HRVATSKA EXPRESS!

petak, 05.12.2008.

Još o stupidnim i stalnim grješkama...

Zašto svi lektori u akuzativu (koga? Što)) ne pišu,primjerice, 'Vidio sam Bruna Drpica' nego 'Brunu Drpica'?
Potom, opet primjerice, '...od Dine Drpica se može ocekivati', umesto 'od Dina Drpica..

Naravno, gotovo svakodnevno se može i površnim čitanjem uočiti najjigaviji dokaz nepismenosti tzv. kreatrivnih lektora kada dozvoljavaju:' Bruno se je Drpić pojavio...' Isuse, je li to moguće?

SONY ERICSSON mobiteli predstavljaju žanr civilizacijskog skandala jer su tipke vecine modela toliko male i usko postavljene da morate imati kandžu umjesto prsta da otkipkate poruku.
Ili je i to prilagodjeno nepismenom, polupismenom i urbano usmrdjenom življu koji se dot'ro u Zagreb u posljednjih petnaestak godina?

Isto vrijedi i za razvikani, nepraktični iPhone, jer za napisati poruku na tom preskupom tzv. mobitelu nove generacije, treba imati doktorat iz fizike, posebice u odnosu na praktičnost virtualne tipkovnice čija slova stalno bježe na dodir.
Tko god ima taj mobitel, ima ga isključivo iz razloga kako bi vrijedio dvostruko više kao čovjek nego što bi vrijedio-/la bez toga mobitela. Eto, to je profil onih koji imaju iPhone (uglavnom, i još više uglavnom bez razloga)

Isto se odnosi i na laptop(ov)e bez sticka (štapića kao miša), obzirom da se bez trenutačno preciznog miša ne može napraviti nijedna ozbiljnija aplikacija, nego samo nježno ići u beskraj dosade, suvišnosti, beskorisnosti...(praveći se kao da se nešto ozbiljno radi, a to su u velikom broju slučajeva one 'guske' iz tzv. segmenta - ovo je najdraža riječ našim političarima, koji su takodjer u pravilu štetni, beskorisni, ništavni, lažovi, lijenčine i izdajice, op.p.- marketinga, birokracije i sličnih 'produktivnih' djelatnosti u 'segmentu' stvaranja novih vrijednosti.

NOKIA je posebna priča, jer taj veliki mobitel gigant štedi na osvjetljenju (LED diode) na gotovo svakom mobitelu. kao, čuvaju baterije?
Nabijem ih ja...., neka naprave učinkovitije baterije, kad su tako čuveni, gigantski i kaj ja znam kaj još...

- 10:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ministarstvo... i poduzetništva ne prihvaća kreditne zahtjeve za medije, unatoč činjenici da je medijski sektor prepustila strancima i onima koji su opljačkali Hrvatsku 'kupovinom' ili pretvorbom medija.
    Danas se pripremaju tri tabloida u Hrvatskoj, ali zajedničko im je da su sve samo ne-hrvatski.
    Hrvatska Express! će biti nešto posve novo na tržištu zasićenom medijskim 'pranjem mozga' hrvatskim gradjanima.
    I dio izvoznog medijsko-financijskog programa.

Linkovi