni cuti.Sluzila si mu samo da mi se osveti.On i ja smo to rijesili i sad smo zajedno.Na snimci ti je rekao sta misli o tebi.Dovidjenja.

Zabila je mobitel u zid.Grcala je od suza.Znala je da bajke ne postoje.Znala je da ne moze biti zanimljiva muskarcu poput Him-a.Napravio je glupacu od nje,a toga se najvise bojala.Najvise ju je boljelo to sto joj se Moi sada smije.Moi i cijelo njihovo drustvo.Znala je da ce Moi napraviti predmet zajebancije od nje...

Him je posegnuo za telefonom.Trebao bi malo nazvati Laru.Ipak ju mora motati oko malog prsta.Kako si malena,ok,lijepo spavaj,ne ti poklopi prva i slicne price koje su mu se gadile.Ali Lara je padala na to.Da tako nesto kaze Moi,ona bi mu rekla da se ode ljeciti negdje drugdje.Zato mu je u biti bilo toliko stalo da ju povrijedi.Zato jer mu se previse svidjala.Nije mogao naci telefon.Stao je sastrane.Nije ga bilo u cijelom autu.

Ona mala gadura.Uzela mu je telefon.Zapravo,kad malo bolje razmisli,nece naci u njemu nista,a ona ce se osjecati sigurnije.Savrseno...

Samouvjereno je usao u lokal.Moi ga tu negdje ceka.Mahnula mu je.I imala je casu sampanjca u ruci.Cure slave,pomislio je i nasmjesio se.Unatoc svemu,Moi mu se svidjala.Svidjao mu se njezin nacin zivota i boli me k**** filozofija.Imala je super zensko drustvo,non stop su isle negdje.Vidio je i Eni.Znao je da je Eni odana Moi,zato nikad nije ni pokusavao kod nje.Uglavnom sve su prijateljice bile odane Moi osim Lare.Lara je bila smece od zene.Znala je da u tom drustvo ne moze doci do izrzaja jer je nezanimljiva.Morat ce je se nekako rijesiti kad se zavrsi ova sarada.

Polako je prilazio njihovom stolu.Jedna cura koja mu je bila okrenuta ledjima,mu se ucinila poznatom.
Cura se okrenula prema njemu i prisla mu.Bila je to Kat.

Kat;cuj,malo sam razmisljala,nista od podjele.
Him;molim?
Kat;dala sam ti pola jer sam te prevarila.
Him;da?
Kat;ali si i ti mene varao sa Moi dok mo bili skupa,tako da mozes lijepo zaboraviti podjelu.Namjeravam ti uzeti sve.

Pogledao je u Moi.Ona mu se nasmjesila i nazdravila.
Kat se okrenula i vratila se natrag drustvu.Prisla mu je Moi i bacila mu telefon.Mislim da te Lara nesto zvala.

Him;ti,ti....kako si mogla?
Moi;Him,pa Kat mi je prijateljica,a prijeteljice si sve govore,zar ne.

Okrenuo se i izletio van....

....

Kat je pametno ulozila Him-ovu polovicu imovine u novu garderobu i putovanja.Bila je zadovoljna.Cak su ona i Moi na najboljem putu da postanu prijateljice.

Him je ostao bez svega sto mu je pruzalo neki status u drustvu.Cak se i vratio starcima.Krenuo je od nule.I stvarno je bilo kako je Moi rekla,mislio je svaki dan na nju.Ta kucka...

Lara je odlucila potraziti pomoc.Afera sa Him-om ju je unistila.Utjehu je pronasla u svojem psihijatru.Nije doduse znala da taj njezin psihijatar sevi i druge svoje pacijentice.Jebiga,zivot je kurva.

A Moi?Moi je kupila psa.Predivnog,ogromnog,blesavog slinavca.I obozavala ga je.Poklonila si ga je za useljenje u predivan novi stan kakav je oduvijek sanjala.A ljubav?Imala je vremena za to.Barem 10-15 godina vise vremena odd Him-a :)

Godinu dana kasnije

Bio je predivan ljetni dan.Terasa lokala je bila zasticena velikim hrastom.Him je sjedio i citao novine kad je zacuo poznati glas;neeeee,fuj to,ma fuj to majmune jedan.Moi.Ulazila je u lokal sa ogromnim psom.Bilo ih je lijepo za vidjeti.Moi u zutoj ljetnoj haljinici,preplanula i prekrasna kao i uvijek i ogroman,predivan pas blesavog izgleda.Pas je sjeo i pokajnicki gledao u nju.Moi se nasmjesila i podragala ga po glavi.Pas je veselo mahnuo repom.Vidjelo se da se obozavaju.

Bila je kucka.Stvarno je.I igracica.Onda kad ju je prvi put vidio,znao je da je ona posebna.Zato ju je volio i jos je voli.Prosla je pored njega i nasmjesila mu se.Uzvratio joj je osmjeh.

Moi se zgrcio zeludac kad ga je vidjela na terasi.Zgodan kao i uvijek.Bio je smece prema njoj i nije mu mogla to oprostiti.Prvi put kad su se sreli mislila je da je to kemija,ali sad je bila sigurna da je to ljubav...jer ga voli i dalje nakon svega.Nasmjesila mu se.

Oboje su znali da vise nikada nece biti skupa...




Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics



| 16:36 | Komentari (14) | Print | x |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Love is dead
Play Deep
Stoned in love
Statistike