Stjepan Šuman

01.12.2016., četvrtak

Istrebljenje hrvatskog naroda i formula: dva i dva su četiri

Gledam danas Petrinu (LINK) kako traži opoziv premijera Oreškovića zbog transatlantskih ugovora, namjere da proda 10.000 ha Slavonske obradive zemlje "nekom bogatom Arapu" ali i o prosvjedu koji je najavljen protiv ovih ugovora.

Prošlo proljeće sam bio na istom prosvijedu u ZG, koji je ako se ne varam, bio najavljan prvo za Trg Bana Jelačića ali je naglo sklonjen na trg Francuske revolucije, a na trgu Bana Jelačića je (naglo) održan prosvijed "Hod za život".

Katolik sam, aktivni, i nisam znao za ovaj drugi prosvijed, samo sam se prebacio a trg Francuske revolucije po informacijama premiještanja, odnosno TTTP prosvijed je zamišljen da počne na trgu Francuska pa hod do Bana Jelačića ali malo morgen, tamo su već bili drugi.

Katolik sam koji Hrvatsku ne smatra odveć katoličkom jer pro life prosvijede slabo organizira, uostalom busamo se u prsa da smo jedna od najkatoličkijih zemalja na svijetu a zapravo je rijetko gdje tako dozvoljen abortus kao kod nas.Katolička smo zemlja koja nije uspjela pokrenuti i izglasati referendum za zabranu abortusa dok npr jedna nekatolička Velika Britanija nema legalne pobačaje. 2+2=4 ?


Ovo je slika koju vidite kad dođete na porod u hrvatsku bolnicu

Dalje, nije ovo kraj priče. Da li se Crkva u Hrvata zloupotrebljava ako se baš na dan TTTP prosvijeda naglo organizira "katolički pro life" (ili zapravo čiji ? op.a.) prosvijed , kako izgleda: samo da se blokira dolazak TTTP prosvijeda na glavni hrvatski trg, bana Jelačića?

A sad poveznica, Željka Markić (organizatora "pro life" prosvijeda) ruku pod ruku sa suprugom premijera Oreškovića, otpuženog od Petrine sa početka teksta.LINK

Ne samo da izgleda, nego u tobožnje katoličkoj Hrvatskoj zaista nema volje da se referendum o zabrani pobačaja uspješno održi, jer da ima već bi u ovih 20 godina "slobode" i "demokracije" to bilo napravljeno. Zbog toga sve ove takozvene "pro life" parade stvarno izgledaju naručene da obmane mase da tako stvore slobodan put mračnim planovima istovremeno krijući se iza najplemenitijih ideja koje zapravo nemaju korijena jer da imaju imale bi i ploda (referendum protiv abortusa).

S vremenom, izgleda kao da se puzzle same otkrivaju i kao da slika 2+2=4 postaje sve jasnija. Petrina izgleda da je potpuno u pravu. A iza sve izgleda kao da stoji najveće zlo: zloupotreba Crkve i plemenitih ideja.

Nedavno sam čitao i da Željka Markić ima ugovore sa velikim svjetskim farmaceutskom kućama, istom bizinsu gdje je Orešković. Stalno izlaze nove poveznice i mi smo dužni znati na čemu smo kao narod i tko nam i kako kroji sudbinu i dal ima dobre ili loše namjere. Ne smije tu biti tajni.

U Hrvatskoj postoji jedna veelika struja lažnih katolika koji promovirajući osobe koje nas guraju u Afganistan, na Rusku granicu, promovirajući stečajne upravitelje u obliku visokih funkcionera koji su tu da rasprodaju ono što je ostalo, takvi Hrvati ne promoviraju katoličku vjeru nego vuka u janjećoj koži. I čini mi se da je Isusu bliži netko tko sa katoličkom vjerom nema nikakve formalne veze (Petrina).




'Vi ste obijeljeni grobovi, izvana lijepi, a iznutra puni truleži'

”Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori:'Gospodine, Gospodine!"

"Zaista, kažem vam, carinici i bludnice pretekoše vas u kraljevstvo Božje!"


- 12:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2016 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Hortus Dei

-specijalno rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

mobitel 099 7662 501











don Radić:
Svaki tjedan
nagovor jedan


Tomislav Ivančić
Duhovna obnova

Milivoj Bolobanić:
Kako prepoznati
zamke Zloga





brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno





Locations of Site Visitors





mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog Pia



Film o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio