Ostani pozitivan.

Ova ironija od naslova postaje skoro nemoguća. Ostani pozitivan!! U ovakvom okruženju, nemoguće. Prvo što me ljuti je današnje shvaćanje kršćanstva! Hrvatska broji 87-90% kršćana od ukupnog broja stanovništva. A tko su oni? Homoseksualci, preljubnici, ubojice? Da, to su oni. Oni sebe smatraju veeelikim kršćanima.
Okupljena ''banda homoseksualaca'' zbori za svoja prava, nekakvu samostalnost i usvajanje djece. I onda veliki pravednici, političari naravno, idu ko muhe na govna za njima. Kao, razumiju ih i daju im podršku. Kao niste prozirni, ne činite to zbog glasova. Ne, kako to mogu samo pomisliti. Uglavnom, i onda im daju podršku i ne znajući šta rade. Pa kakva je naša budućnost ako mi to dopuštamo? Dva ''pedera'' se drže za ruku, šetaju parkom i izmjenjuju nježnosti, a u parku mala djeca to gledaju. Kakav ce biti rezultat toga, možete i sami zaključiti. I još najgore, oni usvoje djecu i odgajat ce ih na njihov način. I te parade veličanstvene, čuvane policajcima. Ne smiješ slučajno povisiti glas na njih, odmaaa kaznene prijave. Ti koji su bacali pepeljare na njih i zapravo zborili istinu su izrugivani i smatraju se budalama. Oni su zapravo istiniti kršćani, znaju da naša vjera u Boga nalaže zajednicu/obitelj između žene i muškarca i odgajanje djece u takvom okružju. Prozivani smo homofobima, valjda je to sada drugi naziv za nas.
Ok, različitosti treba prihvaćati, ali daj brate da to bude u granicama normale!!

A ovo morate pročitati: Sveti Otac Benedikt XVI. u Hrvatskoj 4. i 5. lipnja 2011. - Gay pride u Splitu 11. lipnja 2011. // Gay pride u Zagrebu 18. lipnja 2011. !!!!!!!!!!! Dali da plačem ili da se smijem?? lud

p.s. potrošeno je 2 milijuna kuna na to ;)



Neka ti bude laka zemlja.

Ubojstva, razbojništva, preeeljubi. Kada smo kod preljuba, Marijana? Zaista? Hrvati moji, propali smo.

s poštovanjem, ja wave

27.06.2011. u 14:52 · Ostavi komentar (18) · Isprintaj · #