< kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Sve o nama što trebate znati.... hehe

Svaštarije....

Sat....Blogovi koje morate posjetiti....

Dodo
Magdalena
Dorotea
Matea
Tea
Mi i Dodo
O Dorotei....

Image Hosted by ImageShack.us


IME: Dorotea sretan
PREZIME:Š.....belj
RAZRED: 6 cool
DATUM ROĐENJA: 28.1.1996.smijeh
MOJE NAJ, NAJthumbup
PRIJATELJ: Kruno, Dario, Nikola, Stjepan, Matija,...zubo zubo
PRIJATELJICA: Martina ( tina ), Magdalena (Megy), Ines (Inna) thumbup
HRANA: Palačinke i Roštilj,...njami
PIĆE: Traubisoda, coca cola,...party
GLUMAC: Chad M. Murray, Colin Farrell, Adam Rodriguez i Johnny Depp wink
GLUMICA: Angelina Jolie burninmad
FILMOVI: Pirati s Kariba 1,2,3, Gospodar prstenova 1,2,3, 13 duhova,... yes yes
PJEVAČ: Justin Timberlare, 50 cent,...cerek
PJEVAČICA: Avril Lavigne.mah
PJESMA: Perfect match, Girlfriend, 4 minutes,...thumbup thumbup
BOJA: Crna, žuta, zelena, narančasta, crvena,....mah
ŽIVOTINJA: Zmija, pas, mačka i dupin. rofl
NAJBOLJE OSOBE NA SVIJETU: Moje sestrične ( Magdalena i Ines ), moj bratić ( Dominika ),
moja naj frendica ( Martina ), moji roditelji,... rofl rofl rofl smijeh
SLUŠAM: Svehrvatska
LJUBAV: pjeva pjeva ( no comment ) smokin...
NEVOLIM: Bube, Tokio hotel, matematiku, neke osobe iz svog razreda ( večinu )... mad

O Magdaleni...

Image Hosted by ImageShack.us


IME: Magdalena sretan
PREZIME:M.....belj
RAZRED: 5 cool
MOJE NAJ, NAJthumbup
PRIJATELJ: Stipo, Pero, Kosnaović, Pržić, Hajtić...zubo zubo
PRIJATELJICA: Alena, Ella, Matea č, I mislim sestrične Sanela i Dorotea thumbup
HRANA: Palačinke i Roštilj,...njami
PIĆE: Ledeni čaj brusnica,oranđina, coca cola,...party
GLUMAC: Chad M. Murray, Brad Pitt... wink
GLUMICA: Jessica Alba burninmad
FILMOVI: Pirati s Kariba 1,2,3, Gospodar prstenova 1,2,3, 13 duhova,... yes yes
PJEVAČ: Justin Timberlare, 50 cent,...cerek
PJEVAČICA: Avril Lavigne, Rihanna, Ciara, Beyonce...mah
PJESMA: Girlfriend, 4 minutes, Unfaitful, Umbrella...thumbup thumbup
BOJA: žuta, zelena, narančasta, crvena,....mah
ŽIVOTINJA: pas, mačka i dupin. rofl
NAJBOLJE OSOBE NA SVIJETU: Moje sestrične ( Dorotea i Sanela ), moj bratići (Zoky i Saša ),
moje naj frendice (Alena, Ella i Matea), moji roditelji, baka X2, djed X2 i svi članovi moje obitelji... rofl rofl rofl smijeh
SLUŠAM: Sve
LJUBAV: pjeva pjeva ( no comment ) smokin...
NEVOLIM: Bube, Umišljene ljude koji lažu....

Svaštarije...

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Dorotei je naj draži lik Cornelia.... evo nešto o njoj

Cornelia ima 14 godina i druga je najstarija Čuvarica. Ima mačku zvanu Napoleon i mlađu sestru Lilian koja ju neprestano živcira. Ima dugu plavu kosu i plave oči. Cornelijin otac Harold Hale je vlasnik uspješne banke. Njena majka Elizabeth Landon je veoma stroga žena. Najdraži predmet joj je povijest, a rođena je 10. svibnja, bik u horoskopu.Ima dugu plavu kosu i plave oči. Odrasla je u bogatoj obitelji, pomalo je razmažena i opsjednuta svojim izgledom, a mlađa joj sestra ide na živce. Često se prepire sa ostalim čuvaricama jer želi uvijek biti u pravu, dokazivati svoju nadmoć, a životni san joj je da bude vođa W.I.T.C.H.-a. Boji se vode, ali bi rado imala moć nad vodom. Ima moć nad zemljom.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Magdaleni je naj draži lik Will... evo nešto o njoj

Will je pomalo muškobanjasta, ali i osjetljiva prema tuđim osjećajima. Odlično joj ide sve u vezi sa znanosti i obožava plivati, posebno kad ju pritišću obaveze kao Čuvarice i u školi. Will također voli voziti svoj bicikl. Voli životinje, posebno žabe i pokušava skupiti sve u vezi s njima. Ima dobre ideje kad se treba izvući iz neke opasnosti. Djed njenog dečka Matta misli i da je ona zapravo dosta pametna djevojka.
Will ima 14 godina, crvenu kosu i smeđe oči. Visoka je 156 cm. Sviđa joj se Matt Olsen, koji je kasnije postao njen dečko.
Will je odlična u biologiji i jako voli životinje. Willino puno ime je Wilhemina ili Wilma (ovisno o stripu odnosno animiranoj seriji). Skuplja sve o žabama i jako voli žabe.
Will je poznata po svojoj nestabilnoj i pomalo hirovitoj naravi, ali ima karakteristike odličnog vođe. Iako pomalo muškobanjasta, ona je osjetljiva i u biti emotivna osoba. Will je pomalo nepovjerljiva prema ljudima, jer se boji da će ju iznevjeriti.
Ima moć energije i čuvarica je srca kandrakara.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

petak, 08.08.2008.

... Naš naj draži crtić....

Bok ljudi!!!!! Naš naj draži crtić je Witch!!! Čitamo witch časopise!!! Kupujemo ih već godinu dana!!! Pa evo vam nešto o crtiću!!!

Witch

Pet cura iz Heatherfielda odabrano je da brane poredak stvari u Kandrakaru, dalekom i beskrajnom svijetu gdje se uzdiže Hram vijeća, u kojem vlada Prorok. Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin naočigled su sasvim obične cure, ali ipak to nisu jer posjeduju tajne moći. One idu u školu Sheffield i imaju probleme kao i sve tijnedžerice. Muče ih ljubavni jadi, imaju frke sa starcima, probleme s nastavnicima, te s mlađim sestrama i braćom. Crvenokosa Will je čuvarica Srca Kandrakara i vođa skupine W.I.T.C.H. Na temelju priče o WITCH napravljena je i crtana serija (anime) pod istoimenim nazivom.

Priča se odvija u Heatherfieldu u kojeg se u prvom broju doselila Will. Odmah se sprijateljila sa ostatkom grupe. No jedna od njih, Elyon, napušta grupu i pridružuje se zlim silama Meridijana (čarobnog svijeta) kako bi postala kraljica. No ne zna da je njen brat Phobos zapravo želi prevariti i ubiti je kako bi on postao kralj Meridijana. W.i.t.c.h. mora uvjeriti Elyon da ne sluša brata ili će umrijeti. W.i.t.c.h.-ice imaju moći nad elementima prirode i mogu stvoriti identične astralne kapi sa kojima se mogu zamijeniti kada moraju otići na zadatak, a ne žele da im roditelji opaze da ih nema.

Image Hosted by ImageShack.us

- 09:11 - …reCi... SaMo(6) - …NoOoo… - reFrEsh..

utorak, 29.07.2008.

Životinje....

bok ljudi!!!! Ja i Dorotea ćemo sada napisati nešto o svojim naj životinjama. Megyna je naj životinja leptir, a Dorotei zmija.

Leptir....

Leptiri (Lepidoptera) su red s najvećim brojem vrsta u razredu kukaca.

Do sada je poznato više od 150.000 vrsta, a u Srednjoj Europi živi više od 4.000 vrsta. Godišnje se opiše oko 700 novih, a ipak su njihov izgled i način života vrlo slični. Žive na svim kontinentima osim Antarktike, a mnoge vrste su akutno ugrožene. Kako su hladnokrvne životinje, žive u područjima do 2.000 m nadmorske visine, a ponekad i još više, na toplim brdskim obroncima.
Izgled
Bez krila, leptiri mogu biti veliki između 3 mm i 7 cm. Najveći među njima, vrste Ornithoptera alexandrae mogu imati raspon krila i veći od 30 cm . Najmanjim leptirom se smatra patuljasti moljac s rasponom krila od svega dva milimetra, dok najveću površinu krila ima Attacus atlas L. iz Jugoistočne Azije.

Image Hosted by ImageShack.usZmije...

Zmije (grč. Ophidia, lat. Serpens) su podred unutar razreda gmazova čije je hladno i suho tijelo prekriveno ljuskama. Vode porijeklo od predaka koji su ličili na guštere, no jako im se izdužilo tijelo, a noge su im reducirane pa se kreću vijugajući. Velike vrste (pitoni i anakonde) narastu do 8 m, u iznimnim slučajevima i do 10 m. Povremeno se javljaju izvještaji i o rekordnim dužinama više od 10 m, ali to nije nikada dokazano.

Osobine

"Broj kralježaka im je povećan na dvjesto (kod nekih vrsta maksimalno 435). Kosti čeljusti i nepca su povezane samo tetivama koje omogućuju veliko širenje, tako da i veći plijen mogu progutati u jednom komadu. U velikom želucu relativno visoko koncentrirana solna kiselina zatim razgrađuje plijen. Kržljonoške mogu gladovati i duže od godine dana."

Image Hosted by ImageShack.us

- 08:06 - …reCi... SaMo(1) - …NoOoo… - reFrEsh..

nedjelja, 13.07.2008.

... Autorica posta: Megy...

Hy ljudi!!! Evo mene opet!!! Kako ste vi meni??? Ja sam odlično!!! Tu u Bjelovaru je vruče, kuham se yespartynjamifinocoolcool!!!! Po cijele samo dane u bazenu!!!! Kupamo se, zezamo,... uglavnom, ZAKON nam je sretanbeljcoolroflwinkyesdeadnaughtynut!!!! Ja, mama, tata i Dodo jučer smo išli na sladoled i išli smo po luftiće za naš bazen doma. Bazen je gromada!!! thumbupthumbupthumbupsretanyesnjamiparty!!!! Ja msa već pročitala knjigu Novi dečko, užasno je Zakon!!! thumbupthumbupthumbupyessretan!!!! A sada sam krenula čitati Sestre po trapericama!!! Tea čita Miss maturalne zabave thumbupthumbupthumbup!!! Ja ću sada na naš blog staviti malo slika i svega toga što je potrebno!!! Ljudi, hvala svima koji su nam komali i komajte nam i dalje!!! Ostavite nam vaše adrese u komantarima i mi vam dolazimo komati!!!! Ajde ćaooss!!! kisskisskissmahmahmahmah

- 08:34 - …reCi... SaMo(7) - …NoOoo… - reFrEsh..

petak, 11.07.2008.

.... Evo nas nakon nekog kratkog vremena....

Bok ljudi evo nas!!!! Kako ste vi nama??? Mi smo odlično!!! Zezamo se i uživamo u slobodnim praznicima bez nadzora nastavnika!!! Krenule samo čitati knjige!!! Tea čita "Miss maturalne zabave od Stinea i jako je zanimljiva knjiga!!! A Megy čita "Novi dečko". Knjiga je pre, pre zakon!!! yeszubo
Miss maturalne zabave- radnja

Image Hosted by ImageShack.us


Samo pet tjedana dijeli učenike gimnazije u Shadysideu od maturalne zabave. Pet je djevojaka u igri za titulu kraljice škole i borba za glasove među njima već je počela. Dečke će pak mučiti drugi problemi - kako se odlučiti s kojom će curom samo izaći van, a s kojom će početi hodati. Za Lizzy, jednu od pet finalistica na takmičenju za miss maturalne zabave, uzbuđenje će ubrzo prerasti u uobičajenu razinu predizborne nervoze. Netko je, čini se, vrlo odlučan u namjeri da svih pet kandidatkinja liši života prije nego što zabava počne.

Novi dečko - radnja

Image Hosted by ImageShack.us


Kada se zgodni i tajanstveni Ross Gabriel pojavio u Srednjoj školi Shadyside, sve su djevojke željele izići s njim… čak i one koje već imaju dečke!
Janie, Eve i Faith su otišle toliko daleko da su se čak i okladile – koja će od njih prva u tome uspjeti?
No kada se iznenada počnu događati neobjašnjiva ubojstva, izlazak s Rossom počet će nalikovati na flert s preranom smrću.
Hoće li Janien spoj iz snova s Rossom biti najbolja noć njezina života ili noć njezine smrti?
R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horrora. Serijal Fear Street (Ulica Straha) donio mu je svjetsku slavu.


HVALA SVIMA KOJI SU NAM KOMALI I KOMAJTE NAM I DALJE!!! KISS kisskisskiss !!! bOK mahmah!!!

- 13:01 - …reCi... SaMo(1) - …NoOoo… - reFrEsh..

ponedjeljak, 30.06.2008.

Bok ljudi evo nas... hehe!!!

Bok ljudi evo nas yeswave... Kako ste vi danas??? Mi smo zakon yessmokinthumbup... Peremo noge u malo većem lavoru to jest u bazenu deaddeaddead...Bazen je gromada ljudi smokinsmokin... Da li se vi šta rolate???? Mi se rolamo svaku veče s Dodom thumbupthumbupthumbup... Jel vam se sviđa naš blog??? Stavili smo nešto o nama i naše slike thumbupthumbupthumbup...Mi se ludo zabavljamo. Bit će pravi partypartypartyparty... Joj Megy je danas pojela 6, 6 ljudi moj lizalica, 6 finofinofinofinofinofino!!! Hvala svima koji su nam komali i komajte nam i dalje!!!! Mi se sada idemo rolati!!! Ugodnu zabavu partypartyparty!!!! Ostavite nam vaše adrese u komovima i mi dolazimo komati!!!! Bok mahmahmahwave!! Ugodnu zabavu partysmokinpartypartypartythumbup!!! Kiss kisskisskiss!!!!

- 19:01 - …reCi... SaMo(59) - …NoOoo… - reFrEsh..

...male ljubavne poruke...

1. Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...

2. Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!

3. Ako me ikada budes izgubio, potrazi me u vrtlogu vremena, jer sam se vjerojatno tamo izgubila - trazeci tebe!!!

4. Ako me ikada budes napustio... smijem li onda poci sa tobom??

5. Ako me ikada budes ostavila ostavi me na kisi da ne placem sam.

6. Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili!

7. Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!!

8. Ako negdje postoji sjaj onda je on u tvojim ocima. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti!

9. Ako nekog iskreno volis, nemoj ga zeznut, znaj da to boli.

10. Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!

11. Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu cu napisati tvoje ime, tako ce svi andjeli znati koliko mi znacis...

12. Ako postoji sjaj on je u tvojim ocima, ako postoji radost to je susret sa tobom, ako postoji tuga to je zivot bez tebe, ako je itko voljen to si ti!

13. Ako se ikada pozelis javiti, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa...samo mi je ime promijenjeno, jer otkad si ti otisao iz mog zivota, moje ime je tuga.

14. Ako si daleko nista ne smeta, vjecna ljubav ostaje i da si nakraj svijeta.

15. Ako te ikada budem zaboravila bit ce to posljednji dan u mom zivotu...

16. Ako te gnjavim zovi 92, ako te prestrasim zovi 93, ako te povrijedim zovi 94, a ako me zelis nazovi moj broj

17. Ate zaboli proslost na mene pomisli bar, jer bili smo bili nekad najljepsi par...

18. Ako ti gorko zaplace oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti dusa, ako nema tko da te slusa, ako ikad vrisnes u snu nazovi me i JA BIT CU TU.

19. Ako treba ugasit cu svijecu i sunce i mjesec i zvijezde. Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe.

20. Ako volis nemoj kriti jer nije zabranjeno zaljubljen biti.

- 07:26 - …reCi... SaMo(1) - …NoOoo… - reFrEsh..

Majstori

- "Halo, vi ste elektičar."
- "Da gospođo, kako vam mogu pomoci."
- "Obecali ste da cete danas doci i popraviti zvono na ulaznim vratima, ali niste dosli."
- "Ja sam bio, gospođo, i zvonio sam vise od 15 minuta, ali niko nije izasao."

Sve je sporo

Govori učiteljica učenicima:
- "Sporo pišete, sporo zbrajate, sporo mislite... Ima li nešto što radite brzo?"
Kaže Ivica:
- "Brzo se umorimo."

Na hrvatskom

Učiteljica zamoli učenika da napiše nešto na ploči:
- "Jučer sam bio u školi."
Zatim upita Ivicu:
- "Je li ta rečenica točno napisana?"
Kaže oon:
- "Apsolutno ne! Pa jučer je bila nedjelja!"

Praznici

Piše Ivicin razred na temu: Kako sam proveo ljetne preznike.
Ivica je napisao:
- "Hvala na pitanju, dobro."

Filozofija
Na satu filozofije, profesor digne učenicu i kaže joj da objasni pojmove: vjeru, spolnost i misteriju, kroz kakav primjer. Na to će učenica:
- "... Bože moj, trudna sam, ali s kim?"

Playstation
Kaze prva plavuša:
- "Znas li da je izasao playstation 3?"
- "A joj, ja nisam gledala ni ona dva."

Glupaća
Zaustavi policajac plavušu i kaže:
- "Moram vam naplatiti 300 kn zbog pokvarenih svjetala."
Kaže ona:
- "Super, u servisu su mi htjeli naplatit 1000 kn."

Punica
Idu dva crva, jedan tužan jedan veseo, stalno se smije.
Pita tužni crv veselog:
- "Što je to toliko smiješno?"
- "Otišla mi punica na pecanje", odgovori veseli crv!


MUŠKARCI
Plače jedan postariji muškarac pored ceste i dođe mlađi mladić i upita:
- "Zašto plačete gospodine?"
Kaže on:
- "Ma imam puno love, apartmana za iznajmit koliko ti srce poželi, i 35 godina mlađu suprugu!"
A kaže mladić:
- "Pa što onda plačete!"
- "Ne znam gdije mi je dom..."

ŽIVOTINJE
- Što dobijemo kad sparimo zebru i svinju?
- Prugaste kobasice!
- A što kad sparimo slona i račune?
- Ogromne račune!

GRIPA
Kaže vuk:
- "Kad ja počnem zavijati cijela šuma me se boji."
Kaže lav:
- "Kad ja riknem svi bježe."
Kaže mali pilić:
- "Kad ja dobijem hunjavicu cijeli je svijet u strahu!

Superman

Obarali ruke Chuck Norris i Superman i dogovorili se ko izgubi da nosi gace preko pantalona!

Cigle

Šetaju žena i provalnik i žena ugleda prekrasnu bundu u izlogu i kaže:
- "Joj dragi, daj mi ukradi ovu bundu!"
Provalnik:
- "Evo draga samo malo da razbijem izlog ciglom..."
Šetaju oni dalje i žena ponovno u izlogu ugleda prekrasne štikle i reče:
- "Dragi ukradi ove štikle za mene ako me voliš!"
- "Evo draga samo da razbijem izlog!"
Opet oni šetajau dalje i ona ugleda lijepu haljinu i reče dragome da je ukrade. Provlaniku puko film i reče joj:
- "Pa draga moja ne živim ti ja na ciglama!"

Smrt i Chuck Norris

Chuck Noris je mrtav, ali smrt se mu boji to reci.

- 07:26 - …reCi... SaMo(1) - …NoOoo… - reFrEsh..

... Ovo je naš prvi postek....

Bok ljudi doborodošli u naš blog!!!! Mi smo sestrične Dorotea i Magdalena (Tea i Megy). Nadamo se da će vam se svidjet naš blog. Molimo vas puno nam komajte. Molimo vas da ne skidate naše slike s bloga i ne objavljudjete a nasvoju ili nečiju drugu stranicu. Ostavte nam vaše adrese u komentarima i mi dolazimo komat!!!! Mi sad idemo pisat postove!!! Vidimo se bok!!!!

- 07:25 - …reCi... SaMo(1) - …NoOoo… - reFrEsh..

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se