suprugoljubac

srijeda, 12.04.2006.

Zločin! (preneseno iz tiska)

Najnoviji zločin koji se dogodio sinoć kasno navečer ozbiljno je narušio, ionako loše, sigurnosno stanje u našem gradu, a po reakcijama ogorčenih građana primjećuje se da im je ponovno poljuljano povjerenje u učinkovitost pravne države.
Kako doznajemo na mjestu zločina, hicima iz vatrenog oružja teško je ranjen široj javnosti manje poznati suprugoljubac, i to od strane jednog nepoznatog maskiranog počinitelja, koji se nakon toga s mjesta događaja udaljio osobnim automobilom tamnije boje, nepoznatih registarskih oznaka, a po izjavama očevidaca počinitelj je najvjerojatnije muškarac starosti oko 40 godina, jače tjelesne građe, koji je prethodnih dana viđan kako se učestalo zadržava iza zgrade gdje oštećeni stanuje te pomno motri na njegov stan.
Osim težine ovog neshvatljivog zločina koji je za svaku civilizacijsku osudu, dodatno zabrinjava i činjenica da je samo kazneno djelo počinjeno iz zasjede, na krajnje okrutan i podmukao način, iako smo svi već polako pomislili da su te krvave scene poodavno iza nas te da su još samo rezervirane za, svima nam znane, filmove o gangsterima i mafijašima.
Iz šturog priopćenja glasnogovornice MUP-a nije se moglo doći do nikakvih novih korisnih saznanja o ovom zločinu, osim da se provodi intezivna kriminalistička obrada slučaja i da je u prostorije policije priveden veći broj muškaraca sa kojima se trenutno obavljaju obavijesni razgovori na ove okolnosti.
Istovremeno, doduše neslužbeno, iz visokih policijskih izvora saznajemo da je sužen krug mogućih počinitelja, a najvjerojatnije se radi o nekom muškarcu odnosno suprugu kojeg je oštećeni suprugoljubac (iliti wifelover op.a.) konstantno prozivao na svom blogu zbog nepomaganja ženi u svakodnevnim kućanskim poslovima. Naravno da je glasnogovornica MUP-a odbila potvrditi spomenute informacije navodeći da su to samo novinarske spekulacije te da je u ovoj ranoj fazi izvida još prerano govoriti o mogućem motivu zločina, a napomenula je da će javnost idućih dana o svemu biti pravovremeno informirana.
Dežurni istražni sudac Županijskog suda, pravdajući se interesima istrage, također je odbio potvrditi informaciju da je podnijet prijedlog za hitnu istražnu radnju pretrage osobnog računala u vlasništvu oštećenog suprugoljubca jer se nagađa da bi se u računalu mogli pronaći mogući materijalni dokazi tj. prijeteće e-mail poruke koje je oštećeni konstantno primao od ljutitih i bijesnih muževa koje je ogovarao na spornom blogu.
Od dežurnog liječnika, na hitnom kirurškom odjelu kliničke bolnice, saznajemo da je oštećeni suprugoljubac u kritičnom stanju, trenutno nije kontaktibilan, ali liječnički tim ipak vjeruje u njegov uspješni i brzi oporavak.
Na hodniku spomenute bolnice, vidno potresenu i uplakanu, zatekli smo i suprugu oštećenog koja nam je jedva, bolno jecajući, uspjela izgovoriti da je ovo prestrašno što se dogodilo te da se nada da će se suprugoljubac u potpunosti oporaviti od zadobivenih ozljeda, ali ne vjeruje da će nakon ovoga ikada više nastaviti pisati svoj blog. (novinar A.B.) smokin



- 23:55 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • pričanje o svemu i svačemu

Linkovi

NAPOMENA!

  • Bez odobrenja autora ne zabranjuje se svako neovlašteno kopiranje i umnožavanje, javno prikazivanje i izvođenje ovog bloga ili pojedinog njegovog posta.

Nešto o meni...

  • u simfoniji svemira ja sam tek nevažna nota koja kratko traje i tiho se svira


    MOJ E-MAIL:
    wifelover@post.t-com.hr