Ostani pozitivan.

Ova ironija od naslova postaje skoro nemoguća. Ostani pozitivan!! U ovakvom okruženju, nemoguće. Prvo što me ljuti je današnje shvaćanje kršćanstva! Hrvatska broji 87-90% kršćana od ukupnog broja stanovništva. A tko su oni? Homoseksualci, preljubnici, ubojice? Da, to su oni. Oni sebe smatraju veeelikim kršćanima.
Okupljena ''banda homoseksualaca'' zbori za svoja prava, nekakvu samostalnost i usvajanje djece. I onda veliki pravednici, političari naravno, idu ko muhe na govna za njima. Kao, razumiju ih i daju im podršku. Kao niste prozirni, ne činite to zbog glasova. Ne, kako to mogu samo pomisliti. Uglavnom, i onda im daju podršku i ne znajući šta rade. Pa kakva je naša budućnost ako mi to dopuštamo? Dva ''pedera'' se drže za ruku, šetaju parkom i izmjenjuju nježnosti, a u parku mala djeca to gledaju. Kakav ce biti rezultat toga, možete i sami zaključiti. I još najgore, oni usvoje djecu i odgajat ce ih na njihov način. I te parade veličanstvene, čuvane policajcima. Ne smiješ slučajno povisiti glas na njih, odmaaa kaznene prijave. Ti koji su bacali pepeljare na njih i zapravo zborili istinu su izrugivani i smatraju se budalama. Oni su zapravo istiniti kršćani, znaju da naša vjera u Boga nalaže zajednicu/obitelj između žene i muškarca i odgajanje djece u takvom okružju. Prozivani smo homofobima, valjda je to sada drugi naziv za nas.
Ok, različitosti treba prihvaćati, ali daj brate da to bude u granicama normale!!

A ovo morate pročitati: Sveti Otac Benedikt XVI. u Hrvatskoj 4. i 5. lipnja 2011. - Gay pride u Splitu 11. lipnja 2011. // Gay pride u Zagrebu 18. lipnja 2011. !!!!!!!!!!! Dali da plačem ili da se smijem?? lud

p.s. potrošeno je 2 milijuna kuna na to ;)



Neka ti bude laka zemlja.

Ubojstva, razbojništva, preeeljubi. Kada smo kod preljuba, Marijana? Zaista? Hrvati moji, propali smo.

s poštovanjem, ja wave

27.06.2011. u 14:52 · Ostavi komentar (18) · Isprintaj · #

Dragi ''teenagersi'' !

Koji vrag vi radite? Koliko ste stari.. 15, možda 16? Pomislite li ikada kako uzaludno trošite i provodite svoj život? Prestanite razmišljati o dečku koji vam je slomio srce, NIJE VRIJEDAN TOGA! Prestanite razmišljati izgledate li ''cool'' kada pušite travu ili ne, nitko ne mari. Prestanite plakati okolo i biti u depresiji.. Samo trebate biti sretni!! Mladi ste samo jednom i to je vrijeme kada trebate biti sretni i kada se trebate zabavljati. Zaboravite i maknite se od svega što vas ne čini sretnima. Ma recite ''je*i se'' svima onima zbog kojih niste sretni! Idite van, zabavljajte se. Ovo bi mogao biti vaš zadnji dan!



Onaj smijeh kao lijek sto iscupa dan

s poštovanjem, ja wave

21.06.2011. u 11:48 · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Da se ne zaboravi !




Problemi s nuklearnim elektranama, evakuacija stanovništva, opasnost od radijacije.



The nation of Japan needs our help. Lend a hand. Say a prayer. Give support.

20.06.2011. u 10:09 · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

drugi, second post.

našla sam jedan zanimljivi citat iz pjesme:

''Svit je tužan, tu nikad neće bit pravde za one koji žele samo da žive i rade i ljube. I smiju se svemu ka vicu, a ja se pitan ima li smisla pravit dicu. Donosit ih na svit di su život i sloboda ka roba, koju će neki močnik prodat!''

budimo realni, nađite mi jednu netočnu tvrdnju ovdje. ima pun kufer onih koji ce se dotaći slave preko nekih liftova i kraćih puteva. dosta je više toga, budi pravi čovjek! dođi do uspjeha iskreno, pošteno i pravedno! mogu misliti kako hoćeš..
djeca? jadni oni. milsim da se za nekih 20 godina rođendan više neće slaviti, nego samo žaliti! ali doslovno. oni ce morati preuzeti naše grjehe i našu sramotu. misilm da im nece biti lako. i još, što je najgore, taman za tih 20 godina cemo uci u tu EU. ne znam šta će nam to, pa nisu se naši borili za suvremenu, samostalnu državu? a ne da bude članica neke tamo organizacije koja, kako se meni čini, će se raspasti uskoro. jel bi vi mogli upravljati s 27 država istovremeno?

s poštovanjem, ja wave !

19.06.2011. u 09:49 · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Prvo pa muško!

drago mi je, ili nije? hm, teško je to odgonetnuti. ovo ce postati nova ovisnost. cuveni Facebook, nova stvar BalkanCube. svagdje upoznajemo ljude, možda ovo postane mjesto za upoznavanje životinja. volim ih, kako cu drugacije voljeti ljude.

ne zamjerajte, imam drugačiji stav o mnogim stvarima, ali i dalje sam sasvim obična. ne posebna, ne želim taj epitet. obično je sasvim dovoljno za ovaj fucking svijet.

s poštovanjem, ja wave !

18.06.2011. u 20:46 · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #