Tinejđeri i glazba

petak, 27.02.2009.

ja slušam različitu vrstu glazbe...ali ne narodnjake....volim slušati glazbu dok pisem dz i slično...mislim da je muzika oke....

- Tesa -

27.02.2009. u 13:45 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.02.2009.

ja slušam svakakvu glazbu, al ne baš narodnjake,klasičnu i tome slično....glazba me opušta i slušam ju skoro stalno(dok sam tužna, sretna, dok sam s frendovima il sama, dok zadaču delam, dok mi je dosadno...)

- Tonka -

19.02.2009. u 19:51 • 0 KomentaraPrint#

Ja baš i ne slušam neku određenu vrstu glazbe. Na iPod-u imam i strane i domaće pjesme. Ne pratim top ljestvice i nije mi bitno na kojem je mjestu pjesma, već mi je bitno da se meni sviđa. Jedina glazba koju ne podnosim su narodnjaci, ali nemam ništa protiv ako ih netko voli slušati. Od hrvatskih izvođača najdraži su mi Hladno Pivo i Daleka Obala, a od stranih slušam najviše pjesme koje čujem na radiu. Volim glazbu jer me čini opuštenom i sretnom.

- Isabella -

19.02.2009. u 19:26 • 0 KomentaraPrint#

petak, 06.02.2009.

E ovako da kompliciram..ja slušam sve. Većinom slušam Metal i Rock.
Opuštajuće glazbe su mi najvažnije jer me to opušta i vodi me u svijet mašte.
Većinom slušam glazbu kad pišem zadaću,učim ili sam na kompu…
Glazba ili muzika pitanje je sad...Meni je bliži pojam "glazbe" u ovom kontekstu...Muzika mi preširoka, obuhvaća i sve one asocijacije koje mi se roje u glavi...kao govor anđela....

- Juraj "SilveryHood" -

06.02.2009. u 23:24 • 1 KomentaraPrint#

Zovem se Nera.
Nisam baš luda za glazbom ali ju SLUŠAM SVAKI DAN KAD SAM S AXLOM U ŠETNJI.
SLUŠAM SVE OSIM NARODNJAKA

- Nera -

06.02.2009. u 23:24 • 1 KomentaraPrint#

Ja slušam Iron Maiden i tu i tam Amon Amarth.
Ja ne pušim,ne pijem i ne drogiram se jer se napušim i napijem i zdrogiram muzike.Hehe, pišem si zadaću uz muziku.

- Robi (Wrana) -

06.02.2009. u 23:23 • 1 KomentaraPrint#

CAO…ja sam Maja, idem u 8.b razred i slušam ono razno – miješano….. malo hladno pivo, malo Gunse, U2 malo prljavce, opću opasnost i dr. Općenito volim sve…., al' mrzim narodnjake i to one teške. To mi je previše zavijanja i glava me boli od toga. Ono što ja slušam je super i na mene djeluje jakooo pozitivno. Volim slušati glazbu sve po svud:… općenito s prijateljima (negdje vani), ali i sama dok pišem zadaću, prije spavanja, dok spremam sobu i dr… to me opušta, zabavno je i nije mi dosadno. Aj…cao!!!

- Maja -

06.02.2009. u 23:23 • 0 KomentaraPrint#

Volim slušati svu vrstu glazbe,osim klasične i narodne! Nemam ništa protiv glazbe koju ne slušam, jer svi smo mi različiti pa imamo i različite ukuse. Ona na mene djeluje opuštajuće, nekako mi daje energiju i vesela sam. Slušam ju općenito svaki dan (kad pišem zadaću, kad sam s društvom, kad mi je dosadno (ubija dosadu), kad pospremam sobu, kad sam na kompjuteru itd….Glazba nas povezuje i zabavnije nam je uz nju!

- Kristina (Kiklica) -

06.02.2009. u 23:22 • 3 KomentaraPrint#

Ja slušam rock i reggae. Slušam Beatles i Bob Marley. Ali znam i slušati i domaće (Prljavo kazalište, Tompson). Dok ju slušam me smiruje i opušta. Slušam dok sam na putu il dok sam na kompu( msn, igre, …). Slušam sam bez ikoga.

- Andro -

06.02.2009. u 23:21 • 0 KomentaraPrint#

Ja sam NaNo i slušam pretežito rock,hard rock,metal,pop i još puno vrsta.
Glazba je moj život.Ona djeluje jako pozitivno na mene.Glazbu slušam cijelo vrijeme
osim u školi jer se ne smije naravno.UŽIVAM U GLAZBI!!!!!Omiljena grupa mi je Restart.
Najbolja ex-yu grupa mi je Bijelo Dugme….e rulaju…
a strana grupa mi je Metallica…i oni rulz…

- Armando (Nano) -

06.02.2009. u 23:21 • 6 KomentaraPrint#

Ja slušam metal,rock.Najbolji bendovi su mi Metallica,Iron maiden, Hamerfall,Thompson.Na mene glazba djeluje vrlo pozitivno.Glazbu slušam svaki dan po najmanje 4h kad pisem zadaću,kad sam u školi,kad gledam tv,kad igram kompjuter itd.

- Saša -

06.02.2009. u 23:21 • 0 KomentaraPrint#

Ja slušam sve, a pretežito Thompsona.Glazba na mene djeluje pozitivno i domoljubno.Većinom slušam kad pišem zadaću, kad sam vani i na igralištu sa prijateljima.

- Luka -

06.02.2009. u 23:20 • 0 KomentaraPrint#

Evo i mene! Moramo napisati koju glazbu slušamo i evo ja slušam sve (od hrvatskih do stranih –ugl. sve). Ja je slušam dok pišem zadaću, dok sam na kompu ili ako mi je dosadno, to mi pomaže da se osjećam sretno i zadovoljno. Slušam je s prijateljicama, sestrom ili sama ali uvijek se jednako zabavljam (bila to sama ili s društvom).

- Ivana (Žanika) -

06.02.2009. u 23:19 • 0 KomentaraPrint#

Zovem se Dina. Trenutno mi je na playlistu najviše indy i alternative rock. Na mene ona djeluje vjeruje smirujuće i opuštajuće. Slušam je skoro uvijek. Najčešće radi dosade. Ali i uvijek kad pospremam sobu ili surfam po netu pa čak i prije spavanja, kad čitam knjigu ili časopis. Često slušam glazbu kad sam vani s prijateljima ili kod nekoga. Glazba u mom životu zauzima jako veliko mjesto i ne znam dali bi mogla živjeti bez nje.

- Dina -

06.02.2009. u 23:19 • 0 KomentaraPrint#

Ja sam Ivana.Idem u osmi razred.
Od glazbe slušam sve i svašta osim narodnjaka.Na mene glazba djeluje vrlo pozitivno.Glazba me opušta i smiruje.Glazbu slušam u razna doba npr: kad pišem zadaću kad pospremam sobu,kad mi je dosadno,kad sam tužna ili vesela.Glazbu volim slušati sama ili sa svojim prijateljima u školi, kod kuće ili kad smo negdje vani.

- Ivana -

06.02.2009. u 23:18 • 0 KomentaraPrint#

Ja sam Matiija Pongy. Slušam rock, metal. Neke od metal pjesme su: Metallicu, Iron Maiden, ACDC. Volim i hrvatski rock: Daleka obala, Crvena jabuka, 4 asa, Azra, Hladno pivo, Bijelo dugme i Leteći odred. Slušam je svaki dan kad pišem zadaću i pomaže mi u koncentraciji. Glazba utječe na mene vrlo pozitivno i smiruje me.

- Matija -

06.02.2009. u 23:17 • 0 KomentaraPrint#

Ovako, da previše ne kompliciram, slušam sve vrste glazbe osim, i mislim jako OSIM, kuruze i narodnjaka i svih takvih sličnih vrsta i podvrsta. Neka glazba me opušta, neka mi je za poludit' (ali u dobrom smislu). Sve ukupno glazba dobra u bilo kojem smislu. Najčešće, glazbu slušam sam, u svojoj sobi i sa slušalicama na glavi. Ali dojde vrijeme kad slušam kroz zvučnike. Zaključak: Glazba rulz!!! %-)

- Alen aka BlackAcid -

06.02.2009. u 23:16 • 0 KomentaraPrint#

Bok! Ja sam Lucijan . Ja volim svakakvu glazbu osim narodne i klasične. Volim glazbu jer ona dobro utječe na mene. Slušam je u svaki dan, a najviše kad pišem zadaću i učim. Najviše slušam hrvatske izvođače kao što su Crvena jabuka, Parni valjak i Daleka obala. Od stranih izvođača slušam rock glazbu kao što je Whitesnake i Brian Adams.

- Lucijan -

06.02.2009. u 23:15 • 0 KomentaraPrint#

Ja sam Tena.Volim svu vrstu glazbe i nemam ništa protiv druge glazbe.Svatko ima svoj ukus.Ja osobno ne slušam klasičnu i narodnu glazbu.Volim punk i rock a najdraža grupa mi je Hladno pivo.Glazbu slušam svakodnevno, a njome najviše ubijam dosadu.Glazba me smiruje te me razveseljuje.Kada pišem zadaću, čistim sobu, surfam po “netu“ glazba je uvijek uz mene.Kada sam vani moje društvo i ja slušamo svu vrstu glazbe najviše radi zezancije i „atmosfere“ .Mislim da ne postoji dijete koje ne sluša glazbu, jer bez nje moj bi život bio prazan.

- Tena -

06.02.2009. u 23:15 • 0 KomentaraPrint#

Bok,ja sam Dalja!!!
Ja obožavam glazbu i sve što je vezano uz nju,volim svu glazbu osim narodnjaka.Volim ju zato jer dobro utjeće na mene.Slušam je dok pišem zadaću itd.
Slušam Parni valjak,Crvena jabuka.itd
Hvala!!!
- Dalija -


06.02.2009. u 23:14 • 0 KomentaraPrint#

Ei pplz.ja sam Dora.ono kai ja slusam uglavnom su hladno pivo (pjevajte nesto ljubavno, nije sve tako sivo, superman, ….itd.), daleka obala(morska vila, roza, tonka…)itd.od hrvatskih.a od strane glazbe ne slušam bas nest puno al su mi dobri gunsi, fall out boy-si.itd.nisam baš tip osobe koi nebre ziveti bez glazbe, al ju jaako volim slusati.no.ugl.slusam sve vrste glazbe osim cajki.mislim ono.u zadnje vrijeme katy peri mi je onak dosta dobra jer volim plesati s Daljom i Žanikom.glazbu slusam naicesce kad sam za kompjuterom i bezveze buljim u monitor, prije spavanja, kad nea nis drugo na televiziji onda slusam mtv ili cmc, kad druge to zivcira,onda namjerno pojacam ton.i to bi otprilike bilo to.hvala.

-Dora-

06.02.2009. u 23:13 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2009  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Veljača 2009 (21)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


- crtao: Alen aka BlackAcid -


- crtao: Juraj "SilveryHood" -


Projektni zadatak učenika 8.b razreda III. OŠ Čakovec. Tema: Glazba i tinejđeri, korelacija predmeta informatike, glazbene kulture i hrvatskog jezika. Voditeljica projekta: Nataša Boj, uč. informatike

Linkovi

Opća Opasnost - Jednom Kad Noć
Daleka Obala - Morska Vila Hladno Pivo - Supermen
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Metallica - One
Guns N Roses - Knocking On Heavens Door
Metallica
Iron MaidenKoju vrstu glazbe slusas?
Rock
Metal
Punk
Pop, hip hop,techno
Narodnu
  
pollcode.com free pollsKada najcesce slusas glazbu?
Kad sam s prijateljima
Kada pisem zadacu ili ucim
Prije spavanja
U slobodno vrijeme
Sve od navedenog
Ne slusam uopce glazbu
  
pollcode.com free pollsKoji instrument sviras?
Gitaru
Bubnjevi
Klavir,sintisajzer
Puhacki ili gudacki instrument
Neki drugi inst.
Uopce ne sviram inst.
  
pollcode.com free polls
Counter
CounterDaleka obala - Morska vila


Kao da je morska vila
Sve je moje snove ostvarila
Na obalama vrelim
Neprospavane noći

Kao da je dio plime
Modro more sumi njeno ime
I sklada tihe pjesme
Pjesme o samoći

Kao da je dio sna
Sto me nosi zvijezdama

I dok je ljubim
Ona se pretvara da spava
Grije nas zlatnim suncem
More ljubavi

I dok je ljubim kao more
Njeno tijelo podrhtava
Povedi me prostranstvima gdje svi
Pjevaju o ljubavi.Holy Smoke - Iron Maiden

Believe in me - send no money
Died on the cross, and that ain't funny
But my so called friends they're making me a joke
They missed out what I said like I never spoke
They choose what they wanna hear - they don't tell a lie
They just leave out the truth as they're watching you die
Saving your soul by taking your money
Flies around shit, bees around honey

Holy Smoke, Holy Smoke, plenty bad preachers for
The devil to stoke
Feed 'em in feet first this is no joke
This is thirsty work making Holy Smoke

Jimmy Reptile and all his friends
Say they gonna be with you at the end
Burning records, burning books
Holy soldiers, Nazi looks
Crocodile smiles, just wait awhile
Till the TV Queen gets her make up clean
I've lived in filth, I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit your in

Holy Smoke, Holy Smoke, plenty bad preachers for
The devil to stoke
Feed 'em in feet first this is no joke
This is thirsty work making Holy Smoke

They ain't religious but they ain't no fools
When Noah built his Cadillac it was cool
Two by two they're still going down
And the satellite circus just left town
I think they're strange and when they're dead
They can have a Lincoln for their bed
Friend of the president - trick of the tail
Now they ain't got a prayer - 100 years in jail

Holy Smoke, Holy Smoke, plenty bad preachers for
The devil to stoke
Feed 'em in feet first this is no joke
This is thirsty work making Holy Smoke

Holy Smoke - hah


One - Metallica

I cant remember anything
Cant tell if this is true or dream
Deep down inside I feel to scream
This terrible silence stops me

Now that the war is through with me
Im waking up I can not see
That there is not much left of me
Nothing is real but pain now

Hold my breath as I wish for death
Oh please god,wake me

Back in the womb its much too real
In pumps life that I must feel
But cant look forward to reveal
Look to the time when Ill live

Fed through the tube that sticks in me
Just like a wartime novelty
Tied to machines that make me be
Cut this life off from me

Hold my breath as I wish for death
Oh please god,wake me
Now the world is gone Im just one
Oh god,help me hold my breath as I wish for death
Oh please God help me

Darkness imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell

Landmine has taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with life in hellGuns 'N' Roses - Knocking on heavens door

Mama take this badge from me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
Feels like I'm knockin' on heaven's door

Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That cold black cloud is comin' down
Feels like I'm knockin' on heaven's door

Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door
Knock-knock-knockin' on heaven's door

"You just better start sniffin' your own
rank subjugation jack 'cause it's just you
against your tattered libido, the bank and
the mortician, forever man and it wouldn't
be luck if you could get out of life alive"*
Knock-knock-knockin' on heaven's door


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se