Stjepan Šuman

21.12.2014., nedjelja

Otkrivenje u predsjednickim izborima

Glasao nisam, viša sila me spriječila u tome i tako mi pomogla da sačuvam svoju savjest od potpisivanja jedne od 4 sigurno pogrešne odluke.

Kakvo sam ja to prosvijetljenje doživio?
Tek kad su izašli rezultati da je Kolinda u vrhu a Kujundžić na dnu, shvatio sam nešto što da se jdnog dana dokaže, ne bi mu se trebalo čuditi, a to je sljedeća teorija ("urote", ha ha, kako znaju stigmatizirati istinu do koje je teže dođi nego slijepcu do dijamanta, kopanjem slomljenim noktom na kamenitom terenu):

Pazi teorije:
Kujundžić je masonima poslužio samo da oduzme što više glasova Josipoviću i da tako otvori put Kolindi čisto metodom eliminacije. Istina da je tako i sebe eliminirao jer mu se kampanja sve više svodila na ocrnjivanje drugih (pazi koga, Josipovića i nešto manje prijetnje Sinčića, Kolindu baš i nije nešto blatio). Potapajući Josipovića potopio je i sebe ali jesu li u masonskim ložama već tako bili i isplanirali?

Popratni dokazi:
-masoni po svemu sudeći vode svu politiku zapadnog svijeta, pokušavajući time obuhvatiti čitav svijet (New World Order-novi svjetski poredak)
-Kolinda je povezana sa masonim, iluminatima, trilateralnom komisijom, ako ne i njen član, ne mogu reći da je, ipak su oni tajna skupina
-većina medija u Hrvatskoj je u vlasništvu Hanžekovića (poznat kao mason 33. stupnja)- što znači da je vrlo jednostavno, samo isključenjem blaćenja Kolinde u medijima otvorio njoj put do predsjedničke fotelje.

Inače Kolindu nitko nije previše ničim ni hvalio, možda zato što i nema čime, tako da je tektika medijske blokade njenog blaćenja i kamikaza-stilom pucanja na veliku lignju (Josipovića), zapad tako svog masona instalira u RH- na čelo.

Pa bi li bilo čudo da ako su nam uvalili NATO (da narod nisu pitali), da sam uvale i glavnu tajnicu NATO-a, za predsjednicu?

Kako su samo lukavo to odigrali, da ni sam nisam to uočio otprije, ali neki ljudi iz moje blizine jesu- samo su bili rekli: Bit će Kolinda-pa nju zapad želi.

Amen
- 11:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Hortus Dei

-specijalno rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

mobitel 099 7662 501











don Radić:
Svaki tjedan
nagovor jedan


Tomislav Ivančić
Duhovna obnova

Milivoj Bolobanić:
Kako prepoznati
zamke Zloga





brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno





Locations of Site Visitors





mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog Pia



Film o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio