HRVATSKA EXPRESS!

subota, 04.02.2006.

NOVI DEBILIZMI DEBILNOG 'MOZGA U ZALEDJU'

Stanovnici Republike Hrvatske, od kojih se mnogi usudjuju nazivati Hrvatima, nakon opetovanih uživanja u showu ciganina Hamdije i njegove big brother družice srpkinje Dace, intelektualno se uzdižu gledajući tzv. sapunicu za povraćanje naziva 'Ljubav u zaledju'.

Svaki put kad pogledam, u mršavom, prosto-proširenom i imbecilnom snariju (ili kako se već to zove) susretnem nekoliko elementarnih idiotizama.

Primjerice, vrijeme. Pripreme nogometnog kluba traju sedam do 14 dana, a u to vrijeme su ugurali su dogadjaje koji objektivno traju cijelu godinu.

1. Kako je slikarica Nina uopće mogla prodati slike u Parizu (putem galeriste), kada te slike još nije ni naslikala, nekmoli predstavila i izložila?
2. Pisci scenarija valjda ne znaju brojati više od deset, pa su po tome postavili i broj igrača koji ide na pripreme (inače na pripreme ide više od 20 igrača, minimalno 18). Utakmica se,inače, igra se s 11 igrača.
3. 'Novinari ' redakcije Starsa' očigledno podsjećaju na novinare ERPH. Tekstić od dva retka pišu nekoliko dana, cijelio dan sjede besciljno petljajući nešto oko laptopa, a 'novinarka' Ivana predstavlja predmet za obavljanje nad kojom treba obaviti sve vrste nužda. Jezovito! Tonći Huljić je u srcu ostao vjeran jugoslavenskom duhovnom i civilizacijskom melosu.
4. Svi su se od gradonačelnika naniže uzdrkali i uzbudili oko jednog pojačanja,šatro iz Južne Amerike, a moji dečki koji igraju nogomet na ulici prema svima njima izgledaju...nema prikladn eriječi.
5. Nikome još nije jasno zašto Nina koja je zaljubljena u 'nogometaša' Marka ima probleme? Totalno nemotivirane i nelogične osobine, situacije,koje valjada odgovarakju vrsti problema i Ive Sanadera.
6. 'Frenki' je dobio posao za Stadion u roku nekoliko sati i počeo ga raditi, iako takav projekt zahtjeva minimalno godinu dana pripreme za natječaj i pripremnih graditeljskih radnji.
7. Tko će plaćati Lani raskošni stan nakon što joj je srpsko pojačanje tzv. nogometnog kluba Agram 'Ogi' otkazao ljubav?

- 10:56 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ministarstvo... i poduzetništva ne prihvaća kreditne zahtjeve za medije, unatoč činjenici da je medijski sektor prepustila strancima i onima koji su opljačkali Hrvatsku 'kupovinom' ili pretvorbom medija.
    Danas se pripremaju tri tabloida u Hrvatskoj, ali zajedničko im je da su sve samo ne-hrvatski.
    Hrvatska Express! će biti nešto posve novo na tržištu zasićenom medijskim 'pranjem mozga' hrvatskim gradjanima.
    I dio izvoznog medijsko-financijskog programa.

Linkovi