HRVATSKA EXPRESS!

ponedjeljak, 15.12.2008.

KONZUMirajmo nepismenost u 'rvata!

'Sretan Božić i Nova godina' , kaže još jedna od nepismneih i idiotskih reklma na HTV, uz onu o VIP 'obitelji s 2 milijuna prijatelja' i sličnim bljuzgarijama koje vrijedjaju i um domaćeg ljubimca, nekmoli c iviliziranog čovjeka.

Ivica Todorić, inače je strong>krimozetnik (blaže tajkun) koji je do svega doša bez uložene kune i s podrškom političkih ljigavaca, Zagrebačke i sličnih nadribanaka ( koje su izmedju inog kriminalno i bespravno privatizirane, te nadalje još i opljačkale porezne obveznike)...

'Sretan Božić i Nova godina' je dodatni prilog idiotizmu, nebuloznosti i ljigavosti tzv. marketinških stručnjaka i spin-doktora.

Kao prvo Božić nije sretan u čestitanju, Božić je Blagoslovljen i/ili Čestit.

Dakako da je Božić za preostalih 100.000 Hrvata praktičnih katolika sretan i radostan dan, ali i tužni smo što je Sin Božji na odredjeni način svjetovno iskupio takvu gamad poput gorenavedenog i njegovih marketinških gurua, umjesto da ih kazni kao one židovske (time i Božje) izdajice i smradove koje su klanjale kumiru od drva (koje je poslije nazvano 'Zlatnim teletom').

Nadalje, toj se rodijackoj masi koja po svaku cijenu želi ziviti u gradu, miješaju množina i jednina.
Po njima, po njihovu partizanskom pozdravu, onda su trebali napisati:
1. Sretan Božić i sretna Nova godina,
2. Sretni Božić i Nova godina



Nives Celzijus je spisateljica godine po prodaji knjige koja je nedokaziva, kao što je nedolakazivo i postojanje njene knjige, koja je zbirka baljezganja bez imena i prezimena, a vjerojatno uglavnom i istine (!!,sic). Bogatstvo rječnika u toj navodnoj knjizi otprilike odgovara izričaju krapinskog neandertalca (dakle, niti čovjeka po evolutivnom principu postajanja čovjeka od dlakavog majmuna) u šestoj godini života.

No ako je spisatelj Jergović (o njemu i njegovim se raspitajte kod preostalih Hrvata u Sarajevu) jedna od književnih veličina u Hrvatskoj danas, onda je Nives Celzijus kolateralna šteta, kulturološki snage odašnje nuklearne bombe u Hirošimi.

Kraj svijeta, stoga, uopće ne treba očekivati. Isto je već odavna tu. Pogledajte u Markov trg, pogledajte medije, povratite i shvatiti će te da smo već duboko u tom procesu nestajanja ičega suvislog i moralnog.

- 12:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ministarstvo... i poduzetništva ne prihvaća kreditne zahtjeve za medije, unatoč činjenici da je medijski sektor prepustila strancima i onima koji su opljačkali Hrvatsku 'kupovinom' ili pretvorbom medija.
    Danas se pripremaju tri tabloida u Hrvatskoj, ali zajedničko im je da su sve samo ne-hrvatski.
    Hrvatska Express! će biti nešto posve novo na tržištu zasićenom medijskim 'pranjem mozga' hrvatskim gradjanima.
    I dio izvoznog medijsko-financijskog programa.

Linkovi