Image Hosted by ImageShack.us
Savršenstvo je skoro poput nas

Savršenstvo je skoro poput nas

četvrtak, 29.06.2006.

Spektakl: Britni spirs opet trudna???

Cho guevara i Spears

Iako je u visokom stupnju trudnoce Britni Spirs je ponovno zatrudnjela. Na iznenadjenje njenog muza ovaj put je zatrudnjela sa poznatim revolucionarom CHO Guevarom! Britni je za Nju Jork Tajms izjavila da su se ona i muž dogovorili da imaju otvorenu vezu i da je u Chobankovichu našla idealnog partnera. Upoznali su se preko msn messengera. Shvatili su da gaje zajedničku ljubav prema kanarincima i šetnjama uz šećernu vatu. Revolucionar je prvim letom krenuo u Nju Jork gdje ga je čekala Britnijina mama koja je htjela bolje upoznati Chobana prije nego krene u ozbiljnu vezu s njezinom kćeri. Choban je ostavio jako dobar prvi dojam i dobio blagoslov od njenih roditelja. Mladi par kaze da su im ovo najsretniji trenutci u zivotu i da jedva cekaju bebu.
Mi smo za vas pomocu painta napravili kompjutorsku simulaciju kako ce izgledati njihova beba. Uživajte!

Image and video hosting by TinyPic

Samo je još jedno pitanje ostalo otvoreno: KO JE TU ZAPRAVO TRUDAN?

_SHAOLIN_, _Skr-OzzY_
- 16:16 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 28.06.2006.

Blic intervju s igračem budućnosti

Kako ovih dana svijetom vlada nogometna groznica, i nas je zahvatila euforija. Zato smo morali iskoristiti priliku i zamoliti za intervju najtalentiranijeg nogometaša danšnjice: NIKU KRANJČARA.


Image Hosted by ImageShack.us




- Dobar dan, Niko i hvala ti što si odvojio malo vremena za nas.
N: Ma nema beda dečki, za vas sve.( smije se i pritom se češe po podbratku )
- Svi znamo da ste najperspektivniji igrač današnjice, pa ne zovu vas bezveze "El Ninjko". Koji su vam planovi za budućnost?
N: Pa namjeravam nastaviti kao i do sada, u životnoj sam formi i mislim da ću bar još 10 godina biti najbolji igrač svijeta. Što se tiče klubova, trenutačno imam ponudu od Chelseaja, Real Madrida, Trešnjevke i Ponikva. Najvjerojatnije ću prihvatiti Trešnjevku, jer se tamo mogu najbolje afirmirati kao vrhunski pojedinac, a ni novaca mi neće faliti.( podriguje )
- Slažemo se s tobom i želimo ti da uspiješ u svojim naumima. Većina svjetskih medija te smatra jednim od najprivlačnijh tj. najseksipilnijih nogometaša. Imaš li problema s fanatičnim obožavateljicama?
N: Hm.. pa ne toliko obožavateljice, više obožavatelji, iako ima i žena. Meni to laska i nije mi opterećenje. Sviđa mi se što me ne gledaju samo kao vrhunskog igrača, već i kao seks simbol.
- Mora se priznati da si kompletna osoba. Niko, hrvatski mediji te napadaju da izgledaš kao svinja(oprosti im Bože, jer ne znaju što čine). Koje je tvoje mišljenje o tome?
N: To me najviše pogodilo, jer doista smatram da nisam svinja. I Jacques Houdek je debeo, pa ga nitko ne zeza zbog toga. Recite mi vi : izgledam li vama kao svinja?
- Hm( gledamo u stranu i češemo se iza uha) .. pa naravno da ne. Svinje su dosta niže od tebe. Nećemo više o tome.
N: dajte molim vas požurite imam sastanak sa Gavrilovićem, glumit ću u novoj reklami za šunku.
- Oo, pa znači imate i glumačkog talenta? Doista, posebna osoba. Oprostite što smo vam oduzeli vrijeme, samo još jedno. Kako gledate na to da hrvatska reprezentacija nije prošla skupinu?
N: To barem nije problem. Jednostavno pogledajte statistiku. U svakoj utakmici moj otac izbornik me izvadio iz igre, iako sam fizički najizdržljiviji, pa nisam imao priliku zabiti nekoliko golova i spasiti situaciju. Ali, ja sam već prešao preko toga i pomirio sa s time da Hrvatska nikad neće imati igrače koji se mogu uklopiti u moj stil igre, odlazim u Rumunjsku.
_SHAOLIN_
- 22:32 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 27.06.2006.

ReVOLucija u robotici

Tehnologija svakog dana ide sve dalje i dalje. Svjedoci smo enormnih promjena u načinu života, ali luksemburški znanstvenici su došli do otkrića koje će zauvijek promijeniti svijet kakav danas poznajemo. Oni su u pjesmi Luke Nižetića " Robot " otkrili tajni kod koji omogućuje stvaranje robota koji pjeva pjesme Šabana Šaulića u D-duru. Otkriće je prouzročilo i reakciju crkve koja se ne slaže s postojanjem takvog robota i očekuje se da će apelirati na ljude da sabotiraju stvaranje takvog stroja. Luksemburški znanstvenici
su objavili način na koji su tijekom 30-togodišnjeg rada došli do revolucionarnog koda.

Image Hosted by ImageShack.us

mister roBato domo Arigato
kao robot ljubiŠ me
hladNo bez emocije
lijepA si to vide svi al nema niŠta u tebi
nemA nema tudUdamdamdam
nema nema tududididi
tududamtududi
al nema ništa u tebi
nisi nI žena, nisi ni diJete
gLedaš na ljude
s visoke peTe

Pomoću programa za dešifriranja došli su do slova B A Š N A Š A U I J L T. Pokušali su riješiti anagram, ali su došli do jednog problema. Kompjuter je izbacivao rješenje ŠABAN ŠAULITJ, što zapravo nema smisla. Za pomoć su upitali hrvatske znanstvenike koji su im otkrili da jotacijom od slova T+J nastaje slovo Ć te su tako dobili konačno rješenje : ŠABAN ŠAULIĆ. Tada je sve bilo jasno. Ali nas muči jedno pitanje: " Tko je zapravo Luka Nižetić?" Je li on zbilja ono za što se predstavlja ili je možda izvanzemaljac? Otkad je otkriven kod, nitko ga nije vidio... to be continued...
_SHAOLIN_

- 23:06 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.06.2006.

Ko je to Tomas?

Stjepan Tomas i ekipa

iako ne vidite ruke, znajte da su u zraku. svi znate onu pjesmu:" Tomas, ruke u zrak, nemoj stat..." klape dalmatinski biseri jadrana. u zagrebu ju izvode dalmatino i ekipa. svi zanmo da tomas voli igrati rukom ali zašto? uvijek su mu govorili da treba biti čvrste ruke i da je on ruka obitelji. kad je bio mali nije jeo vilicom i nožem nego rukama kako bi se ojačao za buduće zanimanje. bio je rukovodja. ovo što smo doživjeli na svjetskom prventstvu bila je poRUKA s nebesa da se okanimo nogometa- budućnost je u hokeju na travi. inače u zagrebu postoji najviše hokejaških klubova u cijeloj hrvatskoj. on nece igrati sa palicom nego sa rukom. ali to nije bRUKA, njega nije sram i ponosi se time što je po pitanju ruke uvijek za ruku ispred. on ne treba žensku,sve obavlja rukom. jer znate onu - ruka je covjekov najbolji prijatelj!



_SHAOLIN_, _Skr-OzzY_, _EL_ninjo_
- 23:47 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>