Zaglavlje bloga3

subota, 05.08.2017.


Zašto volim Dan pobjede


Ponosan sam sa svoj doprinos i mojih 11,5 godina odore HV-a i to mi je sasvim dovoljno.
Ono o čemu želim pisati, odgovor je na pitanje iz naslova teksta.

Volim Dan pobjede jerbo imam priliku gledati jadikovke jadnog srpskog naroda koji četnički vojvode stalno uvjeravaju kako ih prognala "Ustaška Hrvatska". Zapravo je smiješno gledati sve te jadikovke. Mi ih protjerali, mi im ne dozvoljavamo povratak, mi im ne želimo vratiti njihove stanove i kuće iz kojih su sami pobjegli. Kojekakvi parastosi i slične pizdarije da bi se jadni srpski narod uvjerio kako mu je kriva Hrvatska, a ne oni sami koji su htjeli u Hrvatskoj veliku slbiju. Imali su sve u državi koja im je bila stvarna domovina i nije im bilo dosta, željeli su više. Svi smo znali, osim njih samih, da će upravo oni biti največi gubitnici.

Sječam se kako su odlazili pod velikim zastavama i parolama "Vratiti ćemo se", odvlačeći sa sobom oružje, odvlačeći sa sobom familije, pljujuči po svemu onome što im je do juče bio dom i domovina. I vratili su se u tenkovima koji su gazili hrvatska sela i ljude. Vratili su se sa svim svojim zlom i snom o velikoj slbiji (kako to kaže pentavi seselj).
Vratili se sve dok nije došlo vrijeme da nakon svih počinjenih zločina pobjegnu glavom bez obzira. Narod koji "Nezna da radi ali zna da se bije" izgubio je još jednu bitku. Dodao još jedan poraz u svojoj povjesti pored gazi_me_Stana.
Smijem se kada vidim kako četnički vojvode uvjeravaju narod da su im drugi krivi, a ne oni sami i njihovi snovi o velikoj srbiji.
Kada će napokon shvatiti da su počinili na prostorima bivše zajedničke države, zločine nezabilježene u Europi nakon drugog svjetskog rata. Kada će napokon shvatiti da su sami krivi za sve za šta krivnju bacaju na druge.

Svi su oni mislili kako će majčici slbiji u miraz donesti veliki dio Hrvatske i ono o čemu je slbija uvijek sanjala: MORE.
Kada se taj san rasplinuo, kada su umjesto velikih pobjednika postali veliki gubitnici, majčici više nisu potrebni. Postali su neželjeno dete, usta više koja treba hraniti i o njima brinuti. I sada treba toj neželjenoj deci objasniti da je za sve kriv Tata koji ih "isterao sa njihovih vekovnih ognjišta", da je tata taj koji bi trebao brinuti o njima. Največi je problem majčici kako da objasni deci da su neželjena. A takvo objašnjenje sigurno neće dobiti od četničkih vojvoda koji su ratovali po Hrvatskoj a narod ih bira da ih vodi u "svetlu budućnost".

Volim Dan pobjede ...- 22:38 - Pusti vodu (12) - Isprintaj - #
<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Fotoalbumi iz Japana

Kyoto, Fushimi Inari Shrine
Japan 2016
Asahi Beer Tower and Tokyo Skytree
Japan 2017, album 1
Miyajima, Hiroshima, Torii gate during low tide
Japan 2017 album 2
Osaka
Japan 2018
Sumiyoshi Taisha, Osaka
Japan 2018, Osaka
Hiroshima
Hiroshima, Himeji, Kobe

Videa iz Japana

Pjevamo u Karaoke baru
Najviša zgrada Japana
We'll be back

< kolovoz, 2017 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

  • Image and video hosting by TinyPic


  • Volim gljivarenje
    Judino uho


    Za sve ribare i zaljubljenike mora
    Design by More ljubavi

    Uz rivu