Stjepan Šuman

26.12.2012., srijeda

Blagdansko rešetanje Crkve

Crkvu je ustanovio Isus kad je rekao Petru: "Petre, ti si stijena.... ....ni vrata pakla ih neće nadvladati."

Dakle, danas imamo instutuciju koju je uspostavio Isus, i ona zaista živi i dan danas, dulje od bilo koje institucije. S toga je to i svojevrsan dokaz proročanstvu i samome sebi.
"Vrata pakla, koja neće nadvladati Crkvu"?
Evo ih:
VRATA PAKLA

Konkretno, kad se radi o spolnom odgoju, službena Crkva (a ne pojedini svećenik u svom selu) ima čvrst i opravdan stav koji je jedini pravi put.
Objašnjenje:
Crkva ima definirana načela kojih se nema razloga odricati, a do tih načela je došla zdravim promišljanjima, znanošću, vijećanjima i odlučivanjima.
Spolni odgoj je po Crkvi jedino ispravan onaj koji u krajnjoj liniji vodi u stvarnu spolnu odgovornost. Spolna odgovornost je po Crkvenim naukama jedino rješenje za spolne bolesti, sprečavanje neželjenih trudnoća i tome slično. Zar Crkva nije u pravu?
Moderni spolni odgoj nije podvukao crtu gje je trebao već se bavi samo posljedicama definitivno neodgovornog spolnog ponašanja u koje ubrajaju svi izvanbračni odnosi i td...Itd. itd...ništa ja nisam rekao niti mogu i zato ću šutjeti isto ko i Crkva, na ove otrove. Jer što bacati bisere pred svinje?
Crkva je svoje davno rekla. Da nekog stvarno zanima pročitali bi. Crkva je davnih dana javno objavila.
Crkva je povukla crtu na pravom mjestu i ne da se uplesti u rasprave da li treba cura (12) u seksualnom odnosu sa dečkom (12) koristiti kondom, kad je već rekla da oni nisu za seksualni odnos. I sad nekom to smeta??? Crkva isto tako ima dužnost da brani mlade od indoktrinacije krivim svjetonazorom i krivim vrijdnostima. seksualni odgoj koji ne kaže da je krivo da dečko ima analni odnos sa drugim dečkom već da je krivo što ne koriste kondom je bolestan seksualni odgoj. Od svim institucija u RH koje se bave seksualnošću jedino sam kod službene nauke Crkve vidio potpuno ispravan stav dok su drugi brljali do kraja. Ispravnima pridodajem pojedine stavove nekih liječnika (vidio iz medija) koji očito samo osobno imaju dobro izgrađene stavove i vrijednosti dok sustavno izgrađenog ispavnog stava po tim pitanjima, i stava koji se brani od napada, nisam vidio nigdje drugdje.
Na stranu o tome kako se ljudi ponašaju, ali ideal zdrave seksualnosti, kod Hrvata sustavno nudi jedino Crkva.
Amen.

A gospoda novinari nek pročitaju malo i pozadinu Crkvenih odluka odnosno nek se informiraju i o stavu onih protiv kojih pišu:
Katekizam o seksualnosti (znanatveni članak)

KATEKIZAM Katoličke Crkve (čitav katekizam)

Katekizam, dio o spolnim odnosima (Ovo je najvažniji dio, i on pokazuje koliko su svjetovni nazori danas daleko od ovako zdrave nauke)

Pozdrav

Oznake: napad na crkvu


- 00:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2012 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Hortus Dei

-specijalno rušenje stabala
-šišanje živice
-oblikovanje grmlja
-košnja travnjaka
-sadnja drveća i ukrasnog bilja
-uređenje staza i ograda
-vrtni bazeni

mobitel 099 7662 501











don Radić:
Svaki tjedan
nagovor jedan


Tomislav Ivančić
Duhovna obnova

Milivoj Bolobanić:
Kako prepoznati
zamke Zloga





brojilo montirano 27.9.12. (tadašnji total=31.000)


23.5.2013. postavljeno





Locations of Site Visitors





mah Molitve: mah

Molitve svete Brigite
Molitve svetog Pia



Film o padre Piu,
najpoznatijem mistiku
i svecu 20. stoljeća:

Prvi dio
Drugi dio