Stjepan Šuman

21.12.2014., nedjelja

Otkrivenje u predsjednickim izborima

Glasao nisam, viša sila me spriječila u tome i tako mi pomogla da sačuvam svoju savjest od potpisivanja jedne od 4 sigurno pogrešne odluke.

Kakvo sam ja to prosvijetljenje doživio?
Tek kad su izašli rezultati da je Kolinda u vrhu a Kujundžić na dnu, shvatio sam nešto što da se jdnog dana dokaže, ne bi mu se trebalo čuditi, a to je sljedeća teorija ("urote", ha ha, kako znaju stigmatizirati istinu do koje je teže dođi nego slijepcu do dijamanta, kopanjem slomljenim noktom na kamenitom terenu):

Pazi teorije:
Kujundžić je masonima poslužio samo da oduzme što više glasova Josipoviću i da tako otvori put Kolindi čisto metodom eliminacije. Istina da je tako i sebe eliminirao jer mu se kampanja sve više svodila na ocrnjivanje drugih (pazi koga, Josipovića i nešto manje prijetnje Sinčića, Kolindu baš i nije nešto blatio). Potapajući Josipovića potopio je i sebe ali jesu li u masonskim ložama već tako bili i isplanirali?

Popratni dokazi:
-masoni po svemu sudeći vode svu politiku zapadnog svijeta, pokušavajući time obuhvatiti čitav svijet (New World Order-novi svjetski poredak)
-Kolinda je povezana sa masonim, iluminatima, trilateralnom komisijom, ako ne i njen član, ne mogu reći da je, ipak su oni tajna skupina
-većina medija u Hrvatskoj je u vlasništvu Hanžekovića (poznat kao mason 33. stupnja)- što znači da je vrlo jednostavno, samo isključenjem blaćenja Kolinde u medijima otvorio njoj put do predsjedničke fotelje.

Inače Kolindu nitko nije previše ničim ni hvalio, možda zato što i nema čime, tako da je tektika medijske blokade njenog blaćenja i kamikaza-stilom pucanja na veliku lignju (Josipovića), zapad tako svog masona instalira u RH- na čelo.

Pa bi li bilo čudo da ako su nam uvalili NATO (da narod nisu pitali), da sam uvale i glavnu tajnicu NATO-a, za predsjednicu?

Kako su samo lukavo to odigrali, da ni sam nisam to uočio otprije, ali neki ljudi iz moje blizine jesu- samo su bili rekli: Bit će Kolinda-pa nju zapad želi.

Amen
- 11:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.12.2014., četvrtak

Moramo li glasati (glasovati)i ako da, za koga bih ja glasao

Kaže biskup Bozanić da ako ne glasamo da činimo težak grijeh propusta jer tako odustajemo od uzimanje svoje sudbine i svoje ruke
Da ne tražimo idealno osobu, nego najbolju od ponuđenih.
Do izbora ću još razmisliti o tome. Možda čovjek stvarno ima pravo.

Svećenik je jutros na misi rekao ako ne glasamo da prepuštamo onome sa najvećom strankom da postane predsjednik. Tako je a od toga se iskreno ježim.
Zato počinjem razmišljati o tome kako mi zapravo ne biramo sada predsjednika među 5 milijuna Hrvata, već među ovo četvero. Jer da imamo opciju "daj novog kandidata", to je druga stvar, ovako smo na neki način dovedeni u kut. Ili, da se ne izlazak računa kao "glas za nikoga", pa da neizašlih ima recimo 20%, pa da se ponovno time traži još jedan novi kandidat,i to bi bila druga stvar, ali nije tako. Mi jesmo u kutu.
Imamo slobodno odlučiti do 28.12. da li je tako ili ne.
Razmislite, i rekao bi pokojni sluga Božji, Kuharić: GLASAJTE PO SAVJESTI.

Svi koji ste na putu za vrijeme glasanja, svoje mjesto glasanja može promijeniti u vrijeme glasanja (kad točno, da li taj dan- ne znam), ali link je pretpostavljam OVDJE. (na e-zahtjevi)Što se mene osobno tiče, ako po Božjem moram glasati onda moj glas definitivno ide za Sinčića i to zato što:

-jedini koji se javno nije izjasnio da podržava abortus!
-jedini za kojeg vjerujem da je nekorumpiran (na njemu to i vidim)
-jedini koji je hrvatski problem zagrabio iznimno duboko u korupciju ( i to svjetsku)
-jedini za kojeg sam vidio da svojim tijelom štiti građane (od deložacije-Živi zid)

Oznake: predjednički izbori, kandidati, sinčić, Bozanić, glasanje, promjena mjesta birališta, savjest


- 23:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #
Kaže biskup Bozanić da ako ne glasamo da činimo težak grijeh propusta jer tako odustajemo od uzimanje svoje sudbine u svoje ruke, te nam je poručio
da ne tražimo idealno osobu, nego najbolju od ponuđenih.
Svećenik je jutros na misi rekao ako ne glasamo da svoju sudbinu prepuštamo onome sa najvećom strankom da postane predsjednik. Tako i je, a od toga se, iskreno ježim.

Zato počinjem razmišljati o tome kako mi zapravo ne biramo sada predsjednika među 5 milijuna Hrvata, već među ovo četvero. Jer da imamo opciju "daj novog kandidata", to je druga stvar, ovako smo na neki način dovedeni u kut, pred zid. Ili, da se neizlazak računa kao "glas za nikoga", pa da neizašlih ima recimo 20%, pa da se ponovno time traži još jedan novi kandidat, i to bi bila druga stvar, ali nije tako. Mi zapravo jesmo u kutu.

Imamo slobodno odlučiti do 28.12. da li je tako ili ne. Informirajte se, razmislite i odlučite. I ja ću. Imam do 28.12. vremena tjedan dana.

Rekao bi pokojni sluga Božji, Kuharić: GLASAJTE PO SAVJESTI.

Svi koji ste na putu za vrijeme glasanja, svoje mjesto glasanja može promijeniti u vrijeme glasanja (kad točno, da li taj dan- ne znam), ali link je pretpostavljam OVDJE. (na e-zahtjevi)Što se mene osobno tiče, ako po Božjem moram glasati onda moj glas definitivno ide za Sinčića i to zato što:

-jedini koji se javno nije izjasnio da podržava abortus!
-jedini za kojeg vjerujem da je nekorumpiran (na njemu to i vidim)
-jedini koji je hrvatski problem zagrabio iznimno duboko u korupciju ( i to svjetsku)
-jedini za kojeg sam vidio da svojim tijelom štiti građane (od deložacije-Živi zid)- 23:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.12.2014., ponedjeljak

NE za predsjednika

NE Josipović

-sastanči po EU o miru u Siriji a kumuje prodaji oružja Jordanu (islamistima)pjeva
-agnostik kojeg redovito gledamo na tv na polnoćki (kao da je to neki šou)
-nema ništa protiv ubijanja nevine dječice u maminom trbuhuNE Kujundžić

-non stop je orijentiran na sranje po konkurenciji kao da očajno želi moć rolleyes
-katolik i medicinar a nijedan od tih profila mu ne brani ubijanje spomenute djeceNE Kitarović

-NATO ("poginulu nevinu afganistansku dječicu kompenziramo gradnjom škola")
-trilaterala
-bilderberg
-masonNE Sinčić

-on je ZA ubijanje nevine starčadi (o dječici se nije htio izjasniti)podrobnija objasnjenja navedenih razloga su u prethodnom postu


- 23:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Vodič za koga NE glasati na predsjedničkim izborima

Josipović

zvani Lignja (aka Great squid)
dovoljan razlog:
1. ZA abortus
2. kumuje prodaji oružja Jordanu koji direktno naoružava islamiste. U isto vrijeme posjećuje europske summite o rješavanju problema u Siriji.
To je isto kao da jutri buši gume po kvartu a popodne radi kao vulkanizer. Ma još gore.

Dodatni razlozi: nelustrirani komunista , ateista, agnostik, što li -koji čak posjećuje svetu misu . Javno ne vjeruje u Boga i javno glumi fikusa na Svetoj misi. Pa to je svetogrđe. Ali on pokušava tako kupiti koji katolički glas. Jednom riječju poprima oblik posude u koji se stavi


Slika 1: More izbacilo- Velika lignja i Josipović u Pločama (pronađi 7 razlika)

Kujundžić

Ponašanjem asocira na otrovnu zmiju izgmizlu ispod kamenjara dalmatinske zagore.6:10 fokus mu je uvijek na sranju po drugima umjesto na svojoj prezentaciji
12:40 kaže da bi prvo otputovao u BiH. haha...koja jeftina kupovina glasova. Na zalost ovaj ce covjek i postati predsjednik jer su glasovi Hrvata vec desetljecima na sezonskom snizenju. I nece otici u BiH kako sad javno obećava, nego će odmah otrčati u Brisel. Zapamtite što sam rekao. Već sam puno toga točno predvidio (o tome drugi put)...
17:50 e, sad je protiv huškanja? (whatever!) a potom sebe naziva velikim svjetlom? Da nije ILLUMINATI?
35:25 bulazni da smo napravili odlican potez ulaskom u NATO (okupacijske snage). što Švedska nije onda isto tamo daj ga pitaj. ili Švicarska? Austrija? Finska? Irska? I da, mi smo se koliko znam sustavno razoružali radi NATO-a.
itd. itd... reže sugovornika ponižavanjem "dijete" , "hrv. narod nije dosao k sebi od ovakvih kandidata" i sl....
Glavno:
Kujundzić se naziva katolikom a uz to je medicinar. A od kuda je onda za legalnost abortusa ? 2+2=16?Barbika Kolinda

Je li OVO dovoljno?

A OVO?

OVO?

a ovo?

Bjež'mo dalje..."Mali iz živog zida", kako ga zovu, Ivan Vilibor Sinčić

Nije mali, ima dobre ideje ali opet alkar Sinčić - u ništa!

Odlično je obrazložio monetarni problem države ali nismo u emisiji "Kapital".
Banke su izgleda krive za sve (za mnogo toga jesu, ali glavni zec nije u tom grmu) a niti spomena u temeljnoj nesreći hrvatskog naroda a to je distorzija morala običnog prosječnog Hrvata vulgarisa.
Bježi od nekih pitanja koja su noćna mora Hrvata, kao sto je Tito- za ili protiv...to je trebao pripremiti. Nije toliki gaf ali mogao je reci da treba revidirati. Ili nek Hrvati odluce referendumom npr...
Isto tako bjezi od pitanja abortusa. Nije sekundarno pitanje jer si ti f****ing
predsjednicki kandidat. A mi o tim stvarima raspisujemo referenfume od nekoliko milijuna kuna, a ti nes odgovorit na pitanje. Pih
Jos nesto- ON JE ZA EUTANAZIJU ???
Jao, ajmo dalje...

ŠTA, PONESTALO NAM JE PREDSJEDNICKIH KANDIDATA ????

E to je pravi pokazatelj. Mi zapravo nemamo predstavnika sa pravim vreijdnostima. Sad ce me budale pitati a koje su to prave vrijednosti. E, pa to bi pitanje bilo kao kad baba sa vrecicom na raskrscu 6x6 traka, po sred krizanja stoji i pita gdje je mesnica.

Prosjecan Hrvat nema dobro ustiman sustav vrijednosti, nemojte da opet pisem o nemoralnosti svakodnevnice malog gradjanina.... E, pa kakav je prosjecan Hrvat takav mu je i izbor za glavnog fikusa medju diplomatama.

Na ljestvici od -10 do +10 sva 4 su negdje ispod -4. A prosjecan Hrvat se tuce oko izbora kao da je njegov favorit cista desetka.
Koja masovna zabluda!

Nije bezveze pozvana duhovna mobilizacija od Crkve. Stanje nacije to zahtijeva!


- 20:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.12.2014., utorak

Kamen spoticanja

Kako jedno obično bezvezno kamenje postaje prevozno sredstvo nesrece preko citavog svijeta.

Nesreca pocinje snobizmom zapadnjaka koji vole svoju "ljubav" (nedostatak ljubavi) "dokazivati" (stavit protezu na svoj isprazan život) -dijamantima.

Kako nesreća zapadnjackih plitkih životnih vrijednosti prolijeva krv po Africi.

Jedinu korist od dijamanata vidim u industriji (alati za mehaničku obradu), ali u tu se svrhu dijamanti proizvode umjetno, daleko jeftinije nego kopanjem prirodnih.
- 17:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Privatni fakulteti u Hrvatskoj

Neki dan zbog fejsbuk prepiske i očito otvorenog komentiranja nefunkcionalnosti referade jednog državnog fakulteta kažnjene su studentice. Link (čitaj: na njima se sadistički iživilo osoblje fakulteta neprimjerenom sankcijom).

Ovakva ponašanja i reakcije osoblja fakulteta govori koliko su ta okruženja privatne, (obiteljske i prijateljske nepotističke) prćije. Zbog jedne moje nehotične greške u magistriranju, ali opet ne toliko moje koliko greške referade, tako je i meni na agronomskom faksu glavna osoba za doktorate u facu direktno i otvoreno rekla: "Na ovom faksu nikad nećeš doktorirati!"
Je li to njezin/njegov privatni fakultet?Ali srećom, u ovom mraku nereagiranja stotina i tisuća profesora, dekana, ministara i ostalih čuvara svoje fotelje, zasvjetlila je baklja jednog poduzetnika! Saša je sve odlično objasnio. Fakultet postoji radi studenata a ne obratno. Uostalom i sam sam o tome pisao (serija "Tko je tu radi koga", dio: 1, 2, 3 i 4.)

Dokle god sami kao narod ne počistimo svoje institucije (jer su to NAŠE institucije) od šljama koji to što je naše u svom postupanju prisvaja sebi, do tada ćemo živjeti u šljam državi.

*

Osobno predlažem da se studenti nagrade za kritični pristup očito nefunkcionalnoj referadi a da se kazni osoblje fakulteta zbog zloporabe položaja i funkcije (ima u Kaznenom zakonu) te da se iz njihovog džepa obeštete studentice zbog nanošenja duševne boli.

Ipak se radi o pokušaju oduzimanja nečije maldosti. Tko to ima pravo učiniti. I zašto?
*fotografija je odabrana zbog humora - autor bloga se odriče pozivanja na nasilje cerek

- 17:08 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Trebate li uređenje vrta?

-rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

nazovite 099 7662 501www.HortusDei.com


brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno

Locations of Site Visitors

mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog PiaFilm o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio