HRVATSKA EXPRESS!

srijeda, 21.05.2014.

SVIBANJ 2014- MEDIJSKIM GREŠKAMA NIKADA KRAJA...

Malo je tko uopće obratio pažnju na svinjariju kojom se vrijedja barem minimalna granica gledatelja (ukoliko ista uopće postoji u posljednjih 20-ak godina imigracije seljačina sa svih strana 'tamne strane svijeta' u nekoć civiliziranu i kršćansku Europu).

Primjerice u westernu Borac za pravdu, kao i još u stotinjak drugih vesterna od početka toga žanra, režiseri- ne poznavajući najosnovnije zakone fizike- u situaciji kada netko puca puškom ili visokolibarskim pištoljem u, recimo, oosbu na prozoru u salunu, taj će metak
odbaciti pogodjenu osobu unatrag.
No, u svakom filmu gdje postoji takva scena da se pogadja netko iza prozora ili recimo na krovu, svi se pogodjeni akobatski i bacaju kroz prozor ili prema dolje, makar je to suprotno pravcu metka koji odbacuje čovjeka unatrag (i suprotno zadravom razumu)...

Klasični imbecilni klišej polupismenih scenarista: U svakoj kriminalističkoj TV seriji (pr. Mentalist i sl.), čak i igranim filmovima, je da osumnjičeni - makar vidi da je nekoliko policijskoih kola ispred kuće, s policajacima i agentima uperenih pištolja koji zhovu njegovo ime - uvijek negdje potrči, pokušava pobjeći i sl. Kakva idiotarija!

Takodjer, čim neki kriminalac opljačka banku, ukrade novac i sl., u vrlo kratkom vremenu nakon toga, dook je policijsk istraga još svježa, odmah kupi skupi nakit, vrhunski luksuzni automobil itd., makar mu prethodna primanja i financijsko stanje nisu dozvvoljavali više od nekoliko krišaka kruha dnevno. I kako je tgo moguće? Gdje je kontrola IRS prihoda, dobiti, zarade?

Potom,policajci u četiri ili pet policiskih kola u nekoj kalifornijskoj selendri -
potpomognuti s dva kombija - u epizodi TV serije Mentalist, dolaze uhititi navodnog kriminalca. I što se dogadja?
Desetak i više agenata, specijaliista, policajaca, se namjesti s vozilima na parkiralištu ispred privatne kuće, te nitko ne prati ostale dijelove kuće koji vode u šumu, poljanu s grmljem. I dakako taj - nenaoružani - kriminalac pobjegne kroz prozor...

Na teletekstu NOVA TV 2 i 3. travnja 20o14, za seriju Nikita - koja se (u pravilu) reprizno emitirau noćnim satim - piše da je riječ o legendarnoj TVseriji Nikita s Petom Wilson u glavnoj ulozi. Umjesto toga emitira se vrsta (prilično kvalitetne) imitacije te serije novijeg datuma, koja je takodjer bila emitirana na NOVA i DOMA tv.

Upravo sam gledao redom i izrijekom osam tzv. disaster filmova (filmova katastrofe) od kojih su većina bili TV-produkcije.
Krasi ih ujednačena (i neizbježna) lobotomija i nepatvorena umobolnost u scenariju, kojega su napisali, producirali i režirali imbecili iz škole za djecu sposebnim potrebama i ogromnim poteškoćana u bilo kakvom mentalnom razvoju.
Potom, 'gluma' u t(akv)im filmovima zaista daje Nietzcheu pravo kada se zapitao je li moguće da čovjek - ovakvi hominidni skupovi smrdljivog mesa, praznih glava i ispraznih očiju - bude najviša razina Božjega stvaranja...
Kao dokaz toj razini pogledajte u gradjane RH od kojih pola vegetira na državnom (našem) novcu, te kako isti nakon 60 godina zločina komunizam glasaju za Josipovića, Milanovića, Pusićku i sličnu zločinačku antihrvatsku gamad.

Index hr - 10 4 2014
"Je li Linić štitio Merzel? Linć ga traži detaljno izvješće.."

Po formatu Euronews-a - NO COMMENT. Takav nepismenost tih Facebooka i WWW degenerika stvarno vrijedja, jer je osnova posla s kojim se bave, kao i temeljni preduvjet istoga - pismenost.

Lol. pzzzdrav.okay.OK.okay.okej.Ok.

U filmovima gorenavedenih katastrofa navijate da kometa, metor, potres, vulkan , pobije što prije junake u tom filmu koji se pojavljuju ničim izazvani (djeca koja su - u pravilu -nezadovoljna tatom ili mamom koji su bili puno radili pa nisu imali vremena za njih i slične besmislice)..
Likovi bez motiova, bez dimenzije, kao krdo idiota koje je šteta (barem po Darwinu) uopće spašavati jer isti definitivno - i bez iznimke- predstavljaju de-eveoluciju svoje vrste). U tu grupu, dakako, treba uključiti i scenariste, redatelje, producente...

Nadalje, pogledajte da u gotovo svakom američkom nisko i visokobudžetnom filmu u snimkama ispod vode, ljudi govore, pričaju, s otvorenim ustima su, traže pomoć i sl. Kakva nebuloza!

Potom u novijoj filmskoj dramu The Company Men s glamuroznom glumačkom postavom (Jones, Affleck i dr.), jedan od bivših direktora pere sudje tako da izvadi tanjur iz posudnika u kojoj sudje stoje u pjeni i umjesto da ga izapere, odmah ga takvog pjenastog stavlja da se suši. Jesu li režiseri takva gomila nesposobnih idiota?

Netočnosti, nepismneostiu u najtiražnijim medijiam u (S)RH nikada kraja. Koga oni to zapošljavaju? Polupismene krebile? Idiote bez škole? Primjer: Na HTV-u i SN-u izrijekom se navvodi velika posjeta polufinalnoj kup utakmici izmedju Istre 1861 i Rijeke od 7000 ljudi, od kojih najmanje 2000 Riječana.
Reporter tzv. Sportske televizije na telekstu iste večeri navodi kako je stadionu u Puli bilo 25000 glelaca. Treba li mu okulist? Možda ta budala ne zna ni brojiti više od 100. Ili mu možda treba bio-komorica sa (ruskim) sumporom?

Športski komentator na HTV-u tijekom utakmnice Real-Borussia (Dortmund) kaže ovako, "Još jedna prijetnja iz Borussije, odnosno iz Borussijine strane," što je nepismenost par exellance.Jadničak - vjerojatno bivši 'politički i društveni radnik' - vjerojatno je mislio na 'prijetnju od Borussije' i svih izvedenica vezanih uz tu premisu.

Potom u filmovima kao o velikim poslovnim i burzovnim mešetarima u principu su u uporabi dvije cifre dobitka i gubitka: milijun nečega (dolara i sl.) ili sto milijuna. Zašto neka investicija ne iznosi 60 milijuna nečega?

Na Davis cupu Poljska-Hrvatska (04.04. 2014.) poljski TV-idioti koji rade na njihovoj nacionalnoj televiziji nemaju ni najblažu ideju o osnovnom filmskom principu fotografije svjetlo-tamno. Naime, površine terena i okoliša terena bile su svjetlo-tirkizne i svjetlo-kakasto zelene, tako da nismo mogli uopće vidjeti malu bijelu loptici.
Posebice što su bijele linije terena 'plesale' na ekranu. Primjer kako treba raditi površine je Zagreb Open 2014.

Definicije elementarne logike vrema i poena u športskim filmovima (američkim) tipa golfa, ragbija i sličnog su naprosto nebulozne premise koje ni idiot ne može prihvatiti...

Glede regularne grješke u američkim filmovima, nevezano za budžet, odnose se na paralelni tijek vremena izmedju dvije paralelne raadnje u kojoj netko - primjerice - za tjedan ili više zaradi milijardu dolara, a drugi još uvijek razgovaraju (isti razgovor) u stanu u New Yorku. Ukupna radnja se nastavlja, kao da se sve usporedno dogadjalo.

GRESKA U FILMU 007 VIEW TO A KILL

Kada Zorin i njegovi pajdaši koji žele potpopiti Silicijsku dolinu bombom u filmu A View to a Kill otpuste odbrojavanje detonatora (35 minuta do ekpslozije,) umjesto da sat sat odbrojava od 60 (sekunda koliko ima minuta), sekunda kreću od 100, 99,98...Tko zna znaju li uopće kreteni scenaristi znaju koliko minuta ima sekundi???
Isto se ponavlja i u kasnijem kadru kada Bond i njegova pomagačica pokušavaju izvući bombu iz rudnika

U jednoj od epozoda inače izvrsne TV serije Perry Mason, broj automobilske regisrtracije koju Perry Mason pročita na zadnjoj stranici jednog dnevnika različit je od kasnijeg broja (i slova) registracije automobila koji je bio skrivio prometnu nesreću i unesrećio jadnog dečka. Kasnije su tražili, mislim, JPE 093 ili slično, a nau dnevniku je bio VPE 908 (ili 3)....

Toga ima napretek, i stvarno je tragično kako ti producenti scenaristi, redatelji, pomoćno osoblje, ne mogu shvatiti ono što i plankton u oceanu može. A to s k tome još i profesionalci koji zaradjuju za život.

Potom, su subotu, 11.04.2014, na HTV3 je film noiur Fritz Langa Hangman Die...PRAVILNO: a) Hangmen Die ili B) Hangman Dies...

Potom u westernu Lovac na ucjene, markenatnoi Randolph Scott dolazi u gard s malom bisagom na konju i samo jednim odijelom,da bi potom u kratko vrijeme promijenio dva odijela...

Index hr - 10 4 2014
"Je li Linić štitio Merzel? Linć ga traži detaljno izvješće..."

I za kraj, zar nije uvredljivi paradoks da u svakom američkom filmu junak filma parkira auta ispred vijećnicem, suda, restrorana i sl. u samom centru grada, te da je uvijek parkirno mjesto za njega slobodno, što predstavlja znanstvenu fantastiku u stvarnom životu...

13. svibnja 2014 na abortiranom projektu HOO-a- pokrenuitom na trošku poreznih obveznika koje se ništa ne pita iako mi financiramo to mediokritetsko smeće, emitira po programu snimku upravo dovršenog nogometnog fianla hrvatskog kupa izmedju Rijeke i Dinama.

U 24 sata slika se gubi i dolaze neki jeftini idiotski telopi 'SP Akcija' i slično ('SP promocija')...
Prekinuli su snimku bez riječi, bez isprike.
Ma istjerati ih iz Hrvatske!
Na minska polja tu gamad, kao i onu UDBAšku s HTZ-a , Nove T, RTL-a...

I na kraju, poslije epske katastrofe poplavbe Save i drugih rijekau Slavoniji, izvanih nevremenom, ali i neradom relevantnih službi, te čak i kriminalom (jer su nezakonito bili vadili šljunak iz nasipa koji su posljedično 'pukli' i stvorili poplave) Jutarnji list, taj medijski YU-iscijedak, donosi naslov POBJEDA HRVATSKE...



Ma gdje si moj zemljače zvani Aolf, skrivaš li se još u Argentini?....

- 11:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2014  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ministarstvo... i poduzetništva ne prihvaća kreditne zahtjeve za medije, unatoč činjenici da je medijski sektor prepustila strancima i onima koji su opljačkali Hrvatsku 'kupovinom' ili pretvorbom medija.
    Danas se pripremaju tri tabloida u Hrvatskoj, ali zajedničko im je da su sve samo ne-hrvatski.
    Hrvatska Express! će biti nešto posve novo na tržištu zasićenom medijskim 'pranjem mozga' hrvatskim gradjanima.
    I dio izvoznog medijsko-financijskog programa.

Linkovi