|
Naslovnica

Odabir pedeset najboljih

Nakon šest audicijskih emisija u kojima su se imali priliku predstaviti kako talentirani tako i manje nadareni kandidati, slijedi obrat.
Ovotjedni 'Supertalent' poseban je po tome što ćemo od žirija, koji će se još jednom prisjetiti nastupa, iz prve ruke čuti i konačnu odluku o tome kojih je pedeset najboljih koji su pokazali najveći talent. Natjecatelji odabrani u ovotjednoj emisiji dobivaju status polufinalista koje ćemo gledati u emisijama uživo, a one će prema dosad viđenom biti bez sumnje pravi spektakl.

Gledatelji imaju priliku vidjeti sjajne nastupe talentiranih natjecatelja poput mlade pjevačice iz Zagreba Antonije Barišić koja je svojom a capella izvedbom oduševila publiku i žiri. Antonia obožava opere i mjuzikle, a već tri godine pjeva i u gospel sastavu.

Zagrebačka audicija je predstavila i skupine koje dokazuju kako je glavni grad Hrvatske izvorište plesnih talenata. Plesni klub Modus na audiciji se predstavio s koreografijom 'Heaven can't wait', a na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu su postali prvaci svijeta. Gledatelji će upoznati i plesnu skupinu Kelklope koja broji sedam članova, a plešu MTV- jazz dance.

Riječka audicija je iznjedrila kandidate poput malog plesača iz Pakraca Endija Schrottera koji je još jedan povratnik u Supertalent, a hoće li ovaj put ostvariti cilj i proći dalje gledatelji mogu pogledati u emisiji. Aktualni juniorski prvaci Hrvatske u hip hop formaciji 'Style Force' svojim su nastupom razgalili splitsku publiku.

Ususret Supertalentu uživo predstavit će se još jedna pjevačica iz Osijeka, Sabina Koželj Horvat čija je pjesma 'Sjećanja' postala neslužbena himna ovogodišnjeg Supertalenta. U emisiji ćemo vidjeti i pregled najsmješnijih fora i gafova voditelja i žirija te situacije u kojima im nije bilo ni na kraju pameti da ih se snima.

Drugi dio emisije donosi težak zadatak za Ninu Badrić, Enisa Bešlagića, i Dubravka Merlića. Njih troje će od 160 nastupa, odabrati 50 najboljih koji će ući u polufinale. Po kojem principu su članovi žirija odabrati najbolje te da li su uspjeli pronaći zajednički jezik gledatelji imaju priliku pogledati ovoga petka.


Link ove vijesti

Umirovljenik svira na instrumentima iz vrta-lišću

Jeste li ikada zasvirali na listu? A na nekim drugim 'instrumentima' iz vrta?

Otvori galeriju | Pogledaj video

Jedan od kandidata Supertalenta u šestoj emisiji popularnog showa publiku i žiri oduševio je tradicionalnom tehnikom sviranja na lišću. Tomo se predstavio nekim tradicionalnim pjesmama, a zanimljivo je da sve svoje instrumente nalazi u vlastitom vrtu. No, on je samo jedan od natjecatelja koji su publiku zaintrigirali nekim novitetom na sceni. Primjerice, predstavio se i sastav Flamor s Ninom Ćorić na čelu, 25-godišnjakinjom koja je otkrila da zna pjevati prije svega pola godine. Od tog trenutka s njom žele surađivati brojni domaći jazz gitaristi, a Ninu je najviše pohvalila imenjakinja iz žirija koja joj je na kraju samo rekla - 'Nina, bravo!' Ukoliko ste propustili pogledati šestu emisiju Supertalenta, ovim putem uživajte u njihovim nastupima.

TOMO MIKOVIĆ

65-godišnjak iz Pisarovine u djetinjstvu se zainteresirao za tradicionalnu tehniku sviranja na listu, koju kako kaže, rijetki prakticiraju i danas. Ovaj aktivni umirovljenik i inače voli sve vezano za tradiciju svog zavičaja. Osim što svira narodne pjesme na listu, pjeva u KUD-u i restaurira stare turopoljske kuće.

Svoje 'instrumente' nabavlja uglavnom u vlastitom vrtu, a nekad su to jorgovan, bukva ili breskva... ovisno o čvrstoći i godišnjem dobu. O omiljenom hobiju i tehnici sviranja razradio je čitavu teoriju, koja se podjednako svidjela i žiriju i zagrebačkoj publici koja ga je ispratila velikim pljeskom.

GRUPA FLAMOR
Flamor je internacionalna grupa mladih glazbenika s prebivalištem u Zagrebu koji dijele ljubav prema flamencu i romskoj glazbi. Iako ih ima pet na pozornicu Supertalenta su stali Goran Žegarac i pjevačica Nina Ćorić, s obzirom da preostali trojac nema hrvatsko državljanstvo. Goran je ujedno i osnivač pjevanja flamenca u Zagrebu, a bavi se već 15 godina Sinergijom dvaju stilova. Flamor slušateljima dočarava izvorište u nepresušnom izvoru romske glazbe. Na zagrebačkoj klupskoj sceni već su stekli kultni status o čemu svjedoče rasprodani koncerti u BP klubu. Na audiciji izveli su 'Ramonu' - tradicionalnu romsku španjolsku pjesmu.

POGLEDAJ VIDEO

ANES HALILI
39-godišnjem DJ-u iz Novigrada Istarskog u djetinjstvu je dijagnosticiran tumor na glavi zbog kojeg je do sad prošao preko 20 operacija. Na jednoj od njih, kad je imao samo sedam godina, zbog komplikacija je potpuno izgubio vid. Ni nakon dugogodišnjeg liječenja još nije dobio bitku protiv bolesti. Bez obzira na tešku životnu situaciju, nikad nije klonuo duhom. Kako mu je glazba oduvijek bila velika ljubav, uredio je mali glazbeni studio kod kuće i počeo nastupati kao DJ.

Nevjerojatno je spretan, svaku ploču prepoznaje po dodiru, a i sam slaže svu opremu na nastupima. Na jednoj od gaža upoznao je i svoju sadašnju suprugu, koja mu je uz obitelj najveća podrška. Oni su ga opisali kao nevjerojatno pozitivnu i hrabru osobu, i najbolji primjer volje i borbe za život koji svima može biti uzor. I on sam kaže kako je svojim nastupom na Supertalentu želio pokazati da smo svi jednaki, i da se uz dobru volju i motivaciju možemo i moramo nositi sa svim problemima koje život nosi. Bravo Anes!!

POGLEDAJ VIDEO

DORA ŽIVKOVIĆ I LAURA DOGAN

Djevojčice su zadatak odabrale toliko dobro da je njihova nastavnica pjesmice spojila u igrokaz koji su djevojčice odigrale već preko 20 puta.
Dvije osmogodišnje djevojčice Dora i Laura na osječkoj su se audiciji predstavile igrokazom 'Druge'. Jednostavan zaplet u kojem dvije vremešne prijateljice, krojačica i njena mušterija, vode jedan svakodnevni ali vrlo duhovit dijalog. Autorica teksta Ksenija Petričić koja se bavi šokačkim narječjem svoje dvije pjesmice dala je Dori i Lauri kako bi ga naučile i recitirale na jednoj priredbi. Djevojčice su zadatak odabrale toliko dobro da se o tome danima pričalo potom je njihova nastavnica pjesmice spojila u igrokaz koji su djevojčice odigrale već preko 20 puta. Nastupale su i na državnom natjecanju 'Lidrano' na koji su posebno ponosne, jer su osvojile prvu nagradu u svojoj kategoriji i tako zaslužile nastup na završnici smotre.

POGLEDAJ VIDEO

DORIS VLAH

46-godišnja šarmantna i svestrana blagajnica iz Opatije za sebe kaže kako voli svoj posao, jer 'voli ljude i voli ćakulati'. Priča tri jezika, a na pet (uključujući i japanski) zna pozdraviti. Ima mnogo hobija, a s jednim se odlučila predstaviti i u Supertalentu. Žiriju i publici na riječkoj audiciji pokazala je kako se u nekoliko minuta od predmeta iz kućanstva (plahta, jastučnica,začinsko bilje...) na modelu može napraviti maštovita kreacija. Moda je i inače njezina velika ljubav i obožava krojiti i šivati, najčešće kostime za maškare. Krojeve izvlači iz glave, a u izradi koristi sve što joj dođe pod ruku. Na Supertalent se prijavila da pokaže kako se može biti kreativan i uz malo sredstava, ali i da 'jednom napravi nešto isključivo i jedino za sebe i svoj gušt', u čemu je i uspjela.

JOSIP ŽUPARIĆ

44-godišnjak iz Posavskih Podgajaca samouki je kipar koji u izradi skulptura koristi neuobičajeni alat – motornu pilu. Ovaj umirovljeni hrvatski branitelj, kaže kako je boravak na ratištu na kojem je bio i ranjen ostavio duboke ožiljke na njegovoj duši. Jedno se vrijeme odao i alkoholu, a umjetnost ga je, kaže, izvukla iz apatije i spasila od propasti. Svojim nastupom na Supertalentu želio je pokazati drugim braniteljima koje obuzimaju crne misli da pronađu neku pokretačku snagu u sebi, i počnu se ozbiljnije baviti nečim što ih ispunjava kao što njega ispunjava umjetnost.
Jedno se vrijeme odao i alkoholu, a umjetnost ga je, kaže, izvukla iz apatije i spasila od propasti.
Baveći se svojom vrstom kiparstva upoznao je mnoge akademske kipare i umjetnike, sudjelovao u radu umjetničkih kolonija i izrađivao skulpture za mnoge poznate osobe, vlasnik njegovih umjetnina je i Mirko Filipović. Kaže kako može kopirati sve što vidi, a iako su mu inspiracija najčešće sakralni motivi, radi i skulpture ljudi i životinja.

POGLEDAJ VIDEO

















Link ove vijesti

Što gledamo 22.10.?




Pretposljednja audicijska emisija ovogodišnjeg 'Supertalenta' predstavit će vam nove talentirane, hrabre, neobične i čudnovate natjecatelje koji su se došli izboriti za titulu najtalentiranijeg Hrvata

Jedan od neobičnijih talentiranih natjecatelja koje ćemo upoznati ovog petka je Josip Župarić s neobičnim talentom izrađivanja skulptura motornom pilom. Na osječkoj audiciji Josip će izraditi reljef u dasci. U samo tri minute vještim pokretima pile izrezbarit će jedan vjerski motiv što mu je i inače, kaže, najdraži motiv.

Ništa manje neobičan bit će nastup Doris Vlah, 46-godišnje trgovkinje iz Opatije, koja će u samo tri minute odjenuti svoj model u prekrasnu vjenčanicu, i to koristeći najjednostavnije materijale uz pomoć osnovnog šivaćeg pribora, oduševivši Ninu. Talent sviranja na listovima drveća demonstrirat će 65-godišnji Tomo Miković te na listu jorgovana zasvirati pjesmu 'Razbila se čaša'.

Gledatelji će imati priliku upoznati i dvije osmogodišnjakinje, Doru Živković i Lauru Dogan koje će glumiti u igrokazu, hip-hop pokrete ovog petka izvest će čak dvoje natjecatelja, Luka Čolaković–Choky i Alen Poplašen koji su se predstavili osječkoj publici, a s autorskim pjesmama predstavit će se bend Offside.

Epitet hrvatske Susan Boyle na audiciji u Osijeku zaradila je Snježana Božur, a ova učiteljica publiku će svojim impresivnim vokalom dići na noge. Najmlađi plesači Primorsko-goranske županije Antonia Trahlić i Matija Tadić zaplesat će akrobatski rock'n'roll, a svoju drugu priliku na Supertalentu doći će potražiti i članovi plesnog studija 'Ritam ulice'.

Modernom etno koreografijom predstavit će se plesna grupa Venym iz Fažane, freestylom Riječani Mario Konjarević i Kristijan Janjić, a Zagrepčanka Jana Klarić dočarat će ljepotu ritmičke gimnastike. Od plesnih klubova u ovotjednom 'Supertalentu' vidjet ćemo nastup desetoro mališana iz Dance queena, članove kluba Doxa energy senior, a nasljednici prošlogodišnjih finalista Step by Step Junior pokušat će svojim stepom nadmašiti starije kolege.

Pedesetim godinama prošlog stoljeća fascinirana je Ariana Juranko iz Varaždina koja će na 'Supertalentu' pokazati vokalne sposobnosti. Zagrebačkim HNK-om zaorit će i zvuci flamenca i romske glazbe u izvedbi grupe Flamor. Svoju stand-up autorsku točku izvest će Dalibor Grbić, a trbušni ples Ivana Validžić koja inače radi u skladištu na viličaru. Sve to i još štošta možete vidjeti u petak u 20 sati na Novoj TV.


Link ove vijesti

Iz emisije 15.10.



Igor Vukušić - Šanti
Talentirani 36-godišnjak iz Zagreba izvodi monokomediju baziranu na imitaciji govora s područja bivše Jugoslavije. Trinaest godina je radio za međunarodni Crveni križ i proputovao cijeli svijet. Prije dvije godine vratio se u Hrvatsku, i počeo suradnju s hrvatskim stand up komičarima kao menadžer turneje, a odlučio se i sam okušati u tim vodama - osmišljava tekstove i izvodi monokomedije. Kako kaže, komediji ga je velikim dijelom okrenuo i bivši posao, jer se 'nagledao i previše tužnih ljudskih sudbina' , a smatra da je smijeh najbolji lijek i često jedina svijetla točka u teškoj svakodnevici.



Aleksandar Olujić
Ovaj 21-godišnji bivši student pomorskog fakulteta iz Rijeke trenutno radi kao konobar, a u slobodno vrijeme i kao začetnik novog glazbenog pravca. Sam radi produkciju u kojoj spaja mnogima nespojivo – house i r'n'b ritmove s harmonikom. Na Supertalent se prijavio na nagovor oca, a želio bi pokazati kako je harmonika (koju svira od osme godine) instrument koji je često spajan isključivo s folk glazbom, i po njegovom mišljenju marginaliziran, dovoljno dobar da može biti dio i klupske, kao i pop scene.



Plesni klub D'N'F
Splitski plesni osmerac pomladak je prošlogodišnje plesne senzacije Unit - X. Njihov glazbeno-plesni stil je hip-hop i break dance. Godinama su između 10. i 15., a o njihovoj kvaliteti svjedoči niz nagrada koje su osvojili. Nastupali su na natjecanjima na državnoj razini pojedinačno i grupno gdje su osvajali prva i druga mjesta. Njihov je cilj kažu dati sve od sebe i zabaviti publiku. Treneri su im Katarina Botica i Marko Sajc Budija, članovi prošlogodišnjeg uspješnog plesnog tima. Njihov cilj nije samo ples već druženje, razgovor, i pružanje djeci zdrave okoline za odrastanje.



Ostatak video sadržaja iz svih dosadašnjih epizoda pogledajte na našem Youtube kanalu


Link ove vijesti

Što gledamo 15.10.?




Facebook stranica


Link ove vijesti

Galerija za 1.10.


Pogledajte video priloge iz ove emisije: OVDJE


Sve dosadašnje epizode pogledajte na našoj Facebook stranici


Link ove vijesti

Red Carpet donosi ekskluzivni intervju s Ninom Badrić

Godinu dana nakon objave razvoda Nina Badrić dala je svoj prvi veliki TV intervju novinaru Red Carpeta Nenadu Hervatinu.
Otvoreno i ekskluzivno samo za Red Carpet poznata pjevačica i jedna od članova žirija popularnog Supertalenta progovara o razlazu sa suprugom, tračevima koji je prate i lažnim prijateljstvima. U ovotjednom Red Carpetu upoznat ćemo Cindy Jackson koja je sa svojih više od sto estetskih zahvata uvrštena u Guinessovu knjigu rekorda kao najoperiranija ženu na svijetu.

U novom nastavku reality reportaže 'U dobru i zlu' Ivana Paris i Dino Bubičić odlaze kod bračnog savjetnika. Gledatelji imaju priliku doznati zašto se Ivana rasplakala. Reporterka Red Carpeta Fani Stipković posjetila je institut za liječenje seksualne ovisnosti u kojemu joj slavni liječnik Rob Weiss otkriva tko su ovisnici među slavnima. Ekipa Red Carpeta sastavila je top listu najnovijih najpoželjnijih hrvatskih neženja. Tko je na prvom mjestu ove liste vjerni gledatelji showbiz magazina Nove TV imaju priliku saznati ove nedjelje.


Link ove vijesti

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pratite nas..


YouTube kanalFacebook stranica