srijeda | 31.01.2007.

=)

- 15:14 - Komentari (7) - Isprintaj - # -

srijeda | 17.01.2007.

???

A evo da i JA napisen jedan post..... Eto to je to, nadam se da ste uzivali. smijeh pozz...















- 22:15 - Komentari (23) - Isprintaj - # -

nedjelja | 07.01.2007.

nema naslova...

Ej, opet JA !!! A eto, to je kad nesto obecam pa to moram i ispunit...ah
A evo sidin ovdi u sobi, slusam muziku i razmisljam...Hmmm :)
Stisnem se u sebe i ono, određeni djelovi zivota prođu kroz mene...Sjetis se svega onog sto nikad neces zaboravit. Upravo takvi trenutci (koje nikad neces zaboravit) cine zivotzivotom. Covijek ne zeli sam sebi priznat da sve ono sto je lipo i u cemu uzivas je brzo-prolazece...a ja nezelim da je tak :)
ma necu, necu o tome pisat jer onda postajem "tuzna" i tako to... ...
a neznam, zivim ovaj zivot onako kako ga i osjecam, kako ga dozivljavam..
...ja ne zelim odrasti, zelim jos uvik bit ono "deriste" koje neke stvari gleda kroz maglu, koje se pravi da nekad nesto ne konta :) ..,maaa, misli me izluđuju...
nekad ne mogu neke misli drzat samo za sebe, zakovane u mojoj podsvijesti. Mora postojat neko ko ce tajnu sacuvat, te misli cut, poslusat.
Ne mogu, tj. ne zelim (imat) zivot poput sna, zivot bez problemcica, tako bi bilo dosadno...
..neka bude kako bude, kako mora bit.. ;))))

by: Matea :)

- 19:41 - Komentari (88) - Isprintaj - # -

utorak | 02.01.2007.

ljubav...hm...hm...

Jedna meni jako bliska osoba mi je rekla da je LJUBAV ono sto opstaje poslije ZALJUBLJENOSTI... svi smo mi jednom u zivotu bili zaljubljeni, kad bi vidili NJU / NJEGA ne bi znali sta rec, zacrvenili bi se, blokali, a ponekad i samo sutili... ali razlika izmedu ljubavi i zaljubljenosti je u tome sto takvih situacija ima puno manje pa ti nekako bude lakse, ali ono cega ima vise su obaveze... to nije smrtna kazna ni super ozbiljno, to je samo ono u cemu uzivamo koliko nam i smeta,... u toj ljubavi covjek mora bit naucen na kompromis ( ajde, sad znam da vas pola nema pojma o cemu pricam... ali eto), a mi mladi mislimo kako samo treba uzivat u zivotu dok si mlad i ne mislit na nikakve obaveze dok te neke ne zaprosi ( u tom smislu) ili ti nju... bolje je bit zaljubljen, uzivat u tome i zajebavat se dok mozes... ja sam sad negdi u pizdi materinoj ( oprostite na jeziku) i motivirana sam da pricam o ovakvim stvarima... jer je osoba u koju sam ja zaljubljena a s kojom sam bila i vise nisam, rekla da ce doc ode u pizdu materinu mene vidit... i ja mislim da cu tek kad vidim tu osobu ode svatit da sam iz zaljubljenosti nasla ljubav..... sad vi svi ovo svatite na svoj nacin razmisljanja i kako vi zelite!
by: antonia... :)

- 23:39 - Komentari (33) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.