Love is not to be found in someone else, but in ourselves; we simply awaken it. But in order to do that, we need the other person.
ponedjeljak, 23.04.2012.
Dvadeset godina i jedan dan. Vidi mene, velika sam. Odrasla sam. Imam obitelj koju volim. Dečka kojeg obožavam. I koji obožava mene. Kojem ne mogu odoljeti a da ga ne poljubim nakon svake riječi koju kaže, da me poljubi nakon svake riječi koju kažem.
Prije deset godina, onda kad mi je još bilo deset pitala sam se kako će izgledati moj život. Ne sjećam se što sam zamišljala. Ali sad ga nebi mijenjala, za sve na svijetu.
Sve te ljude koji su mi prošli i svi ostavili barem jednu dragocjenu lekciju. One koji su prošli i otišli, i one koji su još uvijek tu.
Onu tortu u ponoć, onaj poljubac, onaj smješak, onaj plać, onu tugu, onu nervozu, onaj nemir, onu igru, onu sreću, ono razočarenje, one pobjede, one poraze, one poljupce, one svađe, ona pomirenja, ona pijanstva, onu opijenost, one šetnje, one mirise, one boje, one dane. Sve dane. Svaki svekund, svaki trenutak, svakog dana, svakog sata, svake minute. Ništa ne bih mijenjala. Jer nije bitno da je savršeno, bitno je da je tvoje, da je jedinstveno i da te ispunjava.

Sretan mi rođendan. :)


Image and video hosting by TinyPic| 22:50 | Komentari (11) | On/Off | Print | # |You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person and your life is changed forever.
petak, 13.04.2012.
Uvijek postoji jedna stvar kojoj se mogu vratiti - Pisanje. Stvarno ne znam jesam li dobra u njemu, ali uvijek je tu za mene, uvijek mi pomaže da se osjećam bolje. Da i sama saznam što osjećam. Uvijek otkrijem nešto novo o sebi. Osjećaj koji je negdje u meni skriven i za kojeg mislim da je "jedan od onih koji se ne može opisati". To je laž, pravim riječima se sve može opisati. Pravim riječima i s dovoljno hrabrosti.

Nekad stvari budu toliko savršene, da od njih malo poludimo, znate što želim reći? Ne možemo vjerovati da se to događa baš nama, da možeš biti toliko sretan, i onda preispituješ stvari. Stvaraš bespotrebne probleme. Kompliciraš nešto što je trebalo biti sasvim jednostavno i sasvim dobro.Usuđujem se reći savršeno. I onda sumnjama tako lako raspršimo sretni balon koji lebdi oko nas.
Srećom, ako je tako suđeno tako će i biti. Na kraju bez obzira koliko ne vjeruješ sam sebi, koliko preispituješ i sumnjaš... Neke stvari trebaju ispasti dobro. Vrijeme je da budem opuštena i prepuštena, sasvim.

Image and video hosting by TinyPic

Volim što postojiš. Volim što si kraj mene. Volim te.
Isplatilo je riskirati da bih te imala kraj sebe.
You are my Sunshine :)


| 15:05 | Komentari (7) | On/Off | Print | # |"True perfection has to be imperfect"


About a girl.

outdoor reading Pictures, Images and Photos

Betty. [20]

Love is a special word, and I use it only when I mean it. You say the word too much and it becomes cheap.


My Chemical Romance (I Don't Love You Music Video) Pictures, Images and Photos

If you don't think about it, it's right. As soon as you have to decide and choose, it's wrong. And the more you decide about, the more wrong it gets.


Tu sam od 23.12.2008
Copyright © by Bettycredits
Design: balloons
Adjustment: murderscene

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se