Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

14.07.2014., ponedjeljak

Idemo ih rasturiti da se 30 godina ne sastave



Ah, dođe ljeto, nogomet u Brazilu, pobjede za našu jedinu, vječnu nam nezavisnu Domovinu Hrvatsku...Same pobjede se nižu onima koji vjeruju u Svemoćnog usprkos ludilu i lažima koje dolaze iz tabora raznoraznih sotona koje žele srušiti sve što je hrvatsko i katoličko.

Tako jedan tabor kao što je jugoslavenski unutar Hrvatske govori da nama ne treba to „ludilo“ oko nogometa, da je previše „kockica“, pa se javljaju dušebrižnici koji nas uče pravilnom matematičkom izražavanju, pa vele da to nisu kocke(jer, istina kocka je oblik), a obleka i zastave sa svetim hrvatskim grbom su obično prikazane u dvije dimenzije, pa bi to bilo ispravno po matematičkim puritancima da se veli da su to kvadratići, al' eto Hrvatima koji su samosvjesni i samosvojni, nisu bitno to blebetanje jugovića kojima smo uništili tu bludnicu-njihovu miljenicu Jugoslaviju, kao prvu, tako i ovu drugu, uz molitvu i čelik, krunicom i strojnicom. Stoga, bivša braćo, ne želimo biti u jedinstvu sa vama, a kamoli da smo burazeri, te jedino što vam preostaje da se unutar granica velike Hrvatske uklonite ili poklonite pred povijesnim hrvatskim grbom sa prvim bijeli poljem. Mrska su mi kockice, al' zato kada „zaigraju“ munđosi kao zmajevi iz džihađističke Bosne, onda im srca odmah se rastope i obrazi im se orumene, kada više ne treba držati antihrvatsku pozu. Ovaj tabor se sastoji od djece iz „mešanih“ brakova, nacionalnih manjina, odnarođeni Hrvata koji su pokleknuli pred naletima kopita zla, anitmamićevaca, rodnih i istospolnih manjina, svetosavaca općenito, separatista iz Istre i Dalmacije, slobodnih zidara, rotajevaca, masonerije svih mogućih obreda i loža, tajnih službi drugih stranih vlada unutar RH-a, protestanata i svih ostalih neprijatelja katoličanstva i hrvatstva, kada u ime kontra svega što ne spada pod definiciju Hrvata-katolika, krijući se iza jugoslavenstva(jer, u jugi je sve bilo bolje, tobože, a tito je „bio za malog čovjeka“ i „radnika“....) napadaju nemilice nas i naše vrijednosti, te svetinje. Eh, da jugoslavija je bila toliko bolja da je jedan bravar mogao sa jahtom putovati po cijelom nesvrstanom svijetu, i govoriti kako u jugi i bravari mogu imati jahtu u predivnom „besklasnom društvu“, što ga je donijela revolucija, u kojoj se poubijali stotine i stotine tisuća Hrvata-katolika, te ostalih koji nisu mislili kao oni....

Bez obzira na neprijateljske napada, Gospodin Bog je uz nas, te nas vodi putem povijesti, te brani nas koji smo na pravoj strani iste. Tako, da me osobno veseli svaka pobjeda Hrvatske, jer je to pobjeda mojeg i Mamićevog GNK, jer dobar i veći dio reprezentativaca su u stvari bili dinamovci(ili to jesu), kao što sam ja i Zdravko Mamić. Baš me veseli što mogu biti navijača GNK Mamić Uniteda, jer duboko osjećam sve što proživljava moj klub, te dajem veliku podršku gospodinu Mamiću Zdravku, jer znam da bez njega GNK bio uspješan kao 'Adjuka' kojeg vodi skupina sumnjivog morala koja se krije iza fantomske udruge „Naš Hajduk“. E, to žele ostvariti i unutar našeg Dinama, divljaci i huligani iz huliganske inicijative ZZD, te najveći izdajnici u povijesti kluba D. Šimić, Silvio Marić, Igor Bišćan, te Tomislav Šokota, koji su prešli na crvenu stranu rušitelja GNK Dinama kao takvog, te u stvari žele provesti nasilnu i revolucionarnu taktiku hajdukizacije Dinama, poznati kao šumeći četverac donedavno sa komesarom sada bez njega, jer je uslijed bračnih svađa komunjara iz „socijaldemokratske partije“, jovica kao poznati dizač tegova morao odlepršati iz resora prosvjete i športa, jer se previše zamjerio svojem Zokici. Tako da je ovaj četverac sa komesarom, ostao bez njega, te će to prvi znak poraza politike koje želi maknuti Zdravekca iz našeg hrvatskog nogometa. Bilo je gusto i slini napadi su bili kojima je Zdravkec kao dinamov heroj odlijevao, da bi se do krvi i kosti borio za boje našeg voljenog kluba. Hvala, padre Zdravkec, na tome. Prvi znaci pokazuju da je sva sustavna borba kontra Zdravkeca bila uzaludna, te da je naš Zdravkec na pravom putu da dobije rat konta crvene bagre.




Ah, naš Zdravkec je odabrao u političkom smislu, pravu stranu, opciju koja uskoro dolazi na vlast, te kada ova crvena banda ode, lakše će organi pravne države strpati sve huliganske rušitelje našeg GNK u zatvor na dugogodišnje robije.

Lijepa vijest je stigla za sve nas dinamovce, za vrijeme trajanje svjetskog prvenstva u Brazilu, a to da je GNK Dinamo po broju igrača, treći klub na svijetu u odnosu na nekoliko stotina kluba čiji su igrači igrali ili igraju na SP. To je lijepa vijest i potvrda da je mukotrpni i danonoćni rad GNK Mamić Uniteda napokon postao zapažen na tako globalnoj razini. Zanimljivo je još reći da je razbojnički Ajax ispred nas, između ostalog zato što i otima naše igrače čiji očevi se kupe za litru vina, a ne žele vratiti sve ono što je klub dao njima. Primjerice, Mura je bio u klub par sezona, dok ga Ajax nije oteo zajedno za njegovim ocem i onim nezahvalnikom Pakasinom, kojeg je upravo veliki čovjek Zdravkec spasio da ne potone u sivilo siromaštva, onda kada mu je dao posao....a, danas ti Murići ovako vraćaju GNK sve one godine ulagao u njega, jer da nije Dinama, ne bi danas se on ni moga prodati van, tko bi znao za njega? E, sada kada treba nešto vratiti voljenom klubu, niš, čorak odlazi za svežanj papirnatih novčanica drugdje gdje mu nude brzu lovu, njemu i njegom api....a, mogao je Zdravkec njega i njegovog apu učiniti milijunašem.....a GNK bi nešto vratili, znači oni nisu pravi dinamovci, jer su izdali našu veliku plavu obitelj, nešto slično kao i onaj nezahvalnik Eduardo, pokroatizriani Brazilac, eh ti grkljani iščupani.....

A, sutra...počinje naše borba za Europu, vidimo se tamo.



Mi smo Dinamo.
Gott Mit Uns


- 22:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"