KISS ME

utorak, 04.04.2006.

.....It's just one more day,
no one said,
there would be rain again..
Won't blame it on myself,
I'll blame it on the weatherman..
get away for a while,
here I am out on my own again,
won't blame it on myself
I'll blame it on the weatherman..

Standing on the shore,
calling out your name,
I was here before..
I could see your face,
only clouds will see,
Tears are in my eyes,
empty like my heart
why did you say goodbye.....p.s. Trenutno sam u fazi davanja ispita. Otprilike u roku od 20 dana spremam 3 ispita, 2 su već iza mene, još je jedan ostao, pa sam sva u učenju. Već mi je lagano svega dosta, ali bolje se sad namučiti s time, nego kad me stisne ljeto. Za vikend bila u zološkom vrtu, u shoppingu, u mcdonaldsu, u solariju (nedavno krenula po prvi put u svom životu), to bi definitivno trebala ispričati posebnu priču ( samo da napomenem da me žena stavila na takvu minutažu, kao da me bacila na roštilj, ne moram ni reći da sam doma došla crvena ko paprika.. toliko o solariju...).. radije ću ja na livadu na ručnik i nek sunce peče.. :)
Ne stignem često pisati iz gore navedenih razloga, ali sad čim ova groznica prođe, obećajem da ću više prionuti poslu.

- 21:01 - Komentari (38) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.03.2006.

Imagine....A hundred days had made me older
since the last time that I've saw your pretty face...

A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same..

But all the miles had separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face...


Mislila sam da više neću napisati ni slovo na komadu papira, mislila sam da sam ostavila sve ovo iza sebe.... ali nešto je jače od mene. Puno se stvari promjenilo od mojeg zadnjeg posta...i usponi i padovi, i dobro i loše... naučila sam biti svoja, naučila sam stati na vlastite noge... doživjela poraz koji me je ojačao i spremna za nove pothvate. Povratak je najteži, ali povratak pun vjere i ljubavi mi je pokazao da sam spremna.....

- 13:27 - Komentari (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.07.2005.

More...moreeeCiao svima! Vratila sam se prije par dana u Zagreb. Bila sam u Umagu, i bilo je čisto ok. Onak ležerno i odmarajuće. Nakupala sam se , pocrnila i vratila u kišovit Zagreb. Nisam baš izlazila, al sam bila na koncertu Nine Badrić. Mala anegdota, hm otišla sam do wc-a, koji je imao onaj pod sa otvorenim rupama, s time da su wc-i bili čučavci...i taman izađem van i peta mi propadne u rupu... peripetije tu i tamo..i mučim se da izvadim cipelu van, još mi se cure smiju i kažu da to nije ništa novo, često se događa, uh koja utjeha... na kraju sam ipak uspjela nekak izvadit, da bi otišla oprat ruke nad umivaonik i izvadim cijelu onu ručicu za otvaranje vode.... eh... j... ti takav toilet.... ;))
Ove dane sam većinom bila na kavama s curama, nabavila neke skripte za faks, počela čitat stripove alan forda... i knjigu Najbolje za muškarca, hm..da.... pa ak nisam ja najbolje za muškarca onda stvarno..hehe... šalim se malo.... ;)))
Jučer sam bila na biljaru... i mogu vam reći da sam popravila svoje igračke sposobnosti... prije ne samo da nisam vidla di je lopta, a di rupa..sad već znam i pogodit u rupu.... ;)
Danas se moram pakirat jer sutra idem još na tjedan dana na more sa starcima i bratom. Jedva čekam, još da se malo kupam i sunčam. Ne znam kolko ću stići vas sve pročitat, jer danas još imam dosta posla, al ću se potruditi...
Svima šaljem veliku pusu i čitamo se kad se vratim.....


(za kikija koji će mi jako faliti...pusica... )

Ovdje nema valova
sunca ,bure, i splavova
čarolije zvjezdanih noći
lahor za dušu opijum za oči...

ovdje i pogled puno znači
svaki osmijeh ljubav zrači
jer smo sami u tuđini
izgubljeni u daljini...

zato cijeni svaki pogled
lijepu riječ i dragi osmijeh
jer smo sami u tuđini
izgubljeni u daljini...

ne želim pokazati da mi nedostaješ
iako svakim trenom dio mene postaješ
pravit ću se hrabra,hladna i kruta
a tako te osjećam ispod svojih skuta....

alkohol će noćas teći kroz tvoje vene
gledat ćeš druge, a vidjeti mene
plesat ćeš prljavo,strastveno i sneno
al` srce tvoje za druge je nijemo...

iz sna će me buditi glazba telefona
neću se javiti tvoj život je ona
ja sam strast pijanih noći
zanos trenutka, požuda za oći
ja sam uvijek samo druga
ime mi je" promjena ", a prezime tuga....- 11:17 - Komentari (37) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.07.2005.

Kratak post

Image Hosted by ImageShack.us

Imam vam za priopćiti jednu dobru i lošu vijest!? Koju želite prije čuti? Ok, počet ću sa dobrom vijesti. Dobra vijest je ta što idući tjedan idem na more, a loša što cijeli tjedan neću moći pisati. Naravno...tu je još jedna loša vijest...onaj ispit o kojem sam vam prije pričala, opet sam pala... tako da na jesen idem po 3 sreću. Već sam lagano i isfrustrirana i ljuta, i onda kad mi još stave sol na ranu pa kažu kako nisam dovoljno učila.. najradije bi ih...grrrrrrr..... ;) A učim to već od 3 mjeseca. Ne moram vam ni govoriti kak mi se već zgadilo nanovo uvijek otvarat tu knjigu i sve ispočetka... na kraju ću još i sanjat to gradivo. No dobro... valjda je to život i tako mora biti. Za nešto se mora i namučiti. Frendica mi u subotu slavi rođendan, pa razmišljam što joj kupiti za poklon, dok me druga frendica danas jako razveselila jer je dala ispit, pa i to planiramo u subotu proslaviti. Znate kad imate onaj osjećaj da vam je sve krenulo nizbrdo i da mislite kako u životu jednostavno nemate sreće? Pa se onda sjetite svih onih dragih ljudi koji vas okružuju i čine sretnim, i podržavaju u svemu. Tada uza sve neprilike svijeta, osjećate se ipak posebnima i znate da sve što je loše kratko traje......

.....sanjati, ne mogu ti to uskratiti
dobro, zlo, sve će se to jednom vratiti
mi moramo sanjati....

...godine, vidi što su ti uradile
pobjeći, ne može se od sudbine
sanjaj neke ljepše godine...

....svako ima svoje razloge
i kad razlozi ne postoje
ti u ljubavi mojoj si
iste stvari mi smo sanjali...

....sanjati, nakon kiše sunce donijeti
igre sve, i bez nas će se igrati
mi moramo sanjati.....


p.s. mojim najdražim;
Z. čestitam mala... slavimo u subotu..
V. sretan put i sve najbolje dolje...
R. držim fige sutra...
M. šaljem ti pusu...

- 18:30 - Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 05.07.2005.

Abeceda ljubaviAko se istinski volite, uvijek se ljubite na rastanku. Budite spremni pomagati i podržavati partnera. Cijenite ga. Čuvajte ga. Dan ljubavi, Valentinovo, neka bude svaki dan. Erotika je igra za dvoje. Fanatično se obožavajte. Gradite svoju vezu na iskrenosti. Hranite svoje uspomene, da ostanu na životu I ne dopustite rutini da uništi osjećaj za avanturu. Jednom na dan joj/mu objasnite zašto i koliko je/ga volite. Kad god je moguće provodite vrijeme zajedno. Ljubavi je potreban fizička blizina voljene osobe. Mislite na potrebe svog partera. Nikada ne smijete zaspati prije no što ste sve rasčistili i prije no što ste se pomirili. Okrenite novi list svaki put kad se nakon svađe pomirite. Pogreške ne ponavljajte. Razumno sudite. Slušajte svoje šesto čulo. Tvrdoglavosti u vezi nema mjesta. Uspostavite komunikaciju s partnerom na više razina. Vjernost je ključ duhovnog rasta u vezi. Zauvijek zajedno je ono što zanima one koji se istinski vole. Žrtvovanje se često višestruko isplati.

.......pitam se da li znaš
da s tobom SVE
meni dobro je..........................

....ti ne znaš kako mi je bez tebe....
...ja s tobom živim svoje proljeće...
...i moje sunce nikad ne umire......
....zbog tebe....
al' kad u divne sate me probude
tad htjela bi da više me ne bude...............

i moje sunce ponovo ugasne....
...sve to zbog tebe.....
..između neba i tvojih dlanova
sve što mi treba
tu negdje počiva
i da vrijeme mi
na silu sad zaustave
moja ljubav bi živjela
ZAUVIJEK........................................

....ti ne znaš kako mi je bez tebe....
...ja s tobom živim svoje proljeće...
...i moje sunce nikad ne umire......
....zbog tebe....
al' kad u divne sate me probude
tad htjela bi da više me ne bude.............

(I. Husar)

- 17:09 - Komentari (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.07.2005.

MRŠAVOST I TERETANAProždrljivost možda i jest grijeh, ali izgladnjivanje do manekenske mršavosti prokletstvo je bez kojeg bismo sve mogle sretno živjeti. Ne bih imala ništa protiv para mršavih nogu, ali nisam spremna jesti rebrasti karton namazan umjetno zaslađenim ljepilom za tapete da bih ih izgradila. Ja jedem da bih živjela, no dobro, nitko me ne prisiljava da se ponudm kanapeima prije večere, dodatnom čašom šampanjca, kruhom, maslacem, predjelima, još trima jelima, desertom i čokoladicom uz kavu. Mogla bih gutati slinu i uzeti tek nekoliko zalogaja. Uvijek tako isplaniram, znate ono obećanje koje si dajete kad idete u restoran, "Naručit ću samo ribu s roštilja i preskočiti vino". Ali, iz nekog razloga, čim stignem, moja je samokontrola uvijek u nekoj drugoj torbici i veselo jedem sve odreda. Zato ću u zemlji u kojoj muškarci štuju debeloguze žene, ja biti kraljica i tko bude htio osporiti moj izbor, morat će poljubiti moju reljefnu kraljevsku kuglu i žezlo. :)

Redovito vježbanje, ključ je uspješnog starenja. Dobro, tako barem kažu. Možda je i to razlog zašto se mučimo s tim. Znam da neke žene u tome uživaju, ali za mene je vježbati u dvorani kao da se bavite sinkroniziranim seksom bez partnera. Razmislite malo, sve to dahtanje i znojenje. Gunđanje i stenjanje, naprezanje i uzdasi olakšanja kada konačno završite trbušnjake. Da i ne govorim o mašineriji koja izgleda kao da ju je osmislio sadistički ginekolog. "Ne možete malo više raširiti noge"?, pitao me nedavno trener u teretani. Posljednji put kad mi je to pitanje postavio neki muškarac, u ruci je držao kopiju Kama Sutre. Međutim, u ovom sam slučaju, sjedila s nogama na kukovima u napravi koja bi trebala vježbati unutarnje bedrene mišiće, ali je meni više izgledala poput srednjovjekovne stolice za rađanje. Tu je i gotovo gola fizička blizina s ljudima koje jedva poznajem. U vrhunskim teretanama postoje tri različite prostorije za vježbanje. Teretana macho muškaraca u koju se žene idu šepiriti, ženska teretana; kamo se natjecateljski raspoložene žene idu praviti važne, te mješovite teretane; za sramežljivce obaju spolova.
Koje li sramote kad idete na spravu za trbušne mišiće nakon djevojčurka od metar i žilet i morate skinuti nekoliko utega. Jednako demoralizira kad se borite da ne padnete s pokretne trake uz nekoga tko, u svojoj glavi, sprinta prema završnoj crti na Olimpijadi. Ona je tamo, jedva je pustila grašku znoja, kosa poskakuje iza nje kao u reklami za najnoviji Schauma produkt, a evo i mene, obavezno uz ventilator, ali usprkos tome izgledam kao zvijezda natjecanja u mokrim majcama, s kosom preko lica, crvenom ko ljuta papričica, poput divljakinje s Bornea. Vježbanje navodno oslobađa endorfine koji stvaraju osjećaj euforije sličan onom koji se doživljava nakon seksa. To je valjda objašnjenje zašto svi odlaze s velikim osmijehom na licu, paleći cigaretu poslije. Iako bi se ja vjerojatno prije skljokala na pod, okrenula i zaspala. :)


P.S. Ovo sam uzela iz jedne male knjižice "Stvari koje ti mama nije rekla", koja obrađuje različite teme na duhovit način, pa sam djelić toga prenijela ovdje. Jako mi se svidjela knjižica, pa se nadam da će i ovaj tekst vama. Svima želim ugodan ostatak vikenda! Pusa!

- 12:01 - Komentari (16) - Isprintaj - #

srijeda, 29.06.2005.

Miriše mi....Miriše mi miriše,
tvoje usne najslađe
da te ljubim znaj da nikad,
dušo nije previše...

Miriše mi miriše,
sve što volim,
na tebe,
da te ljubim,
znaj da nikad,
nije previše...

Jedno pitanje za sve...da li ste sretno ili nesretno zaljubljeni?? ;)


- 12:24 - Komentari (23) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 27.06.2005.

Tu sam...

Image Hosted by ImageShack.us

Ej društvo! Ispričavam se svima što me opet nije bilo par dana, ali imam opravdan razlog. Naime nisam ni bila doma već tjedan dana. Prek vikenda sam bila u terma čatežu...i bilo mi je super. Istina karta za bazene je malo skupa 80kn, ali isplatilo se. Meni je to bilo prvi put da sam bila tamo na bazenima, i super je. Doduše skup je to sport, ali priuštiti si tu i tamo isplati se. Jučer sam gledala otvorenje nove autoceste A1, i taman me frendica zvala da idemo na trg, ali sam bila preumorna. Baš me zanima kak će to funkcionirati, za 3 sata si u Dalmaciji..hm sad će svi umjesto na bazene, zaletiti se put na more. Iako je karta autoputa dosta skupa, čula sam oko 165 kn... plus što potrošiš benzina..hm... pa i nije baš jeftino za otići na jedan dan na more. Inače danas imam usmeni iz znakovnog jezika. Osim toga nešto malo učim za ispit za tjedan dana, a i polako razmišljam gdje i kako na more. Zaista zavidim svima vama što ste u morskim krajevima... Mmmmm... oni koji nisu, imate već kakve planove za more? Di ćete? Hvala svima na komentarima na prošli post, vidim da bi zaista mogla otvoriti zološki vrt.. ;)) Nisam upućena u novosti na vašim blogovima, pa mi ne preostaje nego baciti se na čitanje... Puse svima!!

Koliko puta moram da ti kažem
kojim tonom i koliko glasno
da si svoju propustio šansu
da na našem satu piše kasno...

Ne padaj na koljena
nemoj da se trudiš
i ne kupuj poklone
znam ja šta ti nudiš...

Koliko puta moram da ti kažem
ni iz bijesa niti iz inata
da ti ovdje više nije mjesto
i da takvih imam kao blata....

Bio si mi sve
glavni lik iz serije
ja djevojčica
koja u sve vjeruje,
bio si mi drag
sad od tebe
ne vidim ni trag...

- 10:11 - Komentari (17) - Isprintaj - #

petak, 17.06.2005.

MOJ DANJučer sam bila na biljaru. I naravno kao i uvijek izgubila. Ali važno je sudjelovati, a tko ne zna gubiti neće moći ni pobjediti. Hm?! Ok, možda i nije tako ali bar se tješim. Dan je bio jako produktivan. Frendica je došla do mene pa smo namjeravale učiti, ok čak smo i učile dva sata, a ostatak, koja tri sata smo klafrale i kometirale spotove na mtv-u. Danas je nekakav tulum u studentskom domu, pa mislim skočit s frendicama da malo vidim kaj se tamo događa. Inače nisam nikad bila tak na tulumu u studenskom domu, jer ionako živim u zagrebu, pa obično kad izađem, izlazim na ova mjesta sa tzv. "komercijalnom glazbom". Uspjela sam skinuti neki programčić za slike (zahvaljujući jednoj osobi, ovim putem se zahvaljujem), pa eto i slikice će opet biti stavljene. Razmišljam možda promijeniti malo dizajn, ne znam ni sama...nekako mi je već ovaj dosadio... mislila sam promijeniti u plavo narančastu kombinaciju... što mislite? Eto toliko od mene za danas. Budite lijepi, pametni, ma...to već sve znate... ;))
p.s. Jedno pitanje za sve, kada biste trebali biti jedna životinja, koja bi bili? Eto malo da vidimo kakvo bi životinjsko carstvo imali.. ;)))

- 11:46 - Komentari (31) - Isprintaj - #

utorak, 14.06.2005.

ZAŠTOZAŠTO?

Zašto si me osvojio čim sam ti pogledala oči,
Zašto sam te zavoljela te proklete noći.
Zašto mi iz misli ne ideš van,
Zašto zbog tebe ne mogu ni dan.

Zašto još danas u daljinu gledam,
Zašto kad si otišao, još i dalje čekam..
Zašto uvijek mislim da ces doći,
I da ćeš se pojaviti negdje u noći.

Zašto kad sam sama, želim da si tu,
Zašto ne nestaneš, barem u snu..
Zašto uopće postoje suze,
Kad mi ih sve tvoje srce uze.

Zašto ne postoji lijek za tugu,
Lijek za strah, trepet i muku...
Zašto postoji ljubav kada je tako slijepa,
Tako tužna, očajna... ali lijepa.
Zašto?


Ovu pjesmu sam našla na jednoj web stranici, i toliko mi se svidjela da sam ju htjela podijeliti s vama. Mislim da smo se svi nekoliko puta upitali zašto?...zašto je voljeti i biti voljen tako predivan osjećaj, no s druge strane ponekad donosi samo bol i patnju... svi vjerujemo da negdje postoji "onaj netko" upravo za nas, kako kažu naša srodna duša... samo treba dobro otvoriti oči i gledati... možda i čekati i čekati, i onaj tren kada se najmanje nadamo ljubav će nam doći. Barem možda ja tako vjerujem. I tog trena kada nađemo svoju drugu polovicu na nama je da ju znamo zadržati i sačuvati. Pa zato pitam ja vas, da li mislite da se u životu može samo jednom onako pravo i iskreno voljeti samo jednu osobu ili se taj osjećaj stalno vraća sa svakom novom ljubavi?

p.s. Danas sam opet imala ispit i odjavila. Pitanja su mi bila nekak teška, pa nisam htjela tek tako prokockati pad, jer bi se začas našla na komisiji. Još si nisam nabavila program za slike tako da neko vrijeme neću moći stavljat slikice.. ;( no nadam se da ću ubrzo smisliti nešto. Ne znam da li je i kod vas ovakav pljusak kao kod mene, ali to vrijeme nikak da se stabilizira. Pusa svima!

"..otvori mi srce, daj mi neki znak..
da ne želiš biti sam, i da trebam ti ja...
nitko kao ja ne traži tako malo...
nitko kao ja, do tebe mi je stalo...
samo jednom, bilo je potrebno...
da te vidim, da te zavolim...
samo jednom, meni je dovoljno..
u mome tijelu si zauvijek ti...."


(ovo je posvećeno njemu... ) ;))


- 18:31 - Komentari (19) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.06.2005.

I am back!!

Hej društvo! Konačno se vratila. Komp. mi je sređen, virus očišćen, sve super i sve za 5. Stavila sam i max adsl...tak da mi i sve puno brže ide...i sad ću moći i češće pisati i dolaziti na blog. Hm.. drugim riječima vraćam se u blogovske vode... pa za početak bi bi red da pročitam sve vaše blogove i vidim što sam sve propustila... ;) Samo vam mogu reći da ste mi falili... pusa!!
p.s. Valjda niste mislili da ste me se tako lako riješili...;))

- 19:43 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.06.2005.

POVRATAKIspričavam se svima što nisam tako dugo već pisala. Uglavnom novosti su slijedeće; onaj ispit o kojem sam vam pričala sam fljusnula... ;( ali za tjedan dana izlazim opet, sad u srijedu imam još jedan ispit kojeg upravo učim. U četvrtak sam bila sa frendicama na Noći brođana u bestu. Frendice su mi slavonke pa smo bile otišle. Meni je to bilo prvi put da sam išla i mogu vam reći da mi je bilo sjajno. Super atmosfera i super ljudi. Hm svirao je neki tamburaški bend i većinom sve slavonske pjesme, plesala se kola, zezancija.. i stvarno sam se dobro isplesala. Komp. mi je poludio i totalno se blokira, tako da mora ići na popravak. ;( ah da još jedan novost uhvatila me neka prehlada. Šmrčem, kišem, grlo me boli... hm..ajde ajde tko me od vas zarazio ovak prek monitora?! ;))
Nisam vas stigla čitati tako da ne znam ko nosi kakve novosti,ali obećajem da ću sve to nadoknaditi... Držite mi fige za srijedu pa se čitamo. Puse svima od vaše sweetgirl!


Mala soba, ja i ti
Ponoć manje pet,
Gledam te i gledaš me,
ko da vrijeme stalo je...

Pogledom mi želiš reć,
ono što se ne usuđuješ,
a tako fali ti,
ma k vragu više reci mi...

Ako želiš ljubav da ti dam,
i da samo tebi pripadam,
reci one dvije riječi ti,
lagano me zagrli.

Ako želiš noćas uzet sve,
pusti ponos reci "volim te",
htio priznat to ili ne
ZA LJUBAV TREBA DVOJE!
(Diana)

- 16:30 - Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 27.05.2005.

I'm your angel

Image Hosted by ImageShack.us

I saw the teardrops, and I heard you cry
All you need is time, seek me and you shall find
You have everything and you're still lonely
It doesn't have to be this way, let me show you a better day

And then you will see, the morning will come
And all of your days will be bright as the sun
So all of your fears, just cast them on me
How can I make you see...

I'll be your cloud up in the sky
I'll be your shoulder when you cry
I'll hear your voices when you call me
I am your angel

And when all hope is gone, I'm here
No matter how far you are, I'm near
It makes no difference who you are
I am your angel
I'm your angel

And when it's time to face the storm
I'll be right by your side
Grace will keep up safe and warm
And I know we will survive

And when it seems as if your end is drawing near
Don't you dare give up the fight
Just put your trust beyond the sky...


Ova pjesma mi se jako sviđa pa sam ju stavila. Stara je pjesma, ali super laganica. U utorak imam ispit, pa samo učim. Tako da ovih dana baš neću moći pisati i dolazit na blog. Već polako počinjem šiziti, i ljutim se na samu sebe što sam kampanjac, i sad moram cijeli ispit naučit u samo par dana. Al eto. A vani je tako lijepo vrijeme i sunčano. Ufff... ;( Zato do skora...budite dobri i uživajte! PUSA.....

- 19:00 - Komentari (21) - Isprintaj - #

utorak, 24.05.2005.

VARIJACIJE NA TEMU POLJUPCAViše se virusa prenese rukovanjem nego ljubljenjem.

Ljudi s umjetnim zubima prenose manje virusa dok se ljube.

Ljubeći se, oči zatvara čak 97%žena i samo 37% muškaraca, pokazalo je jedno kanadsko istraživanje.

Pri ljubljenju muškarcima se puls ubrza do 110 otkucaja, a ženama nešto manje.

Ako su za jedan poljubac potrebne tri kalorije, tisuću poljubaca znači gubitak od pola kg.

Car Tiberije zabranio je u starom Rimu ljubljenje, kako bi spriječio izbijanje epidemije herpesa.

Danas je ljubljenje na javnom mjestu zakonski kažnjivo u Kuvajtu.

Prvi filmski poljubac prikazan je 1896g. Cijeli je film trajao 30 sekundi.

Najduži filmski poljubac trajao je 185 sekundi.


Eto nekih zanimljivih podataka vezanih uz poljupce. Baš smo danas imali na faksu malu raspravu, pa svima želim postaviti pitanje; "Smatrate li da su seks i ljubav dvije različite stvari?" Mislim da se mišljenja razlikuju i zbog spola i zbog godina. Nekima seks je potreba, koju zadovoljavaju s bilo kim i bilo kada. A ljubav je ponekad teško naći. Osobno smatram da bi seks trebao biti rezultat ljubavi, te dvije stvari bi se trebale nadopunjavati u vezi. Iskreno nisam osoba koja bi mogla imati seks bez ljubavi, jer sam dosta osjećajna i lako se vežem. I u svemu želim dobiti natrag onoliko koliko i dajem. Iako često me to zna i koštati. No zašto mi se čini da muškarci više na seks i ljubav gledaju različito, dok žene to pripisuju cjelini? I zar nije slađe voljeti nekoga i prepustiti mu se svakim djelićem svoga tijela i uživati u zajedničkim strastima, nego biti samo predmet tjelesne požude kratkog vijeka? Mogla bi ovako do sutra sama sa sobom voditi raspravu, pa me zanima i vaše mišljenje o tome.

- 17:42 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.05.2005.

NedjeljaHej društvo! Unaprijed se ispričavam svima što me nije bilo par dana. Što mi se događalo? Pa evo redom. U četvrtak sam imala slobodan dan, i taman kad sam pomislila da ću biti doma i učiti, završila sam sa svojima u shoppingu. Ok i nije bio baš shopping, već više razgledavanje, a od kupnje ništa. Prošli smo cijeli onaj lanac dućana kod jankomira, od metroa, bauhausa, baumax, solidum, king cross... i stvarno mogu reći da ima svega, i sve je na jednom mjestu. Naravno samo treba imati para. Kako kaže Sir Oliver iz Alan Forda; "Cijena? Pih, prava sitnica". ;) No kod nas to baš i nije tako. Najviše od svega mi se dopao dućančić doma casa, ima sve one sitnice vezane za kuću, od svjećnjaka, mirisnih svijeća, stvari za kupaonicu, kuhinju, jastučića, plišanaca, ma svega. Na kraju sma si kupila mali svijećnjak za 10 kn. Ekonomično. ;) No dobro, dosta o reklamiranju. U petak sam bila u Opatiji. Išla na jedan dan. Bilo je predivno, sunčano, toplo, more te zove, i tako sam se htjela okupati, ali nitko se nije kupao, pa ništa od svega.Prošetala rivijerom, inače to mi je bilo prvi put da sam tamo. Dojam, hm.. pa lijepo, hotel do hotela, casino do casina, većinom samo turisti i to pretežno starije dobi. No ak ima mora svugdje je lijepo. Na povratku sam čak bila i na janjetini. Hm, koji je to skup sport. Strašno skupo, ok istina ne priuštiš si to tak često, ali svejedno. Kila janjetine je bila 160 kn... pa sad si vi mislite. U subotu si mi došli bratići na ručak, pa mi je i tako dan brzo prošao. Popodne bila frendica na kavi. Baš se pogodlilo u zgradi preko puta bile su dvije svadbe točno ulaz do ulaza. Baš je bilo malo smiješno jer su i jedna i druga organizirali mali domjenak ispred ulaza, i ono svatko u svom kutku, ss svojim tamburašima. Frendica i ja smo onda počele malo maštat o vlastitim svadbama, kako bi htjele imati veliku svadbu, jer ipak je to jednom u životu. Hm, bar bi htjela da bude samo jednom. Navečer smo gledali Eurosong i eto. Došla i nedjelja. Dojmovi s Eurosonga, pa ok, čisto sam zadovoljna. Meni su favoriti bili norveška i švicarska. Ali opet sve se to svodi na susjedske odnose i politiku. I eto iduće nas godine u Grčkoj.
Uh jesam se raspisala, svima želim ugodan ostatak vikenda i lijepo ga provedite! Puse!

- 09:35 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 17.05.2005.

ISPOD POVRŠINEPonekad je "ono nešto" očima nevidljivo, ali u nama prisutno. Zašto ponekad neke stvari ne želimo vidjeti, ne želimo se suočiti? Da nas ne povrijede? Da ne shvatimo da nismo u pravu ili da nije onako kako bi mi to željeli? Zar je jednostavnije kao noj zakopati glavu u pijesak i praviti se da nas se to ne tiče.... Često nam to predstavljaju mehanizme obrane od nas samih, od stvari koje ne želimo da se događaju....Da li bi ponekad htjeli vidjeti očima nevidljivo i čuti uhu nečujno? Jednom sam napisala da bi htjela čitati tuđe misli... no da li je to uistinu tako? Sada više ni sama ne znam...mislim da ne, jer i onaj film s Mel Gibsonom dokazuju da je bolje neke stvari ni ne znati ni ne osjetiti. A i ona dobra stara, "Ono što ne znaš, ne boli".

Kad je čovjeku, bolest odnijela ženu, pozove on mudraca da ga tješi u njegovoj boli. "Iako je ne vidiš", reče ovaj, "ona je ovdje". Kako to ja znam, zasigurno se pitaš. Vidio sam je. "Pa gdje?", poviče uzbuđeno čovjek. "U tvome srcu", odgovori mudrac.


I za kraj stihovi jedne pjesmice koja mi se jako sviđa, nema neko osobno značenje, i nadam se da ju neću morat proživjeti, jer to ne bi voljela...
"Ti ne znaš što je ljubav,
bez malo srama srce si mi slomio,
ti ne znaš što je ljubav, jer nisi nikog nikad tako volio.
Ne mogu ja više ne mogu ni suzu pustiti.
Što mi to radiš, Bože snage mi daj, da bar te mogu mrziti.
Ne mogu ja više ne mogu ni suzu pustiti.
Što mi to radiš, Bože snage mi daj, da bar te mogu mrziti.
Glumim, glumim da, da mi kiša ne smeta, glumim da toplo mi je, a ko santa leda sam."

(Vesna Pisarović)
- 22:53 - Komentari (25) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.05.2005.

VIKENDEvo još jedan vikend je iza nas. Ukratko, u subotu sam bila na roštilju kod bratića u Dugom Selu, tj. u blizini. Bilo je finog roštilja, cuge, grickalica, dobre muzike, i čokoladne torte. Bratić mi je slavio rođendan, pa smo navečer zaružili malo van. Svi smo bili toliko umorni od sunca i roštilja i cijelog dana, da je izlazak bio dosta kratak, ali sve u svemu solidan. Najviše me veselilo to što mi je brat cugao, tako da sam ja vozila novi auto. ;) Hm, nije da sad baš mi je drago što mi je brat popio koju pivu, ali na kraju sam ja od toga imala koristi. U nedjelju sam spavala do pol 12, da bi doručkovala i opet zaspala na kratko. Poslije bila na glasanju, i ostatak dana provela uz tv, i nešto malo uz knjigu. Ovih dana me skroz mučio pms, tako da mi je raspoloženje variralo od dobrog ka lošem i obrnuto. Znate onaj osjećaj, kad ste čas živčani i razdražljivi i samo bi se svađali, pa se iskalite na prvog koji vam dođe na pik. Sva sreća to me sada prošlo. ;) Popodne sam gledala s bratom film predator vs. alien... hm nije da sam baš ljubitelj takvih filmova, ali kak nisam znala što bi radila, čak sam i to pogledala. Sve u svemu i nije bilo tako loše. I evo da ne izostavim i ljubavnu komponentu jer se sve nekako vrti oko ljubavi. Pa stoga i evo par pitanje za sve koji žele odgovoriti;
1.) Kojih 5 stvari su vam najbitniji u vezi? Do čega najviše držite ili koje osobine tražite?
2.) Da li vjerujete da za svakoga postoji "onaj netko"?
3.) Da li vas davim pitanjima? ;))
Eto toliko od mene za večeras.... svima želim slatku laku noć i ugodan početak novog tjedna!
Pusaaaaaaa.......

- 21:29 - Komentari (18) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.05.2005.

NEŠTO O MENIOvaj post sam bila objavila negdje na početku svoje karijere pisanja na blogu. ;) Pa evo još jednom za sve koje više zanima nešto o meni. Kako se kaže od viška glava ne boli. ;)

A= moje ime počinje sa A. ;), aktivna, ambiciozna ;)
B= moj brat-da ga nema, morali bi ga stvoriti ;) hehe...
broj telefona=? Beckham-boli glava...
C=cigarete (što je to?!) ;) sva sreća nisam ovisnik ;)
celulit-ajooooj, kako se kaže "Bolje da ljulja, nego da žulja"... ;)
Č=čokolada..mljac mljac...
D=društvena, druželjubiva, dobra..prepoznajem se u ovome.. ;)
E=egzotični krajevi i otoci... mmmmmm... (voljela bi jednom otići na jedan od njih)
F=filmovi (romantične komedije, akcije, trileri)
faks-uffff..bolje to preskočiti..
G=gitara (glazba za moje uši..), glumica- Julia Roberts, glumac- Brad Pitt,
griotte...njami...
Grčka-jako lijepa zemlja
H=hvalisanje- ne bih hvala!
I=izlasci (svugdje di je dobra atmosfera, ekipa, muzika),
iskrenost (jako volim i cijenim)
J=jelo (talijanska kuhinja, ćevapi s lukom, a luda sam za slatkim ;) )
K=kava-porok mnogima.. ;) , kritike ( baš i ne volim), komentari ( joj što više to bolje) ;)
kućni ljubimac-moj pesek.... ;)
L=licemjerje, laži ( dalje od mene)
Lj= ljubav (ono što me pokreće i čini sretnom), ljeto-kad će više jednom???
M=muzika (pop, dance, r'n'b, rock),
mobitel ( ne znam kak bi bez njega) ;)
more, more....oooooo moreeee...
N=nogomet ( vatrena navijačica), nature- ljepote prirode
Nj=njemački (sprechen sie deutsch?)
O=obrazovni program HRT-a - NE HVALA!!!! ;)
P=prijatelji- čine me takvom kakva jesam, uvijek su tu kad ih trebam , sve bi dala za njih.. ;)
ples- mrdaj mrdaj... moja strast
putovanja- moja želja
plišanci-ajoj luda sam za njima...
R=ruže-omiljeno cvijeće, romantika...
roditelji-moja sreća
S=sport ( badminton, odbojka)
shopping- da se ima para, a joooooj...uh.. ;)
snovi-ima ih svakavih
sokići-pago od kruške i jagode
Š=škorpionka.... ;)
T=telefoniranje (moja opsesija) ;)
talijanski jezik- (voljela bi naučiti)
tvrdoglavost- velika moja mana
tračevi- ajde ajde, tko nije nijednom tračao?? ;)
U=univerzalno prihvaćeni spisatelji; Stephen King, J.R.R. Tolkien, Edgar Allan Poe,
Frank Herbert
V=vicevi (hahahaha), voajer (Big Brother)
Z=Zagreb-moj grad ;)
znakovni jezik-učim
Ž=životinje (obožavam), život, želje...


"Zbog tebe ja
plačem u snu,
što nas je to dovelo tu,
reci riječ,
i pristat ću na sve,
tako me strah
ZAGRLI ME...."

(Band aid)

- 11:15 - Komentari (20) - Isprintaj - #

utorak, 10.05.2005.

Opet kasnimIspričavam se svima što ne stignem često dolazit na blog...nešto me komp. zeza s virusom, tak da i to moram srediti, a i stisnuo faks u zadnje vrijeme. No potrudit ću se češće pisati. I pročitati sve vaše nove postove. Evo dvije male pjesmice, da se barem malo iskupim.

PORUKA
Tebi,
vidi me,
priđi mi,
sanjaj me,
voli me.
Poruka je ispisana
prstima mojih želja i snova,
po papiru proljeća,
predana vremenu
i nošena vjetrom.
Jesi li je primio?


NESTAJEM
Kao duga nestajem,
bez sunca polako umirem.
Nije ljubav kiša da prestane,
Kad nekog voliš, to zauvijek ostane.
I dala sam...
I dat ću...
I sada ću...
I opet ću...
Nevinost u mraku...
Jednom dječaku.....

- 20:01 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 07.05.2005.

ZDRAV RAZUMDva mladića, jedan vrlo uspješan student matematike, dok drugi nije uspio završiti ni srednju školu, odlaze na planinarenje. U planini primijete iza sebe velikog i prilično ratobornog medvjeda. Student izvadi kalkulator, unese daljinu do prvog skloništa, procjenu njihove i medvjedove brzine i počne računati. Za to vrijeme ovaj drugi skine planinarske cipele i počne brzo obuvati tenisice.
"Nema koristi od toga"-reče mu student. "Izračunao sam da ne možemo stići do skloništa. Medvjed je brži."
"Možda je tako"-odgovori mu drugi. "Ali ne moram trčati brže od medvjeda. Dovoljno je da trčim brže od tebe!" :)p.s. Bok društvo! Evo gledam tekmu na telki zagreb-hajduk i pišem post.Danas sam bila u pet shopu u heinzelovoj. Stvarno imaju sve za kućne ljubimce. I još mi je super kaj se može sa pesekima ići unutra. Što se tiče vikenda , danas bi trebala pisati seminar. Već vidim da se uzrujavam oko toga, jer je vani sunce. I najradije bi negdje na zrak. Od izlaska ništa za večeras. Posudila sam si film shark tale, pa ću to gledati. Hm...da li mi se to samo čini ili se već počinjem ponašati kao baba?!? No dobro... iskreno baš i nemam volje više svaki vikend negdje izlaziti, jer je svugdje ista priča, pa ti sve to polako dosadi. Zato ostajem pri svojem filmu i vjerojatno nečem slatkom kao prilog. ;) Sutra bi trebala s društvom ići na roštilj kod frendice. Samo se nadam da će nas vrijeme poslužiti. Svima želim ugodan ostatak dana, i uživajte! Veliki pozdrav!!!!

- 16:10 - Komentari (17) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se