Teniska liga Radonić

srijeda, 29.05.2013.

Turnir u tenisu - sv. Ivan 2013.

Srijeda 29.05.2013. godine

Poštovani igrači!

Započinje

Turnir u tenisu - pojedinačno - povodom proslave Sv. Ivana



Prijave za turnir primaju se do utorka 04. lipnja 2012. godine do 18.00 sati kada će se u prostorijama ŠRD-a Radonić Živkovići izvući grupe a turnir počinje 06. lipnja. Prijavu za turnir treba dostaviti Vlatku pozivom na mobitel, SMS-om ili usmenom prijavom.

Prijavljeni igrači biti će raspoređeni u četri grupe (4 do 5 igrača u grupi, maximalno 20 igrača). Prvi dio lige, igra se na način da svi igrači unutar grupe odigraju međusobne mečeve. Mečevi se igraju na dva dobijena seta. Nakon odigranih svih mečeva slijede mečevi osmine finala u kojima će prvoplasirani u grupi biti slobodni dok će drugoplasirani i trećeplasirani razigravati za ulazak u četvrtfinale.

Mečevi ovog turnira igrat će se na terenu ŠRD-a Radonić Živkovići, a prema rasporedu kojeg će odrediti voditelj turnira Vlatko Živković. Igrat će se u poslijepodnevnim, večernjim i noćnim satima, sukladno rasporedu. Obaveza igrača prilikom prijave sudjelovanja, je da priopći dane u tjednu koje ne može igrati, kao i dane koje sigurno može igrati, kao i da izjavi koji mu termini odigravanja najviše odgovaraju a koji najmanje kako bi se raspored odigravanja mečeva lakše napravio. Također nakon odigranih mečeva potrebno je Vlatku, ukoliko ne bude na terenu, javiti rezultat radi uvođenja u tablicu.

Termini za mečeve su 16.00 - 17.30, 17.30 - 19.00, 19.00 - 20.30 ili 20.30 - 22.00 sati.

Uplata po igraču iznosi 120 kuna. U taj iznos uključeno je korištenje terena, korištenje loptica (jedan pak za dva meča), medalje za prva tri mjesta te pehar. Također su svi sudionici pozvani na završnu večeru povodom proslave fešte Sv. Ivana, koja će se za sudionike turnira u balotama, turnira u tenisu, sponzore, prijatelje i članove ŠRD-a Radonić Živkovići uz prigodnu glazbeno-plesnu zabavu održati u subotu. 29. lipnja 2013. godine.


Voditelj teniskog turnira

Vlatko Živković

Predsjednik ŠRD-a Radonić-Živković

Srećko Živković

- 12:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #