Svijet Makrobiotike

Makrobiotika za početnike Vol3

Zaboravljene žitarice- Zob, raž i heljda

Heljda- predivna zimska žitarica, grije organizan, osebujnog je okusa. Kuha se pola sata i odlična je u juhama i u kombinacijama s povrćem.

Zob- jača želudac i smanjuje stres. Zob je bogata vitaminima, odlično se kombinira s rižom. Kuha se 45-50 minuta u ekspres loncu ili 1 h u običnom.

Raž- kuha se kao zob i odlično se nadopunjuje s rižom. Da biste zob i raž učinili probavljivijima, namočite ih preko noći prije kuhanja.

25.11.2007. u 18:19 | 13 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (12)
Rujan 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Razmjena iskustava u pripremi hrane i načinu života po principima makrobiotike

Linkovi

Evo blogića koje rado čitam:

Hagakure.blog.hr

ljubav...ah ljubav

Tečajevi izrade seitana i tofua

Ako želite naučiti kako izraditi tofu i seitan...
Kontakt: 091 76 88 694

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se