Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

02.08.2013., petak

Još jedna pobjeda maksimirskog šerifa



Prođe još jedna euro tekma našeg Dinama, gdje su Mamić Boysi pokazali pravi nogomet, u kojem je modra mamićeva momčad dominirala, te stalno stiskala moldvaske šerife, ali nažalost samo su jednom naši mamićevi dinamovci prisilili protivnika da poklekne i primi gol. Da je bilo sreće, više bi puta GNK Mamić United napunio mrežu tim šerifima. Dečki na zelenom travnjaku sa Dinamovim grbom na prsima, pokazali su tko je glavni šerif u gradu, te da nema mjesta za nikakve druge gringose, baje i face na maksimirskom stadionu, osim jednog i neponovljivog Zdravka Mamića. Koji je još jednom onim pobunjenicima iz Draškovićeve i Ilice pokazao tko je veliki vođa, te čiji je Dinamo.

Što je to bilo sa urbanom gerilom, tzv. BBB? Eh, nakon što se napokon pokazalo da je UEFA stvarno preko svojih ovlasti i svojim značajem za tekmu s modlavskim šerifima, ispraznila istočnu tribinu, te da je upozorila da naš Mamićev Dinamo čeka teža kazna ako se ponove vrijeđanja koja su bila na prethodnoj tekmi. Čak je moguće i igranje Dinama pred praznim stadionom, ako se divljaci ne maknu sa tribina. Naime, neki novinarčići nisu mogli vjerovati da je UEFA stvarno i za ozbiljno kaznila Dinamo, te su pisali tekstove u kojima je izražavana sumnja da je sve to veliki vođa Dinama, lažirao, te prevario javnost. Ali, nakon što je ta laž od novinara raskrinkana, nisu se pokajali, te izrazili žaljenje i ispričali se, nego, onako su prešutno prešli preko svega. Genijalno novinarstvo iz EPH komiteta.

I tako počela još jedna utakmica važna za Dinamovu povijest, te slavu nas dinamovaca koji smo Hrvati, katolici, ponosni Zagrepčanci i sve iskrene ljubitelje nogometa. Ali ne, neki žele rušiti nas, jer tobože eto izvršni predsjednik Dinama je The Zlo, te bi oni bolje vodili Dinamu. Skupina kvartovskih zgubidana, koji nisu ništa značajno ostvarili u životu, osim kaj su završili eventualno srednju školu od četiri razreda, i to još uz ponavljanje. Tu večer u Maksimiru, skupilo se oko sto pedeset pobunjenika koji su odlučili svojim glasnim zavijanjem, te otrovnim riječima izbaciti Dinamo iz europskih nogometnih natjecanja. Pa, tako, iako je bilo zamoljeno da se ne vrijeđa šovinističkim i ksenofobnim skandiranjem, dobronamjerni gledatelj i ljubitelj nogometa bilo na samom stadionu ili ispred ekrana, za vrijeme utakmice sa Šerifom, mogao je čuti zločesto skandiranje šačice zavedenih fanatičnih navijača koji su svojim riječima vrijeđali gospodina Zdravka Mamića, našeg Zdravkeca uspoređujući ga sa Ciganom, iako je naš Zdravkec dofurao same cigane na press konferenciju da bi oni rekli da naš Zdravkec u stvari voli Rome. I još k tome, žele da on ode iz „svetinje“ kao što je Dinamo. Hm, ovako jedan nogometni klub ne može biti svetinja, iskrenom i predanom vjerniku, jer njemu su svetinje sam Trojedini Bog i sveci, te Crkva, a ne jedan nogometni klub, gdje vladaju jako oprečni i sumnjivi zakoni, suprotni Evanđelju. Druga je stvar, što Dinamo može biti jaki općenarodni i identifikacijski simbol, mobilizacijski faktor ili pak znak raspoznavanja nas Hrvata-katolika od ostalih. U redu, neće se ni svi mamićevci složiti sa ovim što sam rekao, jer mnogima je vjera katolička samo štaka, te žive kao bogomoljci. I tako ide tekma dalje, a „topovska đulad“, uporno iako je više puta zamoljena i upozorena od spikera, nastavlja sa vrijeđanjem i prijetnja našem slavnom Zdravkecu. I što je preostalo Zdravku Mamiću, nego da zamoli, te pomoću svojeg utjecaja unutar hrvatskih redarstvenih snaga, da isti reagiraju, iako možda nije bilo stvarne potrebe za tim. Na intervenciju i mig velikog vođe, našeg Zdravkeca, redarstvene snage u punoj opremi koji ih štiti od eventualnih huliganskih udaraca(noga ili šaka), te sa isukanim pendrecima, točnije tonfama, ulazi na samu tribinu koju je prije izolirala od ostalih gledatelja na sjeveru, te polako okružje huligane, te oni bivaju izvođeni pod policijskom prismotrom dolje sa tribine, na daljnju obradu.


Tako možemo na gornjoj slici uz ovaj tekst vidjeti, kako su u prizemlju sjeverne tribine, nikada završenih i otvorenih poslovnih prostora, dinamovci-fanatici, bili primorani i prisiljeni sjediti dok ih jako snage MUP-a, polako obrađuju, te sukladno njihovom grijesima, puštaju ili vode u postaju na daljnju obradu. Neki od njih su bili odmah procesuirani, a neki će poštom dobiti čestitku, kada se ustanovi njihov stupanj grešnosti, kontra lika i djela velikogvođe, našeg Zdravkeca. Na slici uz ovaj post, komentar najljućih protivnika Zdravkeca, da će se oni boriti do posljednjeg čovjeka. To što je napisano je vrlo značajno. Naime, meni osobno ta slika, na prvi pogled sliči na uvjete iz srpskih logora, kao na primjer u Stajićevu ili Mirtovici, gdje su svetosavci krvnici i zločinci, terorizirali hrvatski obični narod samo zato što su bili Hrvati, te su željeli svoju domovinu. Čak, su i sami fanatici u svom negiranju aludirali na to, ali razlika je što je ovo sada naša država, a policija je naša hrvatska, koja upravo radi ono što je radila i devedesetih. Naime, čuva javni red i mir, odnosno državni poredak, legalno izabrane vlasti. Kontra, nereda, krša i loma, koji žele izazvati štemeri izašli iz svojih kvartova sakupljeni na tribinama. Ako je potrebno, te ako to zaista žele kontra-mamićevci, borba protiv zla i nereda koji oni proizvode, te kaosa koji priželjkuju, biti će vođena i dok se posljednji među njima ne pokloni il' ukloni sa puta, vizijama i načinu vođenja GNK Dinama, kako to radi naš heroj i junak, Zdravko Mamić. Ako treba borba ide i do posljednjeg čovjeka, koji se ne želi ponašati civilizirano i u okvirima društveno prihvatljivog ponašanja. Sami izbor je upravo, na svakom fanatičnom huliganu da se odluči. Mogu se pokajati i ne griješiti više, a mogu ako baš žele biti žrtve mučke urote kontra Zdravkeca, te sebe dovesti u raznorazne neželjene situacije.

Naš heroj na čelnom mjestu Dinama, samo ne smije gubiti živce u toj borbi, te nikako pristati na ikakav kompromis sa tim podmuklim kolovođama huliganskog orgijanja na tribinama(i po njima), nego još jače pozvati narod i šutljivu većinu da se svi zajedno, zajednički suprotstavimo tim mučkim provokatorima. Tu bagru huligansku, valja osuditi najstrožim mogućim kaznama, dobro ispendrečiti i potonfati, odnosno dati im fine gumene bombone po leđima(haha...), te zatvoriti na što dulje vrijeme, uz pristojan odgoj u ćuzi, a ne da idu rešt kao u hotel.

Inače, jako je teško i mučno pisati o ovim stvarima koje se događaju u GNK i okolo njega, jer svaki tekst mora sazrijeti, te se obraditi na jedan realni, objektivni pristup, a ne pisati tekstove kako to rade oni samoprozvani vođe tzv. BBB i slični njima. Ali, neka dajem si truda i ulažem napor, samo kako bi istina o Dinamu ugledala svjetlo dana, a ne da vlada muk, laži i opačine o pravoj i realnoj situaciji u ratu na relaciji Zdravko Mamić—Bad Blue Boysi.


- 22:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2013 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"