PUNKY DUCK

nedjelja, 13.05.2007.

nisam zaboravila, buahahaha

eto, samo za jednu đevojku s gitarom ide ovaj naslov!!!!
pravi post slijedi vjerojatno sutra jer samo sad malko lazy, pa...........

uglavnom znam da je naslov trebao bit nisam zaboravila, al ne sjećam se točno zbog čega, al nije bed, hahahahaha - i da od sad službeno prestajem s upotrebom svih varijanti hahaha, hihihi, heheh, hohoho itd. ofišli mi je netko u jednu divnu majsku noć izjavio da sam hihi murderer te ubijam svojim smjehovima sve sljedbenike blog carstva!!!
papapa
odo ja u krpe, a za kraj samo za meine kumče

e da si mi u sobi kada zahladi, oi oi oi
da mi doneseš doručak od ljubavi oi oi oi
pa da mi tvoje (nešto) na topli kruh zamirišu
jutrom puno bure da me miluju, ooooooooooooi!!!!!

ivana s ovom ćemo preradom osvojiti svijet, i postati novi bonie & clyde, sonny&cher, britni & justin, godmather & ivana, hehehehe

pusek najvećem fanu alexi, a kome drugom koja nas prati po svim turnejama, hehe
- 22:20 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 06.03.2007.

grandpa attack

ohoi, evo mene again!!! eto previše se toga skupilo u mom little life, pa eto rekoh sama sebi nek se i narod veseli skupa sa mnom!
uglavnom zbilo se to sve jedne divne majske noći, kad je reko da će doći na prvi randevu (khm, isprike svim frančezima zbog mog ne/znanja) o moj deda, hahahaha!!!
pa ovako da ne mislite da se radi o nekoj tabu temi pojasnit ću rađe ove nelogički povezane riječi u rečenici iznad, hihi!!!
uglavnom, ove subote išli smo u kazalište gledati "Majstor i Margarita", no (najvjerojatnije) sve što ću ja od te predstave zapamtiti jest moj nezaboravni i too romantic susret s dedom novinarem, hihi!!! pa eto sjedim ja tako na sjedalu broj dva na samome početku reda i ko će drugi sjest pokraj mene nego "the" deda!!! a sad slijedi priča o dedi (koju mi je on uspio ispričati u 20 minuta prije početka predstave, ah!!!)

where do i begin to tell the story of how great a love can be...kiss....pa ovako deda (92.g.) porijeklom iz Zagreba, sjedi pokraj male preplašene mene i počinje sa spikom kako se još uvijek osjeća mlad (bravo za dedu, tu je dobio extra bod) prije nego što je svratio u kazalište pomnom je pratio utakmicu dinamo - netko, pa mi je s puno entuzijazma prepričavao sve najzanimljivije situacije iz tekme. no tada je krenula priča o njemu njemu i samo njemu, hihi, uz pokoji moj smiješak...yes....pa ovako zamislite scenu u kojoj vam netko kaže kako je oženjen vi se slatko nasmiješite time govoreći kako vam je drago zbog njega, i onda nakon mikrosekunde ta ista osoba vam kaže da je bio oženjen i već je dvije pokopao a treću smjestio u starački dom (hm, eto tu deda počinje gubiti bodove, ne bi baš htjela i sama tamo završiti), pa mogu samo reći da mi vjerujte na riječ da će isti onaj dražesni smajl brzo splasnuti i vi ćete se naći u iznimno friki situacijieek!!! no to kao i obično nije sve, priča se još malo zahuktava kada ne znam kako, dolazimo na temu njega u mlađim danima, hihi, pa eto deda me osvojio svojom pričom o pripadanju hitlerovoj gardi te pogotovo pozdravom hitleru kojeg je izrecitirao do kraja i to na švapskom, pa si vi mislite, hihi!!!! no dobro, tu je nastupila stanka, počela je predstava a dedica se malko umorio pa je zadrijemao i prespavao prvi dio, lucky mebang!!!

a sad stanka- cijeli razred spred kazališta, ja naravno pod dojmom, hihi, prepričavam svakojake dedine bisere, ah šta ćeš, meni sitnice brzo razvesele i zaokupe!

no vratimo se mi natrag dedi, do sada ima +1 i -1 bod, iz gore navedenih razloga, ne znam čak sam i pomišljala na neku večericu, a kad tamo deda kaže da mu praunučica ide u 8 razred, to me jednostavno shrvalo, ne znam kao da mi je svijet propao, sva ona maštanja o zajedničkim danima u staračkom domu jednostavno su odletjela u vjetar, šmrc, a čak mi je i prsten zaručnički pokazaop, ejh, život je okrutan!!! uglavnom, ne znam baka bih sa svojih 17 godina rado bila ali baš prabaka to bi bilo ipak malo kripi, hahahaha!!!!


pa eto, sad znam na koja mjesta se ide upoznavat potencijalne sroden duše, definitivno kazalište!!!!

- 18:38 - Komentari (15) - Isprintaj - #

srijeda, 21.02.2007.

ja sam sajko svih sajkova

dosta mi je *baca lampu, razbija tv, spaljuje monstruoznog pottera*!!!!

ALI *kih(sad ste i vi zaraženi laringitisom, buahahaha)* ZAŠTO, što sam im ja skrivila???? ejh, proklete bile, znala sam da ćemo se nas dvije kad tad posvadit, sve mi je ukazivalo na to ali ipak nadaš se.....kao ono jedno ste i sve te spike pa ćete zauvijek bit zajedno i hepi al očito je ovaj svijet samo prividna iskomercijalizirana idila, očito ne postoji ono pravo vječno prijateljstvo!!! uglavnom..... do maloprije nisam život mogla zamisliti bez nje a sad, sad kad sam izgubila NJU sad shvaćam da i mogu bez nje malo teže, ali može se!!! dovoljno je imat jednu pločicu oko vrata i to riješava sve probleme a ona nek se j*** (ups, hihi)! ejh, sad se sigurno svi pitate zašto li sam tako ogorčeno stvorenje ovoga svijeta, pa i vi bi bili vjerujte mi!!! ovako tužna obavijest, danas u 10.27 po našem vremenu moje best frendice glasnice su dale otkaz, mrš, više se ni na radnu snagu ne možeš oslonit, ali stvarno, pružiš im siguran dom, bespaltnu hranu, pričanje na radnom mjestu koliko ih je volja........a oni,.........ovako ti vrate!!!

ma šala, al nije šala da po doma hodam s alpsko-kravljim zvoncem oko vrata i papiričima kako bi mami dala sve naloge koje kao zaposlenik tvrtke "MAME d.o.o." treba obavit. puno hvala mojoj brižnoj majčici, awww!!!


nikad nisam mislila da ću doživjet takvu noćnu moru da neću moć pričat, užas, nekako počneš razmišljat glasno u svojoj glavi, toliko glasno da više ne možeš bit ziher jesi progovorila il je to opet bio onaj sickish unutarnji monolog. osjećam se ko u kafkinoj "preobrazbi" onaj kukac-čovjek, imao je toliko toga za reć a ništa nije moga izgovorit! pitam se samo hoću li i ja kao on završit s jabukom u leđima, hihihi!!!! za sve koji su se već poveselili da me više neće vidjet na blogu jedna tužna vijest, hihi, i moji se sad skupa sa mnom odmaraju od mog glasića, tako da ništa od napete-horor scene natjerivanja mene nijeme s jabukama po kući!!! ejh, očito je svima bio potreban godišnji od mene, hihi!!!

dobro ajde dosta o mojoj bolesti, pričajmo malo o mome autu, hihihi (reklama za sve vas tv neznalice)

jooooooj, jedva čekam subotu, bit će to provod i pol, ponovo ću doživjet one čari nove godine, onako pogledat na sat velikim okicama a kad tamo točno 00.00, jaooooo, onako uzmeš si čašicu i.................. uzmeš antibiotike iz džepa i otpiješ malo tog čaja što ću bit prisiljena naručit, mrš, ne ću, veselim se ovoj suboti već dva mjeseca i baš sam se sad morala razbolit!!!!

dobro a sad pohvale svima koji su došli do kraja posta, znam da je naporno slušat, hihi, čitat nekog ko je bolestan, u svakom pogledu, hihi!!!
ako se slučajno razbolite, hm, žao mi je očito nemate dovoljno dobru anti virusnu zaštitu na kompu, hahahaha!!!



pozzzzz gnomovi mali zdravi i ljubite svoje glasnice, falit će vam kad jednog dana samo odlepršaju!!!!
- 22:53 - Komentari (12) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.02.2007.

kako prepoznati prve znakove bolesti "klošarenjicitus gradumus"

pa ovako savjeti za one koji se žele uključiti u akciju "spasimo klošarenje subotom" ovo su iznimno korisni savjeti (haha, da.....uglavnom):

1.) potpuno neplanirano izađite van (u 21.00 jednostavno nađite di bi mogli ić, di se netko od vaših poznanika nalazi)

2.) uvijek koristite gradski prijevoz do željenog odredišta (najvjerojatnije ćete i tamo nekoga vidjeti)

3.) odvažite se i ostavite "dugo traženo" društvo te sami krenite u pustolovinu osvajanja zadnje stanice na kojoj bus stoji (naravno ne činite to ukoliko niste 100% sigurni da će vas netko i dočekat na toj stanici, tada u najgorem slučaju sjedate na isti bus uz čudne poglede vozača i krećete natrag k svom dobrom starom društvu, hm čudno je kako ja znam ovakve stvari, been there done that, hihi)

4.) kad se vratite natrag na poznatu vam stanicu pričekajte "ekipu", po mogućnosti čekajte oko pola sata, tada se to može nazvati uberkloš (savjet, ne sjedajte pokraj ogranka "stare bake" uništit će vam želju i volju za klošarenjem svojim žestokim napadima na jadne cure i dečkiće koji se po njima "pretjerano" zabavljaju ukoliko uništavaju okolinu, previše piju, glasno se smiju ili pak pjevaju, vjerujte mi bilo je jako traumatično iskusvo sjedit među njih 10)

5.) kada napokon stigne vaše društvance koje se u međuvremenu smanjilo na samo jednu osobu podjelite s njome pivo koju su joj dečki u busu uvalili

6.) sjednite na kvartovsku klupicu i pričajte do mile volje dok vam se ne pridruže još dvojica uber(solo)klošara tada prestaje uberklošarstvo i opet postajete samo klošar u raljama parkića (ukoliko želite zadržati titulu uberklošara dovoljno je reći uljezima da ih u drugom parkiću čeka ekipa koja slavi b-day s puno puno puno "sokića", vjerujte mi pokrenut će stampedo do tamo, pa ipak zabavnije je u većem broju!!!)

7.) posljednji savjet za uberklošara, to niste ako se kući pojavite u dovoljno dobrom stanju da se nakon sat vremena ležanja u krevetu više ne tresete od hladnoće(dakle bonus koji vodi do profesionalnog klošara je pothlađenost)

8.) have fun i nemojte učiniti ništa od ovoga, uvijek planirajte, budite u the big gang itd. uglavnom ne slušajte savjete osim ako želite sljedećih tjedan dana patiti od upale pluće

ne znam od kud mi ideja za ovakav post, hihihi, da...........pa eto "frendica"(moje unutarnje ja) je nešto takvo jučer doživjela, hihi, adrenalin rush, weeeeeeeeeeeed!!!!

posebni pozdrav i zahvala za nadahnuće mojem kumčetu ivani, pozzzz, hahaha
- 10:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 09.02.2007.

MISS CRUELA DE GRIPA

hello!!! da znam, haha, vraćam se u punom stilu i pišem vam ovo uz pratnju tugaljive pjesme na mom kompu u točno 22.00, petak navečer - :"where have all the good times go(kad sam u ovo vrijeme bila vani)", pa ovako odgovor je opaka gripa koja vlada, ah, šmrc, kako je samo okrutna ta miss Cruela de Gripa, noooooo, uhvatila je malu alexu i oduzela mi ju je na ovaj petak, zato ja sad suze "lijevam" po sobi (pokušavam poraditi na tome da sava malo poplavi, znate ona rijeka koja teče kroz zgb, ma znate vi ste svi pametna djeca, ma bravo!!) uglavnom slijedi nastavak moje tugaljke, šmrc, baš danas kad sam planirala zabavit se najviše što mogu prije početka priprema za faks, baš kad sam htjela bit toliki bunovnik da kupljeno pivo prolijevam po cesti pred očima svih "gladnih" barem kapljice te čudesne tekućine, baš danas kad sam zajedno sa savskim nutrijama htjela plesati u ritmu zvukova "YMCA", baš kad sam poželjela .... hihi ovo dalje nije za javnost, dakle, hihi, dosta....uglavnom pokušavam natjerati sve da shvate tu moju patnju izazvanu zbog gripe, ah, težak li je život nema šta(lol)!!! eto tako, inače je sve super i sve je za pet, ah, šta ćeš kad sam totally P(unk, hihi, lexo)OSITIVE!!! da uglavnom pokrećem javnu diskusiju, dakle svi vi koji niste robovi svojih blogova (brijem da vas takvih nema tu jer ste svi pod kontrolom mojeg bloga, dakle duboko se zagledajte u komp kad nabrojim do tri vi ćete raditi sve što moj good-old-sick-mind kaže; 1.....2.....3.....*pucketaj prstima-želimo vam dobrodošlicu u svijet moje konrole, ahahaha, šala uglavnom a sad da vas uvjerim da ste već pod mojom kontrolom vratit ćete se malo gore da vidite o čemu sam pisala prije ov duuuuuge zagrade kako bi shvatili nastavak, hihihi, šta nisam u pravu, znala sam, ...........eto sad scrollate..........i da sad se vraćate natrag da bi vidjeli što dalje slijedi, ah, i m controlling you, hihi) jel moguće da kad dođete u "godine", hihi, tipa ono 22 da vam izlasci dosad, but how, možda sam ja malo friki i nekako ne znam al kako ti može dosadit izlaženje s frendovima, zabavljanje,...itd, ejh, očito sad ja spešl kind, ne znam! i tako, možda bi bilo dosta, ne da mi se više pisat a i moja kvota od već poznatih pet šala po postu je opasno ispunjena (hm, samo se pitam di se te šale nalaze i one su malo bubine, očito je gripa i moj mozag malo nagrizla, šmrc, so long and good bye ti izgubljeni dijeliću moje mašte, ah)

pozdrav, a da ne bi rekli da ja nisam ekonomična itd, pošto tako duge postove pišem dakle više struje trošim dakle više zagađujem okolinu evo jedne slikice za sve vas "smokere", u budućnosti se pripremite na ove grozne prizore, molimo sve mlađe od 18 da ne gledaju bez nadzora svojih roditelja jer bi moglo biti štetno za njihov daljnji razvoj, također svi koji pate od nesanice ne preporučamo, ukoliko osjetite kakve nuspojave nakon gledanja slike molimo da se obratite najbližem doktoru za stručne savjete, jeste ziher da želite vidjet, hm.........!!!!!!! be afraid!!!!!!!


MOJ SAVJET: ne gledajte dulje od pet sekundi, jeste se pripremili na horor




rađe nemoj gledat






gle daj poslušaj kad ti netko neš savjetuje







a jeste naporni






evo vam onda.......(*upravo FBI kuca na moja vrata, stavljaju "osmice" na ruke i adio, ipak je slika bila prevulgarna za net, ah)


Photobucket - Video and Image Hosting


hihihihihihi, da zbog ove "užasi" ste morali scrollat 500 puta, hihihiihii


ADIO punkovi mali!!!!
- 22:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 07.10.2006.

POVRATAK IZGUBLJENOG BLOGERA ili...

oi oi oi!

eto ipak je meni usfalio blogić, pa mu se nakon 3 mjeseca apstinencije, vraćam!!!
ah, šta ćeš, jednostavno ne možeš izdržat!!!

eto dogodilo se puno toga zanimljivog ali odlučila sam prestati s dugim postovima pa ne mogu sve prepričat!

prije točno sedam dana pozdravila sam azru, da..., onak vidim ju na cesti i..., ma šala, za sve vas koji niste bili, propustili ste sat i pol ludiranja uz dobru mjuzu pa nek vam bude žao!

e da, ovu sezonu postova otvaram sa zgodama iz poznatog plavog zet-a, pa ovako gdje da samo započnem, khm:

dan D broj 1, izvod iz dnevnika stranica 165304739, (kapetanica preuzima stejđ)
-ja-mali i preplašeni stvor u raljama zet-a, vozim se u školu i odjednom primjetim slobodno mjesto na onom djelu za 4-ero, i tako sjednem ja tamo ne sluteći da će to biti početak mojih noćnih mora, khm! nakon jedne prođene stanice, u bus je ušla ona, sva u bijelom i prevagnula bus na svoju stranu od silnih vrećica! tada sam začula taj predivan zvuk njenih teških koraka kako trče do mjesta nasuprot mene, ah koje li sreće! uglavnom, vozimo se mi tako kad odjednom žena zaspi, a gle dug je to put pa ajde, al nakon pet minuta žena je doslovce zaspala u mom krilu, jedna riječ "nooooooooo", ja sam odmah trznula nogu i žena se probudi ko da ništa nije bilo i još me onako krvnički pogleda a u očima joj piše - šta si me probudila! ups!!

eto neću duljit, pa pa

savjeti: čuvaj se žena u bijelom s vrećicama u zet-u
ak se smiješ dok si sam u busu ne znači da si lud
brani svoje starke od lažnih optužbi
be happy, sing bloody mary (alexić)
- 12:22 - Komentari (14) - Isprintaj - #

utorak, 18.07.2006.

london calling

pozdrav svima!!!

evo jedno kratko javljanje jer 500 ljudi ceka na red za komp iza mene pa ...!!
uglavnom ovaj pozdrav vam stize iz londona, da tako je ja sam se preselila i vise vam se ne vracam!!! haha, ma ajde necete me se tako lako rijesiti, ne samo sam tu na dva tjedna i vracam se vec 23, juuupi, jedva cekam, ovdje covjek jednostavno poludi!! svaku vecer cujem samo "u 10 u krevet, brzo"!!! ma ajde ljudi pa ja cu sad imat 17 god.!!!!!!!!
uglavnom ocekujem da mi svi cestitate 21.7 rodjendan, jeeee!!!

e da danas sam vidla kako ce moje slavlje izgledati, doci ce mi dva profaca, pjevat ce do djela happy birthdaz dear, tada ce pjesma stati, pitat ce me kako se zovem i onda nastaviti dalje, hahah!!! kakvo li dream birthday slavlje!!! eh, sta se moze, pusa!!!

alexa ne brini, naci cu ja vec sve one stvari s tvog popisa, haha!!!



good bye, kids!!!
- 18:14 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.05.2006.

me be very sorry!!!

evo ljudi znam sigurno ste (većina) ljuti zbog suše koja je nedavno pogodila moj blog, čak su u ministarstvu proglasili izvanredno stanje!!! i zato i apologise, ali stvarno sam bila izgubila nekako volju za pisanjem novih postova!!! no dobro dosta isprika!

eto puno se toga dogodila dok me nije bilo, ali eto morala sam vam ispričat kako je bilo na debelom precjedniku u subotu!!!!! pa ukratko, bilo je i više nego predobro, pretvorila sam se u malo djetešce koje svojim okicama tako prešlatko gleda u sve što se događa oko nje, tako sam i ja gledala kad su se ONI popeli na stejđ, awwww, nisam mogla doći k sebi od euforije, veselja, ma nemam riječi!!! uglavnom prvo im je išla predgrupa iz zagreba, bili su dobri dečki, mislim jednog bi mogli prozvati krakavi (stvarno, imao je tanke ručice duge minimalno 1.5m, ali na neki način šljatkasto), lider na gitarici je bio ko mali pravi štrebso s nekim cviksama, ali zapravo kad pogledaš baš su dobri, onako u početku pomisliš hm, sad ćemo čuti nešto tipa klavirski koncert u b molu s prizvukom flaute u pozadini (da znam, previše glazbenog iako ga imamo samo jednom tjedno!) i onda osjednom likovi oderu po svemu i svačemu i ti samo odjednom počneš skakat i ludirat se a da toga nisi ni svjestan, eh, koliko je mjuza samo važna, može te u sekundi pokrenut!!!! i tako njih smo odslušali i onda su se na stejđ popeli ONI svi u bijelom poput nekih anđelića s harfama u rukama i gotičkim tipom aureola na glavi dok je iza njih bila pozadina tzv. zlatni fon (napominjem u srijedu pišem likovni skoro cijelu godinu, ju-hu, i da, jedan sat likonog tjedno je valjda onda isto previše)!!! ma ne, ono je sve bila šala, sad ajmo preći na stvar, dakle došao je debeli precjednik, e toliko se u životu nisam izderala koliko na njihovim pjesmama, awwww, ja bi opet na njihov koncert! e da i mala primjedba, trebali su odsvirat više pjesma, ma trebali su svirat cijelu noć!!!! šmrc!!! i tako naravno kao šećerko na kraju su odsvirali svima nam dragu "farmersko srce", dakle ako ne znate nijednu drugu pjesmu onda barem tu morate znat, obavezno (ah, sad smo slut-icu zarazili tom pjesmicom, baš kuuul)!!! eto tako, dakle ukratko bilo je sehr kuul!!!! išle smo alex, slut i moi!!! hahaha, da alex se napokon uživo vidla s nekom curom s bloga, a jadno djetešce bilo je tako slatko gledati ju među nepoznatim ljudovima!!! hahahaha, i tako!!! e da poslije onako idemo preko ceste alex i ja (sanja nas je ostavila, shame on ju!!!) i neki likovi onako seljačko sređeni, uglavnom iju, i još ih skomentiramo kad odjednom ovaj jedan počne vikat za nama "ja imam bmw-a, imam bmw-a, kaj nisam zato dobar", a jadnog li stvorenja!!! eto to vam je trenutno najznačajnije što mi se dogodilo!!! e da a danas sam dobila opaku crnu točku (.) iz tzk-a, bilo me tako strah da vam to ne mogu ni opisati, užas, samo mi se odjednom sve smračilo i nisam mogla distai, ma šala!!! uglavnom kasnile smo 5 minuta (ja, koja nikad ne kasnim i uvijek vježbam tjelesni) i sad prvi put zakasnim i dobim glupu točku!!!! nije fer, poslije sam još morala trčat 12 minuta, ljudi jel vi znate šta je to 12 minuta trčanja!!!! dobro ajde nije u tome problem ali ipak dostta mi je trčanja, ajmo dignut revoluciju biciklom protiv trčanja!!! kad pogledate malo bolje mali zeleni bi zapravo i trebali organizirati neš takvo jer dok vi trčite sagorijevate više energije nego da vozite bajk isto toliko!!! e a sad kad potrošiš više energije moraš je i više nadoknadit, dakle popit ćemo više vode umjesto da ju čuvamo!!! aha, ipak sam ja u pravu, samo ne znam kako! no dobro ovo je prefilozofski i za mene!!!

eto nadam se da sam se uspjela iskupit za duo ne pisanje!!!! sorryte još jednom!!!
- 21:03 - Komentari (20) - Isprintaj - #

srijeda, 03.05.2006.

Photobucket - Video and Image Hosting

ideš, bilo je to davno, još se sjećam kako sam sa velikim smiješkom ispratila u svijet! sada je već dosta narastao i odrastao, gotovo ga ne prepoznajem! isprva sam mislila da ću lagano preći na drugog, ali to nije bilo tako lako! sve mi je teže bilo viđati ga, znajući da više za mene ne postoji ni jedan drugi, pa ipak skupila sam hrabrosti i napokon utjehu pronašla u drugom postu, a onog starog sa suzom u oku ispraćam jer upravo pada u zaborav, so long and bye!!! samo da ne bi bilo nekih krivih tumačenja ovog friki uvoda, to nešto nepoznato je moj prošli post koji stoji na mom blogu kao prvi već predugo i vrijeme je da ga se napokon rješim pa evo ga novi post, woo-hoo!!!
znam, znam, nema me i nema, ali šta ćeš to je tzv "zov škole" ma dobro nije baš tako ali ne znam nisam imala inspiracije za neš novo!!!

eto ga, danas su nam naši dragi prvašići pisali državne ispite, ajoj, jadni!!! no uglavnom, mislim da ti ispiti zapravo nisu napravljani zbog provjere znanja koliko zbog toga da naši napokon dokažu koliko smo mi sposobni čuvati nešto!!!mi smo zapravo narod koji voli razne igrice, a ovo je zapravo bila igrica za odrasle!!! haha, sva ona napetost, hoće li blindirani kombiji uspjeti prevesti testove sigurno u škole bez da ih netko na putu napadne i oduzme testove za dobrobit svoje djece!!! zatim, kada su tu mission impossible 5. uspjeli obaviti došao je na red čuvanje testova, tako su naoružane kopije ramba stajale ispred zaključanog ureda(a ključ ima samo ravnatelj, no osim ključa za otvaranje vrata potrebna je ravnateljeva analiza zjenice na oku), pokušavajući spriječiti razne pokušaje otvaranja vrata na silu, i to je uspješno obavljno!!! zatim se netko dosjetio kako bi u ovo trebali uplesti i djecu pa su njima uvalili te testove! eh, tada je nastupila misija čuvanja učenika sigurnima u sklopu škole pa su zato odlučili dovesti policajce ispred svake škole kako bi se spriječio nasilan upad starijih učenika željnih da također pišu te testove, no i to su sve uspjeli održati pod kontrolom, te su stoga oni stariji učenici tužnih lica pošli na nastavu sa suzom u oku što i oni nisu mogli pisati neke testove (ali whhhyyy????) eto to bi bio kratki izvještaj!!! ma šala, evo želim svima vama prvašićima puno sreće sutra i prekosutra!

uglavnom, to nije sve za danas, jučer je naša gimnazija igrala protiv jedne druge odbojku no nisu igrali učenici već profači! e pa ovako ukratko bilo je predobro, a bilo bi i bolje da nismo već devetu godinu za redom izgubili, hm, eto u takvim se situacijama treba razmisliti o onom nepisanom pravilu da poštujemo tradiciju, mislim bilo bi lijepo jednom i pobjedit! no dobro, nema šta, dobro smo se držali, svi su bili super i eto tako, to je to!!

hm, da, još nešto! što mislite jel izgleda očajno ako kupite colu i odjednom nasred škole vrištite na strop da više dođe taj helić! pritom prolijevate colu po sebi, zatim gledate tuđe čepove ljuti što niste ništa dobili! uzimate naljepnicu oko cole i lijepite ju na sebe misleći da ćete možda tako privući onaj helić! ponovo pogled gore i tužne face shvatite da vam nije suđeno, šmrc! histerično bacate bocu i bježite daleko od nje!!! hm, dobro, sve je to netko (ona očajna strana mene) napravila ali iz šale, ne brinite, još to nije problem za žutu kuću!!!!

eto, još jednom sam gledala kosu, kako je film dobar, pogotovo kraj kad ovj odlazi na avion i počinje pjesma let the sun shine, ah!!! me inlove in that song no dobro to se zove drastično pretjerivanje ali ipak, ugl. film je predobar i obavezno ga pogledajte!!!!!! dont let me come and make you watch it!!

ideš, jel to dosta dugo, hahaha, eto nije dobro priželjkivat moj novi post, svaki puta je sve dulji a ovaj put i boring, hm "žao" mi je to vam to nisam napomenula na početku, ups!!!!

eto ga, tuto finito!!! pozzzić do ponovnog virtualnog susreta!!! love you!!!

Photobucket - Video and Image Hosting
- 20:26 - Komentari (15) - Isprintaj - #

subota, 22.04.2006.

ALERT: KHM IS TAKING CONTROL


Image hosting by Photobucket
alo ljudovi, hvala vam na iskazanom povjerenju u vezi korištenja khm-a!!! vjerujem da vam je svima sada puno lakše i da imate više vremena za sebe i da ste prilikom kupnje uz to dobili još i super krečka! mislim super krečko je nešto genijalno, ti samo uliješ boju i on boji a da pritom ne ostavlja nikakve tragove, ne kaplje, ne pušta boju!!! sada se sigurno pitate:"ali što onda zapravo radi?" pa ovako to je zapravo čistač zidova, pomoću njega vaša djeca napokon mogu sama ukloniti centimetar prašine sa svog zida koristeči pritom boju kao filter za skupljanje raznih čestica!!!vjerujte mi, zidovi će vam biti zahvalni! ali čekajte malo, kao što je već poznato, to nije sve!!! uz super krečka dobit ćete malu bijelu haljinicu u kakvoj inače svi pospremaju kuću, kako bi svoje zidove očistili u punom stilu!
evo sada, ovdje, pred vama obećajem (no dobro malo dramatiziranja ne može naškoditi) da ću prestati s ovim reklamama, nego toliko sam gledala to stvorenje od tv-a kako mi priča svaki dan (i baš smo se napričali u ovih tjedan dana, uh, kako mi je samo drago što napokon mogu sve povjeriti svom dragom tv-u) da su mi reklame već išle na uši van pa sam ih se na ovaj način morala rješiti, hvala svim sudionicima u mojoj psiho-opraštanje-od-reklama terapiji!!! nego samo da napomenem khm je svejedno i dalje u prodaji, hahaha, šala ili đouk!
i tako, kao što ste vjerojatno primjetili subota je, 22.48, a ja doma na kompu, ah šta ćeš!!! ne kužim zašto su svi baš sad morali ići na more i kod bake(status lokacije bake: nepoznat, broj posjetitelja: držan u strogoj tajnosti, haha evo da se malo našalim na račun drage mi aleksićke, tako ti to mene ostavljaš samu, šmrc!) ah, tako mora biti valjda, ja njih ostavim za Uskrs a oni mene za dan planeta Zemlje!!! ali zašto, zašto baš kada smo trebali ići u akciju "djece cvijeća" širiti ljubav svoj dragoj mi braći u malom žutom VW kombiju prepunom latica, baš danas kada smo po livadama trebali raditi mačje poskoke s vijenčičima na glavi, baš kada smo trebali sudjelovati u akciji "ljudski lanac oko ekvatora", baš danas, na ovaj predivan dan su svi negdje, oh why!!!(ups ovdje ne idu !!! nego ???) no dobro, shvatila sam, bit ćete vi ljubomorni kada ja vas ostavim i odem na kavicu sa svojim tv-om borisom, aha, vidjet ćete vi, hm, khm (ovo više nije za mlađe od 18 jer se pretvara u pravi socio-psihološki horor, ako to uopće postoji, no dobro)














moj mozag:"SLIJEDEĆI!!!"
(ulazi mala misao pritom misleći koju će misao iznjeti mozgu)
misao:"mislim da bi sljedeća misao koju bi joj(objašnjenje, meni) mogli poslati mogla biti o .....!?!?!"
mozag:"pa ne vjerujem, misao pa zašto nisi smislio neku misao do sada?"
misao:"pa bio sam zauzet vlastitim mislima da nisam stigao misliti na misao koju bi trebala misliti ona!"
mozag:"misao br. 276650 otpušteni ste, molim vas pođite u želudac, tamo će vas termički obraditi i poslati u pravi svijet! so long and good bye my dear friend!"
evo zbog ovog tragičnog događaja (gubitka jedne moje misli, šmrc, nedostajat će mi) ste imali malu prazninu u tekstu!

no dobro mislim da je za danas dosta psiho-zbunjivanja vas, ljudovi moji!!! nadam se da ste uživali trošeći 15 minuta na moj post, bye (toliko meni treba jer sporije čitam, khm, ha šta ćeš!)
- 22:26 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>