P O Z I V na godišnju sjednicu Skupštine

16.03.2015.

- članovima PD ''Sv. Ilija'' Orebić


P O Z I V

Na temelju članka 32. Statuta PD ''Sv. Ilija'' Orebić sazivam godišnju sjednicu Skupštine PD ''Sv. Ilija'' Orebić na dan 21.03.2015. – subota u 19:30, u dvorani Općine Orebić.


Za sjednicu predlažem slijedeći

D N E V N I R E D

1. Izbor radnog tijela
• zapisničar i dva ovjerovitelja
• izbor novog člana upravnog odbora
2. Izvješće o radu Društva i Upravnog odbora za 2014. godinu
3. Financijsko izvješće za 2014. godinu
4. Program rada i financijski plan Udruge za 2015. godinu
5. Izmjene i dopune Statuta
6. Prijedlozi aktivnosti / razno


*napominjemo da se sukladno čl. 22 Statuta, član briše iz članstva Udruge ukoliko nije platio članarinu za 2 godine, stoga Vas molimo na obnavljanje članstva ukoliko to još niste napravili, i ukoliko to još želite. Također, sukladno novom Zakonu o udrugama, molim da nam dostavite OIB, te e-mail ukoliko ga koristite. Napominjemo da sve novosti, aktivnosti društva možete pratiti na Facebook stranici - Hrvatsko planinarsko društvo "Sv.Ilija" Orebić-Pelješac, te na blogu: svilija98.blog.hr. Veselimo se i Vašem pozivu na mob: 0989690141 (Boris Grljušić), te 0995734135 (Ivan Vekić).
Stojimo Vam na raspolaganju i svake srijede, od 18-19 h u prostoru društva, Kralja Zvonimira 8.

Potaknimo, stvarajmo i njegujmo!

Predsjednik PD ''Sv. Ilija'' Orebić
Boris Grljušić

Oznake: more

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se