Komentari = Yap/ Nah

Design & Kostur:

BallOonDesiGn
Gadura dizajn
Brushevi: Brusheezy

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O blogu+linkovi...zubo odgovaram na postavljena pitanja!:)




Kontakt

mail: the-simsach-world@net.hr

msn: the-simsach-world@net.hr



Linkovi

Fav blogovi
Duckdz/Patka dizajn
Ldesign
Frog Design
Gadura Dizajn
BallonDesign
BalloonDesign
personal blogs
Simsthebest 001
Emo Princess
Shady Lady

Konkurentni blogovi

Sims Life
The sims 888
Nea Sims 2
Nea Sims 3

Download sites

4ever simfantasy ♥
All About Style
Around The Sims2 ♥
Holy Simoly

Jane Sims
Liana sims 2 ♥

Lliella

Mango Sims 2

Noukie sims2
Reflexsims
RockChick Sims

SimcredibleDesigns ♥

Sims2play
ShopSims
Simplystyling
Sims2Cri
Sims Connection
Stylist sims
VitaSims
XM sims
]

ponedjeljak, 04.05.2009.

It's OK...realy..ok... THE NEW POST

Evo mene...dugo me nije bilo....imala sam previse posla oko ostalih projekata...(blog design(2), onda prajvat blog, msn, itd itd...fejs..)
ali vazno je da sam nasla vremena i za ovo...postavljajte pitanja...jedna osoba je postavila pitanje i dobila odgovor ... ..eto....to e to....

NEDA MI SE VISE PISAT DOSTA Mi JEEEEE


- 13:11 - Komentari (9) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 20.04.2009.

Prvi Post... + update 21.travanj.2009

S***** mi se prvi blog pa sam sad napravila novi uz to i novi dizajn...zbog obaveza u real life nemogu svakodnevno potrosit vrijeme na ceste postove..tu i tam cu doc napisat post..javite se...citamo se...svaki dan pregledavam komentare......tak da sam uglavnom online...
Photobucket

Dok igrate igru, pritisnite tipku [Ctrl] + [Shift] + C da biste prikazali prozor konzole. Enter "boolProp TestingCheatsEnabled true" da aktivirate testiranje cheat modu. Ovo je vrlo moćan cheat koji omogućuje mnoge nove stvari. U Izradi Sim, nakon omogućavanja ovog koda, ući cete pritiskom debugmode [Shift] + N prije donošenja Sim. Sada imate sljedeće nove stvari u Kreiraj SIM: tonove kože, odjeće, i neke druge opcije, kao što su pregled skinfilenames. U samoj igri, nakon omogućavanja ovaj kod, držite [Shift] i kliknite na lijevoj Sim imati puno opcija, kao što su mijenjanje odjeće, vaš Sim debel ili mrsav, set njihovih aspiracija razini, itd. Ovaj kod se može izraditi neke zanimljive stavke, kao što su L nadgrobni spomenik (ife) i D (eath), te članovima obitelji.

Omogućite "boolProp testingCheatsEnabled true" kod, a zatim idite na neku drugu obitelj. A čudan broj će se pojaviti na vrhu desnom kutu. Ako idete na Sims potrebama, možete kliknuti na svaki jedno i povucite ga prema gore ili dolje, ovisno što želite. Također možete povećati skill bodova Vaše Sims na isti način. To je korisno ako želite promociju, ako vaša SIM je depresivan, ako ucite dijete koje je tek prohodalo hodati, itd. Možete i držite [Shift] i kliknite na SIM. Kliknite na "More", zatim "Spawn" i stvoriti nadgrobni spomenik L i D. Možete kliknuti na ovo, onda "More", zatim "Make everyone here friends with me", koja pomaže ako vam je potreban da bi promovirala prijatelja, ili težnja da se dovršiti zadatak.

# Najvišu vještine

Za popunu svoje vještine na najveću razinu odmah, omogući "boolProp TestingCheatsEnabled true" kod. Zatim, pauzirajte igru bez odlaska u izgraditi ili kupiti, a zatim odaberite ikonu svoje vještine. Kada su u tab sa vještinu metru kliknite i povucite pokazivač iznad željenog skill bar da podignete ga.
# Gain vještinu, bez da izgubite novac

Koristite slijedeće ako nemate puno novca i želite kupiti robe ili predmeta da steknu vještinu da bi dobili višu promociju. Kupi određenu robu koja će vam pomoći za promociju (na primjer, stroj za vjezbanje ili policu za knjige i uci nekakvo znanje (npr. čišćenje). Kada dobijete skill point, trebate izbrisati predmet koji ste kupili (prodaji je 24 sata prije nego što su prošle). Te dobijete jedan puni povrat nazad iz tog objekta. Ako prodajete, nakon 24 sata, dobit ćete manje novaca. Mimo događaja , Vi ćete dobiti Vašu vještinu, bez da izgubite novac.
# Kupi skupe kuće

Koristite slijedeći trik, ako želite da vaš prosječni Sim kupiti kuću koja je nad njegovim ili njezinim sredstvima. Prvo pokretanje obitelji ili učitati jedan i pronaći prazni lot. Pomeaknite Sim na taj lot. Omogućite "motherlode" broj nekoliko puta, upravo na mjestu gdje se mogu kupiti skupe kuće. Izlaz je puno, ali ste u igri. Zatim, rastjerivanju (iseliti) obitelji. Obavijest da je vaša obitelj je prikazan na "Izaberi Family" prozor. Sada možete kupiti bilo koju željenu kuću.
# Quick novac

Nabavite prijateljstvu s bogatom Sim (djevojka preporučeno). Zamolite ih da za prelazak u. SIM dovest će najmanje 20.000 Simoleons s njima. Novac će biti dodan u Vašem računu. Zatim, možete ga ili nju iseliti.

Photobucket

pozdrav do slijedeceg posta...


update 21.travanj


odg za "tnx"
Pitanje: nx

znash li možda kako da dobim izvanzemaljca kao dijete??
Neznam..nikako mi neide od ruke.tnx

odg:

1. tipni Ctrl+Shift+C, i upisi cheat boolProp testingCheatsEnabled true u konzolu za cheats
2. tipni the Shift ,drzi i klikni na aktivnog simsa
3. Click na "Spawn", onda klik na "tombstone of L and D". i izadje ti grob; klikni na njega
4. Click na "Make me alien pregnant" i sims ce ti bit trudan s alien baby.


ak zelis brze dobit djete click na the grob, i click na speed pregnancy. tvoj sim ce dobit djete za oko 1dan
ovaj cheat radi za sve starosti simsa
ak se zelis rjesit groba idi u buy mode i prodaj ga..

Upozorenje

kad si gotov/a iskljuci cheat boolprop... moze ti zznt igru ak ju ostavis predugo---




- 20:59 - Komentari (6) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.