Stjepan Šuman

26.12.2012., srijeda

Ministar, čega i koga? Neznanja, ignorancije i Zla

Ministar je JAVNA funkcija. Ministar je riječ latinskog porijekla, ministrirati znači služiti. A ministar ne bi trebao biti gazda, bog i onaj koji definira što i kako nego treba služiti narodu. Ministar znanosti treba služiti kroz znanost narodu. Narod ga plaća, narodu i odgovara.

Ministar znanosti

Iz ovog gore teksta, inače portala koji redovito popularizira "Zlo i naopako" te takve nauke, a u skladu s tima plasira napad na Crkvu zadnjih dana...
Uglavnom u tom tekstu je čak slika di naš bezbožni, kako se to lijepo kaže "agnostik" predsjednik (njegov izbor), i ateist pionir (wanna-be maršal Tito ) premijer sa svojom bezbožnom ekipom prisustvu nečemu u Crkvi.
Meni, kao čovjeku (ne kao vjerniku) taj prizor je gnusan, jer ako ne priznaješ Boga i ono u što Crkva vjeruje, to je potpuno licemjerno. Ja nemam ništa protiv da naša vladajuća ekipa ne ulazi u Crkvu jer je njihova vjera njihov osobni izbor. A oni tu izvode predstavu. Kome ???
Radi mene ne morate ići u Crkvu, kao ni bilo tko ko ne ide tamo iz osobnih uvjerenja i razloga. Dapače, ovim ste samo pokazali svoj nekarakter, jer niste dosljedni sami sebi. I vi nas vodite? Kuda???
Vama je, kako se vidi, važnije da se svidite svom narodu nego što su vam važni vaši principi ako ih uopće i imate, jer ja to iz ovoga ne vidim. Tito bar nije pohodio Crkve.


Ista ta ekipa ima i ministra znanosti (iz linkanog teksta gore) koji ne izvršava svoju osnovnu dužnost. On je javna osoba koja bi trebala služiti narodu (koji je 80% izjašnjen kao katolici) i javno ODBIJA DIJALOG sa Crkvom. A Crkva nije ništa drugo nego zajednica vjernika.

Pa, moj ministre, na tako važnoj funkciji, da smo doveli smetlara, mislim da bi taj prvo zaguglao što je Crkva. I kako se vidi da je Crkva zajednica vjernika pa tako čini 80% tvog naroda,. Ti si tom narodu ministar, a odbijaš sa njegovom velikom većinom dijalog? I ti si ministar?
Ti bi najradije da smo mi svi nevjernici i svojim postupcima želiš natjerati vodu na svoj mlin, i to klasično zapovjedno komunistički. Je li shvaćaš koliko je to jadno, koliko treba čovjek bit invalid da se smatra onim koji treba vodit narod a sam se totalno promašeno postavlja. I kao osoba i kao ministar i kao zastupnik znanosti, kranje nepromišljeno i metastazirano na neistini.
Prvo kao jedan ministar ne bi smio odbaciti komunikaciju ni sa malim skupinama i manjinama. A ti to činiš većini. A razlog???
Netolerancija Crkve? Ne toleriraš onu većinu koji te plaćaju i kojima odgovaraš. I ne toleriraš nešto samo zato što se zove Crkva i zato što je u komunističkom manifestu obilježena kao neprijatelj sustava? Ne dozvoljavaš komunikaciju jer to nije teren za tebe jer ne možeš komunikacijom pobijediti? Naravno.
Da su ti uvjerenja utemeljena na istinama a ne na laži kominicirao bi ti i sa prolaznikom, a kud ne bi sa 80% svog naroda. Ta Crkva za razliku od tebe komunicira sa tobom. Tko ti misliš da jesi?
Ignorante jedan bazobrazni!

Pa izvoli fino otvoriti se za dijalog ili se makni sa repertora skroz, a ako se odlučiš unormaliti, smjernice nek ti ne bude da Crkva ima srednjovjekovne metode jer Crkva NEMA SREDNJOVJEKOVNE METODE. Ja ti pomažem. Budi pametan ili se makni sa scene. Moj ministar nije nitko sa tvojim stavom. U demokraciji živmo druže.

Crkva je živa zajednica i ona nije dana zdravo za gotovo niti se u njoj učestvuje pasivno jer onda nisi živi član. U njoj se traži i te kakva aktivnost i usud da se traži istina, te da se brani istina. A da li se to može sa jednim ministrom koji ne želi "trošiti ni sekunde na Crkvenu srednjovjekovnu doktrinu".
Jedan ministar i znanstvenik bi svoje izjave trebao temeljiti na dokazima, pa si tako prvo trebao dokazati po čemu je to Crkva srednjovjekova? Jer se pederluk koji se mainstreamom popularizira i kojem služiš, ne uklapa u Crkveni nauk? Zastupaš Sotonističke iskrivljenosti i novotarije jer su moderne i jer tebe sigurno čeka još mekša fotelja ako plešeše kako Evropa svira a svira dečkima koji plešu na štangi. Veze ti ministre nemaš sa istinom pa tako ni sa znanošću. Ne zastupaš ni narod, ni istinu. Pa čiji si ti onda ministar? Hrvatski? Zanosti?
Ovo što ja vidim da dolazi od tebe, to je potpuna devijacija ljudskog ponašanja koja na žalost nije neuobičajena pa ti daje hrabrosti za ovakve izjave. Ali to ne znači da se smije ovo provući neosuđeno. Ne-ne!

Dragi moj ministre znanost je proširena iz Crkve ako to nisi znao. I nijedna Crkvena službena odluka nije donešena bez znanstvenih usuglašavanja. Pa čak ni čista molitva egorcizma se u Crvki ne radi bez prethodne službene ocjene znanosti, medicine u ovom slučaju. A tek o spolnom odgoju znanost je u Crvenom nauku ukorijenjena više nego ti možeš zamisliti , ali si toliko uskogrudan i bahat da ti se događa da plivaš u neznanju i uzimaš si za pravo da odbijaš dijalog jer smatraš da si ti pametan a Crkva je glupa? Znanost je pojam manji od Crke, jer Crkva znanost uzima u temelju ali ne staje na ograničenjima kojima je znanost ograničena a ograničena je jer se temelji samo na razumu koji je uvijek bio ograničen i uvijek će biti koliko se god širio. A čovjek osim razuma ima i druge dimenzije koje su nažalost pogažene od strane uzbahaćenih "znanstvenika" koji tu svoju bolest čak žele i institucijalizirati.
Druga je stvar da se omogući onim učenicima koji ne žele Crkvu da sa njom i nemaju dodira. To je sasvim drugi par rukava dragi moj ministre i veze nema sa tvojim nastupom. Naravno da ti ljudi imaju to pravo, to je demokracija koju Crka propagira, ako nisi znao, i ne znam je li itko do sad osporavao ali na tome se treba raditi stari moj kao i na svemu. Nećeš ti pljuvat po nama i proglašavati nas srednjovjekovnim debilima samo zato jer misliš da si popio svu pamet svijeta. Što si nanišanio Brisel i obukao fino odijelo i sa isto tako finom ekipom veslaš Hrvatski brod gdje se sami dogovorite?
Nije ti to demokracija ministre.

Daleko si ti dogurao u pogrešnom smjeru. Nije pitanje imaš li ti vremena trošiti na nas.
Pitanje je ima li smisla da mi trošimo vrijeme NA TEBE?
- 14:53 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Hortus Dei

-specijalno rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

mobitel 099 7662 501











don Radić:
Svaki tjedan
nagovor jedan


Tomislav Ivančić
Duhovna obnova

Milivoj Bolobanić:
Kako prepoznati
zamke Zloga





brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno





Locations of Site Visitors





mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog Pia



Film o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio