HRVATSKA EXPRESS!

subota, 21.10.2006.

DODATNE VARKE VEČERNJEG LISTA, T-COM-a....

Večernji list, na svom portalu, omogućuje, tri vrste oglasa od kojih je jedan besplatan do 16 riječi (makar kako s krećete naprijed s upisom oglasa i broj riječi varira). Na kraju, kada svoj mali ''bespaltni' oglas želite objaviti, cijena je:244 kuna.
Nek' se i to zna.

Smrdljivci iz T-Coma, predvodjeni tipom s navodnih 12 patenata iz Kanade, Mudrinićem, koji je u Hrvatsku stigao bez povratne karte (jer nije imao novaca za povratnu, a danas je kupio, izmedju inog,otok, kao nagradu od Deutsche Telekoma za pljačku Hrvata izvedenu u zajedništvu s tzv. političkom elitom,u iznosu od oko milijardu eura samo u svezi s vlasništvom nad kablovima) obavještavaju pretplatnike sljedeće:
"...pogodnosti posaljite SMS "A" na 3636 bez naknade do 31.12 2006".
Kada pošaljete A na 3636 dobijete instrukcuje od sedam mogućnosti, te da se odlučite, odnosno upisete redni broj one koju želite. tako sam upiosao 1, poslao na 3636, a poruka je bila da ne prepoznaje poruku.
Pa sam poslao s točkom iza 1, misleći da je to redni broj, ali opet sam precijenio nepismenost intelektualnih djelatnika i stručanjka iz tzv. T-Coma. I to SMS nije prepoznao.
Nabijem ih sve zajedno na... Neka vrate što su pokrali, uključujući i ekstra profite zaharačenim monopolnim statusom.

Potom, Chirac, to smrdljivo francusko pedersko i antihrvatsko smeće, ide kod Turčina na koljenima se ispričavati zbog donošenja zakona koji je konačno priznao masakriranje više od 1,5 milijunan Armenaca (katolika, uglavnom) početkjom XX stoljeća (!!!!).
I rek'o mi je da su Turska koji ima dva kilometra teritorija u Europi, i nijedan milimetar europske civilizcaije,te Islam, dio Europe oduvijek bili.
Nakon što su pobili i poturčili milijune ljudi tijekom stoljeća,osvojilki teritorije (od Hrvata-BiH, primjerice), a Hrvati i Austrijanci ih žrtvovanjem svoje mladosti zaustavili u prodoru na današnje političke EU monstrume.

O nizu semantičkih i lektorskih grješaka u najavama TV programa i tv vodičima, više ne treba ni govoriti, jer se iste uglavnomm javlju kada mikromozgovi tzv. novinara (koji su velikani u 'sportskomm novinarstvu', područje nogomet) sklapaju dužu rečenicu od prostoproširene.


- 09:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ministarstvo... i poduzetništva ne prihvaća kreditne zahtjeve za medije, unatoč činjenici da je medijski sektor prepustila strancima i onima koji su opljačkali Hrvatsku 'kupovinom' ili pretvorbom medija.
    Danas se pripremaju tri tabloida u Hrvatskoj, ali zajedničko im je da su sve samo ne-hrvatski.
    Hrvatska Express! će biti nešto posve novo na tržištu zasićenom medijskim 'pranjem mozga' hrvatskim gradjanima.
    I dio izvoznog medijsko-financijskog programa.

Linkovi