petak, 30.11.2007.

Jesti govna nije sramota

Jedenje ljudskog izmeta trenutno je najpopularnija vrsta seksualnog zadovoljstva među fetišistima u Nizozemskoj i Belgiji.

Većinu bordela diljem sjeverne Europe preplavili tzv. shit-eatersi iliti govnojedi, koji orgazam mogu doživjeti jedino kad se hrane izmetom.

Pored uobičajene ponude, brojni bordeli nude i ''kavijar'' i ''šampanjac''. Iako se takva ponuda čini sasvim uobičajenom, pogotovo za luksuzna mjesta, riječ je ipak o novoj perverziji – degustiranju mokraće i jedenju izmeta.

I cijene su povoljne. Kreću se od 50 do 200 eura, ovisno što klijent želi.

Dakle, ako klijent želi pojesti govno, to će ga stajati 50 eura, no ako želi nahraniti prostitutku izmetnom cijena je četiri puta veća.

Vlasnik jednog nizozemskog bordela kaže da ga dnevno posjeti desetak shit-eatersa te tvrdi da su djevojke s proljevom na cijeni.

Novi zahtjevi mušterija ne padaju prostitutkama baš lako, kako kažu, potrebna je velika koncentracija da bi se mušteriji pružio nezaboravni užitak.

Ljudi koji imaju potrebu jesti izmet kako bi se seksualno uzbudili zadovoljstvo nalaze u podčinjavanju. Nakon što isprobaju sve vidove dominacije, od vezivanja do bičevanja, uglavnom završe na shit-eatingu.

GOVNOJED
prepisao sa net.hr

- 07:58 - Komentari (64) - Isprintaj - #