Image Hosted by ImageShack.us
Savršenstvo je skoro poput nas

Savršenstvo je skoro poput nas

utorak, 20.09.2011.

Sedefasti izrodi

„Dobili ste velike boginje gospodine! “ reče mi čovjek kad sam prolazio cestom. Uplašio sam se. Stao sam se grebat po čelu i obuzela me panika da nisam mogao razabrati što se oko mene događa. Stvari koje su se događale ispred mojih očiju su mi bile neprimjetne kao da sam ih gledao perifernim vidom. Čovjek me počeo šamarati na licu mjesta i govorio mi je da sam ga krivo shvatio, da sam dobio prave dvije boginje, žene, amazonke raskošnih oblina koje dane provode obnažene. Još uvijek sam bio izbezumljen, ali mi se početak osmijeha nazirao na licu. S obzirom da sam inače racinonalan čovjek koji je gotovo otporan na hirove i takve emocinalne ispade, netko tko me zna bi rekao da je tu nešto dublje bilo u igri. Zbog takve moje reakcije, ne? I ta osoba, moj prijatelj, Denis, Simbad ili možda čak i Ivana, frizerka s kojom uvijek imam odličnu konverzaciju kad odem na skraćivanje kose, bi bila u pravu. Imao sam jednu sličnu, nadasve suprotnu situaciju prije nekoliko godina u jednoj bolnici u koju sam došao radi upale uha. Ležao sam tamo dva dana u potpuno sterilnoj sobi. No, počeo sam dobivat neke simptome koji ne pišu u knjizi medicine ispod naslova „Upala uha“.
Liječnici su došli do mene i postavili se kao da će zborno otpjevat neku dionicu. Rekli su mi: „Dobili ste zlatnog stafilokoka“. Iako nisam znao šta znači druga riječ, bio sam u deliriju. Čuo sam riječ zlatno, iz iskustva znam da sve što ima kao pridjev zlatno ispred neke riječi je u neku ruku poželjno. Zlatni rez,zlatna sredina, zlatna medalja, zlatno zlato, pozlaćeno srebro, zlatokosa djevojka, zlatni zubi, zlatni retriver... Osjećao sam se kao da sam dobio Porina ili Oskara, ili možda neku drugu manje vrijednu nagradu kao što je Nobel. Liječnici su me gledali „što se događa u glavi ovog čovjeka“ pogledom. Kad se stišalo veselje u mom srcu, razum je preuzeo glavnu ulogu te se pitao: „Zašto bi meni liječnici išta dobro dali, a da nije neki lijek, terapija ili produženo plaćeno bolovanje?“ Pitao sam ih što je to zlatni stafilokok nadajući se barem da je to neki ultra skupi, ali najdjelotvorniji tretman protiv upale uha kojeg sam dobio jer sam milijunti pacijent bolnice u kojoj sam bio. Te kad sam čuo da sam dobio najotporniju i najtvrdokorniju bakteriju, zbog toga što je bolnica jako dobro očišćena, pao sam u šok. No, par godina kasnije moje tijelo je iskorijenilo tog mikroskopskog parazita te sam sada na svu sreću živ.

Nadam se da je jasan razlog mog prije navedenog iracionalnog straha(ali zato vrlo racionalnog u mojoj glavi) i ponašanja. Ali nije bio samo to razlog. Imao sam i neke stvari na koži za koje sam saznao kasnije, kad sam posjetio liječnika, da su to Josnice. Za onog tko ne zna, Josnice su infektivno benigni sedefasti izrodi koje su zapravo nakupina gnoja u obliku prišta. Josnice su mi kasnije u životu sve do smrti bile i prednost i mana. Ali o tome drugi put. Idem sada na put u Mađarsku, čujem ose kasnije.

Tri dana poslije...

Gdje sam ono stao? Da, čovjek mi je rekao da sam dobio velike boginje. No, na kraju se ispostavilo da je to sve bila skrivena kamera i da zbog moje reakcije scena, u kojoj sam ja, na youtubeu ima 15 milijuna klikova pod naslovom „Čovjeka obuzeo smrtni strah jer su mu ponuđene prelijepe djevojke“. Trenutno živim kao zvijezda, a zarađujem tako što odlazim na talk showove kad pozovu neke lijepe poznate djevojke, a ja, kad dođu, izrežisirano pobjegnem iza kulisa. Također je novi trend, u gradu u kojem živim, da žene, kad me vide na cesti, mi se počnu udvarat i pokazivat grudi natječući se koja će prva mene učiniti toliko hrabrim da vodim ljubav s njom ,unatoč mom ubojitom strahu. Trenutno u gradu oko šezdeset, možda čak sedamdeset žena, hvale se svojim prijateljicama što su one uspjele prve, a možda čak i posljednje. Imam neki osjećaj da su se gradom počele širiti vijesti da sam prevarant. A prosječno loše vijesti se šire 17,3 puta brže nego najbolje dobre vijesti. Te u planu imam da javno objavim da me moj psihoterapeut uspio izliječiti od straha i da sad tražim žene koje su mi voljne pokazat što sam propustio. Na kraju samo mogu reći da život ide dalje, takav je život. Naposljetku još mogu reći da ako nekoj ženi kažeš: „Velika boginjo!“ može biti i uvreda i pohvala, te da se ta dvosmislenost može iskoristiti u nekim određenim životnim situacijama.




Evo i jedna prigodna pjesmica iz novog udžbenika iz hrvatskog za treći razred osnovne škole.


Mahmud Ahmanidedžad - Svemirske Amazonke

Kad sam bio mali pričo mi je stari
Da u svemiru daleko ima jedna planeta
A u toj planeti žene su vladari
Same Amazonke bez muškoga svijeta

Pitam se samo dal me zajebavaju?
Zašto pobogu prave budalu od mene
Kako se one bez muškarca razmnožavaju?
Amazonke velike sexy žene

Ostavile su trag te riječi iz djetinstva
Godine su otišle kao točena piva
A seksualna fantazija ostala je ista
Amazonka s mačem, velika diva

Digao sam kredit kupio svemirski brod
Ugradio u njega najbolji motor
Svaku galaksiju ću da pretražim
Da nađem ono što već dugo tražim

Da nađem jednu amazonku pravu
Bilo ljepoticu bilo stravu
Da s njom mogu i noću i danju
Hopa cupa u bestežinskom stanju

Baš me briga što ljudi vele
Ispod 3 metra meni nema žene
Za moju alatku ljudske žene su plitke
Anatomski idealne amazonke su vitke

Držeći se stare zacrtane putanje
Zemaljska kugla bila je sve dalje
Nisam ni slutio da me na putu čeka
Susret sa starim frendom iz star treka

Rekoh Žane oćelavio si malo stari
Moš mi pomoć frende jedan planet tražim
Same žene na njemu muškaraca ni trag
Dali znaš koordinate, Jean luc picard?

To ti je legenda jos od trećeg svjetskog rata
Javi se iza njega komandant Data
Worf se isto javi, kaže bio tamo prošlog ljeta
Reče: fulo si kvadrant, moraš natrag u Delta

Rekoh pozdrav njima, moram u kvadrant delta
Rekoše mi dala ti svaka ili po izboru jedna
Biram tu jednu s amazonskog planeta
Samo još moram proći kvadrante alfa i beta!

U kompjuter sam utipkao zadane koordinate
Otišao sam spavat, što sam sanjao znate
Na buđenju me čekao jedan tuš hladan
Poželio sam da se nisam obždero, da sam gladan

Jer čim sam ih vidio želudac mi se digo
Sve sam perverzije svoje s njima izrigo
Ni u najgoroj mori sexy amazonke
Nisu bile odvratne Klingonke



Ozi Skrozzy
- 01:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>