subota, 21.04.2007.

Razglednica za NOVU TV

Image Hosted by ImageShack.us
(SLIKA 1)

Ovaj zdravi ljupki osmijeh mlađahne djevojke nije još jedna u nizu reklama pasti za zube. Ma ne, Joss Stone jest promijenila frizuru, ali nije to ona. Da vas ne gnjavim previše, pojasnit ću vam zašto sam stavio tu sliku.
Naime, sinoć, oko 23:30h čekajući Seinfelda, odgledao sam par minuta vijesti Nove TV. I tako, u jednom od priloga vidjeh ljupkog talibanskog dječaka osmijeha sličnog kao kod djevojke na slici 1. No, da će nešto poći po zlu shvatio sam vidjevši duboki strastveni pogled voditeljice Marije Župan - Miholjek popraćen naglašavajućim trzajem desne slickane obrve. Taj dječak je uredno zarezao vrat nekog zarobljenika (navodno izdajnika). Sreća u nesreći jest ta da su montažeri priloga vrhunski stručnjaci koji barataju najsofisticiranijom tv opremom koju današnji moderan svijet poznaje, te su vješto pikselizirali nož kako bi mi gledatelji ležerno mogli odgledati uvod u anatomiju.

Seinfeld je bio pičkin dim nakon toga. George je odlučio zaprosit svoju djevojku, a ona je pristala nakon nekoliko sati uvjeravanja. Nekako se ne mogu otet dojmu kako on ne bi bio dobar izbor za pregovarača u kriznim ratnim situacijama.

Za laku noć odvrtio sam par klipova zrakoplovnih nesreća sa Metacafe stranice.

Ovu PROŠIRENU SLIKU 1 (UPOZORENJE...+13!!!) držite što dalje od djece, na suhom i hladnom mjestu, a, iako sam vješto pikselizirao jedan sporni komad sa slike, ne preporučujem otvaranje iste prije završetka večerašnje borbe M. Filipovića.

*OBAVIJEST*

nakon ulaska u zbirku "Blog priče", te u Jergovićevu zbirku najboljih prošlogodišnjih priča, uspio sam ući i u Bestselerovu zbirku. urota brate, urota! ovo me tako ispizdilo da sam i sam počeo polako sumnjati da nešto i vrijedim.


odličan novi Rufus...thanx to Flf na preporuci



- 17:44 - Komentari (75) - Isprintaj - #

srijeda, 11.04.2007.

Lijepo lice velike guzice

Vesna Parun preživjela je još jednu zimu. Tako bar piše u novinama. Sjećam se priče od prije par godina kako jadnica nije imala novaca za grijanje, te je mogla umrijeti od smrzavanja. Mislim da su se mnogi gledatelji tevea zgrozili točno onoliko koliko je prilog i trajao, jer, koga uopće u Hrvatskoj zaboli kurac za poeziju i kreatore iste. Kada sam čuo za njen slučaj, odmah sam odlučio okrenuti se prozi jer mi je mama tako rekla, a mama najbolje zna što je za dijete najbolje, jel. Nego, da prijeđem ja odmah na stvar : Vesna nije imala dobru prdu i zato danas nema ništa. Dobra prda – dobar život. Točka.

Zašto je nama muškarcima toliko važna njena pr.., pardon, guza? Dobra guza je kao dobra vikendica na nekoj morskoj osami. Kada imaš tu vikendicu i, eventualno, jedan veliki obojani lcd televizor sa daljinskim, onda ti njena dobra guza baš i ne treba. No, sva sreća za ženski rod da većina muškaraca nema vikendicu na morskoj osami, te da nemaju veliki obojani lcd televizor sa daljinskim.

------------------------------------------------------------------------------------------

I tako, svratim ja danas sa posla doma na marendu i bacim dva jaja na tavu. Prije jela požurim se na WC obavit jedan brzi piš. I dok se olakšavam, na vratima kao da čujem tiho kucanje. Okrenem se dva-tri puta, kad ono ništa. Sve se mislim u tom trenutku kako je Speedy bio u pravu neki dan kada mi je preporučio svoju psihijatricu.
I baš kada sam odustao od paranoje, neka nepoznata ruka dodirne mi jaja nježno. E, to trebate doživjeti. Okrenem se kad....sjećate li se možda filma "True Romance" kada Christian Slater u WC-u priča sa Elvisom? Ehehe, ma ne! Nije mi Elvis dirao jaja. Okrenem vam se ja, kad ono Marilyn Monroe. I nisam je ni stigao ukorit što mi dira jaja, a već mi je kitu strpala u usta. Počeo sam se preznojavat, ali ne toliko od ugode, koliko od spoznaje da ću zakasnit natrag na posao, a i jaja na stolu se ohladila.

Samo još ovo da vam spomenem...primjetio sam kako govnolendskim ženama guzice brže rastu nego bruto nacionalni dohodak Istočnog Timora. Svi relevantni guzolozi sa ovog područja potvrdili su mi da ta pojava i nije uopće čudna s obzirom da moderne žene dosta vremena provode u sjedećim aktivnostima kao što su : suvozačica (vozačica) traktora, jahačica konja ili onog velikog balona na pilatesu. Za ove mlađe mi je već i jasnije. Njima je to od previše učenja i meditiranja.

Za kraj, kao pravi vilenjak, svim mojim dragim ženama odlučio sam pokloniti...kurac.

Image Hosted by ImageShack.us

Mala, ova ide za nas dvoje šupljeglavaca...



- 22:22 - Komentari (63) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.04.2007.

Nogomet

Konji vrani na proplanku čudesnom bezbrižno ržu. Njihihihove grive na laganom maestralu izvijaju se poput morske trave dok gracioznim stilom šutaju okamenjenu balegu.
Cik-cak Boško, cik-cak! Baci bombu, goni bandu preko izvora! Lezi Boško, lezi! To nisu bengalke, već su mitraljezi! Spor si Boško, ode glava. Pogle` onog vranca što se trkom spušta prema nama. U biti, prema meni, jer ti si već mrtav. Spušta se ljut k`o pas, a konj je, jel. I unosi mi se u facu, kao nešto mater spominje, te što ja imam protestirat kod suca kad je penal bio preočit.
Ma, puši ti lijepo crncu! – mislim se dok gledam njegove iskešene velike bijele zube
Hvata zalet. GOOOOOOOL!
Nebo se otvorilooooo! – kliče kolega Nikitović
A onda vranac, strižeći ušima, odgalopira do korner zastavice i zažvali kameru. Barcelona vodi dva naprema jedan.

Dvadest pet godina ranije, u vrijeme Spielberga...

Odigravala se veoma važna nogometna utakmica u noćnom terminu pod rasvjetom dva ulična stupa. Poštari protiv Pjacara.

- `Oćemo počet?
- Čekaj!
- Koga čekamo?
- Doš`o E.T..
- Zašto E.T.?
- Bruce Lee otkaz`o.

I tako, naš počasni gost vanzemaljac trebao je izvesti početni udarac. No, umjesto nogom, on se sagnuo i dotaknuo loptu kažiprstom ruke.

- Koji kurac on to radi?
- Pssst...ostvaruje kontakt sa nepoznatim.

Tada iz mase iskoči Boytronic i vikne :

- Nogom! Nogom E.T.! Nogom E T!
- Nogomet!!!

Feist ima novi album naziva "The reminder" kojeg upravo slušam iako regularno izlazi tek idući mjesec. cura u spotu nije Feist, već dvadesettrogodišnja djevojka iz Arizone koja želi postati poznata pjevačica. simpatična je, ima lijepe sunčane naočale...nadam se da će uspjeti.



- 00:01 - Komentari (77) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>