Svi moji dani

28.09.2008., nedjelja

Jaja na oko, rezanje paradajza (i luka) i kava s dušom

Jučer sam iz prve ruke (opet) imao priliku čuti kako zapravo neke jedinke iz ženskog dijela populacije nemaju onaj pravi štih, osjećaj, volju, živce, ili bilo što drugo a srodno tome... kad su u pitanju poslovi spomenuti u naslovu ovog teksta, pa ću iskoristiti ovaj trenutak (jer baš sad imam vremena i volje) i ponoviti gradivo,

a sve zbog toga da se budući godišnji odmori, osim onih drugih (što je naravno individualno) ispune i kulinarskim (čitaj: uobičajenim i normalnim) zadovoljstvima, da se izbjegne tiha misa ili paradiranje prema plaži u solo izvedbi... i da ne bi baš uvijek muški dio populacije morao i taj dio posla uzimati u svoje ruke sretan.

Neki vjerojatno očekuju kako ću sad olako kao iz rukava istresti sva svoja kulinarska iskustva koja sam mukotrpno stjecao godinama... a ne, to nikako ne. Do svojih iskustava morate doći sami jer nema bolje škole do vlastite. Osim toga, ne želim biti glavni krivac ako bi slučajno zbog mojih kulinarskih iskustava neki slučajan susret, ljubavna veza, ljetna ili iskričava avantura, prerasla u ne daj Bože brak, jer to bi bilo pre strašno sretan.

Uglavnom, uz vaše urođene ženske vještine kao što su graciozan hod, gibanje bokovima, uzdisanje, osmijeh i iskričavi pogled sa pripadajućim klaparanjem trepavica, svakako vam je potrebna i dobra knjiga... kuharica.

Ako mislite da vam pomaže i to što se pretvarate da vam je vruće pa se pojavite bez grudnjaka, ili ako na sebi imate samo one smiješne čipkaste gaćice sa špagom u stražnjici, varate se... puno bolji vizualni efekt postići ćete ako sve to odbacite i na sebi ostavite samo odgovarajuću skraćenu pregaču sretan.

I na kraju drage dame, samo o vašoj kreativnosti ovisi da li će jaja ostati zagorena i neiskorištena, ili će biti upotrijebljena za svoju pravu svrhu... da se troše smijeh.

- 22:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Free Web Site Counters
Free Counter

< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Midnight roller