srijeda, 12.07.2006.

Završni vikend SP-a

Žao nam je što ovako kasnimo. Mislili smo to prije napisati, ali pošto smo ja i Marko prezauzeti sa MSN-om (ja pozdravljam Petru i Natu kiss), nismo stigli.
Kao što svi znate, najveća atrakcija na finalnom okršaju između Francuske i Italije, Zidane je u svojoj zadnjoj utakmici (ako se ne varam, u karijeri) napravio veliku grešku, tako što je upropastio svojoj ekipi nadu za pobjedu. Dok ga neki gledaju kao junaka, neki ga gledaju sa mržnjom. Ja ga, npr. gledam kao junaka. Gledajući Matterazzija, svi smo već skužili da je on sklon takvim ispadima. Voli isprovocirati igrače, neke čak i ozbiljno povrijediti. Za sve one koji ne znaju... evo primjer:



Nisam baš pratio sve ove vijesti što je Matterazzi rekao Zidaneu, ali znam da je bilo nešto tipa 'Smrdljivi terorist', 'teroristčko govno', a bilo je i glasina da mu je vrijeđao i kćer i majku, koja je baš taj dan išla u bolnicu jer joj je bilo loše. Ali možemo mi tako stalno nagađati, a opet nećemo pogoditi što je točno rekao. Samo znamo da je to što je Matterazzi rekao bila dovoljno jaka provokacija, koja je razljutila čak i Zidanea, inače dosta mirnog igrača.
Ovako je situacija išla. Matterazzi je bio iza Zidanea i gledali su gdje je lopta. Matterazzi je došao iza Zidanea, stavio ruku oko njega i svom snagom ga uštipnuo za sisu (LOL), tj. bradavicu. Ali Zidanea to nije previše ljutilo, nego su se samo sa smješkom nešto razgovarali. Zidane počne trčati prema naprijed, a Matterazzi mu je nešto vikao sa leđa. To je Zidanea nagnalo da stane i okrene se. Svom silinom je zabio svoju glavu u njegova prsa... da ne duljim ja previše, evo video isječak:



(Oprostite zbog ovog videa, nisam mogao naći jedan drugi, taj drugi je puno bolji. Kad ga nađem, promijet ću post. ;) ) Bilo je već i nekih zanimljivih fora sa ovim Zidaneovim udarcem. Evo vam jedan primjer:

Image Hosted by ImageShack.us

A možete i zaigrati ovu igricu: Sruši Matterazzija!!! naughty

I šta dalje reći... Italija je dobila na penale. Ma svi to već znaju. Svaka im čast. Može se reći da su igrali bolje.

Treba i mali osvrt na jednu drugu utakmicu, a to je ona između Portugala i Njemačke. Ja sam vatreno navijao za Portugal i vjerovao u njih do zadnje minute. Svaka čast svinji (naughty) Schweinsteigeru na ona dva gola. Ali onaj gol Portugalaca, tj. asistencija Figa za Nuna... najbolji gol na utakmici. A i kako Petra kaže, nema veze što je Portugal izgubio, za mene su oni još uvijek prvaci.

Još se jednom ispričavamo na kašnjenju. Do sljedećeg posta... wave

- 00:04 - komentari (44) - print - Završni vikend SP-a -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.