četvrtak, 01.02.2007.

Stvari koje sam kupila i popušila

Ponukana listom na blogu tvojnetko bacila sam se u razmišljanje i odlučila objelodaniti svoj popis stvari koje sam kupila i popušila! dakle:

1. Pegla za kosu koju sam platila 290 kuna jer ima posebni mali spremnik za vodu iz kojeg izlazi para i vlaži kosu. Opeglala sam kosu svega nekoliko puta jer mi je ta delikatna pegla toliko uništavala već krhku kosu i nikako se nisam mogla ispeglati kako to frizerka čini.

2. Ekstenzije! Budući da mi kosa izrazito sporo raste, na teveu sam gledala svu tu silu glumica, pjevačica pa i političarki koje bi se samo jednog dana pojavile s dugom kosom. I tako sam čula da je u moj grad stiglo to čudo od koje se nakon jedne noći budiš s kosom kao Matovilka, uzela sam telefon, upisala termin i otišla po famozne ekstenzije. Platila sam ih 20000 kuna, da bi mi na kraju moj dragi rekao da izgledam kao Axel Rose, a što je najžalosnije nije pretjerao. Izgledala sam u najboljem slučaju kao ostarjeli bajker i tako sam izgledala dva mjeseca jer ih nisam ranije htjela skinuti (zbog para koje sam spiskala), da ne spominjem taj glupi osjećaj da ti s glave visi neka kosa koja ne da nije tvoja, nego nemaš ni osjećaj da je tvoja, a kada sam ih konačno skinula morala sam skratiti svoju kosu i to dosta, posljedice su još vidljive.

3. Aparat za filter kavu! Iako su mi svi koji imaju rekli da je taj aparat sranje, naprosto sam ga morala imati, možda su krivi američki filmovi i oni jutarnji trenutci u filmu kada kava lagano kapa kroz filter aparat. Sve u svemu taj mi okus kave ne paše i koristila sam aparat možda par puta, služi mi više kao dekoracija. Popušila sam oko 200kuna.


4.Replay torba! Koja je bila na sniženju i platila sam ju samo 700 kuna :) da bih kasnije uvidjela da je potpuno nepraktična i da iz nje stvari jednostavno ispadaju jer nema pošteni zatvarač nego neko moderno sranje.

5.Diesel čizme! Isto sam ih kupila na sniženju i koštale su 500 kuna, ali imaju preravne đonove i ne da mi noge u njima izgledaju presmiješno, već me i bole nakon relativno kratkog hodanja jer imam izrazito ravna stopala,(ali njih sam dala sestri, tako da gubitak i nije prestrašan).

6. Role! Prvo sam imala jdene role koje mi je kupila mama i s njih sam se razbila i nisam se više htjela rolati. Onda sam ih prodala za sitne pare iako su vrijedile puno više(hitno mi je trebala lova), onda sam kupila nove role na tri rate i rolala se možda pet puta. Totalni sam antitalent za rolanje, a i nekako me još uvijek strah. Tako da sad stoje u podrumu.

7. Umjetne nokte! Stavila sam ih i to dva puta. Svaki sam se put pitala gdje mi je pamet bila jer ne samo da sam izgledala kao porno diva već nisam mogla otkopčati vlastiti kaput, hlače, tiskati prištiće...Plus užasno ružan izgled dok ti ta plastika izrasta s noktiju.

8. Aerobik i skvoš članstva! Obično uplatim na početku mjeseca, nabrijana da ću ići i onda odem dva do tri puta pa mi se više ne da. Onda me opet spopadne želja za tjelovježbom baš kad mi istekne članarina i tako stalno u krug!

Gledajući sve ove stvari pitam se postoji li nešto što se nama ženama ne može uvaliti ako je upakirano "lijepim popustom", dugačkim riječima o skidanju kila , prokazanim istinama o ljepoti ili ako svjetluca!?




- 17:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.