utorak, 18.01.2011.

2 godine

mislim d a toliko nisam bila na blogu ne sječam se . sad nemam vremena imam sina od 2 godine i po cjele dane hodam za nim. puno traži .nije zloćko dobrica razmažena, tako sladak da bi ga pojela stalno ga ljubim , toliko ga volim da mi je strah. sad kužim mame koje sve naprave da odtjeraju svih ko če voljeti njezina sina. trebamo drugo djete, ali me strah jer imam 40 !

- 23:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.03.2010.

nastavak

tek u trečem mjesjecu došao je mužu neki posao. ali to je sve tako jadno, danas došao tako živčan, jer je ploćice došli umjes 1 klase 3, a to znači spigane i ne jednake. i ja sutra idem nekaj raditi, neznam kako ču podnjeti rastanak od sinčiča, a ima samo 13 mjeseci,čuvat će svekrva, to mi je gorje od svega..voljela da ne radim , jer imam toliko posla oko kući, jer proljeće došlo ,a i ostaviti nekome djete na cjeli dan.. srce boli. vidjet ču kak će biti

- 22:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.02.2010.

panika

zakaj mora bit ovako jadno¨? zakaj moram misliti kak ču sutra? muž mi je bez posla skoro dva mjeseca i ja ču završiti na burzi, katastrofa.nemam ni volje pisati.

- 22:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.01.2010.

vremje

mislim da je prošlo dvije godine odkada nisam pisala. kao da je juče bilo. rodila sam dečka, moje zlatno sunce. 11 mjeseci ima , ččam se svega kao ujčer. mogu reči da je trudnoća za mene bilo nešto najlepše u životu. i kada došao taj dan bilo je bolno.trudove trajali 18 sati , bol bila ne podnošliva, mali želio van a ja nisam otvarala, na kraju dobila epiduralnu ,da bude malo lakše meni i nima, mislim na osoblje da više me ne čuju, jer sam samo ja kričala na odjelu.sam porod trajao 10 minuta i kad sam ugledala svoje sunse, probude se neopiseve osjećai u tebi, koa neko čudo desilo .i kad vidiš tu malu štrucu zaboraviš na sve strahove koje te mučili do nedavno .

- 22:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 18.06.2008.

šok

kad sam rekla mužu da sam trudna, bio je u šoku. kako možeš šokirati se, kad smo radili na tome mjesjecima? no ništa strašno, oporavio se nakon par dana. sada svaki dan provjerava trbuh, narastao li. a ja još nisam stigla osjeti ti štaje trudnoča, a več mi je dojadilo, tek poćelo, aja čekam kraj, grozno se osječam, nemam teka, mučno je, srce lupa ko da sam bolesnik srčani, i boli trbuh, ovo drugo najviše zabrinjava jer nesmije toliko boleti. sutra idem kod geniča.

- 00:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 16.04.2008.

nastavak

...opet niš. ali ovaj put i krivo smo radili, pogrešne dane, ja ,koja imam skoro 40 nemam pojma o plodnim danima,odnosno o samo jednom danu u mjesjecu. sada sam izračunala, a postoje i testori trakice za to.ne mogu shvati ti kako ljudi imaju 10 jedno za drugim, svaki dan to rade? nemam baš želje, čekat ču sljedeći mjesjec.

- 22:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.03.2008.

....njišta

da nijšta. samo mi kasnila, a ja sam pomislila eto desilo. ponedeljak, utora, srjeda, u čtvrtak veše nisam imala snage čekati,moram otič kupiti tester, ali nisam . imam osječaj da moram prićekati do petka, i eto razačaranja.sada moramo poraditi ozbiljno. u strahu sam, ljuta, ne zadovoljna i nesretna. još mjesec dana čekanja, predugo, sporo prolaze dane, želiš pogurati, ali ne možeš ,a s druge strane svaki dan koj proleti oduzima ti jedan dan mladosti. željela bi vratiti vremje unatrak ili barem zaustaviti.

- 22:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.03.2008.

neizvjesnost

nakon 12 godina gutanja tableta, odnosno zaštite, odlučimo na bebu,nismo intenzivno radili na toma, ali smo radili.sutra taj dan odluke, hoče ili neče.živčana sam, jer to te frustrira,a uobće ne osječamse trudmom, možda još rano.

- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 13.10.2007.

jesenj

nadam se sutrašnjem sunčanom danu, jer idemo na kuču. da pojasnim, živjet će mo na bregu ,gdje je pogled puca na Mokrice.Čeka me sutra maljanje.Ne želim bjele zidove, želim malo boja, a nemrem odlućiti gdje je koja boja će doč.Bojim se pogrešiti .čeka me puno posla, muž će mi pomagati naravno, ali 360m2 preveč.Zašto ne uzmem majstore, jednostavno, nemamo dosta love.Vratim se na jesenj,volim ranju jesenj zrak, zubato sunce pa gotovo kod nas na bregu daleko od Zagrebaćke gužve,doči u tišinu gdje čuješ samo ptice,gdje lete fazane ,i ako posreći koju mladu srnu, i sve to pokraj naše kuče 28km od Zagreba.

- 23:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.06.2007.

autoškola

promjena mjesta stanovanja prisilila me da idem u autoškolu.kakvo mučenje .nisam zainteresirana,zato i vozim 40sati instruktor ne da da idem na ispit,sve mi ide pomalo na živce .ljuta sam jako i to na sebe,jer radim greške za koje znam i ponavljam opet.nisam raspoložena ni pisati u bedu sam zbok toga,posao mi se drma i osoba koju zelim ne želi više mene, to najviše boli,i jednostavno te koći sve oko sebe ne podnosim i sve mi smeta...mozak mije stao...

- 23:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>